Results 136 to 150 of 572
Thread: Περί σχέσης
-
14-11-2018, 02:06 #136
Αγαπητή φίλη.
Επέτρεψε μου να σου πω ότι ζώντας στο εξωτερικό, οι γυναίκες που συναναστρέφομαι είναι απόλυτα ξεκάθαρες. Το θέλω είναι θέλω και το όχι είναι όχι. Επειδή οι γυναίκες με τις οποίες σχετίζομαι σπάνια πλέον είναι κάτω των 30, δεν υπάρχει δικαιολογία για αναποφασιστικότητα από μέρους της γυναίκας.
Όλα είναι θέμα αυτοεκτίμησης. Θα φλερτάρω, θα επιδιώξω επικοινωνία. Θα προσπαθήσω να είμαι όπως πρέπει στο πρώτο ραντεβού. Θα επικοινωνήσουμε ακόμα περισσότερο στο δεύτερο. Αν υπάρξει και τρίτο ραντεβού, σημαίνει ότι υπάρχει μια αμοιβαία έλξη. Εφόσον υπάρχει έλξη είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχει και ερωτική επιθυμία. Αν η γυναίκα αρνείται την επαφή χωρίς σαφή αιτιολογία, για μένα σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα. Είτε ότι παίζει μαζί μου, ή οτιδήποτε άλλο.
Είμαι 34 χρονών. Δεν έχω χρόνο για παιχνίδια. Ραντεβού σημαίνει ερωτική έλξη. Αν νοιώθεις έλξη υπάρχει και σεξ. Δεν νοιώθεις έλξη; Κανένα πρόβλημα.Ο καθένας να προχωρήσει στην ζωή του και να μην καθυστερεί τον άλλο. Το σεξ δεν είναι χάρη που κάνουν οι γυναίκες στους άντρες. Είναι φυσιολογικό και αναπόσπαστο στοιχείο σε κάθε ερωτική σχέση μεταξύ ενηλίκων.
Ο χρόνος όλων μας είναι πολύτιμος αγαπητή φίλη. Αν μια σχέση δεν εξελίσσεται τότε τελειώνει. Αρκετά προβλήματα και προκλήσεις αντιμετωπίζουμε όλοι μας στην καθημερινότητα μας. Ας αφήσουμε τις σκοπιμότητες εκτός του ερωτικού παιχνιδιού...
- 14-11-2018, 02:11 #137Miliva21Guest
Μόνος σου έδωσες την απάντηση στο ερώτημα σου...
Έγραψες ότι σ μοιάζω για 50χρονη συνταξιούχο...λοιπόν δεν γράφω έτσι για να πλασαρω μούρη..ο τρόπος γραφής μου δειχνει τον τροπο σκεψης μ ....αυτή είμαι.. Κ ας ειμαι 23.....Κ γ αυτό το λόγο θεωρώ ότι δεν ταίριαζω...γτ κάποιοι με βλέπουν σαν 50αρα κ άλλοι όπως λες μ φαίνονται σαν νιανιαρα......
Ναι....έχω τον σνομπισμο ότι είμαι περισσότερο σκεπτόμενη από την ηλικία μου...χωρίς ν θεωρώ ότι είναι κ ιδιαίτερα καλό αυτό....έχω τον "σνομπισμο" αν θες...ενος ατόμου ευαίσθητου...λογικου και φιλοσοφημένου με ενσυναισθηση αρχές και αξίες που ζει σε έναν κόσμο που πολύ λίγοι είναι έτσι ...κ αυτό το έχω βιώσει στο πετσί μου γτ μέσα από τις εμπειρίες μου έχω δει συμπεριφορές κ ανθρώπους που γ μένα είναι απαράδεκτες.....Κ με κάνουν να σκέφτομαι ..."εντάξει...μη ξεσυνεριζεσαι ....εσύ είσαι άλλος άνθρωπος σκέφτεσαι αλλιώς δεν θα το έκανες αυτό"
Αυτό είναι εμπειρικό....ο τρόπος π βλέπω εμένα κ τους αλλους ανθρώπους ....Κ αυτό π σίγουρα ξέρω είναι ότι όταν ακούω αγόρια της ηλικίας μου να μιλάνε με το καγκουριστικο στυλ " ρε μαλακά ωραίο κωλο έχει αυτή η γκόμενά " να κανουν ζωη 10χρονων να σκέφτονται σαν 10χρονα....τότε βγάζω φλυκταινες...
Όταν λεω κάποιον π να σκέφτεται σαν έμενα δεν εννοώ ακριβώς όπως εγώ αυτό είναι αδυνατον δεν θέλω κλώνους....λέω να του κόβει λιγάκι και να έχουμε μια επικοινωνία σχετικά καλή....
Κανείς λάθος εγώ δεν θεωρώ ότι εγώ θα τύλιξω τον οποιονδήποτε γτ έχω την δύναμη ούτε κ θέλω αυτο το πρσγμα δν θελω να παιξω κανεναν...θελω οι άνθρωποι να είναι ανεξάρτητοι...δν ξέρω τι ρόλο να έχεις στον μυαλό σ γ μένα κ τι σου θυμίζω..
Φυσικά κ μου αρέσει η μοναχικότητα ....Εάν δν μ άρεσε θα είχα κάνει προ πολλού εκπτώσεις στα γούστα μου κ θα προσπαθούσα να εξαρτηθω από τον πρώτο τυχοντα απλά κ μόνο γ να μη μείνω μόνη...
Δεν ξέρω αν βγάζω το σνομπιστικο υπεροπτικό επδ ακούγομαι σαν πενηνταρα ....σγρ ξέρω πάντως ότι σε όποιον το βγάζω αυτό κακο δικό του δεν του κάνω...Κ δεν με ενδιαφέρει....
14-11-2018, 02:19 #138
Και κάτι ακόμα.
Αποφασίζω για το τι είναι νορμάλ με βάση τις προσωπικές μου ανάγκες, αξίες και προσωπικότητα. Δεν εξανάγκασα ποτέ καμία γυναίκα για τίποτα.
Ξέρεις κάτι όμως;
Το σεξ μου το καθυστερούσαν υπερβολικά μόνο σε δύο περιπτώσεις. Την πρώτη ήμουν πολύ νέος και άπειρος. Την δεύτερη φορά ήταν μια γυναίκα ναρκισίστρια που απλά απολάμβανε να λαμβάνει επιβεβαίωση μέσα από το να την διεκδικούν συνέχεια. Αυτό κάπου κουράζει.
Το ουσιαστικό για το οποίο μίλησες θέλει πολύ συζήτηση και πολύ δουλεία σε μια σχέση. Και επειδή όπως είπα είναι θέμα αυτοεκτίμησης, δεν δέχομαι να γίνομαι στο διηνεκές το συανισθηματικό μαξιλαράκι από το οποίο θα λάβει επιβεβαίωση η επίδοξη ερωτική μου παρτενέρ. Δίνω και θέλω και να πέρνω. Αν δεν λαμβάνω αυτό που έχω ανάγκη, τότε γιατί να εμπλέκομαι περισσότερο συναισθηματικά;
Όχι φίλη.
Δεν είναι αυτοσκοπός το σεξ για μένα από το πρώτο ραντεβού. Αλλά μετά από κάποιες συναντήσεις, για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο.
14-11-2018, 02:21 #139
@GoldenM Συμφωνώ σε όλα όσα είπες. Πραγματικά δεν βρήκα κάτι μέσα στα λεγόμενά σου, που να διαφωνώ.
14-11-2018, 02:22 #140Miliva21GuestΕγώ δεν είπα ποτε ότι οι γυναίκες κάνουν χαρη στους άντρες με το να κάνουν σεξ....ούτε και το πιστεύω....
Συμφωνώ ότι οι σκοπιμότητες ας μείνουν έξω από το ερωτικό παιχνίδι..
Μάλλον δεν διάβασες προηγούμενες απαντήσεις μου....αυτό π είπα είναι ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο κάποια γυναίκα να μην είναι έτοιμη η να θέλει περισσότερο χρόνο από το τρίτο ραντεβού...χωρις να σημαίνει ότι δεν σε θέλει αμα νιώθει κάλυτερα κ τις βγει πχ στο πέμπτο η εκτο....Κ αυτι Όχι δλδ ακολουθεί τακτική να σε τυλίξει ούτε τπτ τέτοιο.. Αλλά επδ είναι εντελώς υποκειμενικο το ποτέ θα είσαι έτοιμος να προχωρήσεις παρακάτω.....Δεν λέω όταν το τραβας για μήνες το θέμα....
Νιώθω ότι επδ έχεις την ανάγκη να έχεις ξεκάθαρα τα πράγματα πάντα με τις γυναίκες και δεν αντέχεις καθόλου την αμφιβολία....έχεις δημιουργήσει κάποιους κανόνες δικούς σου...πχ 3ο ραντεβού σεξ ..αν όχι σεξ τότε αντε Γεια...δεν θελει....
Δεν θες νομίζω να μπεις στη διαδικασία ν δώσεις χρόνο η ευκαιρία θες να το έχεις ξεκάθαρο στο μυαλό σου...ντάξει ανάλογα με την ηλικία και με το τι ψάχνεις .....
Μπορεί όντως κ οι υλικές γυναικών άνω των 30 να έχουν διαφορετική συμπεριφορά κ να βιάζονται το ίδιο κ εκείνες για να δουν την έκβαση της σχέσης ώστε αν δεν πηγαίνει κάπου να μην χάσουν χρόνο....άλλο αυτό...
14-11-2018, 02:26 #141Miliva21GuestΔεν είναι αυτοσκοπός το σεξ για μένα από το πρώτο ραντεβού. Αλλά μετά από κάποιες συναντήσεις, για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο.[/QUOTE]
Δεκτό ...Εσύ αποφασίζεις πόσο χρόνο θα διαθέσεις για μια γνωριμία και μέχρι που θα είναι το deadline σου......
Απλά εγώ με αυτο το deadline (επδ μιλαμε για μένα σ αυτό το θρεντ ) δεν μπορώ να σύγχρονιστω ....μ όσους άντρες πιθανόν σκέφτονται παρόμοια...δλδ μετα το 3ο ραντεβου αντιο ....αυτή τη φάση της ζωής μου τουλαχιστον κ ανάλογα με το ερωτικό μ παρελθόν ..Όταν είμαι πιο μεγάλη κ μετά από περισσότερες ερωτικές εμπειρίες μπορεί να είναι πιο γρήγορη
14-11-2018, 02:33 #142
Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι είσαι σνομπ, επειδή ξέρεις δυο-τρεις ηλίθιους που κοιτάνε κώλο κλπ. σε μια γυναίκα και άρα έγινες "ανώτερη" για να αντικρούσεις τέτοιες συμπεριφορές; Μόνη σου απάντησες στο αρχικό σου ποστ, στο ερώτημα τι φταίει που δεν έχω σχέση. Δεν ανέφερα κάπου ότι θέλεις να τυλίξεις κάποιον, ίσως να το κατάλαβες λάθος, εννοούσα ότι ακόμη και η μοναξιά σου, είναι για εγωιστικούς λόγους. Δεν θεωρείς ότι μπορεί να συμπληρώσει κανένας άλλος, πέρα από τον εαυτό σου, που ακόμη και εκείνος δεν είναι τόσο καλός για εσένα.
Δεν κατάλαβα γιατί το πήρες τόσο στραβά, δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις, άρα κρίνω σύμφωνα από αυτά που γράφεις και εννοείται πως δεν με ενδιαφέρει ο χαρακτήρας το καθενός, αυτά είναι προσωπικά προβλήματα, που πρέπει να τα λύσει ο καθένας μόνος του, δεν θα του τα λύσω εγώ και ούτε περίμενε εμένα για να του τα λύσω, απλά εξήγησες μόνη σου, στο τι φταίει και δεν σε πλησιάζουν. Και να σου πω και το άλλο, επειδή έχω γνωρίσει πολλές 23άρες, είτε ερωτικά, είτε φιλικά, ποτέ δεν βρήκα όμως κοπέλα που να κοιτάει αφ'υψηλού τον άλλον, για να δείξει δήθεν ότι είναι ανώτερη, όσες το έκαναν αυτό και υπάρχει ένα μικρό ποσοστό, έμειναν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μόνες, μέχρι που στο τέλος, ούτε σεξ δεν έκαναν.
Ήθελα να επιμείνω ακόμη και στις λέξεις "φιλοσοφημένου, λογικού με ενσυναίσθηση ανθρώπου, με αξίες" που δεν διαφωνώ ότι μπορεί να είσαι έτσι, δεν μπορώ βέβαια και να το κρίνω αν είσαι όντως έτσι ή όχι, αλλά αυτό και πάλι δεν σε ορίζει ανώτερη, από κάποιες άλλες κοπέλες της ηλικίας μας ή άντρες αντίστοιχα...
14-11-2018, 02:33 #143
Φίλη μου καλή,
Ευκαιρία θα δώσω αν δω ότι υπάρχει μια εξέλιξη. Δεν επενδύουμε χρήμα, χρόνο και (το σημαντικότερο) συναίσθημα περιμένοντας αν και πότε θα συμβεί κάτι.
Στην τελευταία μου σχέση η κοπέλα είχε πρόσφατα κάνει επέμβαση στο στομάχι για αφαίρεση πολύποδα. Σεξ κάναμε 2 μήνες μετά, όμως υπήρχε λόγος και ήταν ξεκάθαρη μαζί μου ως προς το θέμα.
Το να ισχυριστεί μια γυναίκα σε μένα έτσι γενικά ότι δεν είναι έτοιμη, για μένα δυο ενδεχόμενα υπάρχουν. Είτε είναι πολύ μικρή και ανώριμη ερωτικά, βιολογικά και ψυχοσυναισθηματικά, είτε με κοροϊδεύει.
Αυτός είναι και ο λόγος που αποχωρώ σε τέτοιες περιπτώσεις.
14-11-2018, 02:43 #144
14-11-2018, 02:48 #145Miliva21GuestΤι να σου πω...Όπως είχα αναφέρει νωρίτερα ίσως κατά ένα μέρος με έχουν επηρεάσει τα στερεότυπα σχετικά με τα δυο φυλα...αν εσύ βλέπεις ότι οι "ηλίθιοι" είναι δύο τρεις π φέρονται έτσι εγώ δεν το έχω βιώσει έτσι αυτο...έχω βγει με άτομο π μ είπε στη ψύχρα χωρίς να τον ξέρω πρωτυτερα ποτέ θα προχωρήσουμε...άτομο π μ.αρεσε Αλλά βιαζόταν από το πρώτο ραντεβού ν γινει κατι απο τον τροπο του . κ μετά με έπαιρνε τηλέφωνο στη 1 το βράδυ να με ρωτήσει που ειμαι....κ πολλές ακόμα γνωριμίες π δεν προχώρησαν από το πρώτο ραντεβού...
Τι να σ πω..αν είναι σνομπιστικο κ δείχνει έτσι δεν είναι κάτι που το κάνω συνειδητά...ειλικρινά..
Φυσικά κ έχω αναπτύξει αυτοαμυνες....
Δικές μου...
14-11-2018, 02:53 #146Miliva21GuestΑντίστοιχα λοιπόν με εσένα που θεωρείς ότι αν δεν έρθει φυσιολογικά το σεξ στο τρίτο ραντεβού φεύγεις...
Τότε να σ πω ότι κ γω αν κάποιος που θα με προσεγγισει ....δεν επιμείνει για ενα Χ διάστημα σταθερά μαζί μου......τότε θεωρώ αυτόματα και γω ότι δεν τον ενδιαφέρω και τόσο οπότε του λέω κ γω "άντε γεια"
.....
Σ αυτή τη φάση π είμαι... ο χρόνος π θέλω είναι τουλαχιστον 3 βδομάδες με ένα μήνα περιπου συχνή επικοινωνία κ σταθερη κ να εχουμε βγει τουλάχιστον 3 με 4 φορές γ ν νιώσω πιο άνετα κ να προχωρήσω παρακάτω...αν αυτο το διάστημα φαίνεται τόσο μεγάλο γ κάποιον τότε δικαίωμα του να μην προσπαθήσει κ μένα δικαίωμα μου να μην θέλω να προχωρήσω κ να μην νιώθω άνετα και να θεωρώ ότι δν το θέλει πολύ...Κ ότι δεν τον νοιάζει ...
14-11-2018, 02:59 #147
Μα μου μιλάς Μίλιβα, για εξαιρέσεις, όχι για τον κανόνα και ούτε είμαστε όλοι ηλίθιοι σε αυτή την ηλικία. Αυτοάμυνες ως προς τι; Ως προς τον μλκ, που σε ήθελε για σεξ; Του λες απλά όχι και τέλος, το πολύ υπερυψωμένο "τοίχος", μόνο κακό σε εσένα κάνει. Δεν ξέρω αν γίνεται συνειδητά, αλλά ο σνομπισμός και η ανωτερότητα που με ξενερώνουν εμένα προσωπικά, θεωρώ πως είναι συνειδητές ενέργειες, όχι για να διώξουν τους άλλους, δεν έχουν τέτοιο σκοπό, αλλά πολύ περισσότερο, για να δείχνουν σοβαροφανείς, έτσι πιστεύουν ότι ξεχωρίζουν και στο τέλος μένουν μόνες και ξεχασμένες, μέχρι να αφυπνιστούν, αλλά μέχρι τότε μπορεί να έχουν ξεπεράσει και τα 30.
14-11-2018, 03:02 #148
14-11-2018, 03:20 #149Miliva21GuestΤώρα μάλλον αναφέρεσαι στις λεγομενες όπως τις λέτε εσείς "μυξοπαρθενες" ....δν θέλω να το παίξω τπτ τέτοιο......
Θεωρώ πως εάν μ τύχαινε η περίπτωση του ν μ αρεσει κάποιος κ να επεμενε παραπανω κ αυτός θα γινόταν κάτι......
Δν είμαι της άποψης ότι και καλά είμαι δύσκολη επδ ειμαι σοβαρή...Η κάτι διαφορετικό..άσχετα σαν άνθρωπος τι χαρακτηριστικά πιστεύω ότι έχω κ αν ει αι ποιοτικά η Όχι....στο ερωτικό όπως είπα δεν το παίζω σοβαρή κ καθυστερώ ούτε έχω ανώτερους σκοπούς τεσπα..
14-11-2018, 04:52 #150
Πάω στοίχημα, πως έχεις κατατάξει σε ένα κουτάκι στο μυαλό σου, ως ένας από τους πολλούς μαλάκες 21χρονους που βλέπεις έξω και που εκείνοι σε έχουν κάνει να σηκώσεις τις άμυνες σου με σνομπισμό. Λοιπόν δεν είναι έτσι, αλλά τεσπα δική σου άποψη, δεν μπορώ να στην αλλάξω και ούτε με ενδιαφέρει κιόλας, αλλά αυτό είναι το θέμα Μίλιβα, το πως θα έρθει αυτός που θες και εκεί είναι που είπα χαλάρωσε λίγο τους τόνους σου. Το ότι αντιμετωπίζεις τους άλλους με μια απέχθεια και κόμπλεξ, αυτό φαίνεται ξεκάθαρα, δεν είναι κάτι που κρύβεται.