Results 121 to 135 of 208
Thread: Ζώδια
-
02-02-2019, 21:05 #121
Μίλιβα, δεν είπα πουθενά ότι δεν βρίσκω και ομοιότητες στον εαυτό μου, με το ζώδιο του καρκίνου. Κατ'αρχήν μου αρέσει το νερό. Τα χόμπι μου έχουν να κάνουν με νερό, το άθλημά μου ήταν για πολλά χρόνια το πόλο και κολύμπι στην θάλασσα για πλάκα, κάνω δυο χιλιόμετρα. Είναι η ζωή μου το νερό. Χαρακτηριστικό του καρκίνου.
Δεν είπα ότι δεν είμαι ευαίσθητος και παραπονιάρης, βέβαια εντάξει σίγουρα δεν με έχετε γνωρίσει, δεν είμαι τόσο παραπονιάρης, ίσως επειδή βγάζω τα προβλήματά μου εδώ, αλλά γενικά στην ζωή μου, δεν είμαι τόσο. Και ευαίσθητος είμαι και θέλω να είναι καλά το σπίτι μου (να είναι καθαρό, περιποιημένο για να φιλοξενώ κόσμο).
Όμως είμαι και εκδικητικός κάτι που δεν είναι οι καρκίνοι, καμιά φορά είμαι και λίγο σνόμπ, όταν δεν γουστάρω την παρέα κάποιου ή κάποιας, τείνω να παίζω με το κινητό, χωρίς να δίνω σημασία. Δεν ξέρω αν ανήκουν όλα αυτά στον καρκίνο, ίσως και να ανήκουν, δεν το έχω ψάξει.
Σύμφωνα με πολλούς, οι καρκίνοι είναι συνεσταλμένοι και φοβισμένοι και με τις σχέσεις και με τις φιλίες κλπ. Κάνουν δύσκολα φίλους και είναι κομπλεξικοί, αυτά μου έχουν παιδιά, αυτά σας λέω και εγώ. Ε, δεν βρίσκω κοινά σε αυτά που λένε, σε εμένα. Γι'αυτό ανέφερα και τα παραδείγματα από την παρέα μου στην Ελισάβετ, όχι επειδή θεωρώ κότα τον καρκίνο ή εμένα τον ίδιο.
Το ξέρω ότι δεν μου κάνεις προσωπική επίθεση βρε συ, έτσι κι αλλιώς δεν γνωριζόμαστε για να έχεις μια πλήρη εικόνα.
- 02-02-2019, 21:08 #122
Νομίζω το παράδειγμα με τις κοπέλες το είπε ως επιχείρημα στο ότι τα ζώδια δεν πέφτουν μέσα. Οτι ο καρκίνος ας πούμε θεωρείται συνεσταλμένος και φοβισμένος αλλά εκείνος δεν είναι τίποτα από αυτά.
Όχι δεν γινόμαστε όλοι παραπονιάρηδες όταν γράφουμε εδώ. Εσένα πχ δεν θα σε έλεγα παραπονιάρα αν και έχεις γράψει σε δύσκολες στιγμές σου κι έχεις εκφράσει και παράπονα αλλά δεν μου βγάζεις ότι είσαι παραπονιάρα.
02-02-2019, 21:15 #123
Ξανά λέω γιατί μάλλον δεν έχω γίνει κατανοητός και λογικό είναι, επειδή μιλάμε μόνο μέσα από τον γραπτό λόγο. Δεν είπα ότι είναι κακό να έχει ο άλλος ευαισθησία, πήξαμε στις δήθεν μαγκιές και μαλακίες. Αν ένα πράγμα γουστάρω στους φίλους μου, είναι ότι δεν είναι ψεύτες και ότι είναι ευαίσθητοι. Το ίδιο και εγώ, γι'αυτό και δέσαμε. Δεν είμαστε οι κάγκουρες που τρέχουν οι γκόμενες σαν λυσασμένες από πίσω, ούτε πουλάμε μαγκιά, είμαστε καθαροί και άντρες.
Συμφωνώ όμως πως κάποιοι αντιμετωπίζουν ως ελάττωμα την ευαισθησία κλπ. Δυστυχώς το μπούλινγκ, όπως και το σάϊμπερ μπούλινγκ, λύνει και δένει στην Ελλάδα. Δήθεν μάγκες του πληκτρολογίου.
Α, άλλο ένα χαρακτηριστικό μου είναι, πως "τσακώνομαι" στο φβ, σε διάφορες ομάδες κλπ. πάντα όμως με επιχειρήματα. Γουστάρω να αντιμετωπίζω τους μαλάκες του πληκτρολογίου, που βρίζουν κλπ. αλλά όταν δεν έχουν κάτι να σου απαντήσουν είναι κότες. Η μαγκιά του ελληνάρα που κάθεται και βρίζει από ένα πληκτρολόγιο, είναι μέχρι να του παραθέσεις επιχειρήματα, μετά κότα.
Διαβάζω ιστορία (άσχετο) και λέω ρε γαμώτο, κοίτα πόσος κόσμος πέθανε για να έρθει ο νεοέλληνας και να κάνει μπούλινγκ μέσα από μια οθόνη. Τραγικό...
Δεν ξέρω γιατί τα ανέφερα όλα αυτά τα άσχετα, πάντως κράτα εσύ το πρώτο σκέλος, τα υπόλοιπα είναι άσχετα.
02-02-2019, 21:18 #124
Α, ήθελα να το σχολιάσω και αυτό, ποια γυναίκα βρε συ σήμερα περιμένει τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο; Ίσως κάποια που ζει μαζί με 7 γάτες. (χιούμορ)
Περιμένει το τέλειο και όλοι οι άλλοι της φαίνονται μαλάκες, δεν ξέρω πως να το ψυχολογήσω. Πάντως δεν ξέρω κάποια τέτοια περίπτωση γυναίκας, για να το λες, ίσως και να υπάρχει...
02-02-2019, 21:20 #125
Κάνουν δύσκολα φίλους; Καλέ όσους καρκίνους ξέρω, και ξέρω πολλούς πίστεψε με, έχουν φίλους όλον τον κόσμο!!! Ακριβώς επειδή είναι συναισθηματικοί και ευαίσθητοι γίνονται αμέσως συμπαθείς στους άλλους!
Αυτό που έχω παρατηρήσει- δεν ξέρω κάτα πόσο ισχύει για όλους αλλά έχω κάνει διατριβή στο συγκεκριμένο ζώδιο οπότε θα σου πω και κράτα εσύ αυτά που θεωρείς πως σου ταιριάζουν- είναι ότι γίνονται αμέσως συμπαθείς, είναι γενικά ευχάριστοι στην παρέα, με χιούμορ αρκεί αυτό να μην τραβά πολύ γιατί μπορεί να πληγωθούν κιόλας και να μαζεύτουν, και γενικά έχουν πολλούς φίλους. Πολύ στενές σχέσεις δεν ξέρω αν έχουν με κάποιον από αυτούς τους φίλους γιατί έχουν την τάση να απομονώνονται για μεγάλα διαστήματα και να απομακρύνονται από όλους συν το ότι εμπιστεύονται δύσκολα. Άρα φίλους κάνουν, συμπαθείς είναι, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν αυτές οι φιλίες και οι γνωριμίες περνάνε στο επόμενο στάδιο ή μένουν λίγο στην επιφάνεια.
02-02-2019, 21:29 #126
Δεν ξέρω, γνωστούς έχω πολλούς, αλλά οι φίλοι μου είναι συγκεκριμένοι. Γνωρίζω εύκολα νέα άτομα όμως, αλλά δεν τους θεωρώ "φίλους" μου. Όσο για την απομόνωση και να ήθελα, δεν θα μπορούσα, καθώς είτε μου στέλνουν μηνύματα στο ίνσταγκραμ και στο φβ για εξόδους κλπ, είτε με παίρνουν τηλέφωνο. Δηλαδή τι να πω για παράδειγμα. Οκ, μαζευτείτε εσείς στην καφετέρια, αλλά εγώ δεν έρχομαι; Είναι κουλό...
02-02-2019, 21:35 #127
Επίσης εσύ είχες πει τα χειρότερα αν θυμάμαι καλά για τον καρκίνο, λόγω του ότι οι σχέσεις σου, ήταν οι περισσότεροι καρκίνοι. Αν θυμάμαι καλά.
Επίσης μιας και που ξέρεις γι'αυτό το ζώδιο, έχουν τρέλα πχ. με την καθαριότητα και την οικονομία; Από πολύ μικρός μάζευα λεφτά, κάτι σαν οικονομία, από μόνος μου, αλλά το έχω ακόμα, δεν ξοδεύω πολλά χρήματα, προτιμώ να κρατάω. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλω να ξοδέψω πχ. για καινούρια ρούχα ή παπούτσια, αλλά δεν είμαι ο τύπος που θα ξοδέψω εύκολα.
Επίσης έχω θέμα και με την καθαριότητα, παίζει καμία νοικοκυρά να μην ξέρει, τόσα πολλά σαν και εμένα για την καθαριότητα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει τύχει να έχω σπίτι, λες και πέρασαν οι Βησιγότθοι από το σπίτι μου, αλλά κυρίως το έχω καθαρό και περιποιημένο. Έχω θέμα να είναι και κάποια πράγματα λίγο στην εντέλεια, για παράδειγμα τα ποτήρια να είναι σε συγκεκριμένη σειρά, όπως και τα χερούλια από τις κούπες του καφέ και άλλα πολλά περίεργα...
02-02-2019, 21:52 #128
ο καρκινος ειναι συνεσταλμενος οταν δε τον γνωριζεις και το αντιθετο οταν τον γνωριζεις
02-02-2019, 21:56 #129Miliva21Guest
02-02-2019, 21:57 #130WhyAlwaysMe?Guest
02-02-2019, 22:01 #131
02-02-2019, 22:03 #132
02-02-2019, 22:05 #133
02-02-2019, 22:11 #134
02-02-2019, 22:12 #135
χαχαχα
Ναι είχα πει τα χειρότερα γιατί δεν μου ταιριάζουν εμένα για σχέση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ταιριάζουν σε κανέναν! Φίλους καρκίνους έχω πάντως και κοντινά συγγενικά μου πρόσωπα επίσης.
Ναι θέλουν γενικά ένα περιποιημένο και καθαρό σπίτι. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι γενικά του σπιτιού χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν βγαίνουν ποτέ. Αλλά το σπίτι είναι το βασίλειο τους!Το καλύτερο τους είναι να καλούν κόσμο στο σπίτι και πολλοί μαγειρεύουν και καταπληκτικά.
Και με τα λεφτά έχουν θέμα ναι, οι περισσότεροι είναι σφιχτοχέρηδες, μαζεύουν χρήματα από μικροί, κουμπαράδες και δεν συμμαζεύεται χαχαχα Ξοδεουν για ψώνια όπως λες, αλλά νομίζω πως μπορούν να τρελαθούν αν δεν έχουν και κάποια χρήματα στην άκρη. Αυτό έχει να κάνει με την ασφάλεια περισσότερο κι λιγότερο με την τσιγκουνιά αν και θα βρεις και αρκετούς τσιγκούνηδες στο ζώδιο. Κυρίως όμως θέλουν να νιώθουν ασφαλείς γιαυτό μαζεύουν.
Στις σχέσεις τους μπορούν να γίνουν εξαιτίας της ανασφάλειας τους πολύ κτητικοί και ζηλιάρηδες. Να κάτι που με κάνει να τρέχω πχ και έλεγα αυτά πριν! Επίσης αυτό με τα παράπονα εγώ δεν το αντέχω. Όντας πολύ διαφορετική η ίδια προτιμώ να κάνω έναν καβγά τρικούβερτο όταν έχω πρόβλημα με τον άλλον και να λυθεί ή να λήξει εκεί το θέμα παρά να αρχίζουμε τα παράπονα. Είναι κάτι που μπορεί να με τρελάνει. Ο καρκίνος όμως δεν θέλει καβγάδες. Θέλει ηρεμία, αγάπη και προδερμ