Originally Posted by
Kostas_14
Ναι γενικά έχεις δίκιο, πως είναι έξω ό,τι πουλάς στον άλλον. Είναι κρίμα διότι καλές κοπέλες και ευαίσθητες, τις εκμεταλλεύονται οι 35αρηδες, που οι περισσότεροι έχουν και κόμπλεξ.
Συμφωνώ σε όσα γράφεις, θα διαφωνήσω μόνο στην παράγραφο που αναφέρεσαι σε εμένα. Να ξεκινήσω λέγοντας πως δεν θίχτηκα, δέχομαι όλες τις απόψεις και μου αρέσει ο διάλογος. Σίγουρα δεν με γνωρίζεις και αυτό είναι ένα θέμα, καθώς δεν έχει σχέση το κουτάκι που με έχεις βάλει, με αυτό που είμαι. Εγώ από την άλλη λίγο σε έχω ψυχολογήσει, αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμη, γι'αυτό και δεν εκφέρω και άποψη για εσένα.
Δεν πουλάω φούμαρα, ούτε το παίζω τσάμπα μάγκας. Δεν ήμουν ποτέ ο τσάμπα μάγκας, σίγουρα έχω κάνει πολλά επικοινωνιακά λάθη, έχω όμως το "γνώθι σ'αυτόν" για να τα διορθώνω. Έχω φάει και έχω ρίξει απορρίψεις, δεν το λέω για να το παίξω όμως μάγκας.
Το θέμα είναι πως με κρίνουν οι κοπέλες από τον τρόπο που ντύνομαι. Μπορεί να σου ακούγεται χαζό, αλλά έτσι είναι. Μου λέει μια κοπέλα, βλέπω από το ντύσιμό σου, πως δεν καπνίζεις. Ο,τι να ναι πραγματικά.
Το ντύσιμό μου, δεν είναι καθόλου μοντέρνο, είναι ενός τύπου συντηρητικού, μοιάζω για τύπο για οικογένεια. Όταν με ρωτάνε όμως Μίλιβα, απαντάω όπως νιώθω και όχι για να το παίξω ιστορία. Δεν είμαι των μόνιμων σχέσεων, δηλαδή στο θέμα συγκατοίκηση κλπ. Με έχουν πρήξει και οι γονείς μου για γάμο, λες και μου φεύγουν τα χρόνια. Είμαι 21 ετών, ναι κοπέλες για σχέση δεν έχω, όμως δεν μπορώ να πω, πως περνάω και άσχημα. Φοβούνται οι γονείς μου, ότι δεν θα παντρευτώ, επειδή είμαι κατά του γάμου. Αφήνω ένα παραθυράκι, πως στο μέλλον μπορεί να έχω αλλάξει μυαλά. Προς το παρόν αυτά σκέφτομαι.
Και με σένα Μίλιβα, αν βγαίναμε ραντεβού και με ρωτούσες το ίδιο, θα απαντούσα όπως νιώθω. Θέλω ναι μεν μια σχέση, αλλά πολύ χαλαρά. Χωρίς πίεση και δεν ξέρω τι άλλο. Δεν είναι ο σκοπός του ανθρώπου ο γάμος.
Αυτά στα λέω Μίλιβα, διότι πράγματι δεν με ξέρεις. Το μυστήριο δεν είναι ότι το αφήνω σκόπιμα, αλλά αν βγαίναμε ραντεβού, θα καταλάβαινες, πως θα έχω μιλήσει ίσα ίσα 2-3 φορές. Δεν είμαι ομιλητικός τύπος, μιλάω εκεί που χρειάζεται και για να μου πάρεις κουβέντα, πρέπει να σε έχω συμπαθήσει αρκετά.
Αυτός είναι ο τύπος μου, μπορείς να τον χαρακτηρίσεις όπως θέλεις, αλλά έτσι είμαι και είναι αληθινό.