Quote:
Originally posted by Ava
Φίλιππε, αυτές οι αλλαγές που παρατηρείς, είναι οι καλές. Υπάρχουν και οι άλλες, που εύχομαι να μην τις βιώσεις. Αυτό εξαρτάται και από τον κύκλο σου. Μπορεί ξαφνικά φίλοι σου, σύντροφοι της παχυσαρκίας, να αρχίσουν να σε απομακρύνουν από κοντά τους, μιας και δεν έχετε πλέον κοινό παρανομαστή. Ποντάρω στο ότι οι άντρες δεν είστε τόσο ανταγωνιστικοί μεταξύ σας. Οπότε, απόλαυσε τις καλές πλευρές της προσπάθειάς σου.
Η αλήθεια είναι οτι κανείς από τους φίλους μου δεν είναι/ήταν ποτέ παχύσαρκος και θέλω να πιστεύω οτι ποτέ δεν έπαιξαν ρόλο στη φιλία/παρέα που κάναμε και τα δικά μου κιλά. Πέρα από σύντομες συζητήσεις(αλλά ουσιαστικές, δε χρειάζονται αναλύσεις επί αναλύσεων αλλά να ξέρεις οτι αν χρειαστείς βοήθεια και συμπαράσταση θα την έχεις) που μου κάνανε για το βάρος μου δεν ήταν ποτέ ένα από τα θέματα που απασχολούσαν σε τακτική βάση(ξέρεις οι αντροπαρέες ασχολούμαστε κυρίως με σοβαρά θέματα όπως γκόμενες, φράγκα, ξύδια, αυτοκίνητα και ομάδες;). Γι'αυτό και στράφηκα τόσο έντονα προς το φόρουμ πιθανόν, οχι γιατί δεν ήθελα να συζητήσω με τα κολλητάρια μου αλλά επειδή μάλλον δε θα καταλάβαιναν όλη τη κατάσταση ή έτσι πιστευα εγώ.