Results 46 to 60 of 182
Thread: Αναζητώντας απεγνωσμένα σύντροφο
-
09-06-2017, 13:05 #46
Δεν μπορώ να αντιληφθώ τη διαφορά του πρώτου από το δεύτερο. Εσύ έχεις κάνει ποτέ το πρώτο χωρίς το δεύτερο;
Όλοι ανεξαιρέτως έχουμε "στανταράκια". Υποθέτω πως και συ έχεις πχ την απαίτηση να πλένετε το αγόρι σου συχνότερα από 1 φορά το χρόνο, όπως επίσης να μη γυρνάει με άλλες. Δεν βρίσκω κάτι παράλογο σε αυτό.
Έχεις δίκιο το υπόσχομαι να το κάνω.
Ναι αυτό είναι πολύ σημαντικό , έχεις κάτι να προτείνεις;
Τη προσέχω, αλλά όχι εξτριμ πράγματα. Άντε να έχω βάλει και 2 φορές στη ζωή μου πασμίνα. Το καθημερινό μου ντύσιμο είναι κλασσικό, ένα πουκάμισο και ένα τζιν, αλλά είμαι ανοιχτός σε ενστάσεις ή προτάσεις.
- 09-06-2017, 13:20 #47
09-06-2017, 13:21 #48
09-06-2017, 13:30 #49
09-06-2017, 16:46 #50
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
09-06-2017, 16:49 #51
Καταρχάς εγώ δεν σου είπα ότι απορρίπτεις, μην βάζεις λόγια στο στόμα μου...
Και πολύ καλά έκανα που δεν του έδωσα την ευκαιρία αφού με έκανε να νιώσω άσχημα, σιγά μην βγω μαζί του ραντεβού ενώ με ενόχλησε...εσύ μπορεί να έχεις δίψα για αποδοχή και να δεχόσουν, εγώ δεν έχω τέτοια θέματα...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
09-06-2017, 16:51 #52
Και ναι, αν είναι γνωστός είναι διαφορετικά γιατί έχω καταλάβει έστω και στο περίπου τι άνθρωπος είναι και τι καπνό φουμάρει...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
09-06-2017, 16:53 #53
Κατά τη γνώμη του afaceonlyamothercouldlove εμείς που έχουμε παραπάνω κιλά δεν έχουμε επιλογές και προφανώς αν κατάλαβα καλά δεν δικαιούμαστε και να έχουμε, γι' αυτό...σιγά μην αξίζουμε να μας φλερτάρει ο δίμετρος...
Δεν ειρωνεύομαι εσένα, το λέω προς αποφυγή παρεξηγήσεων...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
09-06-2017, 17:22 #54
--------------------------------------------------------------------------------------------------
09-06-2017, 17:24 #55
Εγω εχω καταλαβει τι τυπο αντρα θελεις Κυκνε , εξυπνη σιγουρα εισαι , αμα αδυνατισεις και λιγο , διοτι ειτε τα φαρμακα ειτε το πολυ καθησιο , λογω ψυχολογικων προβληματων , εχεις παρει λιγα κιλα , το ιδιο κι εγω , πολυ καθησιο , κανω διαιτα , πρεπει να χασω 15 κιλα , δεν ειναι διολου δυσκολο , τωρα που μου καθησε πολυ καλα το αναφρανιλ ..........οσο ομως δεν ημουν καλα , δεν μπορουσα ουτε διαιτα να κανω , ουτε και γυμναστικη συστηματικα ................ευχομαι κι εσυ να βελτιωθεις , να βρεις παρειτσα .......
δεν υπαρχει λογος διαπλητισμων παιδια ......
09-06-2017, 17:27 #56
Σ' ευχαριστώ Macgyver... :)
Όσο για τους διαπληκτισμούς ας προσέχουν μερικοί να μην προβάλουν τα κόμπλεξ τους στους άλλους ανθρώπους προσβάλλοντας τους...δεν θα κάτσω να το ανέχομαι αυτό...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
09-06-2017, 17:45 #57
Μήπως το παράδειγμα του Κύκνου εξηγεί το γιατί είμαι μόνος μου.
Αν το 1/3 των γυναικών έχουν δεσμό, άλλο 1/3 τα έχει με παντρεμένους, και υπόλοιπο 1/3 έχει γάτα, τότε μαζί με μένα ένα μεγάλο μέρος του ανδρικού πληθυσμού έχει πρόβλημα.
Ίσως είμαι προκατειλημμένος, αλλά όταν μου προτείνουν να μου γνωρίσουν κάποια, το πρώτο που σκέφτομαι "Πόσο κουλή είναι που δεν μπορεί να βρει άνδρα μόνη της".
Θα μου ήταν πολύ χρήσιμο να μάθω ποιους κινδύνους μπορεί να αντιμετωπίσει κάποια αν γνωρίσει έναν άγνωστο;
Επίσης θα ήθελα να μάθω αν η γνωριμία μέσω γνωστού, καλύπτετε από κάποια εγγύηση με ρήτρα αποζημίωσης, σε περίπτωση που βγει "μάπα το καρπούζι".
Ο πατέρας μου γνώρισε τη μάνα μου κάπου στην Αθήνα. Εντελώς άγνωστοι μεταξύ τους. Δύο άνθρωποι με καταγωγή από δύο περιοχές που τις χώριζε απόσταση μεγαλύτερη των 500 χιλιομέτρων.
Είναι μαζί, ο πατέρας μου αγαπάει τη μάνα μου και την οικογένειά του, και η μάνα μου είναι άριστη μητέρα. Όχι δεν είναι σενάριο ταινίας, είναι πραγματικότητα.
Νιώθω πως η ανθρωπότητα πάει προς τα πίσω αντί μπροστά.
09-06-2017, 18:00 #58
Ρε μεγάλε έτσι γίνεται στην επαρχία πρώτον δεύτερον όντως το ένα τρίτο έχει δεσμό το άλλο τρίτο οι παντρεμένοι κ το άλλο έχει ζώο έτσι είναι η κατάσταση εσύ γτ δεν μπορείς να κολλήσεις πουθενά επίσης να σου πω αν την έψαχνες θα βρισκεσ καταπληκτικούς ανθρώπους ακόμα και στα κωλομπαρα κ μάπα ανθρώπους στα πιο κυριλέ μέρη
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
09-06-2017, 18:14 #59
Είναι ανάλογα τις περιπτώσεις. Υπάρχουν περιπτώσεις που άνθρωποι, στην κυριολεξία γεννήθηκαν ο ένας για τον άλλον. Υπάρχουν περιπτώσεις που δύο άγνωστοι, όπως οι γονείς σου, συναντήθηκαν κάπου, ερωτευτηκαν και έκαναν οικογένεια. Υπάρχουν περιπτώσεις, που γίνεται προξενιό και παντρεύονται έτσι. Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις. Όμως δεν είναι έτσι, ότι αν σου γνωρίσουν μια κοπέλα μπορεί να είναι "κουλή". Μπορεί απλά να μην ψάχνει για ευφήμερες σχέσεις που θα περιλαμβάνουν μόνο το σεξ και τίποτα άλλο και να θέλουν και ένα συναισθηματικό δέσιμο και μια μόνιμη σχέση, που μπορεί αργότερα να οδηγήσει σε έναν γάμο. Είναι ανάλογα οι συγκυρίες, η εποχή και γενικότερα τα βιώματα που έχει ο καθένας μας. Αν μιλήσω για εμένα, δεν θα είχα πρόβλημα, να γνωρίσω μια άγνωστη, έτσι κι αλλιώς δεν έχω φίλους για να έχω γνωριμίες με κοπέλες. Γι'αυτό ότι κάνω μόνος μου, τώρα που το σκέφτομαι αυτό που έγραψα στο τέλος, με τρομάζει λίγο anyway, απλά σκέφτομαι, ότι θα γνώριζα πιο πριν την κοπέλα, δεν θα την απέκλεια, απλά θα γινόντουσαν αρκετά ραντεβού, για να δω πρώτα αν έχουμε εσωτερική χημία, αν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, αν η κοπέλα με κοροϊδεύει (γιατί υπάρχει και αυτό για να περάσει την ώρα της και να σπάσει πλάκα, για να δει αν περνάει η "μπογιά" της, σε έναν άγνωστο κλπ). Αν ήταν όλα καλά, μπορεί να οδηγούσε αυτή η τυχαία γνωριμία σε μια σχέση. Ίσως αυτό να είναι κάπως σαν μια υπόθεση μιας ρομαντικής ταινίας, αλλά εμένα θα μου άρεσε κάτι τέτοιο.
09-06-2017, 18:19 #60