θελω να φάω....... ενα γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Printable View
θελω να φάω....... ενα γλυκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Εγώ θέλω μια τρούφα αφράτη αφράτη με σοκολάτα
μέχρι να αποφασίσεις θα έχει μπαγιατέψει βρε , φάτη ή πέτα τη :PQuote:
Originally posted by alexan72
Εγώ έχω μιλφέιγ στο ψυγείο! Αλλά θα περιμένω μέχρι αύριο για να αποφασίσω αν θα το φάω!!
για μεσημεριανο εφαγα ενα γιαουρτι αγελαδος 2%+15~20 κερασια, και εχω πεθααανει στην πεινα!ηθελα καπου να πω το παραπονο μου....
επισης θελω να πω καπου πως χτες με πονουσε τοσο πολυ το στομαχι μου απο την πεινα προφανως, που μου ριχνε πονους και στη μεση, που δεν μπορουσα να κοιμηθώ! μαλλον με θερισε ο καφες το βραδυ
δεν τρωω ετσι συνηθως. κραταω θερμιδες για το βραδινο τραπεζωμαQuote:
Originally posted by Ciciliana
cat ειναι στη διατροφη σου να τρως τοσο λιγο για μεσημεριανο??
λιγο μου φαινεται..
Κοριτσάκι δεν γλυτώνεις πολλές θερμίδες, η φρουκτόζη έχει τις ίδιες θερμίδες με τη ζάχαρη, εκτός εάν βάζεις λιγότερη λόγω του ότι είναι πιο γλυκιά..Quote:
Originally posted by koritsaki
ασε το μιλφειγ στο ψυγειο...και αν το φτιαχνεις μονη σου να σου πω,επειδη το φτιαχνω και εγω οτι ειναι απο τα γλυκα που γινονται τελεια και με φρουκτοζη και γλιτωνεις πολλες πολλες θερμιδες!
betty εισαι σιγουρη για τις θερμιδες??ο θερμιδομετρητης δεν εχει τη φρουκτοζη....
αλλα ειναι οντως αρκετα πιο γλυκια. προσωπικα βαζω σε φρουκτοζη το 1/3 απο οτι σε ζαχαρη. δλδ μιλφειγ με ζαχαρη 6 κουτελιες σουπας-μιλφειγ με φρουκτοζη 2 κουταλιες της σουπας
Ναι κοριτσάκι. Ακριβώς γι αυτό τη χρησιμοποιούμε, επειδή είναι πιο γλυκιά, άρα βάζουμε λιγότερη.
Από θερμίδες όμως είναι το ίδιο, καρατσεκαρισμένο.
τώρα θα θελα να φάω....μηλόπιτα σπιτική απτα χεράκια της μανούλας μαζί με μια μπάλα παγωτό βανίλια(σλουρπ), αλλά όόόχι δε θα φάω!αν και ομολογώ πως τσίμπησα μια μπουκίτσα μηλαράκι από πάνω έτσι για δοκιμή!έχω υποσχεθεί όμως στον εαυτό μου οτι την άλλη βδομάδα θα φάω ένα γλυκάκι, θα το πω και στο διαιτολόγο μεθαύριο..αμαρτία που την εξομολογείσαι δεν είναι αμαρτία σωστά?!
τωρα θελω να παραγγειλω κρεπα!!! με κοτοπουλο κασερι φετα ντοματα μανιταρια πιπερια!
αααχχχ!!!!!!!!!!
αχχχχχ! κοριτσάκι τι μας κάνεις! :P
παιδια εγω αυριο το βραδυ θα τιμησω τον γιωργο αλκαιο και θα φαω κανονικοτατα απ'εξω. θα τον ξανατιμησω και το Σαββατο και ο Θεος βοηθος.
παντα καθημερινη επεφτε η γιουροβιζιον?
τριτη πεμπτη σαββατο. Τρεις μερες. παλια ηταν μονο Σαββατο γιατι δεν υπηρχαν ημιτελικοι