Αναζητώντας απεγνωσμένα σύντροφο - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 182
    Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelosstr View Post

Ίσως είμαι προκατειλημμένος, αλλά όταν μου προτείνουν να μου γνωρίσουν κάποια, το πρώτο που σκέφτομαι "Πόσο κουλή είναι που δεν μπορεί να βρει άνδρα μόνη της".

Νιώθω πως η ανθρωπότητα πάει προς τα πίσω αντί μπροστά.
    Αυτο σκεφτομαι κι εγω , συνονοματε , ολο καποια μου προξενευει η μανα μου , απο φιλες της , εν γνωσει της υποψηφιας , τοχει καημο να παντρευτω , αλλα δεν βγαινω , γι αυτο ακριβως τον λογο ........................ομως μια φορα που βγηκα με καποια , απεδειχθη μια χαρα κοπελα , δεν ηταν ο τυπος που δεν μπορουσε να βρει αντρα μονη της , ηταν και μοντελο της philip morris , και καναμε σχεση το 2001 , δεν κρατησε πολυ , αλλα να που εγινε κι αυτο !!

για την ανθρωποτητα , ετσι ελεγα κι εγω , αλλα νομιζω το ειμαστε σε μεταβατικο σταδιο , σαν ολοτητα , και καποια νεα μοορφη κοινωνιας επεται .........δεν ειναιο ενδειξη πολιτισμικης βελτιωσης τα ηλεκτρονικα μαραφετια , αλλα ετσι ειναι η ζωη , ολο κατι προκυπτει , κατι αλλαζει , αλλοτε προς το καλο , αλλοτε προς το κακο ,αυτη ειναι η φυση του ανθρωπου , και η διαπιστωση μου ειναι οτι ειμαστε αυτοκατασροφικοι σαν ολοτητα ................................πολλες φορες , κοιταμε το δεντρο , και χανουμε το δασος ........η το αγνοουμε .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelosstr View Post
    Μήπως το παράδειγμα του Κύκνου εξηγεί το γιατί είμαι μόνος μου.
    Αν το 1/3 των γυναικών έχουν δεσμό, άλλο 1/3 τα έχει με παντρεμένους, και υπόλοιπο 1/3 έχει γάτα, τότε μαζί με μένα ένα μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού έχει πρόβλημα.

Ίσως είμαι προκατειλημμένος, αλλά όταν μου προτείνουν να μου γνωρίσουν κάποια, το πρώτο που σκέφτομαι "Πόσο κουλή είναι που δεν μπορεί να βρει άνδρα μόνη της".

Θα μου ήταν πολύ χρήσιμο να μάθω ποιους κινδύνους μπορεί να αντιμετωπίσει κάποια αν γνωρίσει έναν άγνωστο;

Επίσης θα ήθελα να μάθω αν η γνωριμία μέσω γνωστού, καλύπτετε από κάποια εγγύηση με ρήτρα αποζημίωσης, σε περίπτωση που βγει "μάπα το καρπούζι".

Ο πατέρας μου γνώρισε τη μάνα μου κάπου στην Αθήνα. Εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους. Δύο άνθρωποι με καταγωγή από δύο περιοχές που τις χώριζε απόσταση μεγαλύτερη των 500 χιλιομέτρων.
    Είναι μαζί, ο πατέρας μου αγαπάει τη μάνα μου και την οικογένειά του, και η μάνα μου είναι άριστη μητέρα. Όχι δεν είναι σενάριο ταινίας, είναι πραγματικότητα.
    Νιώθω πως η ανθρωπότητα πάει προς τα πίσω αντί μπροστά.
    Σκέψου λίγο, δεν μπορεί να μην μπορείς να φανταστείς γιατί είναι επικίνδυνο...μόνη μου στις 11 το βράδυ με κάποιον που δεν έχω ξαναδεί ποτέ; Ένα θα σου πω, έχω υπάρξει θύμα σεξουαλικής επίθεσης οπότε νομίζω πως αυτό και μόνο απαντάει στην ερώτηση σου, νομίζω πως αρκεί...και φυσικά δεν εμπιστεύομαι τους ξένους. Αν η γνωριμία είναι μέσω γνωστού μπορεί να μην υπάρχει αποζημίωση αν δεν ταιριάξουμε αλλά πέντε βασικά χαρακτηριστικά θα τα ξέρουν οι γνωστοί μου οπότε είναι πιο ασφαλές...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    . Αν η γνωριμία είναι μέσω γνωστού μπορεί να μην υπάρχει αποζημίωση αν δεν ταιριάξουμε αλλά πέντε βασικά χαρακτηριστικά θα τα ξέρουν οι γνωστοί μου οπότε είναι πιο ασφαλές...

Αυτο που γραφεις ειναι αληθεια , οχι τοσο για τα χαρακτηριστικα , οσο για το παρελθον του αλλου ..........τα χαρακτηριστικα μπορεις και μονη σου να τα κρινεις , πανω κατω , το παρελθον του λεει πολλα ομως ....ετσι την πατησε η αδελφη μου , ειχε βεβαρυμενο συναισθηματικα ο πρωην αντρας της , και δεν τοξερε , και βγηκαν πολλα στη πορεια , τα οποια οδηγησαν συντομα σε διαζυγιο ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αυτο που γραφεις ειναι αληθεια , οχι τοσο για τα χαρακτηριστικα , οσο για το παρελθον του αλλου ..........τα χαρακτηριστικα μπορεις και μονη σου να τα κρινεις , πανω κατω , το παρελθον του λεει πολλα ομως ....ετσι την πατησε η αδελφη μου , ειχε βεβαρυμενο συναισθηματικα ο πρωην αντρας της , και δεν τοξερε , και βγηκαν πολλα στη πορεια , τα οποια οδηγησαν συντομα σε διαζυγιο ....
    Ναι, αυτό δεν το σκέφτηκα...σίγουρα και το παρελθόν του κάθε ανθρώπου λέει κάτι...αλλά οι φίλοι σου πάνω κάτω θα ξέρουν αν είναι καλό παιδί, έτσι δεν είναι;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Το παρελθόν το ψαχνεισ μόνο όταν πασ για γάμο ποτέ άλλοτε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ναι, αυτό δεν το σκέφτηκα...σίγουρα και το παρελθόν του κάθε ανθρώπου λέει κάτι...αλλά οι φίλοι σου πάνω κάτω θα ξέρουν αν είναι καλό παιδί, έτσι δεν είναι;
    Μην εμπιστευεσαι χαρακτηρισμους τριτων τυπου "καλο παιδι" η "ειναι ετσι, αλλιως, μπλα μπλα"....οντως καλυτερα να εστιαζεις σε γεγονοτα, τι εχει κανει και τι κανει στη πραξη. Επισης περα απο το παρελθον του δωσε βαση στο πως φερεται και στους γυρω του γενικα, οχι μονο σε εσενα. πραξη πραξη πραξη, εκει κοιταμε, δεν μπορω να το τονισω αρκετα.
    Ξερω ενα σωρο μαλακες που αμα ρωτησεις τους γυρω τους "καλο παιδι" ειναι λενε...αυτα να τα ψιλιαζεσαι απο μονη σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Το παρελθόν το ψαχνεισ μόνο όταν πασ για γάμο ποτέ άλλοτε
    Ρε Ελις αμα πατε για γαμο δεν ειναι λιγο αργα για μεγαλες ανακαλυψεις; Επισης παιζει να εθελοτυφλησεις εκει. Το παρελθον το μαθαινεις οταν βλεπεις πως αρχιζεις και δενεσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Μην εμπιστευεσαι χαρακτηρισμους τριτων τυπου "καλο παιδι" η "ειναι ετσι, αλλιως, μπλα μπλα"....οντως καλυτερα να εστιαζεις σε γεγονοτα, τι εχει κανει και τι κανει στη πραξη. Επισης περα απο το παρελθον του δωσε βαση στο πως φερεται και στους γυρω του γενικα, οχι μονο σε εσενα. πραξη πραξη πραξη, εκει κοιταμε, δεν μπορω να το τονισω αρκετα.
    Ξερω ενα σωρο μαλακες που αμα ρωτησεις τους γυρω τους "καλο παιδι" ειναι λενε...αυτα να τα ψιλιαζεσαι απο μονη σου.
    Μμμ, κατάλαβα...άρα μου λες να είμαι πιο υποψιασμένη, σωστά;

Συμφωνώ απόλυτα με το ότι πρέπει να βλέπουμε και πως φέρεται στους άλλους ανθρώπους γιατί σίγουρα κι αυτό δείχνει στοιχεία του χαρακτήρα του...

Senior Member
    Ναταλάκι θα σε παντρέψω ανοίγω θέμα είδη ανδρών σε θέλω παρέα

Senior Member
    Ναταλάκι μου κ βλακεία να σου φαίνεται πέστο μην κολλάς

Senior Member
    Μμμ, κατάλαβα...άρα μου λες να είμαι πιο υποψιασμένη, σωστά;

Συμφωνώ απόλυτα με το ότι πρέπει να βλέπουμε και πως φέρεται στους άλλους ανθρώπους γιατί σίγουρα κι αυτό δείχνει στοιχεία του χαρακτήρα του...
    Απλα δειχνει το πως θα φερθει σε εσενα αργα η γρηγορα. Και δεν λεω να εισαι καχυποπτη...απλα βασισου στο τι σου αποπνεει ο αλλος με τη συμπεριφορα του, οχι τοσο με τα λογια του ουτε με τα λογια τριτων. Καλα εχουν σημασια και αυτα αλλα οχι απο μονα τους. Να κοιτας αμα συμπιπτουν με τη συμπεριφορα. Ρωτα το εαυτο σου "τι κανει" στη πραξη και θα εχεις τις απαντησεις σου λιγο πολυ ενστικτωδως...και εγω δεν ειμαι καμια γατα σε αυτα αλλα νομιζω πως αυτη ειναι η πιο σωστη κατευθυνση.

Senior Member
    Ελις δε παντρευομαι, δε παντρευομαι, εγω δε σοβαρευομαι χαχαχα
    Η μαλλον δε το κανω επειδη μερικα πραγματα τα παιρνω υπερβολικα σοβαρα :)
    Να 'σαι καλα αλλα δεν με ενδιαφερει το θεμα.
    Εχω πολυ πιο θεμελιωδη προσωπικα θεματα να λυσω :)

Senior Member
    Εντάξει κούκλα πάω πάσο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Απλα δειχνει το πως θα φερθει σε εσενα αργα η γρηγορα. Και δεν λεω να εισαι καχυποπτη...απλα βασισου στο τι σου αποπνεει ο αλλος με τη συμπεριφορα του, οχι τοσο με τα λογια του ουτε με τα λογια τριτων. Καλα εχουν σημασια και αυτα αλλα οχι απο μονα τους. Να κοιτας αμα συμπιπτουν με τη συμπεριφορα. Ρωτα το εαυτο σου "τι κανει" στη πραξη και θα εχεις τις απαντησεις σου λιγο πολυ ενστικτωδως...και εγω δεν ειμαι καμια γατα σε αυτα αλλα νομιζω πως αυτη ειναι η πιο σωστη κατευθυνση.
    Ναι...μου φαίνονται λογικά αυτά που λες και θα τα λάβω υπόψη...Σ' ευχαριστώ! ♥

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Υπάρχει μια παραφιλολογία με τα μπαρ, μπορεί πράγματι να βρεις ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Όμως δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος διασκέδασης...
    Δεν έχει σημασία αν μας αρέσει σαν διασκέδαση, το αποτέλεσμα μετρά. Άλλωστε και μέσα στη σχέση δεν θα κάνουμε ένα σωρό συμβιβασμούς.
    Χρήσιμη πληροφορία πάντως, Έχουμε κάποιες προτάσεις για συγκεκριμένα bar; Μη γυρίσω όλα τα bar της Αττικής.

Ένα θα σου πω, έχω υπάρξει θύμα σεξουαλικής επίθεσης...
    Συγνώμη δεν το ήξερα. Κατεβάζω το κεφάλι με μεταμέλεια :(

Σκέψου λίγο, δεν μπορεί να μην μπορείς να φανταστείς γιατί είναι επικίνδυνο...μόνη μου στις 11 το βράδυ με κάποιον που δεν έχω ξαναδεί ποτέ;
    Και όμως υπάρχει λύση. Στο πρώτο σου ραντεβού καλείς και μένα μαζί, και σου έρχομαι με κουστούμι και ακουστικό στο αυτί, το χέρι έτοιμο να τραβήξει περίστροφο, σαν σωματοφύλακας δηλαδή. Στο εγγυώμαι το μελλοντικό σου αμόρε θα είναι πολύ προσεκτικό στις κινήσεις του.

Πέρα από τη πλάκα δεν γνωρίζω τι ακριβώς φλερτ σου έκανε ο τύπος, που και το τέλειο φλερτ να σου έκανε, πάλι Χ θα έτρωγε. Και αυτό δεν είναι ένα είδος ρατσισμού; Δεν έκανε το τέλειο φλερτ γιατί μπορεί να μην ήταν τόσο ικανός, μπορεί να είχε τρακ, μπορεί να ήθελε να σε προκαλέσει για να τραβήξει τη προσοχή σου, ή να δοκιμάσει την ευστροφία σου. Σε κάθε περίπτωση δεν δικαιούται μια ευκαιρία; Απορρίφθηκε γιατί είναι άγνωστος, μια ιδιότητα που δεν επέλεξε ο ίδιος, ούτε μπορούσε να την αλλάξει.

Page 5 of 13 FirstFirst ... 34567 ... LastLast