Donald_girl, όταν νιώσεις καλύτερα εδώ είμαστε.......................
Printable View
Donald_girl, όταν νιώσεις καλύτερα εδώ είμαστε.......................
κανονισε να παρουμε καμια στηλη σε κοριτσιστικο περιοδικο για πληγωμενες καρδιες...Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by Remedy
σε τρωει ο κωλος σου, ομως κι εσενα, δεν το συζητω.......Quote:
......Anyway, για μένα το θέμα έληξε και αν θες κάποια στιγμή θα χαιρόμουν να ξανακάναμε μια συζήτηση για το θέμα που άνοιξες..........
remedy.......μετά το μανιφέστο του αγάμητου, τώρα αυτό.
Είσαι απίστευτη, ακόμη γελάω!!!!!!!
θα κλαψουν μανουλες...
Καλά, μην είσαι σίγουρη οτι δεν την έχουμε ήδη............................
ΥΓ. Σόρι για το οφ τόπικ.
αχαχαχα... καλοοοοοοοQuote:
σε τρωει ο κωλος σου, ομως κι εσενα, δεν το συζητω.......Quote:
......Anyway, για μένα το θέμα έληξε και αν θες κάποια στιγμή θα χαιρόμουν να ξανακάναμε μια συζήτηση για το θέμα που άνοιξες..........
Ωπ Θεοφανία τι διαβάζω ? Αυτή είναι η δουλειά σου ?
Περίπου Κλειώ, αν και δεν δίνω συμβουλές, πλάκα έκανα!
Θα είχα κάψει πολύ κόσμο...χα ....χα!!!!
Καλη μου donald , εγω ενα πράγμα θέλω απο εσένα . Να σκέφτεσαι θετικά και να χαμογελάς . Φιλάκια και καλή δύναμη .
ΤΙ ΓΕΛΑΣ; ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟQuote:
Περίπου Κλειώ, αν και δεν δίνω συμβουλές, πλάκα έκανα!
Θα είχα κάψει πολύ κόσμο...χα ....χα!!!!
Είσαι λοιπον κατι σαν την Καρεν απο το Sex and the City ? Και εγω που νόμιζα οτι έκανες πολιτικό ρεπορτάζ ! :P
Παρεμπιπτόντως , είδες κανείς την ταινία ?
Ναι ναι εγώ !!! Ήταν απίστευτη, πολύ συγκινιτική αλλά είχε και πολύ γέλιο ταυτόχρονα .. Θυμήθηκα τα παλιά καλά χρόνια sex and the city που δεν ξεκόλαγα να βλέπω .. :))
Quote:
καλε μη σκας!
σου χω ετοιμη τη λυση που θα επαναφερει τον κατεργαρη στον παγκο του.
θα απαντας μονιμως κουοταροντας ολο το θεμα!!!!
αν τολμαει ας κανει τον ανηξερο μετα...
εεεε καταρχην δεν σκαω κιολας.....
Κατα δευτερο η λυση που προτεινεις (αν δεν γινει αλλιως) απο εδω και στο εξης θα απαντω ετσι:
Θα κουοταρω καθε μυνημα και απο κει και περα οποιος θελει να σβησει κακο του κεφαλιου του....
μερσι 4 δη αντβαις...
Quote:
Originally posted by donald_girl
Προς τον Κρίνο, ο οποίος με έχει μπλοκάρει και δεν μπορώ να στείλω u2u.
αφου δεν καταλαβαινεις αλλιως με αναγκασες με αυτο το τροπο.
το μονο που θα πω ειναι οτι εδω μεσα οσα χρονια ειμαι, πρωτη φορα μπλοκαρω ατομο στο να μην μου στελνει μυνηματα.
Και επειδη φαινεται οτι σε ενοχλει,
εμενα με ενοχλει πανω απο ολα οχι αν κανει λαθος καποιος, αλλα το οτι παει να βγει και απο πανω.
Εμενα αυτο δεν μου κανει καθολου σε ευαισθησια αντιθετως θα ελεγα....
Και ετσι για ενημερωση αμα πας να βγεις απο πανω τοτε θα σε πατησω κατω οχι μια αλλα 21.
Εξυπνακηδες δεν γεννηθηκαν μονο οσοι εχουν προβληματα αλλα και οι υπολοιποι που δεν εχουν.
Και οποιος νομιζει οτι επειδη εχει προβληματα, περναει σε ενα γκρουπ τημ ανθρωπων με ειδικες αναγκες εχασε παρασαγκας.
Θα συνεχισω να βλεπω σαν ισο προς ισο ολους τους ανθρωπους
γυρω μου ακομα και αν αυτο δεν τους αρεσει η δεν τους βολευει.
Quote:
Originally posted by Lef
\"ειναι θεμα εγωισμου το οτι εγω θεωρω τον απεναντι μου ισο προς ισο??\"
\"Προς ατομα deleted,
παρακαλω τα εντομα να μην ενοχλουν, οχι για αλλο λογο αλλα ειναι ανυπαρκτα. \"
\"Ειμαι συνεπης σε οτι λεω μεχρι κεραιας.\"
σορρυ αλλα μου φανηκε αστειο :p
και εμενα.....
σιγουρα εχουμε το ιδιο χιουμορ
ε?
:cool:
Κρινο, τσαμπα κ άδικα ασχολούμαι μαζί σου... Απλά είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος κακία, για αυτό και μιλάς έτσι άσχημα, χωρίς σεβασμό, χωρίς ευγένεια χωρίς τίποτα. Μαλλόν θα πρέπει να κοιτάξει το θέμα το θυμού σου, να τον διαχειριστείς γιατί θυμώνεις άδικα συνεχώς χωρίς λόγο.... Δεν ξέρω τι είδους προβλήματα έχεις... Αλλά από ότι φαίνεται πρέπει να είναι αρκετα σοβαρα... Αναρρωτιέμαι τι κάνεις εκεί έξω... Δέρνεις κόσμο; Αν βγάζεις τόσο θυμό αναίτια εδώ μέσα, εκεί έξω τι κάνεις;
Θα σου πρότεινα να συζητήσεις σοβαρα το θέμα του θυμού με τον θεραπευτή σου...
Quote:
Originally posted by donald_girl
Κρινο, τσαμπα κ άδικα ασχολούμαι μαζί σου... Απλά είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος κακία, για αυτό και μιλάς έτσι άσχημα, χωρίς σεβασμό, χωρίς ευγένεια χωρίς τίποτα. Μαλλόν θα πρέπει να κοιτάξει το θέμα το θυμού σου, να τον διαχειριστείς γιατί θυμώνεις άδικα συνεχώς χωρίς λόγο.... Δεν ξέρω τι είδους προβλήματα έχεις... Αλλά από ότι φαίνεται πρέπει να είναι αρκετα σοβαρα... Αναρρωτιέμαι τι κάνεις εκεί έξω... Δέρνεις κόσμο; Αν βγάζεις τόσο θυμό αναίτια εδώ μέσα, εκεί έξω τι κάνεις;
Θα σου πρότεινα να συζητήσεις σοβαρα το θέμα του θυμού με τον θεραπευτή σου...
για να δουμε τωρα τι τροπο θα βρεις να σβηνεις τα μυνηματα σου κυρα ντοναλτ-γκερλ μας....
Οσο για το αν θυμωνω, βρηκες ατομο που να θυμωνει.
Ετσι για το χαιλικι της υποθεσης, δεν εχω θυμωσει ποτε μα ποτε στην ζωη μου.
Βρες αλλο τροπο να εκτονωθεις και οχι να μεταφερεις το προβλημα σου, πανω μου.