Originally Posted by
Kostas_14
Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι είσαι σνομπ, επειδή ξέρεις δυο-τρεις ηλίθιους που κοιτάνε κώλο κλπ. σε μια γυναίκα και άρα έγινες "ανώτερη" για να αντικρούσεις τέτοιες συμπεριφορές; Μόνη σου απάντησες στο αρχικό σου ποστ, στο ερώτημα τι φταίει που δεν έχω σχέση. Δεν ανέφερα κάπου ότι θέλεις να τυλίξεις κάποιον, ίσως να το κατάλαβες λάθος, εννοούσα ότι ακόμη και η μοναξιά σου, είναι για εγωιστικούς λόγους. Δεν θεωρείς ότι μπορεί να συμπληρώσει κανένας άλλος, πέρα από τον εαυτό σου, που ακόμη και εκείνος δεν είναι τόσο καλός για εσένα.
Δεν κατάλαβα γιατί το πήρες τόσο στραβά, δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις, άρα κρίνω σύμφωνα από αυτά που γράφεις και εννοείται πως δεν με ενδιαφέρει ο χαρακτήρας το καθενός, αυτά είναι προσωπικά προβλήματα, που πρέπει να τα λύσει ο καθένας μόνος του, δεν θα του τα λύσω εγώ και ούτε περίμενε εμένα για να του τα λύσω, απλά εξήγησες μόνη σου, στο τι φταίει και δεν σε πλησιάζουν. Και να σου πω και το άλλο, επειδή έχω γνωρίσει πολλές 23άρες, είτε ερωτικά, είτε φιλικά, ποτέ δεν βρήκα όμως κοπέλα που να κοιτάει αφ'υψηλού τον άλλον, για να δείξει δήθεν ότι είναι ανώτερη, όσες το έκαναν αυτό και υπάρχει ένα μικρό ποσοστό, έμειναν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μόνες, μέχρι που στο τέλος, ούτε σεξ δεν έκαναν.
Ήθελα να επιμείνω ακόμη και στις λέξεις "φιλοσοφημένου, λογικού με ενσυναίσθηση ανθρώπου, με αξίες" που δεν διαφωνώ ότι μπορεί να είσαι έτσι, δεν μπορώ βέβαια και να το κρίνω αν είσαι όντως έτσι ή όχι, αλλά αυτό και πάλι δεν σε ορίζει ανώτερη, από κάποιες άλλες κοπέλες της ηλικίας μας ή άντρες αντίστοιχα...