Αγόρασα τελικά μαγνήσιο, το απόγευμα περνώ την πρώτη δόση, η φαρμακοποιός μου είπε καλύτερα να το περνώ αργά το απόγευμα, προς βράδυ!!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Αγόρασα τελικά μαγνήσιο, το απόγευμα περνώ την πρώτη δόση, η φαρμακοποιός μου είπε καλύτερα να το περνώ αργά το απόγευμα, προς βράδυ!!
Καλησπέρα, κάθε πότε παίρνεις;; Είδε; Βελτίωση;; Εγώ πήρα σήμερα και μου είπε η φαρμακοποιός 1 την ημέρα αργά απόγευμα προς βράδυ είναι καλά!!
Για τον ύπνο φαντάζομαι!! Δεν είναι πιο καλά όμως εάν πάρεις με το πρωινό για όλη την υπόλοιπη μέρα εάν έχεις πολλά τρεξίματα, δεν ξέρω λέω, πάντως εμένα απόγευμα- βραδάκι μου είπε, αλλά σκέφτομαι να μην το παίρνω κάθε μέρα!!Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Το μαγνήσιο βοηθάει να χαλαρώσεις. Εγώ είχα ανεπάρκεια σε μαγνήσιο και το πρώτο καιρό έπαιρνα 300mg την μέρα σε συνδυασμό με βιταμίνη Β6 η οποία βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση του μαγνησίου από τον οργανισμό. Πλέον παίρνω 100mg μόνο το βράδυ. Αν νοιώσω ένταση ή κόπωση μέσα στην μέρα θα πάρω επιπλέον, αλλά πλέον πολύ σπάνια.
Κάθε μέρα;;Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App