παμε γερα στη νεα βδομαδα !!!!!
καλη εβδομαδα, καλο μηνα, καλες απωλειες σε ολα τα μελη της pink team
παμε δυναταααα
Printable View
παμε γερα στη νεα βδομαδα !!!!!
καλη εβδομαδα, καλο μηνα, καλες απωλειες σε ολα τα μελη της pink team
παμε δυναταααα
ΚΛΑΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ;) !!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ?? :)
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΕΦΑΓΑ ΤΟΥ ΣΚΑΣΜΟΥ!! ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!
ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΦΑΓΑ ΟΜΕΛΕΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΝΕΛΛΟΝΙΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΙ 4 ΜΙΚΡΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ!!! ΝΑΙ ΕΣΚΑΣΑ, ΝΑΙ ΠΟΝΟΥΣΕ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ, ΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ!! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΝΟ 800 ΓΡ!!!!!!! ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ Θ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ! ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΕ!!!!!
ερωτηση , πως ειναι η απωλεια τη βδομαδα λιγο πριν και κατα τη διαρκεια της περιοδου? διοτι εγω που περιμενω εβαλα μισο κιλο και συνολικα εχω χασει 1 κιλο σε μια βδομαδα, παρολο που καποια στιγμη -πριν την ελευθερη μερα ημουν -1,5.
ναταλια μπορεις να μπεις στο τσατ να τα πουμε!!
εγω εδωσα σκληρη μαχη με τη λαιμαργια μου!!!!! και τωρα νιωθω υπερήφανη!! είδα 67.9 ! η ζυγαρια μου μετα από 2 εβδομάδες στασιμότητας άρχισε να κατεβαίνει! άξιζε τελικά τον κόπο!!
mphka
Πεταλουδιτσα μου ποσο σε καταλαβαινω!!!!! Κ εγω εχτες εφαγα:μπισκοτα(αλμυρα,γλυκ� �,με σοκολατα,digestive κλπ),σοκοφρετες,σοκολατα,πα τατακια,παξιμαδια,τοστ,καρ� �ποναρα κ κοτοπουλο!!!!ΕΣΚΑΣΑ!!!! κ φυσικα ζυγιστηκα κ ημουν 64 κιλα!!δν εχασα τπτ δηλαδη..ενταξει ξερω οτι σε 2-3 μερες θα επανελθω αλλα εφαγα πολυ κ το χαρηκα.....Απο σημερα γερα με υπομονη κ ξερω οτι την επομενη Κυριακη θα συγκρατηθω...
α κ 8α ξαναζυγιστω Τεταρτη η Πεμπτη για πιο αντικειμενικο αποτελεσμα...
ποσο καιρο τη κανεις αυτη τη διαιτα ? και τι μεταβολες βλεπεις στο βαρος σου αμα περιμενεις περιοδο?Quote:
Originally posted by samantha
Πεταλουδιτσα μου ποσο σε καταλαβαινω!!!!! Κ εγω εχτες εφαγα:μπισκοτα(αλμυρα,γλυκ� �,με σοκολατα,digestive κλπ),σοκοφρετες,σοκολατα,πα τατακια,παξιμαδια,τοστ,καρ� �ποναρα κ κοτοπουλο!!!!ΕΣΚΑΣΑ!!!! κ φυσικα ζυγιστηκα κ ημουν 64 κιλα!!δν εχασα τπτ δηλαδη..ενταξει ξερω οτι σε 2-3 μερες θα επανελθω αλλα εφαγα πολυ κ το χαρηκα.....Απο σημερα γερα με υπομονη κ ξερω οτι την επομενη Κυριακη θα συγκρατηθω...
α κ 8α ξαναζυγιστω Τεταρτη η Πεμπτη για πιο αντικειμενικο αποτελεσμα...
εγω παντως ναταλια οταν περιμενω περιοδο βλεπω στανταρ+2!!!
ειμαι στη δευτερη εβδομαδα οποτε δν μπορω να βοηθησω..γενικα κ εγω βλεπω στανταρ +1 αλλα γιατι με πιανει τρελη επιθυμια για γλυκα εκεινες τις μερες κ δν μπορω να κρατηθω....αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι μετα χανω ευκολα 2 κιλα μεσα στη βδομαδα...
samantha εχουμε ακριβως τον ιδιο στοχο στα κιλα!!!τι θψος εχεις??
1,72....αλλα για μενα ειναι λιγο απιαστα αυτα τα κιλα....το'χω απλα ως ιδανικο..εσυ??
νομιζω οτι εγω κανω λιγο πιο χαμηλη πτηση!!!1.67!νομιζω οτι αν ειχα το υψος σου και τα κιλα σου δεν θα εκανα τπτ.μονο συντηρηση!!
ναι απο κιλα καλα ειμαι απλα εχω μεγαλη χαλαρωση κ θελω να ''μπω'' λιγακι..οχι παρα πολυ αλλα ενα νουμερο σιγουρα...
με τη συγκεκριμενη διαιτα εχω ξεφουσκωσει παντως!!!!