oxι, εγω ειμαι σκυλομαμα :smilegrin::smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Καλο μηνα με ενα τεραστιο χαμογελο!
Η ζωη ειναι ομορφη!!!!
click μου, ο γατουλινος ειναι δικος σου;
Printable View
oxι, εγω ειμαι σκυλομαμα :smilegrin::smilegrin::smilegrin:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Καλο μηνα με ενα τεραστιο χαμογελο!
Η ζωη ειναι ομορφη!!!!
click μου, ο γατουλινος ειναι δικος σου;
kalo mhna!!!!!!!!!! :*********************
καλημερααααααα:starhit:
τη Δευτερα βρηκαμε 2 κουταβακια που μολις καποιος ειχε παρατησει στη μεση απο παρκινγκ.
Ειναι 1+ μηνων, αγορι και κοριτσι.
Εννοειται οτι τα πηραμε, γιατι αν τα αφηναμε θα ηταν σα να τα σκοτωνουμε κι εμεις. μπλεξαμεεεεεεεεεε
Αν εχει καμμια βορειοελλαδιτισσα κυριως, καποιον ενδιαφερομενο στειλτε μου u2u να σας στειλω φωτογραφιες και στοιχεια επικοινωνιας.
φιλια!
Καλησπερα ειμαι καινουργιο μελος.Κατι εχω υποψη μου.Αν μπορεις κανε τον κοπο κ βαλε μια φωτογραφια τους.
click άμα ο δικός μου σκύλος δεν ήταν επιθετικός προς άλλα τετράποδα ευχαρίστως να τα παιρνα αλλά θα τα κάνει μια χαψιά.
άσχετο αλλά πήρα κεγώ αυτά τα φιλτράκια-πιπάκια.ρε συ με αυτά το τσιγάρο ρουφιέται σε τρεις τζούρες!
:shocked2: ρε συ δεν το χω παρατηρησει καθολου αυτο που λες.Quote:
Originally posted by bouliana
click άμα ο δικός μου σκύλος δεν ήταν επιθετικός προς άλλα τετράποδα ευχαρίστως να τα παιρνα αλλά θα τα κάνει μια χαψιά.
άσχετο αλλά πήρα κεγώ αυτά τα φιλτράκια-πιπάκια.ρε συ με αυτά το τσιγάρο ρουφιέται σε τρεις τζούρες!
παντως δεν ενιωσες παραξενα οταν ειδες αυτη τη μαυριλα στο φιλτρακι? δηλαδη τοσα χρονια αυτο που κραταει το φιλτρακι το βαζουμε μεσα μας. δεν ειναι αθλιο?
μπλιαχ ναι πράγματι.κ μαυρίζει με ένα τσιγάρο μόνο.α ,πήρα χοντρά φιλτράκια για στριφτό κ χρησιμοποιώ κ το φιλτράκι.κ μετ τα στριφτά μαυρίζει πιο αργά.
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑ!
bouliana(αν δε μπερδευω τα ονοματα) εχει κ πιπακια σλιμ κ φιλτρακια σλιμ για στριφτο!
προσφατα σταματησα να καπνιζω κ πηρα 4-5 κιλα σε χρονο dt αλαλ σταματησε εκει το κακο κ εχασα κ 1-2!
καλυτερα 3-4 κιλα παραπανω, παρα καπνιστρια:thumbup:
ολα ειναι στο μυαλο μας, το θεμα ειναι να γινει εκει αυτο το "κλιλ" ;)
stable, εχω αρχισει κ υποψιαζομαι οτι με ξερεις!!!
ΚΑΙ μ αρεσοσυν τα σκυλια
ΚΑΙ (το πιο σημαντικο τεκμηριο:D) εχω χασει ενα κιλο!!!:lol:
νια για φιλτράκια ξέρω.αλλά πιπάκια σλιμ ακόμα δεν έχω βρει.
εγω τα επαιρνα απο ψιλικατζιδικο με περιοδικα,τσιγαρα κτλ.
ζητα πιπακιαγια σλιμ φιλτρακια,ξερουν αυτοι!
αμαδεν εχουν δε σημαινει οτι δεν υπαρχει , πηγαινε σ αλλο!
το πολυ πολυ να κυκλοφορησει βρωμα οτι κυκλοφορει μια τρελη που ψαχνει.....πιπακια σλιμ :S
xaxaxaa!οκ!
Παιδιά είδατε χθες το "νησί"? Προσωπικά με εντυπωσίασε. Ήταν όπως το περίμενα και ακόμη καλύτερο! Και το γεγονός ότι έχω διαβάσει το βιβλίο, όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι, δεν με επηρέασε καθόλου. Σημείωσε 65% ακροαματικότητα. Αναμενόμενο.
το είδα!ναι μου άρεσε πάρα πολύ.κεγώ έχω διαβάσει το βιβλίο.κ πολύ καλές ερμηνείες .εκτός από την αγγλιδούλα.(χιχι άμα δεν πω την πικροχολιά μου θα σκάσω)
αν βρεις πιπακια σλιμ Θεσσαλονικη πεσμου που τα βρηκες πληζ να παρω στην αδελφη μου.
εμενα με τα gr τα μπλε κραταει το καθε πιπακι (τα TAR-GET παιρνω) για περιπου 6 τσιγαρα. με τα gr γκρι κραταει και παραπανω μεχρι να μαυρισει ολοκληρο.
ρε παιδια δε νεχει κατντησει ΑΗΔΙΑ αυτη η τιβι?
εχει βρωμισει ο τοπος απο ριαλιτι-ελεος πια!