Originally Posted by
Sonia
Συγγνώμη που θα στο πω, αλλά οι φίλοι σου άθελά τους σε μπερδεύουν χειρότερα με το να βγάζουν διαγνώσεις, να σου κολλάνε ταμπέλες και να λένε ανυπόστατα πράγματα.
"Το έχεις κάψει και μειώθηκε το IQ", "έπαθες ψυχωτικό επεισόδιο" και βλακείες. Είναι ψυχολόγοι/ψυχίατροι οι φίλοι σου; Κι ακόμα κι αν είναι δεν το έχουνε ακούσει ότι διαγνώσεις στο φτερό δεν γίνονται και ότι οι σοβαροί επιστήμονες τους "ασθενείς" του περιβάλλοντός τους τους παραπέμπουν σε άλλους γιατρούς ώστε να μην επηρεάζεται η κρίση τους;
Ένα γενικότερο σχόλιο είναι αυτό που σου είπα και πιο πριν, ότι τα υπεραναλύεις και πανικοβάλλεσαι κι αδρανείς. Σκέφτεσαι "Αν είμαι bi θα με αποδεχθεί μία κοπέλα να κάνουμε οικογένεια;" ας πούμε και "όλοι οι γύρω μου έχουν κάνει παιδιά κι εγώ είμαι στο παιδικό μου δωμάτιο" . Μα τα πράγματα δεν γίνονται ποτέ αυτομάτως. Έχεις βγει να γνωρίσεις κοπέλες ας πούμε, να υπάρξει κάποια έλξη με μία, ίσως να κάνεις σχέση, μετά να δεις αν τα πάτε καλά κι αν αργότερα θα ταιριάζατε και θα τα βρίσκατε για οικογένεια; Όχι! Κάθεσαι και προβληματίζεσαι για πολύ θεωρητικές και μακρινές καταστάσεις χωρίς να κάνεις ένα πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Οπότε μένεις στο μηδέν,δεν προχωράς καν στο +1 και αναρωτιέσαι τι θα γίνει στο +99. Φτάσε έστω στο +60 και μετά προβληματίσου, αλλά τώρα τι νόημα έχει εδώ που είσαι...;