Γενικά άνθρωποι γύρω μου... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 141
    Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Το παίρνεις μόνο του η σε συνδυασμό με κάτι άλλο;;

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
    Αν εννοείς αγωγή από ψυχίατρο, όχι δεν παίρνω κάτι. Απλά παίρνω συμπλήρωμα Ω3 από ιχθυέλαιο, μια πολυβιταμίνη και το μαγνήσιο + Β6. Το μαγνήσιο το παίρνω συνήθως με το βραδινό μου γεύμα γιατί με βοηθάει να χαλαρώσω και να κοιμηθώ καλύτερα. Η ημερήσια συνιστώμενη δόση μαγνησίου για τους άντρες είναι 420 mg. Θα δεις πως θα πάει με σένα και ανάλογα θα κανονίσεις πόσο θα παίρνεις. Εγώ παίρνω 200 mg ημερησίως. Το υπόλοιπο από την διατροφή.

Senior Member
    Γιατί όμως στο ίντερνετ που έψαξα το όλο θέμα λένε ότι πρέπει να στο προτείνει ο γιατρός και την δώσει του!!
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Αν εννοείς αγωγή από ψυχίατρο, όχι δεν παίρνω κάτι. Απλά παίρνω συμπλήρωμα Ω3 από ιχθυέλαιο, μια πολυβιταμίνη και το μαγνήσιο + Β6. Το μαγνήσιο το παίρνω συνήθως με το βραδινό μου γεύμα γιατί με βοηθάει να χαλαρώσω και να κοιμηθώ καλύτερα. Η ημερήσια συνιστώμενη δόση μαγνησίου για τους άντρες είναι 420 mg. Θα δεις πως θα πάει με σένα και ανάλογα θα κανονίσεις πόσο θα παίρνεις. Εγώ παίρνω 200 mg ημερησίως. Το υπόλοιπο από την διατροφή.
    Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Φίλε εμένα μου το πρότεινε η ψυχοθεραπεύτρια μου για να διαχειριστώ το άγχος και την υπερένταση που με ταλαιπωρεί. Σίγουρα το να συζητάς με γιατρό είναι το καλύτερο. Απλά δεν είναι υποχρεωτικό να σου το γράψει γιατρός και για αυτό το λόγο πωλείται ελεύθερα στα φαρμακεία. Αν νοιώθεις ότι θέλεις να ρωτήσεις τον ιατρό σού, σίγουρα είσαι ελεύθερος να το κάνεις και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μαλον ειναι η ιδεα σου γιατι αυτο με την αυτοκαταστροφη που ελεγες δε το ακουω πρωτη φορα απλα μπορει να μη βρισκουν το θαρρος να στο πουν.
    Ειναι κ η ψυχολογία μου ετσι τωρα που μπορεί να τα βλέπω ολα μαύρα κ στραβά.. Αν παρω τα πανω μου θα μπορω να αντιμετωπίσω κ τους ανθρώπους οπως πρέπει και γενικα να εχω καλύτερη κρίση.. Να μην έχουν το θάρρος να μου πουν τι;

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Αγορασα σημερα ενα σκευασμα της lanes σε αναβραζον καψουλες μαγνησιο και B6 το πηρα σημερα..θα δειξει..εχει 20 καψουλες θα τις παρω 20 μερες να δω αν θα κανει κατι

Εστάλη από SM-G900F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Ξαναλεω τη θεραπεια με τα συμπληρωματα τη βρηκαν το 2004 τοτε που ο παρασιδησ σκοτωσε τη γυναικα του ηταν μυστικο και την ειχε ο παοκ τωρα ο τσιπρασ ο εξυπνοσ με τα αμερικανακια θελαν να τη βγαλουμε στη φορα πηρε η μαφια τουσ συνδυασμουσ και το βελτιωσαμε υπαρχουν συνδυασμοι για ολα το θεμα ειναι οτι επισημα δεν γινεται εγω σασ τα λεω γτ η κορη μου ντρεπεται για μενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Αγορασα σημερα ενα σκευασμα της lanes σε αναβραζον καψουλες μαγνησιο και B6 το πηρα σημερα..θα δειξει..εχει 20 καψουλες θα τις παρω 20 μερες να δω αν θα κανει κατι

Χριστόφορε πόσα mg έχει η κάθε ταμπλέτα από το μαγνήσιο που πήρες;

Senior Member
    250 mg μαγνησιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    250 mg μαγνησιο.

Ωραία, πιστεύω θα σε βοηθήσει.

Senior Member
    Ε μακαρι..σε ποσο καιρο θα δειξει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Martal View Post
    Πινω γτ μου φτιάχνει την διάθεση και ισως πιστέυω οτι μπορω να ανταπεξέλθω πιο καλα σε μθα παρεα.. Συνήθως περναω καλα κ μετα μου βγαίνουν ολα αυτα που έγιναν και χαζευω εντελώς.. Οταν βγαινω ας πουμε αντε θα πιω ενα ποτηρακι, μια μπυρα κατι και μετα πινω ολο το μαγαζί.. Δεν εχω σταματημο.. Δεν πινω γτ πχ θα πω αα σήμερα δεν είμαι καλα ας πιω.. Πινω οπως και οι γυρω μου, αυτοι θα φυγουν κ γω θα συνεχίσω να πινω και να τρελαίνομαι, ενω ξες θυμάμαι ολα αυτα ψαχνω το αγόρι που σου είπα παρόλο που με διέλυσε γτ ζηταω εξηγησεις.. Για οσα μου προκάλεσε.. Επρεπε να το κρατήσω και να μην με νοιάζει τίποτα... Αυτο μου βγαίνει καθε φορά και υποφερω.. Νιώθω πολυ χαζη.. Πως ριχνω τον εαυτό μου για εναν τέτοιο άνθρωπο

Δεν είσαι χαζή, είσαι αυτοκαταστροφική και πολλές φορές συνειδητά. Όσον αφορά το αλκοόλ κάπου συζητάτε με κάποιο μέλος εάν είσαι εθισμένη... Η αλήθεια είναι ότι είσαι, το πρώτο στάδιο είναι η ψυχική εξάρτηση ("όταν πίνω νιώθω καλά", "είμαι καλύτερη στην παρέα") κι επίσης δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε κοινωνικό τον τρόπο με το οποίο χρησιμοποιείς στο αλκοόλ. Ο μοναδικός λόγος που στο λέω αυτό είναι γιατί το αλκοόλ είναι χειρότερος εθισμός και είναι θανατηφόρος.

Είναι φανερό πως αυτή σου η επιλογή σε τραυμάτισε και είναι λογικό, νομίζω πως κάθε γυναίκα μπορεί να σε καταλάβει όσον αφορά αυτό το κομμάτι τουλάχιστον. Κι επίσης, είναι πολύ υγιές ότι επισκέπτεσαι ψυχολόγο, σίγουρα χρειάζεσαι στήριξη.

Οι σχέσεις με τους φίλους σου πως είναι; Διατηρείς μακροχρόνιες φιλίες γενικά;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Δεν είσαι χαζή, είσαι αυτοκαταστροφική και πολλές φορές συνειδητά. Όσον αφορά το αλκοόλ κάπου συζητάτε με κάποιο μέλος εάν είσαι εθισμένη... Η αλήθεια είναι ότι είσαι, το πρώτο στάδιο είναι η ψυχική εξάρτηση ("όταν πίνω νιώθω καλά", "είμαι καλύτερη στην παρέα") κι επίσης δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε κοινωνικό τον τρόπο με το οποίο χρησιμοποιείς στο αλκοόλ. Ο μοναδικός λόγος που στο λέω αυτό είναι γιατί το αλκοόλ είναι χειρότερος εθισμός και είναι θανατηφόρος.

Είναι φανερό πως αυτή σου η επιλογή σε τραυμάτισε και είναι λογικό, νομίζω πως κάθε γυναίκα μπορεί να σε καταλάβει όσον αφορά αυτό το κομμάτι τουλάχιστον. Κι επίσης, είναι πολύ υγιές ότι επισκέπτεσαι ψυχολόγο, σίγουρα χρειάζεσαι στήριξη.

Οι σχέσεις με τους φίλους σου πως είναι; Διατηρείς μακροχρόνιες φιλίες γενικά;
    Νομίζω θα καταφέρω να το ελέγξω, θα κανω και πιο συχνά ψυχοθεραπεια γτ τυχαίνει να μην παω μια εβδομάδα και μετα τα κανω ολα χαλια παλι.. Απλως δεν μπορώ να χωνέψω καποια πράγματα καποιες συμπεριφορες και καπως ετσι τα κανω μπαχαλο μαλλον μόνη μου.. Εχω φίλους πολλα χρονια και καλούς αλλα τελευταία αποφευγω πολλα γτ νομίζω οτι τους κουραζω οτι με θεωρούν υπερβολική και οτι δεν καταλαβαίνουν την σοβαρότητα να το πω ετσι γιατι εμενα ολα αυτα τελευταία με βασανίζουν..

Senior Member
    Εγω αμα σου πω ιστορια με τα παιδια μου θα κλαψεισ καταρχασ ειμαι υιοθετημενοσ οταν ημουν μικροσ ημουν αθλητησ το μονο που με νοιαζε ηταν να γαμησω βρισκω μια νομιζε οτι ειχα λεφτα και βγαζει παιδι εγω χαμπαρι δεν πηρα οτι εβγαλε παιδι μασ παραταει και τουσ δυο και παει αθηνα το παιδι το μεγαλωσε μια που ειναι τωρα γιαγια την γνωρισα ολα αυτα τα χρονια δουλευα κι εδινα λεφτα αλλα η μαγκια ειναι το πωσ μου χρεωνουν οτι αγοραζω παραπανω και τα λεφτα πηγαιναν στην κορη μου ευτυχωσ εχει ενα σπιτι κι ενα μαγαζι γτ εγω ημουν μπλεγμενοσ σε κατι δουλειεσ αυτο ειναι το ευχαριστο το δυσαρεστο ειναι οτι η κορη μου δε με θελει ενω τησ ειπαν τα παντα και την εκανα ψυχοθεραπεια απο τα 15 μεχρι τα 20 ευτυχωσ εχει ανδρα να την προσεχει εγω μαλλον θα φυγω απο το σπιτι γτ ειμαι υιοθετημενοσ κι ετσι παλι δεν εχω οικογενεια ουτε λεφτα θα εχω γι αυτο μην πινεισ γτ βλεπεισ τι γινεται με τισ μαλακιεσ

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Εγω αμα σου πω ιστορια με τα παιδια μου θα κλαψεισ καταρχασ ειμαι υιοθετημενοσ οταν ημουν μικροσ ημουν αθλητησ το μονο που με νοιαζε ηταν να γαμησω βρισκω μια νομιζε οτι ειχα λεφτα και βγαζει παιδι εγω χαμπαρι δεν πηρα οτι εβγαλε παιδι μασ παραταει και τουσ δυο και παει αθηνα το παιδι το μεγαλωσε μια που ειναι τωρα γιαγια την γνωρισα ολα αυτα τα χρονια δουλευα κι εδινα λεφτα αλλα η μαγκια ειναι το πωσ μου χρεωνουν οτι αγοραζω παραπανω και τα λεφτα πηγαιναν στην κορη μου ευτυχωσ εχει ενα σπιτι κι ενα μαγαζι γτ εγω ημουν μπλεγμενοσ σε κατι δουλειεσ αυτο ειναι το ευχαριστο το δυσαρεστο ειναι οτι η κορη μου δε με θελει ενω τησ ειπαν τα παντα και την εκανα ψυχοθεραπεια απο τα 15 μεχρι τα 20 ευτυχωσ εχει ανδρα να την προσεχει εγω μαλλον θα φυγω απο το σπιτι γτ ειμαι υιοθετημενοσ κι ετσι παλι δεν εχω οικογενεια ουτε λεφτα θα εχω γι αυτο μην πινεισ γτ βλεπεισ τι γινεται με τισ μαλακιεσ
    Εσυ γιατι να φύγεις από το σπίτι επειδή εισαι υιοθετημένος μετα απο τοσα χρόνια ας πουμε; με την κόρη σου δεν προσπαθησες να τα βρεις αλλιως; να πεις ότι έχεις να πεις εσυ και οχι οι αλλοι

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast