ναι βρε το καταλαβα.........απλως λεω τι συμβαινει κ εγω ηθελα να την κανω αλλα το μετανιωσα απο τις φιλες μου..
Printable View
ναι βρε το καταλαβα.........απλως λεω τι συμβαινει κ εγω ηθελα να την κανω αλλα το μετανιωσα απο τις φιλες μου..
με λαχανόσουπα έχασα τα 4 πρώτα ύστερα έκανα μια βδομάδα την δίαιτα που έχω ανεβάσει και έχασα το πέμπτο και το έκτο με reductil τα παίρνω 5 μέρες τώρα. τα reductil πραγματικά βοηθάνε. α. ενδιάμεσα όμως δεν έκανα δίαιτα.Quote:
Originally posted by lidal
Αλικάκι για πες, εκτός από την λαχανόσουπα, πως τα έχασες τα κιλάκια σου αυτά?
οι φίλες σου τι έτρωγαν μετά την δίαιτα? γιατί αυτό πιστέυω ότι παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. εγώ πχ έτρωγα ότι ήθελα αλλά σε πολύ μικρές ποσότητες. αν έτρωγα κανονικά θα είχα πάρει τα διπλασια. η δίαιτα αυτή με την λαχανόσουπα δεν είναι να την κάνεις για να χάσεις κιλά και μετά να τρως πολύ. πρέπει να την κάνεις και να προσέχεις μετάQuote:
Originally posted by marili
απο τι μου ειπαν βρε ετρωγαν κανονικα οχι σε υπερβολικο βαθμο τι να σου πω πραγματικα δεν ξερω.
Έχασε τη ζωή της γιατί έκανε αυστηρή δίαιτα με νερό και σούπα. Η Helen Anderson, 26 ετών, μητέρα ενός παιδιού, ήθελε...
να μειώσει το βάρος της. Ακολούθησε αυστηρά μια συνταγή, όπου έτρωγε μόνο σούπα και νερό. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί στο σώμα της μεταβολική χημική αντίδραση που ονομάζεται κετοξέωση, η οποία την σκότωσε.
απο το site : http://troktiko.blogspot.com/2009/07...post_1203.html
Ορίστε; Πωπω! Πότε έγινε αυτό; Θα πάω να δω λεπτομέρειες. Μάλλον πρόσφατο φαίνεται.
τωρα ανακαλυψα οτι η διαιτα που κανω ειναι αυτη της λαχανοσουπας που λετε!ηδη ομως ανοιξα νεο θεμα με το διαιτολογιο της κριμα. τη βαφτισα διαιτα της θειας lol να πω οτι προσωπικα μια χαρα μου εκατσε η διαιτα ως τωρα τουλαχιστο. αμα την τελειωσω βλεπουμε. 2,5 κιλα ηδη εχασα