αντε παμε γερα! εσυ τυχερη κανεις συντηρηση, εκει που εισαι θαρθω πιο συντομα απο,τι νομιζα :D
Printable View
αντε παμε γερα! εσυ τυχερη κανεις συντηρηση, εκει που εισαι θαρθω πιο συντομα απο,τι νομιζα :D
αποψε θα δωσω μαχη να μη φαω... δυστηχως πειναω υπερβολικα ή μαλλον νομιζω οτι πειναω αφου τα ιδια με αλλες μερες τρωω αλλα τωρα δε μου φτανουν.
Ειμαι αδιαθετη κ αφηστε τα, λυσσα. Αν αντεξω θαμεινω με τελευταιο γευμα στις 7 οπως κανω τις τελευταιες μερες... αν οχι ισως φαω στις 10 κατι, το θεμα ειναι οτι φοβαμαι να φαω κατι μη παει κ φαω το συμπαν ολο. Φοβαμαι μη ξανακυλησω στα βουλιμικα αν αρχισω να τη σπαω. Ξερω ακουγεται γελοιο αλλα ειναι καθαρο ψυχολογικο :(
οκ εφαγα καμια εικοσαρια ξηρους καρπους στιςς 10 κ νιωθω πολυ καλυτερα. τωρα μπορω να παω σπιτι με ασφαλεια χεχεχεεχ αχ εχω χασει ολα τα κιλα του τσιγαρου, 10 κιλακια θελω ακομα 10...κ μετα θα κανω βραδυνη νηστεια ολη μου τη ζωη, θα το ραβω στις 9 για παραδειγμα...τωρα βιαζομαι κ μαλλον παραπηγα νωρις το τελευταιο γευμα (7)
μην νομιζεις,και η συντηρηση θελει πολυ αγωνα...να τωρα παλευω να χασω τα δυο κιλα που πηρα τις γιορτες,μια πανω μια κατω παω.Λιιιιγο αν αφεθω τα κιλα ανεβαινουν :(Quote:
Originally posted by badgirl
ax bre forty moy δυστηχως δε σε καταλαβαινω αφου δε το εζησα ποτε...γιαυτο κ φτασα εδω που εφτασα. Σιγουρα θαναι απαισιο κ τρομακτικο να ανεβαινει η ζυγαρια γιατι λογικα τοτε ξυπνουν οι φοβοι μη ξαναμπουν τα κιλα. Εσυ ομως γνωριζεις κ απο σωστη διατροφη κ απο ολα κ δεν θα εχεις προβλημα ειμαι σιγουρη!
Καλα τριβω τα ματια μου σημερα, ειδα 87.6 στη ζυγαρια, για την ακριβεια επειδη η ζυγαρια αυτη με δειχνει 1.8 κιλα πανω απο του διαιτολογου δεν το ειδα αλαλα το υπολογισα...κανω και ξανακανω την αφαιρεση 89.4 - 1.8 για να ειμαι σιγουρη οτι ειμαι 87.6 χαχαχαχαχ δεν το πιστευω ειλικρινα... εχω παρει πολυ τα πανω μου, σε λιγο θα καβαλησω καμια σκαλα!
να δεις οτι αυτο θα σε ατσαλωσει περισσοτερο και καθε μερα που περναει θα πας ολο και καλυτερα!!!σε βλεπω να φτανεις πολυ πιο γρηγορα στο στοχο σου απο την ημερομηνια που εχεις βαλει στο τικερακι σου :D
αν κ δε θα το επιδιωξω μακαρι, εχω το 2011 σαν οριο ωστε να κανω μωρακι μετα Θεου θελοντος. Θαταν πολυ καλο ναχω σταθεροποιηθει πρωτα σε κιλα κ ναχω μαθει να κανω συντηρηση...εδαλως καηκα... αχ κωλοτσιγαρο τι μου κανες, τωρα αν ειχα χασει 15 κιλα θαμουν ηδη 73
φορτυ επειδη ξερω οτι σαρεσουν αυτα, δες στις συνταγες για αδυνατισμα την τελευταια συνταγουλα για μουσλι που εγραψα να μου πεις τη γνωμμη σου! παω σουπερμαρκετ να εφοδιαστω αν κ δε νομιζω να τα βρω ολα αυτα..,
Μέχρι τότε θα είσαι μια χαρά και να σου πως και κάτι ως εγγυμονούσα παρελθόντων ετών...τα κιλά της εγκυμοσύνης όντως φεύγουν, η φύση ξέρει τι κάνει, οι κακές διατροφικές συνήθειες της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού πρόσεχε να μη σου μείνου. Στα 25 μου κάνω το πρώτο μου παιδί και από 55 κιλά σκαρφαλώνω 91. Σε δυο χρόνια ξαναήμουν 55 ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΑ απλώς ξαναγύρισα στις διατροφικές συνήθειες προ εγγυμοσύνης. Στα 37 μου κάνω το δεύτερο , από 55 πάω 70 και ακόμη είμαι εκεί, όχι γιατί μου έμειναν τα κιλά της εγγυμοσύνης αλλά η διατροφή που έκανα στην εγγυμοσύνη .Βρήκα κι ευκαιρία να κόψω και το τσιγάρο...οπότε ξέρεις! Η εγγυμοσύνη πάντως από μόνη της συνήθως κιλά δεν αφήνει. Όπως και να χει πάντως θα νιώσεις τέτοια γλύκα με το μπεμπίνι..
:)) ετσι ετσι. καλη σου επιτυχια σε ο,τι κανεις, κ πανω απολα ναναι καλα τα μωρα σου
ειναι πολυ καλη,φτιαχνω και εγω την ιδια αλλα στο περιπου τα δημητριακαQuote:
Originally posted by badgirl
φορτυ επειδη ξερω οτι σαρεσουν αυτα, δες στις συνταγες για αδυνατισμα την τελευταια συνταγουλα για μουσλι που εγραψα να μου πεις τη γνωμμη σου! παω σουπερμαρκετ να εφοδιαστω αν κ δε νομιζω να τα βρω ολα αυτα..,
ναι την εκανα αλλα στην τυχη γιατι...πολλαπλασιαζα πχ επι 7 κ μετα χαθηκα :D οποτε εβαλα λιγο απολα...μονο που δε ξερω σιγουρα αν αυτα που βρηκα ειναι τα σωστα υλικα, βρηκα της fytro νιφαδες αλλα οχι ολα αυτα τα ειδη.
Εμφανισιακα οι νιφαδες σικαλης που βρηκα μοιαζουν με κορν φλεικς κ εχω παραξενευτει...θα ρωτησω το πρωι το διαιτολογο...στην τελικη το πολυ πολυ να φαω μιγμα υγιεινων κορν φλεικς με σπορους κ ξηρους καρπους :D
αναρωτιομουν κατι κοριτσια, τελικα ποια η διαφορα να καποιος κανει 14 ωρες νηστεια, 15 ή 16¨? προσπαθω πανω κατω να κανω νηστεια 16ωρη αλλα τελικα κ τις μερες που κανω τις αλλες δε παει καθολου ασχημα... απλα αν περασει η ωρα που επρεπε να φαω κ φαω τοτε καθυστερω λιγο το πρωινο κ ας μη βγαινουν 16 ωρες που κανω συνηθως...
Υπαρχει κατι που να λεει οτι πρεπει αυστηρα να κανει καποιος 3 ή 4 ειδη διαλειματικης νηστειας ωστε να λειτουργησει?
Επισης να ρωτησω κατι αλλο, δε παιζει ρολο αν αλλαζω μονη τις ωρες που τρωω καθε φορα ετσι?αρκει να βγαινουν οι ωρες νηστειας?
Βρηκαμε κατι αλλο σε λινκ να κοιταξω? ευχαριστω! τελικα δεν ειναι τιποτα το δυσκολο...αν την κανω σωστα βεβαια δεν ξερω...
σημερα ειχα διαιτολογο, απορει πως κρατιεμαι κ δε τρωω μετα τις 7... μου λεει καλα 9 δεν ειχαμε πει...γιατι το πηγες 7...τελοςπαντων του ειπα οτι το αλλαζω αναλογα με την καθημερινοτητα μου κ οτι με κραταει απο βουλιμικα κ ειπε οτι ειναι ψυχολογικο καθαρα αλλα αναρωτιεται ποσο θαντεξω...κ του απαντησα τελειως φυσικα "μια ζωη μαλλον". Μεχει βολεψει απιστευτα η λογικη την ταδε ωρα σημερα σταματαω να τρωω οτιδηποτε κι αν τρωω. Φιλια πολλα κ σευχαριστω ξανα που εγραψες εδω για τη διαιτα αυτη... Αν θες διαβασε κ πανω οταν μπεις να μου απαντησεις... Σεχω πρηξει συγνωμη :S
Aφου εσενα σου ταιριαζει και χανεις κιλα ετσι να το κρατησεις!Αυτο που εχω διαβασει ειναι να κραταμε τις 15-16 ωρες νηστεια,δεν παιζει ρολο τι ωρα ξεκιναμε και τι ωρα σταματαμε το φαγητο.Φυσικα οσο νωριτερα σταματησουμε το φαγητο τοσο πιο πολλες θερμιδες θα καουν αφου κινουμαστε και συνεχιζουμε να θελουμε ενεργεια.
Δεν εχω βρει καποιο αλλο λινκ,δεν το εψαξα παραπανω γιατι παντου γραφουν οτι το IF δεν εχει κανονες,ο καθενας το κανει τις ωρες που τον βολευει
Οι νιφαδες σικαλης οχι δεν πρεπει να μοιαζουν με τα κορν φλεικς,κατι αλλο μαλλον εχεις παρει,διαβασε τα συστατικα μηπως περιεχουν ζαχαρη