-
Να 'μαι πάλι!!!
Σήμερα με έχει πιάσει πάλι να κάνω την βλακεία μου, παγωτό θέλω τώρα το θέλω!
Οπότε θα ακουλουθήσει ένα μικρό παραλήρημα σχετικά με το τι γίνεται στο μυαλο μου σε κάτι τέτοιες φάσεις. Ή που θα ξεσπάσω εδώ ή στο κούκις. Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων :lol:
Το πρόβλημα λοιπόν είναι γιατί μου έχει μπαστακώθει το παγωτό; Γιατί ο καταψύκτης είναι γεμάτος! Πυραυλάκια σε όλες τις γεύσεις θες;
Ξυλάκια με επικάλυψη σε όλα τα χρώματα θες; Η μήπως κάτι σε οικογενειακό; Μέχρι και γεύση μωσαϊκό έχουμε έλεος!
Αλλά και εσύ του κλασικού μην παραπονιέσαι, έχουμε και το απλό βανίλια-σοκολάτα. Τα σαντουιτσάκια τα είπα ή τα ξέχασα; :crazy:
Καλά, ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ; Πόση αυτοσυγκράτηση να έχει ένας άνθρωπος;!
Και δεν είναι ότι θέλω να μου στερώ κάτι αλλά ξέρω ρε γαμώτο ότι αυτή τη στιγμή δεν θα σταματήσω στο ένα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση! Θα θέλω να δοκιμάσω από όλα! Θέλω τόσο αυτό το μετρό στη ζωή μου? Χοντροί και αδύνατοι, όλοι έφαγαν από ένα, άντε από 2 και εγώ κανένα. Αν μου το κερνούσαν σε επίσκεψη θα έτρωγα ένα και όλα καλά, τώρα όμως αυτό αποκλείεται να γίνει.
Το βιβλίο που διάβαζα για τη βουλιμία έλεγε μην βάζεις τον πειρασμό μέσα στο σπίτι σου. Αλλά και πάλι όταν ζείς με άλλους, τι γίνεται; Μπορείς να τους καταπιέζεις μια ζωή; Η μαμά μου η κακομοίρα τα αγόρασε για να κεράσει και μάλιστα με ρώτησε ποια μου αρέσουν λιγότερο για να μην μπαίνω σε πειρασμό. Τα άλλα τα έφεραν οι καλεσμένοι! Τι να τους πώ; Πάρτε τα πίσω; Όχι, όχι δε συμφωνώ, το πρόβλημα το έχω εγώ και όχι οι άλλοι. Δεν μπορεί μια ζωή να με προστατεύουν οι άλλοι. Το θέμα είναι εγώ να προστατέψω τον εαυτό μου. Να βρω τις άμυνες μου. Με το να μην έρχεσαι αντιμέτωπος με τον εχθρό δεν σημαίνει ότι τον νικάς κιόλας.
Ψάχνοντας πάντως μια λογική σε αυτή τη μανία για οτιδήποτε γλυκο στο μόνο που καταλήγω είναι ότι αν είχα στα χέρια μου αυτόν που την ανακάλυψε θα τον έπνιγα ειλικρινά!!! :mad: Eίναι ότι πιο λογικό έχω σκεφτεί... :lol:
Τέλοσπάντων ο Βασίλης Καϊλας θα συνεχίσει με την αναφορά και θα προσευχηθεί να μην βρεθεί τα μεσάνυχτα με το κουτί του ζαχαροπλαστείου αγκαλία, αμήν!
Πρ. 1 φέτα ψωμί ολικής + τυρί + γαλοπούλα, 1 ακτινίδιο, καφές με γάλα
Δεκ. Αμύγδαλα
Μες. Αρακάς + 50 γρ. φέτα light + 2 φρυγανιές
Απ. 1 μπανάνα + λίγο σιρόπι σοκολάτα, 1 ποτήρι γάλα
Βρ. 1 κομμάτι μουσακά λαχανικών + τυρί ρικότα
Αταξίες : 2 marshmallow μόνο?ΜΟΝΟ!
Και επειδή φημίζομαι για την μνήμη χρυσόψαρου (όλως τυχαιώς για τα πάντα εκτός από φαγητό), ελπίζω να με βοηθήσει αύριο και να διαφύγει της προσοχής της το περιεχόμενο του ψυγείου μας, αμήν!:saint: :lol:
-
Τι τραβας και συ βρε παιδακι μου??Εγω παντως καθομαι και σκεφτομαι το εξης: γιατι τα παχυντικα να εχουν τοοοσο υπεροχη γευση??γιατι τα ζαχαρωτα ασπουμε να ειναι τοσο τελεια αλλα να μην σου προσφερουνε οτι μια θρεπτικη ουσια...παρα μονο σκετη ζαχαρη=παχος???Γιατι τα τηγανιτα να εχουν διπλασιες θερμιδες απτα βραστα?? Και ενταξει τα παχυντικα παχαινουν αλλα γιατι ειναι τοοοοοοσο πιο νοστιμα απτα φρουτα, τις σαλατες και οτι περιεχει τα απαραιτητα συστατικα για την υγεια μας?? Δεν θα επρεπε ο εγκεφαλος να εκκρινει ουσιες που να ''διαταζουν'' τους γευστικους μας καλυκες να αρεσκονται στα υγιεινα τροφιμα?? Πως οταν χρειαζομαστε υπνο ο εγκεφαλος μας κανει να νιωθουμε νυστα?? Ετσι επρεπε να γινεται και με το φαγητο!!!!!Επρεπε να θελω σαλατα με μανια, να μυριζω μηλα και να μην κρατιεμαι να τους ορμηξω και οι πατατουλες (τηγανιτες εννοειται) να μου βρωμανε σα κουνουπιδι που βραζει σε μπουρμπουληθρες (απαχου) νερου.....
Αχχχχ...που τετοια τυχη?? Τι να πω...οι σκοτεινες δυναμεις ευθυνονται ή ειναι μια δοκιμασια , την οποια αν περασουμε και θριαμβευσουμε θα νιωσουμε την αισθηση της πληροτητας, της δυναμης και της απολυτης ελευθεριας γιατι ναι πολεμησαμε και ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ??!!!Αρα μπορουμε να ανταπεξελθουμε σε ολα και με μια τετοια αυτοπεποιθηση ουσιαστικα μας χαριζεται το δωρο της ζωης??
Νομιζω το δευτερο!!Πρεπει να εχουμε πιστη οτι ειναι το δευτερο αλλιως θα το χασουμε...
(Ισως το παρατραβηξα με τις αμπελοφιλοσοφιες--μη με παρεξηγειτε, ομως, ειναι λιγο η ωρα, λιγο το γαλακτομπουρεκο που καθεται μονο του στο τραπεζι της κουζινας, ποιος ξερει???)
-
Χαιρετώ το Βασίλη Καΐλα και την υπόλοιπη παρέα!!θέλω να σχολιάσω 100 πράγματα και σε τέτοιες περιπτώσεις δεν βοηθάει καθόλου αυτό το μέσο!!Καταρχήν Ασημένια μου ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα μετά από τον χθεσινό βομβαρδισμό πειρασμών που δέχτηκες...ξέρω ακριβώς πως νιώθεις, μιας και πλέον δεν μένω μόνη μου, οπότε έχω έναν άνθρωπο στο σπίτι που κάθε τρεις και λίγο κάτι κουβαλάει και πρέπει ή να το φάω για να μην τον στεναχωρίσω, ή να μαλώσουμε..μέση λύση απλά δεν παίζει...!Και λες κι επίτηδες όποτε λέω ότι κόβω όλες τις βλακείες και ξεκινάω διατροφή τότε πάει και ξεσηκώνει όλο το ζαχαροπλαστείο!Δεν μπορώ να σου προτείνω να δοκιμάσεις λίγο από κάποιο γιατί ούτε εγώ θα το έκανα..είναι να μην γίνει η αρχή!Ίσως αν έφτιαχνες εσύ κάτι λάιτ που να μπορείς να φας και ποσότητα σε ικανοποιούσε κάπως?Εγώ για παράδειγμα κάνω κρέμα με γάλα 0% και γλυκαντικό, βάζω και κακάο και με ικανοποιεί πολύ.Αν το δώσω βέβαια σε κάποιον άλλο να το φάει παίζει να μου το πετάξει στα μούτρα, μιας και θα του φανεί εντελώς άνοστο, αλλά για μένα είναι μια χαρά υποκατάστατο!Επίσης αν σου αρέσει το γιαούρτι, με μια μπανάνα κομμένη σε φέτες, λίγο γλυκαντικό, 1-2 κομματάκια τριμμένη σοκολάτα και 1 μπισκότο τριμμένο μέσα είναι πολύ χορταστικό και νόστιμο!ʼν βέβαια σου κολλήσει κάτι στο μυαλό ξέρω πως δύσκολα φεύγει, αλλά είπα να προσπαθήσω...:eureka:
Και τώρα πάω στη λουλουδένια!δεν φαντάζεσαι ποοοοοοσες φορές το είχα σκεφτεί αυτό περί παχυντικών φαγητών και γεύσης-επιθυμίας να τα καταναλώνουμε...έχω καταλήξει όμως σε ένα συμπέρασμα που έχει επιβεβαιωθεί σε μένα αρκετές φορές...Νομίζω ότι τα τηγανιτά, τα γλυκά, τα τυριά και γενικά όλα αυτά που είναι ιδιαίτερα παχυντικά, τα αναζητούμε τόσο πολύ γιατί δεν μπορούμε να τα έχουμε συνέχεια.Και θα μου πεις σιγά το συμπέρασμα!Αν όμως ίσχυε το αντίθετο, και τα φρούτα, οι σαλάτες, τα όσπρια, τα δημητριακά κλπ. ήταν τα ανθυγιεινά της υπόθεσης, και αναγκαστικά τα αποφεύγαμε, τότε πιστεύω θα λέγαμε το ίδιο και γι΄αυτά!Και στο πρακτικό κομμάτι της θεωρίας μου τώρα...Προσπάθησα 2-3 φορές στη ζωή μου να κάνω low carb διατροφή. Και ενώ μπορούσα να απολαμβάνω χωρίς τύψεις τυριά, αλλαντικά, τηγανιτά, σαντυγί κ.α. τέτοια πράγματα, έβλεπα στο σούπερ μάρκετ τα φρούτα και τα γιαούρτια και κυριολεκτικά μου τρέχαν τα σάλια!Ονειρευόμουν διατροφικά όργια με φρουτοσαλάτες!!!Ήμαρτον!!Ίσ� �ς να είμαι εγώ ιδιαίτερη περίπτωση, αλλά πιστεύω ότι αυτή μας η επιθυμία για κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών, δεν έχει να κάνει τόσο με τις τροφές, όσο με το γεγονός ότι ξέρουμε πως δεν μπορούμε να τις καταναλώσουμε όποτε επιθυμούμε!
Ουφ....πάλι έγραψα ένα κατεβατό...:punk:
Θέλω να σχολιάσω και κάτι ακόμα όμως γιατί τώρα το θυμήθηκα!Ασημένια μου!!!Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για όσα έγραψες, όχι δεν θα κουραστώ να το γράφω!!Διάβαζα το χθεσινό σου μήνυμα και είχα ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!είμαι σίγουρη ότι την ισορροπία που αναζητάς θα την βρεις σύντομα, και χωρίς πισογυρίσματα, γιατί το παλεύεις τόσο πολύ!Και για τη γυμναστική έχεις απόλυτο δίκιο, ελπίζω να αξιωθώ και να αρχίσω σύντομα!
Υ.Γ. Σκέφτομαι μήπως από βδομάδα αρχίσω να γράφω κι εγώ τη διατροφή μου εδώ..δεν υπόσχομαι αν θα καταφέρω να την κρατήσω, αλλά έλεγα να προσπαθήσω...Οπότε ίσως καταχραστώ λίγο από τον χώρο σου, για να μην ανοίγω άλλο θέμα, ε??
Πολλά φιλιά σε όλες!!!:love:
-
καλη αρχη Cherie ! γραψε μας και εσυ λιγα πραγματα για τον εαυτο σου εδω.
Μπραβο Ασημενια μου!
Ποσο σε καταλαβαινω με τα γλυκα στο σπιτι... Μια λυση, (αφου δεν θες να χασεις αλλα κιλα, αλλα να τα διατηρησεις) θα ηταν να πεις στον εαυτο σου πως καθε μερα θα τρως και απο ενα παγωτινι... δεν το βρισκω τοσο ασχημο..
αυτα.
εγω πηγα αρκετα καλα με την ατκινς απο θεμα τροφης, αλλα απο θεμα απωλειας δεν εχασα τιποτα παλι.. και με εχει παρει πολυ ασχημα ψυχολογικα.. (αλλωστε σχεδον ενα μηνα εχω κολλησει στα 67) -και δεν ειναι ουτε τα κανονικα μου, ουτε εχω χασει τοσα κιλα που να πω οτι ηθελε διαλλειμα ο οργανισμος μου..
Τεσπα, πιο κατω (ψυχολογικα)δεν μπορω να πεσω.. ουτε γλυκο -απο τη στεναχωρια μου εχω ορεξη να φαω.... θα δουμε τι θα γινει.
Φιλια κοριτσια και καλη συνεχεια!
-
Σ΄ευχαριστώ πολύ κρυσταλλένια! Καλή συνέχεια και δύναμη στη δική σου προσπάθεια!Το γεγονός ότι δεν έχεις χάσει σε βάρος δεν λέει και πολλά, μπορεί να παίζουν διάφορα πράγματα τον ρόλο τους. με μεζούρα μετριέσαι?αν όχι θα σου έλεγα να αρχίσεις!!Ήταν ένα από τα πράγματα που τελευταία παρόλο που έβλεπα τη ζυγαριά κολλημένη και κάποιες φορές ανεβασμένη, δεν με έκανε να τα χαλάω όλα, αφού η μεζούρα έλεγε άλλα!Όπως και να έχει προσπάθησε να το ξεχάσεις όσο είναι δυνατόν γιατί με κακή ψυχολογία δεν πετυχαίνουμε τίποτα!ελπίζω να επανέλθεις σύντομα :grin:
Όσο για την δική μου ιστορία, τα έχω γράψει όλα εδώ...http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=2511
-
Καλησπέρα!!!
Κορίτσια και εγώ έχω σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα και άκρη δεν βγάζω,οπότε για εμένα η λύση είναι η απαγόρευση της ζάχαρης παγκοσμίως. :lol:
Σε ένα πράγμα που έχω σίγουρα καταλήξει όμως είναι ότι η συνήθεια παίζει αρκετά μεγάλο ρόλο. Μετά από 2 χρόνια λοιπόν πιο υγιεινών επιλογών μπορώ να πω ότι Ναι! έχει τύχει να λιγουρευτώ και το μήλο και το μαρούλι.:yes: Το κλειδί μάλλον είναι η ποικιλία. Εχω περάσει και μια εβδομάδα χωρίς να φάω τίποτα επεξεργασμένο και μετά να ζητάω σαν τρελή "σαβούρα", ενώ έχω περάσει και εβδομάδα με άπειρες σκουπιδοτροφές όπου μετά ζητάω απεγνωσμένα να γυρίσω πίσω στα φρούτα μου και τα λαχανικά μου. :crazy: Και όμως συμβαίνει!
Λουλουδένια στο δικο σου μέτωπο είχε γαλακτομπούρεκο ε; Αχ και πάλι αχ! Εύχομαι να φιλοτιμήθηκε κάποιος να το φάει γιατί αυτό το πράγμα που με εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι εμ τα κουβαλάνε σπίτι εμ τα τρώνε με το πάσο τους! Καλό που έχουν μέτρο, κακό όμως που τα γονίδια δεν έκανα τον κόπο να το "μεταφέρουν" :lol:
Cherie όχι «λες και επίτηδες το κάνουν?», ΕΠΙΤΗΔΕΣ το κάνουν, στο λέω εγώ με βεβαιότητα. :lol: Όχι απαραίτητα αυτοί αλλά το σύμπαν σίγουρα. Οποτε αποφασίζω να υποκύψω ή να κάνω ελευθερο καταλήγω να τη βγάζω με μαρμελάδα και γλυκό του κουταλιού περσινο ενώ όταν λέω τέρμα οι βλακείες τα γλυκά και οι σοκολάτες κάνουν βόλτες, τι να λέμε! :mad:
ΥΓ : Όχι απλά σου επιτρέπω να καταχραστείς τον χώρο μου, σε παρακαλάω άμα λάχει! :lol: Θα χαρώ πολύ ειλικρινά!:yes: :tumble::tumble:
Κρυσταλένια μου σε καταλαβαίνω όσο δεν πάει! Γιατί νομίζεις είχα να ζυγιστώ χρόνια; Κάθε προσπάθεια μου σκάλωνε εκεί, στο κόλλημα της ζυγαριάς.
Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ με τίποτα, οπότε και αποφάσισα στην τελευταία προσπάθεια να την απορρίψω. Δεν σε συμβουλεύω να κάνεις το ίδιο αλλά απλά να έχεις υπομονή και επιμονή κοριτσάκι μου.:saint: Είσαι στο πιο κρίσιμο σημείο τώρα, μην της κάνεις τη χάρη να τα παρατήσεις. Εγώ το ζώον τόσα χρόνια νόμιζα ότι πήγαινα κόντρα στη ζυγαριά, ακούνητη αυτή; Το καταπέτασμα από αντίδραση εγώ! Κοινώς πήγαινα κόντρα στον εαυτό μου.
Δεν θέλω να ακούω για ψυχολογία στο πάτο και χαζά!Εξάλλου είναι μόνο ένα μέτρο από πολλά?Η λιπομέτρηση, η μεζούρα, τα ίδια σου τα ρούχα, τα σχόλια των άλλων, η δικιά σου αίσθηση μπορεί να τη διαψεύδουν, ένα νουμεράκι λέει στο κάτω κάτω που επηρέζεται από άπειρους αστάθμητους παράγοντες! Χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά!:saint::starhit:
Εγώ τελικα σηκώθηκα χθες το βράδυ, έφαγα μερικά κουφετάκια σοκολατένια, άλλα 2 marsmallows και μερικές κουταλίτσες παγωτό. Μικρό το κακό ευτυχώς.Το πρωί όμως έφαγα κανονικά και επειδή αυτή τη φορά το έκανα συνειδητά και ένιωθα ότι είχα τον έλεγχο, κατάφερα να σταματήσω στο ένα μπολάκι.Τελικά η μέρα όμως δεν συνεχίστηκε το ίδιο ¨γλυκά¨. Αυτή η αδυναμία δεν λέει να μου περάσει με τίποτα. Με πήγαν στο φαρμακείο να μου μετρήσουν την πίεση και το αποτέλεσμα ήταν το χαμηλότερο μου ρεκόρ. Προσ το παρον ο φαρμακοποιόσ είπε ξεκούραση, καλό φαγητό και πολύ νερό. Το τελευταίο το τόνισε και εκείνη την ώρα δεν μου έκοψε να του πω ότι τελευταία ειδικά δεν πίνω καθόλου. Πλάκα θα έχει να είναι απο αυτό! Και το σιχαίνομαι ρε γαμώτο, μπλιαχ! Τελοσπάντων, ελπίζω να είναι παροδικό και να μην χρειαστεί να τρέχω στους γιατρούς. Δεν θα το αντέξω!
Καλό βράδυ κοριτσάκια μου! Να προσέχετε τους εαυτούς σας!Σας φιλώ!
-
Μπραβο Ασημενια μου! Να σου πω κατι, και το ζητημα ειναι να καταφερουμε να εχουμε τον ελεγχο, οχι να μην τρωμε καθολου γλυκα!
τωρα για το νερο.. αν επαιρνες κανα μπουκαλακι μαζι σου οπου ήσουν? Διπλα στο pc ή σε καμια ταινια, φευγει χωρις μεγαλη δυσκολια!...
Εγω εκανα δυο ωραιοτατα υπερφαγικα τελικα, σαββατοβραδυ και κυριακη πρωι...
Τωρα συνηλθα και αντε να δουμε.. φυσικα η ζυγαρια μου με δειχνει 68 κιλα.. ουφφφφφφφ
Τεσπα σκεφτομαι θετικα, θα εχω καλη διαθεση, ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΩΣΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ (θα προσπαθω να πηγαινω τα πρωινα για λιγο τρεξιμο..)
και θα δειξει ο χρονος.....
Ανυπομωνω να σας ξαναδιαβασω με νεες επιτυχιες!! :roll: :saint2:
-
Καλημέρα κορίτσια μου!!
Ασημένια μου, κανένα κακό δεν έγινε, ούτε μικρό, ούτε μεγάλο με αυτά που έφαγες.Φέρθηκες σαν φυσιολογικός άνθρωπος που ήθελε απλά να φάει γλυκό!Όσο για τις ποσότητες, αυτές κι αν είναι φυσιολογικές!Ελπίζω η αδυναμία που νιώθεις να περάσει γρήγορα, είναι πολύ πιθανό να οφείλεται στην έλλειψη νερού, αφού πλέον η θερμοκρασία έχει ανέβει και οι απαιτήσεις του οργανισμού μας είναι σαφώς μεγαλύτερες.
Κρυσταλλένια πως ήταν η χθεσινή σου μέρα?Ελπίζω να μη σε πήρε από κάτω ο αριθμός της ζυγαριάς, και να συνέχισες την προσπάθειά σου!Αφού το ξέρεις άλλωστε πως η ένδειξή της μετά από ένα υπερφαγικό είναι εντελώς πλασματική!Περιμένουμε νέα!!!
Αφού πήρα και την άδεια της δημιουργού του θέματος, ας γράψω τη χθεσινή μου διατροφή, η οποία να ξέρετε πως δεν θα είναι και τέλεια από την αρχή, αλλά θα τη διορθώνω όσο γίνεται στην πορεία!Το κακό είναι πως με το ζόρι τρώω το πρωί, αλλά σιγά σιγά ελπίζω να αλλάξει κι αυτό!
Δευτέρα 4 Ιουνίου
Πρωινό: 3 φρυγανιές ολικής, 2 φέτες γαλοπούλα, freddo cappuccino σκέτο
Δεκατιανό: 1 βερύκοκο
Μεσημεριανό: 1 κονσέρβα τόνου σε νερό, σαλάτα μαρούλι-αγγούρι-άνηθο, 2 μικρά κρίθινα παξιμάδια
Απογευματινό: 1 κρέμα βανίλια χωρίς ζάχαρη, 2 φρυγανιές ολικής, 2 κ.σ. cottage
Βραδινό: σαλάτα ντομάτα-αγγούρι-πιπεριά, 1 φέτα ανθότυρο, 2 μικρά κρίθινα παξιμάδια, 1 κρέμα βανίλια χωρίς ζάχαρη, 1 κ.γ. μερέντα, 1 μικρό μπολ ποπ κορν(χωρίς βούτυρο)
Το βράδυ είναι το χειρότερό μου γενικά.Μπορεί να μην φάω και τίποτα όλη μέρα και να μην το καταλάβω, αλλά το βράδυ έχω πρόβλημα...θα προσπαθήσω τουλάχιστον για όχι και τόσο επιβαρυντικές επιλογές.
Τα φιλιά μου!!!!:wink2:
-
Γειά σας κοριτσάκια μου!
Θα αρχίσω με την Κρυσταλένια για να της πω ότι συμπάσχω! Διήμερο υπερφαγικό ε; Count me in! Αλλά πλέον καθόλου δεν με νοιάζει, σιγά μην κάτσουμε να σκάσουμε!
Εγώ πλέον τα ευχαριστιέμαι και μετά νιώθω πιο δυνατή για να συνεχίσω. Με το να τρώμε και να μας τρώνε οι τύψεις δεν κερδίζουμε τίποτα, για την ακρίβεια είμαστε διπλά χαμένοι.
Πάντως θα σου ξαναπώ ότι με τέτοια διατροφή τα υπερφαγικά σου ήταν πλήρως δικαιολογημένα. Εγώ πιστεύω ότι στέρηση οδηγεί σε υπερφαγίες ανεξάρτητα από το αν το άτομο πάσχει από διατροφικές διαταραχές ή όχι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίοδος της νηστείας, οπού μετά όλοι πέφτουν με τα μούτρα σε ο,τι τους έλειψε. ʼλλος ένας λόγος λοιπόν να μην κατηγορείς τον εαυτό σου!:starhit:
Α!Κάνε λίγο τρέξιμο και για εμένα τώρα που δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, ε;:sniffle:;) Μακάρι να το πάρεις απόφαση πάντως γιατί η άσκηση είναι αυτή που θα σε ξεκολλήσει! Να τον πιέσεις τον ευατό σου ως προς τα να ξεκινήσεις μόνο αλλά στην ένταση , στο χρόνο κλπ να είσαι ελαστική και να τα αυξάνεις βαθμιαία γιατί αλλίως θα βαρεθείς γρήγορα.
Cherie μου μια χαρά ήταν για αρχή! Καμία υπερβολή δεν είδα. Κρέμα χωρίς ζάχαρη ποια εννοείς; Γιατί εγώ έχω προσέξει ότι ο,τι τρώω και έχει γλυκαντικά μου φέρνει τρελή πείνα, ειδικά τα προϊόντα χωρίς ζάχαρη γνώστης εταιρίας. Αλλά και εγώ σαν γλυκατζού αναγκαστικά τα παίρνω μπας και γλιτώσω καμια τύψη.
Όσο για το πρωινο να σου πω την αλήθεια εγώ δεν θα με πίεζα, παρά την σύσταση πολλών διατροφολόγων. Δεν ξέρω αλλά αυτό το θέμα με έχει προβληματίσει...
Πλέον τρώω πρωινο γιατι πεινάω πολύ το πρωί αλλά παράλληλα βλέπω ότι μου ανοιγεί την όρεξη για την υπόλοιπη μέρα και όλο πεινάω. Μάλιστα διάβασα ότι αυτό όντως συμβαίνει γιατί θέτει από νωρίς τον μεταβολισμό σε λειτουργία. Καπάκι με το καλό μου έρχεται και το κακό λοιπόν.:smug b: Την περίοδο πάντως που δεν έτρωγα πρωινό, με διευκόλυνε πολύ στην κατανομή των θερμίδων και δεν ξεφευγα κιόλας.
Τώρα όμως που ξυπνάω και πεινάω σα λύκος θα δοκιμάσω το αντίθετο, να τρώω δηλαδή πολύ καλό πρωινό και μεσημεριανό για να δω πως θα είναι μετά η πείνα μου. Γιατί έμενα το πρόβλημα μου είναι εκεί το απόγευμα, τότε με πιάνει η λύσσα!
Όπως είπα και πιο πάνω χθες και προχθές τα έκανα μαντάρα. Λίγο που με μπούκωναν όλοι γιατί φοβήθηκαν, λίγο που είχα και τη δικαιολογία να φάω καλά, του έδωσα και κατάλαβε. Και ενώ κάτι φωνούλες μέσα μου από το πρωί φωνάζουν «αποτοξίνωση, αποτοξίνωση», εγώ αποφάσισα να τις αγνοήσω για να μην έχουμε άλλα μετά?
Το μόνο που θέλω να τηρήσω είναι να κρατηθώ μακριά από επεξεργασμένα! Ας φάω και περισσότερο που λέει ο λόγος αλλά όχι μπισκοτάκια, παγωτάκια και λοιπές βλακείες.
Αυτό είναι και το challenge της εβδομάδας: «ΚΑΘΑΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ».
Για να δούμε, θα τα καταφέρω;;;;
Μάλλον πρέπει να δείξω την αποφασιστικότητα της κοπελίτσας απο κάτω,χιχι!
-
Καλησπέρα!!!
Αποστολή εξετελέσθη για σήμερα και νιώθω απίστευτα ικανοποιημένη με τον εαυτό μου!!!:tumble::tumble::tumble:
Αν κάθε φορά πριν υποκύψω θυμόμουν αυτό το αίσθημα σίγουρα θα το σκεφτόμουν και 2η φορά πριν κάνω την βλακεία. Αλλά που;Με συνεπαίρνει η στιγμιαία απόλαυση.
Τελοσπάντων, στο ψητό :
Πρ. 1 φ. ψωμί ΟΑ + τυρί + γαλοπούλα, 1 μεγάλη μπανάνα, καφές με γάλα
Μες. Πέρκα με πατάτες στο φούρνο, σαλάτα με λίγο λάδι, 1 μικρή φέτα ψωμί ΟΑ
Απ. Φρουτοσαλάτα (3 βερίκοκα+ 1 ακτινίδιο + μερικές φράουλες)
Βρ. 1 αυγό ολόκληρο + 1 ασπράδι, σαλάτα χωρίς λάδι, 1/2 φέτα ψωμί ΟΑ, 1 μήλο μεγάλο
Πολλά τα φρουτάκια αλλά μιας και δεν την παλεύω πολύ με το νερό προσπαθώ να βρω άλλους τρόπους ενυδάτωσης. Χώρια που είναι γλυκά και νοστιμότατα.:spin:
Σήμερα ο σεφ ( :lol: ) προτείνει μηλαράκι, και να γιατί :
-
Μπραβο Ασημενια μου!!
Και θα ερθω να συμφωνησω μαζι σου!
ΟΧΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ. νομιζω πως αυτο ειναι και το πιο σημαντικο..(απο κει και περα ψαχνεις εναλλακτικους τροπους να τα αντικαταστησεις..γιατι δυστυχως εχουν μπει στη ζωη μας για τα καλα!)
Και εγω αυτο προσπαθω τωρα, αποφασισα οτι απο την ατκινς θα κρατησω οτι με βολευει, και θα τρωω και τα φρουτα μου. :D
Οσο για τα γλυκα με τη σουκραζολη, νομιζω ειναι θεμα οργανισμου.. γιατι και εγω δοκοιμασα το ζελε τους, και απλα μου ικανοποιησε την διαθεση για γλυκο, χωρις να μου ανοιξει την ορεξη γενικα, αλλα τωρα που το επισημαινεις θα το τσεκαρω και εγω!
Cherie μου ευχαριστω για την συμπαρασταση!
Παντως σε καταλαβαινω απολυτα.. και εγω πρωινο δεν μου κανει αισθηση και το απογευμα με πιανει η λυσα να φαω ολο τον κοσμο (χωρις να πειναω)..
Παντως και οταν ειχα παει σε διαιτολογο, της ειχα πει οτι το πρωι δεν εχω μαθει να τρωω και μου ειχε βαλει να πινω μονο εναν χυμο πορτοκαλι..
Πολυ καλη ειναι η διατροφη σου, απλα βρες (οπου εσενα σε βολευει)τα μεγαλυτερα γευματα σου να ειναι οσο πιο νωρις μπορεις..Δηλ. δεν ειναι αναγκη να ειναι το πρωινο, μπορει να ειναι ενα πλουσιοτατο μεσημεριανο και ενα καλο απογευματινο και πιο φτωχο βραδινο..
και καλυτερο το βραδινο να μην εχει πολλους υδατανθρακες(γιατι μετα πας για υπνο..και δεν εχεις τι να τους κανεις..).
Παντως θα συμφωνησω με την Ασημενια, πανω απο ολα να ακουμε το σωμα μας και τον οργανισμο μας..οτι και να λεει ο καθενας-με οσες γνωσεις και να εχει- εισαι μοναδικη και εσυ και ο οργανισμος σου και θα βρεις αυτο που σου παει!-ειναι πολυ σημαντικο νομιζω!!
Εγω τελικα :spin: εφτασα παλι τα 67 (με γλυκα-κανονικα,και κουρασανακια και ψωμακια,αυτες τις μερες..)και ξαλαφρωσα!
Σημερα πηγα και πρωτη μερα για τρεξιμο(πρωινο) και ναι, ειμαι και εγω της αποψης να μην το πιεσω απο την αρχη...καλυτερα να κανω λιγο και καθε μερα, παρα πολυ 1 μερα και τερμα...
Και φυσικα και εγω μαζι με σας απο σημερα λεω ΤΕΡΜΑ Η ΖΑΧΑΡΗ(καταραμενη)-θα γεμισω το σπιτι με γλυκαντικα..:smirk: χχαχα και τα επεξεργασμενα...
Αντε καλη μας συνεχεια και ευχομαι στο τελος της εβδομαδας ολες να εχουμε πετυχει τους στοχους μας..:smilegrin:
YΣ.. Μιας και αναφερθηκαμε σε γλυκακια θα σας γραψω και μια συνταγη που βρηκα απο αλλο φορουμ που για ΜΟΥΣ Σοκολατας μου φαινεται καλη-και λιγο θερμιδικη σχετικα, βεβαια δεν την εχω δοκοιμασει ακομα γιατι βαριεμαι.. :starhit:...
Υλικά για 2 μερίδες (ή 1 τεράστια ατομική, όπως θέλετε πάρτε το...)
-Κάτι λιγότερο από 1/2 κεσεδάκι μικρό Philadelphia (υπαρχει και ενα καινουριο τυρι κρεμα που ειναι πολυ ελαφρυ)
-Μισή κρέμα γάλακτος ΦΑΓΕ
-5 κουταλάκια γλυκού ζαχαρίνη, ασπαρτάμη, whatever
-2 κουταλάκια γλυκού κακάο Παυλίδης
Ρίχνουμε όλα τα παραπάνω σε ένα μπωλ. Παίρνουμε ένα κουτάλι. Ανακατεύουμε καλά, μέχρι να γίνει ομοιόμορφο καφέ ανοιχτό μείγμα. Καταναλώνουμε επιτόπου. (εγώ το βάζω και 10' στην κατάψυξη γιατί μου αρέσει κρύο).<- σημειωση της συγγραφεας
(οταν το δοκοιμασω-γιατι το εχω σκοπο καποια στιγμη θα σας πω και την προσωπικη μου εμπειρια-ισως αργησει ομως λιγακι..:wink2: )
ΥΣ2.. Ασημενια σε αντιγραψα στη μορφη του κειμενου.. Ζηλεεεψα.... :spin:
-
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!
Α, να σας πω κυρίες μου, δε θα γράφετε εσείς με αυτά τα ωραία μεγάλα και καθαρά γράμματα, κι εγώ σαν το παιδάκι του δημοτικού μίζερα μικρά και στριμωγμένα!!Θα κάνω πειράματα για λίγες μέρες μέχρι να καταλάβω πως λειτουργούν όλα αυτά τα κουμπιά και θα καταλήξω κάπου κι εγώ:smilegrin:. Μέχρι τότε, δεν εγγυώμαι ότι δεν θα βλέπετε και βλακείες, οπότε δείξτε επιείκεια!!
Και μετά τη διαμαρτυρία μου συνεχίζω!
Ασημένια μου, χαίρομαι που επέστρεψες και πάλι στη διατροφή σου, μετά από ένα διάλειμμα που χρειαζόταν ο οργανισμός σου ας πούμε! ʼλλωστε ήταν και συμβουλή γιατρού:tumble:
Τέλεια η χθεσινή σου μέρα, και εύχομαι το ίδιο και για την υπόλοιπη εβδομάδα!
Σχετικά με το πρωινό που ανέφερες, η αλήθεια είναι πως ο μόνος λόγος που θέλω να το εντάξω μόνιμα στη διατροφή μου, είναι για την επιτάχυνση του μεταβολισμού, και τίποτα άλλο. Το έχω παρατηρήσει πως όταν ξεκινάω το πρώτο μου γεύμα νωρίς, είναι πολύ πιο αποτελεσματικό. Αλλιώς είμαι ικανή να κάνω το πρώτο γεύμα στις 4-5 το απόγευμα, που δεν είναι καλό γιατί και περισσότερο τρώω σε αυτό το γεύμα, και δεν μοιράζω σωστά τις θερμίδες. Βέβαια, το αρνητικό του θέματος το ανέφερες ήδη.Η διαχείριση των θερμίδων είναι δυσκολότερη, αλλά μια συνήθεια είναι πιστεύω κι αυτό.
Όσο για την κρέμα που αναφέρω, τη φτιάχνω μόνη μου, με γλυκαντικό βέβαια, αφού προσπαθώ να κόψω εντελώς τη ζάχαρη, αλλά τη γλυκιά γεύση δύσκολα την αποχωρίζομαι.Παρόλα όσα ακούγονται πάντως για τα γλυκαντικά, και για το αίσθημα πείνας που σου προκαλούν, δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο σε μένα. Καλύπτομαι απόλυτα με τα υποκατάστατα, και νιώθω το ίδιο με το αν είχα φάει ένα κανονικό γλυκό με ζάχαρη.Απλά έχω λιγότερες τύψεις!
Κρυσταλλένια μου!Συγχαρητήρια για την αλλαγή διάθεσης, τα κιλά, το τρέξιμο!!Πολλά καλά μαζεμένα!!Μπράβο!!!:wink1:
Και πάω τώρα σε αυτό που με καίει!Πολύ ωραία τα λες, για το διαχωρισμό των θερμίδων και των γευμάτων, όπως και για τους υδατάνθρακες το βράδυ.Αλλά δυστυχώς αυτό το βραδινό δύσκολα περιορίζεται!Προσπαθώ τουλάχιστον να αποφεύγω τα σνακ, αλλά δεν πετυχαίνει πάντα...Σιγά σιγά ελπίζω να αλλάξει κι αυτό!
Και τώρα τα χθεσινά μου...
Τρίτη 5 Ιουνίου
Πρωινό: 1/2 μήλο, καφές σκέτος με λίγο γάλα
Δεκατιανό: το υπόλοιπο 1/2 μήλο, 2 κ. σ. cottage
Μεσημεριανό: μπακαλιάρος ψητός, κολοκυθάκια βραστά, 1 μικρή πατάτα βραστή
Απογευματινό: 1 κρέμα βανίλια, 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης, 1 φέτα τυρί
Βραδινό: κοτόπουλο στήθος ψητό, σαλάτα ντομάτα-αγγούρι-cottage, 1 μικρό κρίθινο παξιμάδι, 1 μήλο
Τα τίμησα κι εγώ τα μηλαράκια όπως βλέπετε!Νομίζω ότι είναι από τα λίγα φρούτα που με κάνουν να φουσκώσω για αρκετή ώρα σε αντίθεση με τα πολύ ζουμερά, που μετά από λίγη ώρα νιώθω πως δεν έφαγα τίποτα!
Αυτά προς το παρόν!!
Φιλιά!!!
-
Γειά σας, γειά σας, γειά σας!:tumble:
Κρυσταλένια μου τι να πρωτοσχολιάσω; Τα καλά νέα από τη ζυγαριά; Την ένταξη της άσκησης στη ζωή σου;
Την απόφαση να ξαναβάλεις τα φρουτάκια στη διατροφή σου; Πάρα πολύ χάρηκα με τα νέα σου! Μπράβο κοριτσάκι μου, συνέχισε έτσι δυναμικά!:yes:
Α ξέχασα και την αποχή από τη ζάχαρη. Το αποφάσισες και εσύ ε; Θα αντέξουμε, θα αντέξουμε, θα αντέξουμε! Δεν μας φοβάμαι!
Το γλυκάκι βέβαια λέω να μην το κάνεις ακόμα, ζάχαρη μπορεί να μην έχει αλλά η κρέμα γάλακτος είναι τίγκα στα κορεσμένα, ακόμα και η light.
Αχ μου θύμισες το ζελεδάκι και μιας και έχω ήδη στο ντουλάπι είπα να το φτιάξω αλλά μετά σκέφτηκα την καθαρή διατροφή και αναθεώρησα!
Εγώ συνήθως το κάνω γιαουρτοζελέ, ακολουθώ κανονικά τις οδηγίες δηλαδή και απλά ανακατεύω ένα γιαουρτάκι μέσα, παίρνει ένα υπέροχο ροζ χρωματάκι και είναι πολύ νόστιμο. Δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσει ποτέ? Την άλλη εβδομάδα θα το φτιάξω!
ΥΓ. Ευχαριστώ που με αντέγραψες :lol: γιατί αυτά τα μικρά γραμματάκια πολύ με παιδεύουν:smug::smilegrin:
Cherie μην μας ζηλεύεις, αντε! :lol: Στα πειράματα που θα κάνεις να πατάς preview post, εμένα αυτό με βοήθησε να καταλάβω πώς λειτουργεί το πράγμα! Πάντως μόνο για το μέγεθος είναι σχετικά απλό. Αφού γράψεις το κείμενο σου αλλάζεις από το κουμπάκι το μέγεθος σε 4, από το τέλος του κειμένου παίρνεις την πρώτη αγκύλη και την βάζεις στην αρχή του κειμένου, σβήνεις το «text» και έτοιμο. Γιατί αν επιλέξεις όλο το κείμενο και μετά αλλαγή μεγέθους θα στο κάνει όλο μια παράγραφο, προσοχή! Ναι είναι λίγο σπάσιμο νεύρων.
Μπράβο για τη χθεσινή σου ημέρα κοριτσάκι μου!;):spin: Δεν έχω τίποτα να σχολιάσω αρνητικά! Οσο για το πρωινό, κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός αλλά αν είναι να τρως στις 4 το πρώτο γεύμα, τότε ναι συμφωνώ ότι σου είναι απαραίτητο! Ακόμα και η μικρή ποσότητα πάντως είναι ικανή να ξεκινήσει τον μεταβολισμό, να το προσαρμόζεις στους δικούς σου ρυθμούς, όπως αισθάνεσαι κάθε φορά.
Και εδώ θα πώ κάτι σχετικό που θυμήθηκα και με βοήθησε πολύ στο αδυνάτισμα. Τότε στην αρχή, είχα αποφασίσει να παρατηρώ την διατροφική συμπεριφορά των αδύνατων ανθρώπων που ξέρω. Αυτών που μια ζωή είναι αδύνατοι-κανονικοί, χωρίς τρελά σκαμπανεβάσματα στο βάρος τους. Το συμπέρασμα μου τελικά είναι ότι κανένας δεν λειτουργούσε βάσει προγράμματος, ούτε έτρωγαν πάντα πρωινό, ούτε έτρωγαν πάντα ελαφρύ βραδινό κλπ. Απλά άκουγαν το σώμα τους, σε αυτό κατέληξα και αυτό προσπάθησα να μιμηθώ! Εννοείται ότι όλοι αυτοί καθοδηγούνται από την πραγματική πείνα και ακόμα και στις ατασθαλείες δεν νιώθουν τύψεις. Αυτό είναι το κλειδί και μακάρι και εμείς να το καταφέρουμε κάποτε!:starhit:
Φίλια πολλά!Θα επιστρέψω το βραδάκι με αναφορά!
-
Να ΄μαι πάλι! Καλησπέρα...
Και ΝΑΙ! ʼλλη μια μέρα επιτυχίας σχετικά με το challenge, οπότε έμειναν άλλες 5! Τον τρώμε τον γαιδαρο σιγά σιγά?
Να πω την αμαρτία μου όσο πάει και δυσκολεύει το πράγμα?Σήμερα το βράδυ ήμουν έτοιμη να αρπάξω μια καραμελίτσα, τίποτα τραγικό δηλαδή αλλά επειδή η λίγη ζάχαρη φέρνει περισσότερη ζάχαρη, αντιστάθηκα, πήγα στην κουζίνα και έψαξα για υποκατάστατο. Βρήκα κάτι μαύρες σταφίδες λοιπόν και βολεύτηκα μια χαρά. Όχι τίποτα άλλο, αλλά θέλω να δω αν πετύχει το πείραμα?Θα έχει μειωθεί η επιθυμία για γλυκό στο τέλος της εβδομάδας ή θα έχει γίνει μια τρύπα στο νερό; Αναμένουμε αποτελέσματα? :smug b:
Τα σημερινά μου :
Πρ. ½ πίτα ολικής* + ½ φ. τυρί + 1 αυγό βραστό, καφές με γάλα
Μες. 1 ½ μερίδα σπανακόρυζο + 2 κ.σ γιαούρτι, 1 φρυγανιά
Απ. Φρουτοσαλάτα με γιαούρτι
Βρ. Χωριάτικη σαλάτα τεράστια με τυρί ρικότα αντί για φέτα, ½ πίτα ολικής, 2 μικρές χούφτες σταφίδες μαύρες
Αυτά!
(Σημ. Ακόμα ακολουθώ υποθερμιδικό πρόγραμμα γιατί τα παντελονάκια μου με στενεύουν λιγάκι... :mad: )
*Οι πίτες ολικής είναι πολύ νόστιμες και τις αγόρασα γιατί δεν βρήκα κανένα ψωμι του τοστ στο σούπερ που να μην έχει ζάχαρη και άλλες 1002 βλακείες. Τι ήταν αυτό παναγία μου; Ασε που όλα λένε ολικής και τελικά περιέχουν περισσότερο άσπρο αλεύρι... :thumbdown:
Τώρα αναμένω και απο τα κορίτσια μου και άλλες ιστορίες επιτυχίας για να ολοκληρωθεί η χαρά μου!:tumble:
Οσο για την σημερινή εικόνα είναι χιουμοριστική αλλά και κρυφοσ πόθος συνάμα :lol:
Φιλιά!!!:starhit:
-
Καλημερα!
Ασημενια μου θα αρχισω με το γλυκακι που προτινεις.. οχι δεν ειχα ιδεα και δεν το ειχα δοκοιμασει, αλλα μου ακουγεται θαυμασιο(και λατρευω το γιαουρτι χιχιχ):saint2:
Μπραβο και για την επιτυχια σου! Δεν ξερω αν θα σταματησει το αισθημα της ορεξης για γλυκο, αυτο εξαρταται και λιγο απο τους εξωτερικους παραγοντες..(τι κυκλοφορει στο σπιτι..) να πχ. στο δικο μου, οταν ερχονται/ή περιγραφω στις φιλες μου τι υπαρχει απο γλυκο στο σπιτι, και εκεινες που δεν ειναι του γλυκου, ολο και απο κατι τσιμπανε...
Και να σας πω και εγω την αμαρτεια μου :sniff: .. και εγω τσιμπησα χτες και σημερα.. αλλα το νιωθω επιτυχια γιατι εφαγα χτες μονο δυο πιρουνιες-μικρες!! και σταματησα και σημερα μια :saint: -βεβαια ειναι νωρις ακομα και φοβαμαι για το απογευμα..
Αχχ.. τεσπα αυτο το θεμα με τα γλυκα..το εχουμε χιλιοσυζητησει....
Εχεις δικιο και για ολα αυτα τα συστατικα που δεν ξερεις τι ειναι καν μεσα στα τροφιμα, αλλα ειμαι και της αποψης, οτι ο ανθρωπος ειναι ενας οργανισμος που μαθαινει και προσαρμοζεται στο περιβαλλον του.. οποτε αν σκεφτεις οτι εδω και 20 χρονια τρωως κατα βαση επεξεργασμενα (ολοι μας μωρα νομιζω, εχουμε φαει τις κρεμες για τα μωρα που τις φτιαχνεις με νερο-και αυτο ηταν η αρχη), ε τωρα η διατροφη σου ειναι πολυ καλυτερη και κατι "κρυμενο" σε ενα τροφιμο που θα καταναλωσεις σε μικρη ποσοτητα δεν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα...
Και τελος θελω να σχολιασω και να βγαλω την απειρη ζηλεια μου και κακια μου (κατα τα αλλα ειμαι αγγελουδι .. χαχαχαχ :saint: ) σε αυτο που λες για τις συνηθειες των αδυνατων.. Και οπως τα λεω και στις φιλες μου (οι οποιες ολες τους ειναι πετσια και κοκκαλα) ειναι αδικο αδικο αδικο! Δεν εχει να κανει μονο με το τι και πως τρωως.. αλλα και με τον αργανισμο. Φανταστειτε, με τα κοριτσια γυρναμε απο ξενυχτι αυτες τρωνε κατι σφολιατοπιτοειδη με λουκανικα και ομελετες και μπεικον, και δεν παιρνουν γραμμαριο.. Οπως εχω και φιλες αδυνατες που τρωνε πολυ!! και εχουν τοσο καλο μεταβολισμο... ααουφφ τα ειπα. :sniff:
Cherie ου ευχαριστω πολυ! :smilegrin: :smilegrin:
Η αληθεια ειναι πως και οι δυο σας μου δινεται πολυ δυναμη και κουραγιο -και το εχω πολυ αναγκη... ;) και σας ευχαριστω!!
Να προσθεσω στις συμβουλες που πολυ ωραια σου εδωσε η Ασημενια για το πως να φτιαξεις το κειμενο, οτι δεν μπορεις να το φτιαξεις στη φορμα που ειναι κατω απο τα post-γιατι εγω σε αυτη εγγραφα τις απαντησεις και δεν τα εβρισκα.. και μετα σκεφτηκα να πατησω το quote (το κουμπακι που ειναι στην αρχη καθε post δεξια)
Αντε, αντε να το φτιαξεις και εσυ, να γεμισουμε χρωματα εδω μεσα :smilegrin: :smilegrin: :smilegrin:
Οσο ,τελος, για τη διατροφη σου τη βρισκω υπεροχη! Και απο υδατανθρακες που λεμε, μια χαρα ειναι και το βραδυνο σου!
Οταν ελεγα το βραδυνο χωρις πολλους υ/α εννοουσα οχι πολλα ψωμια,μακαρονια και ρυζι.. :spin:
Ααα, επισης θελω να μας δωσεις τη συνταγη της κρεμας βανιλια σου :starhit: (απο το να το ριξω καμια μερα στα γλυκα της μαμας -που εχουν ΠΟΛΥΥΥ ζαχαρη-βαζει μεσα ζαχαρουχο,ζαχαρη,σαντυγη,β� �υτυρο...αααα) καλυτερα σε κατι πιο ελεγχομενο.. :smilegrin:
αυτα... πολλα ειπα.. :yes: Αντε κουκλιτσες μου καλη συνεχεια με πολλες επιτυχιες!!