Α να η εκδικητικότητα που έλεγες πριν λοιπόν. Νομίζω για τους σκορπιούς λένε οτι είναι εκδικητικοί.
Printable View
σορρυ εσυ και ο κωστας ειστε καρκινοι με ωροσκοπο σκορπιο...??? χαχα ναι την εχει την εκδικητικοτητα ο σκορπιος....
κωστα αλλη φορα που γινει αυτο με το ζωδιο πες τους ειμαι σκορπιος στον ωροσκοπο ετσι αρα ειμαι ερωτικος και μυστηριωδης
εσυ ελισσαβετ τι ωροσκοπο εχεις?
Χαχαχα όχι Όχι...
Καλοί είναι οι καρκίνοι και συμπαθητικοι..οι Σκορπιοί είναι πιο μυστηριώδεις καλοί είναι κ αυτοί...
Όλοι καλοί είναι
Μάλλον τελικά έχω πολλά κοινά με τον Καρκίνο. Καλά ηρεμία θέλω και εγώ, περνάω που περνάω τόσα με τα οικογενειακά, αν είχα και μια κοπέλα να μου ψήνει το ψάρι στα χείλη, άστο, χωρισμός και τέλος.
Και μου έχουν πει ότι μαγειρεύω πολύ ωραία, φτιάχνω νόστιμα φαγητά.
Εγώ πάντως άσχετα με τα ζώδια Αλλά σχετικό με αυτό π λέγαμε πριν τα χαρακτηριστικά που θέλω να αποτίναξει από πάνω μου είναι εκείνο του μοναχικου μονοχνωτου και ισως (βαρετου) ατόμου που είναι χαμένο στις σκέψεις του και σε όσα θεωρεί εκείνο σημαντικά κ είναι λιγοτερο ενεργητικό σχετικά με τις άλλαγες και τις συνθήκες στο περιβάλλον του και πιο κλειστο κ επιφυλακτικο στην συχνη επαφή με άλλους και στην διαρκή επικοινωνία......Δλδ έχω ταυτιστεί με έναν αργό τρόπο ζωής απομονωμένη στα δικά μου κ δεν μ αρεσει αυτό
Θα ήθελα κάποιον ενεργητικό με όρεξη για ζωή άνθρωπο ...θα τον ζήλευα
Αυτό είναι κάτι που το πολεμάω
Όλοι αυτοδιορθωνόμαστε συνεχώς Μιλιβα, μην αγχώνεσαι. Αυτή η διαδικασία δεν τελειώνει ποτέ όσο ζούμε και καλώς κάνει και δεν τελειώνει.
Δεν θέλει άγχος πάντως, ότι μπορείς να αλλάξεις μόνη σου καλώς, ότι δεν μπορείς θα στα φέρει η ζωή έτσι που θα αναγκαστείς να τα αλλάξεις.
Ναι σίγουρα....
Απλα αυτό είναι π απασχολεί εμένα κ δν μ αρεσει δλδ κάνω μοναχικές δραστηριότητες π αρέσουν σε μένα.......Γενικά είμαι σχετικα αδιάφορη σχετικά με το εξωτερικό περιβάλλον σκέφτομαι δικά μου πράγματα και ότι είναι γ μένα σημαντικό.....κ αυτό με κάνει πολύ απορροφημένη σε μενα
και ζηλεύω πολύ τους ανθρώπους π είναι ενεργητικοι και πολυ συντονισμενοι με το περιβαλλον....τα ερεθισματα κ τις αλλαγές π γίνονται σε αυτό....κ που είναι διαρκώς με φίλους κ γνωστούς κ γενικά προχωρούν εύκολα τη ζωή τους...
Η αλήθεια είναι ότι εμένα θα μου φαινόταν κουραστικό να ζω με πολύ γρήγορους ρυθμούς Αλλά φοβάμαι πως οι ρυθμοί μου είναι πιο αργοί από όσο θα θελα και αυτό με κάνει να νιώθω στάσιμη.......
Και πχ μπορεί να γνωρισω έναν άνθρωπο που να είναι κάπως μοναχικός και να προχωράει δύσκολα ή να έχει λιγους και καλούς στη ζωή του κ αμέσως τον βλέπω με πολύ κακο ματι του χρεώνω την μεινοεξια μου τον θεωρώ μονοχνωτο και το βλέπω απωθητικο γτ προσπαθώ να το πολεμήσω αυτό σε μένα κ δν μ αρεσει στον άλλο