σκέψου το καλά, γιατί εγώ που έχω κάνει δακτύλιο σε βεβαιώνω, πως μπορείς αν θες να τον κοροιδεύεις, δηλαδή τον εαυτό σου, και να τρως κανονικά.
Printable View
σκέψου το καλά, γιατί εγώ που έχω κάνει δακτύλιο σε βεβαιώνω, πως μπορείς αν θες να τον κοροιδεύεις, δηλαδή τον εαυτό σου, και να τρως κανονικά.
΄τελειοιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιι μπραβο σας,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,παρα πολυ ταιριαζετε
Quote:
Originally posted by artemisg
μπα ειμαι πολυ σιγουρη για τον εαυτο μου οτι δεν θα συμβει κατι τετοιο
ποσα χρονια διαφορα εχετεεεεεεεεεεεεεεε
5
μια χαρα αντε θα αρραβωνιαστειτε κιολας .......η καλυτερη σου κ ποτε με το καλο παντρεια;
ατζυ μου τι κανεισ καλα΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
atzyyyyyyyyyy poy saiiiiiii
καλαημερα εσυ που εισαι???ολα καλα??Quote:
Originally posted by marili
atzyyyyyyyyyy poy saiiiiiii
ολα καλα κ γω βρε ,εχει πεσει πολυ διαβασμα για το φροντηστηριο επειδη πανελληνιες ερχονται κ κανω υπομονουλα,,,,,,,,,,,,,,,,αισιοδο ξια κ λιγο θελω κ ολα γινονται.
υπομονη και θα τελειωσει το διαβασμα.κανενα νεο?
αυτο που θεωρω εγω τελειο κ πολυ καλο νεο για μενα ,ειναι πως τα χω βρει με τον εαυτο μου κ τα πηγαινω τελεια με το μωρο μου κ με βοηθα........α κ κατι αλλο οι γονεις μου ειπαν πως αν δν εβγαζα καλους βαθμους να εβγαζα το σκουλαρηκι απο τον αφαλο μου αλλα εβγαλα 17 κ με αφησαν να το εχω,γιουπιιιιιιιιιιιιιιιι� �ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι� �ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι� �ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι� �ιιιιιιιι
χαιρομαι για σενα κουκλιτσα μου ..αντε παντα να εισαι τοσο χαρου
μενη!!!!
γεια σου αντζυ ειμαι τελειως καινουρια στο φορουμ και μαλιστα εχω ανεβασει ενα καινουριο θεματακι γιατι θελω που ενα παιδακι. να σε ρωτησω επειδη ασχολεισαι με αυτο. μηπως ξερεις αν το δαχτυλιδι ειναι ασφαλες για την μελλουσα εγκυμοσυνη? και θα με βοηθουσες αν μου ελεγες κοστος και σε ποιους γιατρους απευθυνεσαι...Quote:
Originally posted by saxowoman
Quote:
Originally posted by artemisg
μπα ειμαι πολυ σιγουρη για τον εαυτο μου οτι δεν θα συμβει κατι τετοιο
σε ευχαριστω ααα! και ζηλευω την παρεουλα σας με τη μαριλι...:) ευχαριστω και παλι
eygenia moy τι ζηλευεις ολες μια παρεουλα ειμαστε.........'''''''''''''''''''''