Ευχαριστώ πολύ Λόρα!
Θα ψάξω τις συνταγές γιατί δεν τρώω ψάρι και θαλασσινά και θα μπουχτίσω με μοσχάρι - κοτόπουλο - μπιφτέκια!
Θα φτιάξω και τικεράκι....αν βρω πως!:lol:
Printable View
Ευχαριστώ πολύ Λόρα!
Θα ψάξω τις συνταγές γιατί δεν τρώω ψάρι και θαλασσινά και θα μπουχτίσω με μοσχάρι - κοτόπουλο - μπιφτέκια!
Θα φτιάξω και τικεράκι....αν βρω πως!:lol:
καλως ηρθες...θα τα καταφερεις ειμαι σιγουρη...πατα στο δικο μου lilyslim και ακολουθα τις οδηγιες ειναι παρα πολυ ευκολο....μετα κανεις κλικ σε εναν κωδικο που λεει bbcode και το κανεις επικολληση στην υπογραφη σου...
σκέφτομαι και εγώ να την ακολουθήσω..μαου αρέσει αρκετά το κρέας άρα πιστέυω πως δεν θα έχω πρόβλημα..:bouncy:
ξέρει κανείς αν επιτρεπεται καθόπου αλκόολ στην πρώτη φάση?η κάποιος χύμος..?
αν βγείς ας πούμε βράδυ τι παίρνεις να πιείς?
ανθρακουχο νερο με λιγο λεμονι....
;ή στα μεγαλα κεφια cola light....
μάλιστα..και γενικά να υποθέσω οτι στην δεύτερη φάση δεν επιτρέπεται καθόλου το γλυκό ε?
Ουτε γλυκο, ουτε αλκοολ, ουτε χυμος.Οταν βγεις πιες perrier με λεμονι ή cola zero.Ειναι πολυ πιο ωραια απο τη light.Απο γλυκο μπορεις να κανεις τη "μους" με το γιουρτι,κακαο και γλυκαντικα ή μαφιν και κεκακια με το επιτρεπομενο πιτουρο.Γλυκα μονο μετα οταν χασουμε τα κιλα και ειμαστε στη συντηρηση.
έφτιαξα τικεράκι!!!!!
εντάξει αφου υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις για τα γλυκάκια που είναι η μεγάλη μου αδυναμία θα την δοκιμάσω!
Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες :wink2:
παιδια ,ειμαι σιγουρη οτι η λορα την συγκεκριμενη διαιτα την ξερει καλα!!!!!τι κανεις κοπλα μου?ολα καλα?Quote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
piggaki ,κλημερα και καλη αρχη σου ευχομαι! στην 10ημερη πρωτη φαση εγω ειχα χασει 4 κιλα!
συμβουλη μου για την επιτυχια σε αυτην την διαιτα ειναι να ψαχτεις με συνταγουλες και να μην την κανεις μονοτονα. χωραει πολυ καλοπεραση!!!
καλημερα!
helena ευχαριστω πολυ για την ψηφο εμπιστοσυνης! μια χαρα ολα! θα στειλω pm!!!
elafaki20 υπαρχει πολυ μεγαλη ποικιλια για ντουκανογλυκακια γι αυτο επιμενω για συνταγες... για την ακριβεια ολους τους μηνες που κανω dukan δεν περασε ουτε μερα που να μην φαω γλυκακι... εγω τις συνταγες τις βρισκω εδω
http://www.pareadukan.com/index.php/...BF%CF%85%CE%BC
Λόρα μου τρέχουν τα σάλια..ειδικά με τα γλύκα..!!
δεν το περίμενα...Σίγουρα θα την αρχίσω!
εσύ όλα τα κιλά σου με αυτήν την δίαιτα τα έχασες?σόρρυ να το έχεις ξαναπεί..(ξεχνάω πολύ..:blush:)
κανενα προβλημα! ναι με αυτην και ο λογος που αντεξα και αντεχω πολυ ακομα, ειναι αυτα ακριβως τα γλυκακια!!!
αχ αυτά τα άτιμα τα γλυκά..
μπράβο και καλή συνέχεια με την συντήρηση! να σου κάνω άλλη μία ερώτηση..?
πόσο καιρό έκανες για να τα χάσεις?
8 μηνες συνολο με 1,5 μηνα διακοπη ενδιαμεσα και αλλον 1 μηνα που ημουν σταθερη.