Καλιε κοριτσακια ας μου στειλει ονομα και διευθυνση οποια βρηκε ΄΄βελονιστη'' στη θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και να μην ξεχασετε να βαλετε θεμα και εξαφανηστει το μηνυματακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Καλιε κοριτσακια ας μου στειλει ονομα και διευθυνση οποια βρηκε ΄΄βελονιστη'' στη θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και να μην ξεχασετε να βαλετε θεμα και εξαφανηστει το μηνυματακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!
σπονδα ηταν αυτο Βασιλικη67.....
οκ το πιασα!!!
χαχαχ θα σου στειλω τα στοιχεια του δικου μου...πανε αν θες να ενημερωθεις...ετσι κ αλλιως την πρωτη φορα σε βλεπει δωρεαν για ενημερωση...
οποτε...δες και κανε!
Καλημερες σε ολες και ολους!
ποιός έχει να μας πει τις εξελίξεις του;;
Κοριτσάρες μου να μαι κι εγώ....φρεσκοβελονισμένη....
τη δευτερα πήγα για ενημέρωση και εχθες κανονικά για βελονισμό....
καλα ο γιατρος είναι σουπερρρρ..... απίστευτη χαλάρωση....
το λοιπόν για να τα πάρω απο την αρχή....
τη δευτέρα που πήγα με ρώτησε γιατι θέλω να αδυνατίσω τι δεν μαρέσει πάνω μου
αν έχω άγχος, αν είμαι αξύθυμη και πολλά άλλα.... και πάνω απο όλα μου είπε να αγαπήσω το σώμα μου όπως είναι για να μπορέσω να το αλλάξω... κλέισαμε το ραντεβού και να μαι την τρίτη εκεί...
άρχισε λοιπόν να μου βάζει τις βελόνες (οι οποίες είναι μίας χρήσεως).... και αφού τελειώνει με το πρώτο πόδι
με ρωτάει αν νίωθω κάτι... το πόδι μου λοιπόν άρχισα να το αισθάνομαι τόσο ελαφρύ και ένιωθα σαν να μου κάνουν μασαζ (δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς) ... ενθουσιάστηκε λοιπόν ο γιατρός και μου έβαλε τελικά πιο πολλές βελόνες απο εκείνες που είχε προγραματίσει να μου βάλει σαν πρώτη φορά.... μου έβαλε στα χέρια στα πόδια μέχρι το γόνατο στο πρόσωπο στα αυτιά και στο κεφάλι.... μου βελόνισε και τη μύτη για να αναπνέω καλύτερα αφου έχω πρόβλημα, έκλεισα τα πολλά φώτα, έβαλε χαλαρή μουσική και με άφησε να χαλαρώσω....
δεν νομίζω να περίμενες τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο..όπως σου τα είπα τα έζησες! η εναλλακτική του ειδικότητα δεν θα μπορούσε να είναι άνετα ψυχολόγος;; άντε μακάρι να συνεχίσεις έτσι ενθουσιασμένη και κυρίως να δεις αποτέλεσμα! καρφάκι στο αφτί μόνιμο δεν σου έβαλε;
Αφου πέρασε ένα χαλαρό εικοσάλεπτο(το οποίο δεν ήθελ να τελειώσει...), μου έβγαλε τις βελόνες,
και μου έβαλε στο αυτί αυτο το μεταλλικό πραγματάκι....
Μου είπε οταν λυγουρεύομαι κάτι και όταν είναι φάω να κάνω λίγο μασάζ στο συγκεκριμένο σημείο....
Το αποτέλεσμα λοιπόν..... εχθές το βράδυ που γύρισα σπίτι.... δεν ήθελα να φάω τίποτα...
ειλικρινά τίποτα δεν μου έκανε αίσθηση.... ενώ υπο άλλες συνθήκες θα είχα φάει, θα είχα τσακίσει τα πάντα........
Σήμερα το πρωί πάλι.... ενώ συνήθως περιμένω πως και πως να ρθω στη δουλειά για να φάω τα κουλουράκια μου την τρυροπιτούλα μου κλπ. σήμερα πήγα να πάω να φάω μόνο αφού το στομάχι μου άρχισα να γουργουρίζει φριχτά....
ελπίζω να συνεχίσω έτσι.... νιώθω μια απίστευτη χαλαρώτητα ακόμη και τώρα... και μη νομίζετε είμαι γενικά πολύ αγχώδης τύπος....
Σας ευχαριστώ πολύ όλες που μου δώσατε την ωθηση να τολμίσω κάτι τέτοιο.....
Ειλικρινά bomo μου ήταν μια μοναδική εμπειρία.... δεν έχω λόγια ειλικρινά....
ήταν πιο καλό απο αυτό που περίμενα....
εσύ πως τα πάς τώρα που ξαναξεκίνησες.....?
έτσι θα συνεχίσεις ακριβώς..δεν θα έχεις όρεξη να φας. χι χι! δεν είναι φοβερό;; αν καμιά φορά πας και λίγο κουρασμένη, με τον χαμηλό φωτισμό που έχει και τη μουσική άνετα θα κοιμηθείς!
μια χαρά είμαι και γω, ήρεμη, ψύχραιμη και χωρίς λιγούρες!
Εμένα μου έχει συμβεί! με είχε πάρει ο ύπνος κανονικά χιχιχι
καλέ εννοείται, και γω έχω κοιμηθεί!
Μάλλον θα πεταχτώ κι εγώ για μερικές βελονίτσες, μόλις βρώ λίγο χρόνο
βεβαίως γιατί όχι, πολύ καλά θα κάνεις. το παν είναι να βρίσκουμε τρόπους να είμαστε καλά!
Betty, έχεις ξανακάνει βελονισμό για αδυνάτισμα????