Αναζητώντας απεγνωσμένα σύντροφο - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 182
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Εσυ δεν εχεις απλα την αναγκη να σχετισθεις... εχεις την αναγκη να ερωτευθεις/σεξουαλικοποιηθεις
    Δεν μπορώ να αντιληφθώ τη διαφορά του πρώτου από το δεύτερο. Εσύ έχεις κάνει ποτέ το πρώτο χωρίς το δεύτερο;

...συμφωνα με καποια στανταρακια που εχεις στο μυαλο σου.
    Όλοι ανεξαιρέτως έχουμε "στανταράκια". Υποθέτω πως και συ έχεις πχ την απαίτηση να πλένετε το αγόρι σου συχνότερα από 1 φορά το χρόνο, όπως επίσης να μη γυρνάει με άλλες. Δεν βρίσκω κάτι παράλογο σε αυτό.

Θα σου προτεινα να δουλεψεις τις κοινωνικες σου ικανοτητες.
    Έχεις δίκιο το υπόσχομαι να το κάνω.

Δεν εχεις παρεες? μπες σε ομαδες!
    Ναι αυτό είναι πολύ σημαντικό , έχεις κάτι να προτείνεις;

προσεχοντας την εμφανιση σου...
    Τη προσέχω, αλλά όχι εξτριμ πράγματα. Άντε να έχω βάλει και 2 φορές στη ζωή μου πασμίνα. Το καθημερινό μου ντύσιμο είναι κλασσικό, ένα πουκάμισο και ένα τζιν, αλλά είμαι ανοιχτός σε ενστάσεις ή προτάσεις.

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Σωστά τα λες Melissa κι εγώ πλέον χοντρή είμαι, άσχετα αν ο λόγος που πάχυνα ήταν τα ψυχοφάρμακα αλλά προτιμώ να είμαι μόνη μου παρά με κάποιον με άσχημο χαρακτήρα και χωρίς τρόπους...
    Τέλος να πω ότι φαίνεται ότι σε κάποιους αρέσουμε κι εμείς, πριν λίγες μέρες με φλέρταρε κάποιος στο δρόμο άσχετα αν δεν ανταποκρίθηκα μιας και μου ήταν παντελώς άγνωστος...
    Απλα δε σου την πεφτει ο 1.90 με τα πολλα μαλλια που θες, ολα τ αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αν συμφωνεις και με τις δυο παραγραφους , ρωταει ......
    Κατι πατησα λαθος!ενα παιδι του λεει να κανει μια σχεση κ ας μην τρελενεται!!σ αυτο το κομματι ηταν η ερωτηση του!τεσπα..
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by FaceOnlyaMotherCouldLove View Post
    Απλα δε σου την πεφτει ο 1.90 με τα πολλα μαλλια που θες, ολα τ αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε
    Συγνωμη ρε παιδια αλλα γιατι βαζουμε ταμπελες?για ποιο λογο να μην την φλερταρει ο 1.90?κ στην τελικη επειδη εχει υψος κ μαλλια τι εγινε?
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by FaceOnlyaMotherCouldLove View Post
    Πάλι βλακείες λες...που θα μου πεις κι ότι δεν ξέρω τι θέλω και ξέρεις εσύ καλύτερα από μένα την ίδια...
    Και μάθε ότι δεν μου αρέσουν οι τόσο ψηλοί...αλλά και να μου άρεσε αυτός που θα μου την έπεφτε και πάλι με αγνώστους δεν βγαίνω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelosstr View Post
    Και μετά λέτε σε μένα ότι απορρίπτω.
    Σε μένα αν ερχόταν κάποια άγνωστη και με φλέρταρε, και μόνο από το πόσο κολακευτικό θα το εύρισκα, και με τη δίψα που έχω για αποδοχή, δεν θα την απέρριπτα που εσύ το έκανες, και χωρίς να του δώσεις καν την ευκαιρία του ανθρώπου να τον γνωρίσεις.
    Δηλαδή αν είναι γνωστός; Τι; Τότε έχει εγγύηση;

Όσο για τις παχύσαρκες, θα σας πω μια μικρή ιστορία.
    Ένας φίλος είχε παντρευτεί μια γυναίκα με ελαφρώς παραπανίσια κιλά γύρω στα 70. Κατά τη διάρκεια του κοινού τους βίου, τα κιλά της ανέβηκαν σταδιακά στα 130!. Αυτό της δημιουργούσε πρόβλημα και δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Μου έλεγε πως όσο και ευγενικά να το συζητούσε μαζί της, εκείνη θύμωνε και του έκλεινε τη "πόρτα".
    Να μη τα πολυλογώ, έχει πλέον τα δικά του παιδιά, φυσικά με άλλη γυναίκα.

Συμφωνείτε όλοι με αυτό;
    Καταρχάς εγώ δεν σου είπα ότι απορρίπτεις, μην βάζεις λόγια στο στόμα μου...
    Και πολύ καλά έκανα που δεν του έδωσα την ευκαιρία αφού με έκανε να νιώσω άσχημα, σιγά μην βγω μαζί του ραντεβού ενώ με ενόχλησε...εσύ μπορεί να έχεις δίψα για αποδοχή και να δεχόσουν, εγώ δεν έχω τέτοια θέματα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Και ναι, αν είναι γνωστός είναι διαφορετικά γιατί έχω καταλάβει έστω και στο περίπου τι άνθρωπος είναι και τι καπνό φουμάρει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Συγνωμη ρε παιδια αλλα γιατι βαζουμε ταμπελες?για ποιο λογο να μην την φλερταρει ο 1.90?κ στην τελικη επειδη εχει υψος κ μαλλια τι εγινε?
    Κατά τη γνώμη του afaceonlyamothercouldlove εμείς που έχουμε παραπάνω κιλά δεν έχουμε επιλογές και προφανώς αν κατάλαβα καλά δεν δικαιούμαστε και να έχουμε, γι' αυτό...σιγά μην αξίζουμε να μας φλερτάρει ο δίμετρος...
    Δεν ειρωνεύομαι εσένα, το λέω προς αποφυγή παρεξηγήσεων...

Senior Member
    --------------------------------------------------------------------------------------------------

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Πάλι βλακείες λες...που θα μου πεις κι ότι δεν ξέρω τι θέλω και ξέρεις εσύ καλύτερα από μένα την ίδια...
    Και μάθε ότι δεν μου αρέσουν οι τόσο ψηλοί...αλλά και να μου άρεσε αυτός που θα μου την έπεφτε και πάλι με αγνώστους δεν βγαίνω...
    Εγω εχω καταλαβει τι τυπο αντρα θελεις Κυκνε , εξυπνη σιγουρα εισαι , αμα αδυνατισεις και λιγο , διοτι ειτε τα φαρμακα ειτε το πολυ καθησιο , λογω ψυχολογικων προβληματων , εχεις παρει λιγα κιλα , το ιδιο κι εγω , πολυ καθησιο , κανω διαιτα , πρεπει να χασω 15 κιλα , δεν ειναι διολου δυσκολο , τωρα που μου καθησε πολυ καλα το αναφρανιλ ..........οσο ομως δεν ημουν καλα , δεν μπορουσα ουτε διαιτα να κανω , ουτε και γυμναστικη συστηματικα ................ευχομαι κι εσυ να βελτιωθεις , να βρεις παρειτσα .......

δεν υπαρχει λογος διαπλητισμων παιδια ......

Senior Member
    Σ' ευχαριστώ Macgyver... :)

Όσο για τους διαπληκτισμούς ας προσέχουν μερικοί να μην προβάλουν τα κόμπλεξ τους στους άλλους ανθρώπους προσβάλλοντας τους...δεν θα κάτσω να το ανέχομαι αυτό...

Senior Member
    Μήπως το παράδειγμα του Κύκνου εξηγεί το γιατί είμαι μόνος μου.
    Αν το 1/3 των γυναικών έχουν δεσμό, άλλο 1/3 τα έχει με παντρεμένους, και υπόλοιπο 1/3 έχει γάτα, τότε μαζί με μένα ένα μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού έχει πρόβλημα.

Ίσως είμαι προκατειλημμένος, αλλά όταν μου προτείνουν να μου γνωρίσουν κάποια, το πρώτο που σκέφτομαι "Πόσο κουλή είναι που δεν μπορεί να βρει άνδρα μόνη της".

Θα μου ήταν πολύ χρήσιμο να μάθω ποιους κινδύνους μπορεί να αντιμετωπίσει κάποια αν γνωρίσει έναν άγνωστο;

Επίσης θα ήθελα να μάθω αν η γνωριμία μέσω γνωστού, καλύπτετε από κάποια εγγύηση με ρήτρα αποζημίωσης, σε περίπτωση που βγει "μάπα το καρπούζι".

Ο πατέρας μου γνώρισε τη μάνα μου κάπου στην Αθήνα. Εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους. Δύο άνθρωποι με καταγωγή από δύο περιοχές που τις χώριζε απόσταση μεγαλύτερη των 500 χιλιομέτρων.
    Είναι μαζί, ο πατέρας μου αγαπάει τη μάνα μου και την οικογένειά του, και η μάνα μου είναι άριστη μητέρα. Όχι δεν είναι σενάριο ταινίας, είναι πραγματικότητα.
    Νιώθω πως η ανθρωπότητα πάει προς τα πίσω αντί μπροστά.

Senior Member
    Ρε μεγάλε έτσι γίνεται στην επαρχία πρώτον δεύτερον όντως το ένα τρίτο έχει δεσμό το άλλο τρίτο οι παντρεμένοι κ το άλλο έχει ζώο έτσι είναι η κατάσταση εσύ γτ δεν μπορείς να κολλήσεις πουθενά επίσης να σου πω αν την έψαχνες θα βρισκεσ καταπληκτικούς ανθρώπους ακόμα και στα κωλομπαρα κ μάπα ανθρώπους στα πιο κυριλέ μέρη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by aggelosstr View Post
    Μήπως το παράδειγμα του Κύκνου εξηγεί το γιατί είμαι μόνος μου.
    Αν το 1/3 των γυναικών έχουν δεσμό, άλλο 1/3 τα έχει με παντρεμένους, και υπόλοιπο 1/3 έχει γάτα, τότε μαζί με μένα ένα μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού έχει πρόβλημα.

Ίσως είμαι προκατειλημμένος, αλλά όταν μου προτείνουν να μου γνωρίσουν κάποια, το πρώτο που σκέφτομαι "Πόσο κουλή είναι που δεν μπορεί να βρει άνδρα μόνη της".

Θα μου ήταν πολύ χρήσιμο να μάθω ποιους κινδύνους μπορεί να αντιμετωπίσει κάποια αν γνωρίσει έναν άγνωστο;

Επίσης θα ήθελα να μάθω αν η γνωριμία μέσω γνωστού, καλύπτετε από κάποια εγγύηση με ρήτρα αποζημίωσης, σε περίπτωση που βγει "μάπα το καρπούζι".

Ο πατέρας μου γνώρισε τη μάνα μου κάπου στην Αθήνα. Εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους. Δύο άνθρωποι με καταγωγή από δύο περιοχές που τις χώριζε απόσταση μεγαλύτερη των 500 χιλιομέτρων.
    Είναι μαζί, ο πατέρας μου αγαπάει τη μάνα μου και την οικογένειά του, και η μάνα μου είναι άριστη μητέρα. Όχι δεν είναι σενάριο ταινίας, είναι πραγματικότητα.
    Νιώθω πως η ανθρωπότητα πάει προς τα πίσω αντί μπροστά.
    Είναι ανάλογα τις περιπτώσεις. Υπάρχουν περιπτώσεις που άνθρωποι, στην κυριολεξία γεννήθηκαν ο ένας για τον άλλον. Υπάρχουν περιπτώσεις που δύο άγνωστοι, όπως οι γονείς σου, συναντήθηκαν κάπου, ερωτευτηκαν και έκαναν οικογένεια. Υπάρχουν περιπτώσεις, που γίνεται προξενιό και παντρεύονται έτσι. Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις. Όμως δεν είναι έτσι, ότι αν σου γνωρίσουν μια κοπέλα μπορεί να είναι "κουλή". Μπορεί απλά να μην ψάχνει για ευφήμερες σχέσεις που θα περιλαμβάνουν μόνο το σεξ και τίποτα άλλο και να θέλουν και ένα συναισθηματικό δέσιμο και μια μόνιμη σχέση, που μπορεί αργότερα να οδηγήσει σε έναν γάμο. Είναι ανάλογα οι συγκυρίες, η εποχή και γενικότερα τα βιώματα που έχει ο καθένας μας. Αν μιλήσω για εμένα, δεν θα είχα πρόβλημα, να γνωρίσω μια άγνωστη, έτσι κι αλλιώς δεν έχω φίλους για να έχω γνωριμίες με κοπέλες. Γι'αυτό ότι κάνω μόνος μου, τώρα που το σκέφτομαι αυτό που έγραψα στο τέλος, με τρομάζει λίγο anyway, απλά σκέφτομαι, ότι θα γνώριζα πιο πριν την κοπέλα, δεν θα την απέκλεια, απλά θα γινόντουσαν αρκετά ραντεβού, για να δω πρώτα αν έχουμε εσωτερική χημία, αν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, αν η κοπέλα με κοροϊδεύει (γιατί υπάρχει και αυτό για να περάσει την ώρα της και να σπάσει πλάκα, για να δει αν περνάει η "μπογιά" της, σε έναν άγνωστο κλπ). Αν ήταν όλα καλά, μπορεί να οδηγούσε αυτή η τυχαία γνωριμία σε μια σχέση. Ίσως αυτό να είναι κάπως σαν μια υπόθεση μιας ρομαντικής ταινίας, αλλά εμένα θα μου άρεσε κάτι τέτοιο.

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ρε μεγάλε έτσι γίνεται στην επαρχία πρώτον δεύτερον όντως το ένα τρίτο έχει δεσμό το άλλο τρίτο οι παντρεμένοι κ το άλλο έχει ζώο έτσι είναι η κατάσταση εσύ γτ δεν μπορείς να κολλήσεις πουθενά επίσης να σου πω αν την έψαχνες θα βρισκεσ καταπληκτικούς ανθρώπους ακόμα και στα κωλομπαρα κ μάπα ανθρώπους στα πιο κυριλέ μέρη
    Υπάρχει μια παραφιλολογία με τα μπαρ, μπορεί πράγματι να βρεις ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Όμως δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος διασκέδασης. Προτιμώ τα "κυριλέ" μέρη. Παντού βρίσκεις καλούς και κακούς. Το θέμα είναι αν έχεις τα μάτια να τους δεις.

Page 4 of 13 FirstFirst ... 23456 ... LastLast