-
Καλημέρα! Δεύτερη βδομάδα για εμένα και...η αλήθεια είναι ότι και εγώ είμαι στα ίδια ακόμα, αλλά βλέπω διαφορά - μείωση στους πόντους στην περιοχή που έχω περισσότερο λίπος (στην κοιλιά και περιφέρεια), και τελικά ίσως είναι καλύτερο αυτό από το να μειώνεται ο αριθμός που δείχνει η ζυγαριά - το απόγευμα θα πάω σε μια φίλη μου διαιτολόγο για καφέ και... μετρήσεις λίπους, μυικής μάζας κλπ οπότε θα συγκρίνω αν υπάρχει κάποια διαφορά και εκεί. Από την άλλη, ο οργανισμός πρέπει να χάνει σιγά σιγά τα κιλά και όχι απότομα, οπότε να ίσως ακόμα ένα θετικό... (zwhtsa συγνώμη για την επιμονή, η αλήθεια είναι ότι δεν σε ξέρω προσωπικά και μην με παρεξηγήσεις, αλλά θα επιμείνω στο να πεις στον γιατρό σου για την πτύχωση...)
-
την τριτη εχω ραντεβου και θα του το πω :) don't worry :)
-
:thumbup:
Σκέφτομαι για αλλαγή να δοκιμάσω τις μπάρες - προτείνετε καραμέλα? Για τις άλλες γεύσεις δεν διαβάζω πολύ "γευστικά" σχόλια...:smilegrin:! ...Και κάτι ακόμα! Το έχω δοκιμάσει με γάλα και γιαουρτάκι - έχει κάποιος δοκιμάσει με κεφιρ? (Αν ναι, κεφιρ αραιωμένο σε νερό? - ποσότητα μισό ποτήρι κεφιρ και μισό νερό?)
-
ναιιι ειναι υπεροχες! και οντος σε κρατανε πολυ!
-
το εκανα πριν αρκετα χρονια αυτο και εχασα καμια δεκαρια κιλα, αλλα δυστηχως ξαναμπηκαν κατευθειαν γιατι δεν μαθαινεις να τρως σωστα, απλα δεν τρως σχεδον καθολου! :tumble:
μονο ενα γευμα την ημερα και τα υπολοιπα σκονη με γαλα, αυτο δεν ειναι διατροφη ουτε υγιεινο, μακρια απο τετοια!
-
...μα το πρόγραμμα διατροφής που δίνεται στο τελευταίο στάδιο δεν περιέχει καθόλου το υποκατάστατο, αλλά μια ισορροπημένη διατροφή... μήπως Pj2 δεν έκανες καθόλου άσκηση ή δεν ακολουθούσες μια "σωστή" διατροφή...?
-
...η αλήθεια πάντως είναι ότι ό,τι διατροφή - δίαιτα και αν κάνουμε, αν δεν προσέχουμε μετά, και χωρίς άσκηση, και διπλά και τριπλά θα πάρουμε αυτά που θα χάσουμε...
-
το προγραμμα απο οτι εχω καταλαβει σε βοηθαει να χασεις σχετικα γρηγορα αρκετο λιπος ( κατι που ολοι θελουμε .. ) και σιγα σιγα αυξανει τις θερμιδες των γευματων .. κοβει τα υποκαταστατα ωστε να μας βαλει σιγα σιγα σε ενα ισοροποιημενο προγραμμα διατροφης στο 3ο σταδιο τοθ προγραμματος .. με τα 5 γευματα δηλαδη ( πρωινο δεκατιανο μεσημεριανο απογευματινο και βραδυνο)
-
...και εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι...και για να διατηρήσει κάποιος το όποιο αποτέλεσμα, όταν φτάσει στο στόχο του, δεν πρέπει να παραλείπει φυσικά την άσκηση (έστω και αν αυτή είναι τουλάχιστον 1 ώρα περπάτημα...)...
-
καλημερα ...,
για ακομη μια φορα 89.900... πφφφ ... αλλα δεν εχω παει τουαλετα αυτες τις μερες οποτε υποθετω πως παιζει και αυτο ρολο ..
που θα απει θα ξεκολησει ομως ..! σημερα λεω να φαω κοτοπουλακι με κριθαρακι μπας και με βοηθησει λιγο η πρωτεινη..!
-
Kαλημέρα και από εμένα! zwhtsa φυσικά μετράει... μετά το μεσημεριανό, για φρούτο φάε 2 ακτινιδια (για τα ακτινίδια 1μερίδα=2ακτινίδια) συνήθως βοηθάνε. Σηκώθηκα σήμερα και όοοοοσο και αν προσπάθησα να μην ζυγιστώ τελικά δεν κρατήθηκα...Και ναι!!! 54!!!! Και φυσικά λιγότεροι πόντοι, λιγότερο ποσοστό λίπους (μόνο το ποσοστό νερού αυξήθηκε στον οργανισμό μου και καλύτερα γιατί έπρεπε - και πολύ λίγο η μυική μάζα)! Σήμερα λέω το μεσημέρι να κάνω ζυμαρικά - ερώτηση γιατί έχω μπερδευτεί... τις μερίδες τις μετράμε σε μαγειρεμένο φαγητό ή όχι?Επιτέλους άλλαξα και το ticker-ακι!!!:roll::bouncing:
-
Ναι, σιγουρα σε μαγειρεμενο φαγητο!
-
ναι βρε .. ας πουμε οταν λεει 200 γρ μακαρονια.. εννοει βρασμενα ..
οταν λεει 80γρ κρεας εννοειτε ψητο η βραστο ...
εγω σημερα λεω να φαω κοτοπουλακι ψητο στη σχαρα, με κριθαρακι, και μαρουλακι!
-
επιτελους η ζυγαρια κουνηθηκε λιγο .. 89.600 σημερα! θα φαω και σημερα πρωτεινη .. μπας και ξεκολησει και αλλο!
-
...σήμερα στα ίδια κιλά, αλλά μετά το μεσημεριανό - νομίζω ότι έφαγα λίγο παραπάνω, αμφιβάλλω αν και αύριο είμαι 54! Αλλά και πάλι, άντε να μην φτάσω τον στόχο μου σε 3, αλλά σε 4 βδομάδες, σιγά! Θετική σκέψη και θα τα καταφέρουμε όλα!