Results 136 to 150 of 213
Thread: Σεξουαλικές φαντασιώσεις
-
14-01-2019, 21:54 #136
Γιώργο στο ερώτημα που θέτεις για τις 40αρες το απάντησε σωστά ο Εξουθενωμένος. Έχει να κάνει με απωθημένα. Οι 40αρες που την πέφτουν σε 20χρονους, έζησαν μια ζωή με στερήσεις σεξουαλικά, είναι οι γνωστές γυναίκες καριέρας. Άφησαν την προσωπική τους ζωή και το έριξαν στην δουλειά.
Φτάνοντας στα 40, θέλουν άγριο σεξ, με αντοχές, (μπορεί να σας ακούγονται ωμά, αλλά έτσι είναι, αυτό είναι το σκεπτικό). Οπότε καταλαβαίνεις, πως εδώ έχουμε θέμα με τα κατάλοιπα του παρελθόντος και όχι τόσο με ωριμότητα κλπ.Last edited by Kostas_14; 14-01-2019 at 22:11.
- 14-01-2019, 22:10 #137
Ναι γενικά έχεις δίκιο, πως είναι έξω ό,τι πουλάς στον άλλον. Είναι κρίμα διότι καλές κοπέλες και ευαίσθητες, τις εκμεταλλεύονται οι 35αρηδες, που οι περισσότεροι έχουν και κόμπλεξ.
Συμφωνώ σε όσα γράφεις, θα διαφωνήσω μόνο στην παράγραφο που αναφέρεσαι σε εμένα. Να ξεκινήσω λέγοντας πως δεν θίχτηκα, δέχομαι όλες τις απόψεις και μου αρέσει ο διάλογος. Σίγουρα δεν με γνωρίζεις και αυτό είναι ένα θέμα, καθώς δεν έχει σχέση το κουτάκι που με έχεις βάλει, με αυτό που είμαι. Εγώ από την άλλη λίγο σε έχω ψυχολογήσει, αλλά δεν είμαι σίγουρος ακόμη, γι'αυτό και δεν εκφέρω και άποψη για εσένα.
Δεν πουλάω φούμαρα, ούτε το παίζω τσάμπα μάγκας. Δεν ήμουν ποτέ ο τσάμπα μάγκας, σίγουρα έχω κάνει πολλά επικοινωνιακά λάθη, έχω όμως το "γνώθι σ'αυτόν" για να τα διορθώνω. Έχω φάει και έχω ρίξει απορρίψεις, δεν το λέω για να το παίξω όμως μάγκας.
Το θέμα είναι πως με κρίνουν οι κοπέλες από τον τρόπο που ντύνομαι. Μπορεί να σου ακούγεται χαζό, αλλά έτσι είναι. Μου λέει μια κοπέλα, βλέπω από το ντύσιμό σου, πως δεν καπνίζεις. Ο,τι να ναι πραγματικά.
Το ντύσιμό μου, δεν είναι καθόλου μοντέρνο, είναι ενός τύπου συντηρητικού, μοιάζω για τύπο για οικογένεια. Όταν με ρωτάνε όμως Μίλιβα, απαντάω όπως νιώθω και όχι για να το παίξω ιστορία. Δεν είμαι των μόνιμων σχέσεων, δηλαδή στο θέμα συγκατοίκηση κλπ. Με έχουν πρήξει και οι γονείς μου για γάμο, λες και μου φεύγουν τα χρόνια. Είμαι 21 ετών, ναι κοπέλες για σχέση δεν έχω, όμως δεν μπορώ να πω, πως περνάω και άσχημα. Φοβούνται οι γονείς μου, ότι δεν θα παντρευτώ, επειδή είμαι κατά του γάμου. Αφήνω ένα παραθυράκι, πως στο μέλλον μπορεί να έχω αλλάξει μυαλά. Προς το παρόν αυτά σκέφτομαι.
Και με σένα Μίλιβα, αν βγαίναμε ραντεβού και με ρωτούσες το ίδιο, θα απαντούσα όπως νιώθω. Θέλω ναι μεν μια σχέση, αλλά πολύ χαλαρά. Χωρίς πίεση και δεν ξέρω τι άλλο. Δεν είναι ο σκοπός του ανθρώπου ο γάμος.
Αυτά στα λέω Μίλιβα, διότι πράγματι δεν με ξέρεις. Το μυστήριο δεν είναι ότι το αφήνω σκόπιμα, αλλά αν βγαίναμε ραντεβού, θα καταλάβαινες, πως θα έχω μιλήσει ίσα ίσα 2-3 φορές. Δεν είμαι ομιλητικός τύπος, μιλάω εκεί που χρειάζεται και για να μου πάρεις κουβέντα, πρέπει να σε έχω συμπαθήσει αρκετά.
Αυτός είναι ο τύπος μου, μπορείς να τον χαρακτηρίσεις όπως θέλεις, αλλά έτσι είμαι και είναι αληθινό.
14-01-2019, 22:43 #138
Δεν νομίζω ότι οι ωριμότητα είναι άσχετο σε αυτή τη περίπτωση...πολλοί 40δες μια χαρά αντοχή έχουν στο σεξ..και αφού αυτές στερήθηκαν το σεξ στο παρελθόν.
Μπορουνε ως ώριμες προσωπικότητες να ψαξουν στους συνομιλικόυς τους άνδρα που να ικανοποιη της σεξουαλικές τους ορέξεις..
14-01-2019, 23:37 #139
Ο 40αρης Γιώργο μου πιθανόν να θέλει να κάνει οικογένεια αν δεν έχει ήδη κάνει και σίγουρα θα έχει πολλές ακόμα υποχρεώσεις, επαγγελματικές, πολύ πιθανόν να έχουν ξεκινήσει θέματα οικογενειακά, θέματα υγείας κι ένα σωρό άλλα άγχη που θα τον απασχολούν και θα πρέπει εκείνη εκτός από ερωμένη του να τον στηρίξει.
Η 40αρα που ψάχνει τον 25αρη δεν το κάνει γιατί τον βλέπει και λέει να ένας ώριμος άντρας να κάνω μαζί του σχέση να με καλύπτει συναισθηματικά...τον βλέπει απλώς σαν ξερολούκουμο. Ο 20αρης ούτε υποχρεώσεις έχει, ούτε μυαλό για οικογένειες ούτε τίποτα. Άρα μπορεί να της πρσφέρει αυτό ακριβώς που θέλει χωρίς πολλά πολλά και χωρίς να έχει απαιτήσεις.
Επίσης σκέψου ότι πολλοί άνθρωποι γενικά, άντρες και γυναίκες, φτάνοντας στα 40+ νιώθουν να γερνάνε και προσπαθούν να προλάβουν ότι δεν έζησαν. Ο 20αρης της δίνει ό, τι ακριβώς δίνει κι η μικρούλα στον 40αρη....ζωή και νιάτα!
15-01-2019, 01:49 #140WhyAlwaysMe?GuestΔιαβάζοντας τα τελευταία σχόλια,διαπιστώνω πως στην ''μάχη των φύλων'' φταίνε και οι 2 πλευρές...
15-01-2019, 01:53 #141Miliva21GuestΜου είπες κάτι για σένα και με ρώτησες τη γνώμη μου........Από ότι έχω διαβάσει στην είπα..........Χωρίς να σημαίνει ότι σε ξέρω ...........................Εγώ η αλήθεια είναι δεν σε έχω ψυχολογησει ...Εσύ για μένα δεν ξέρω αλλά τεσπα....Ο εξουθενωμενος δεν μπήκε ξανά στο θέμα...Μπορεί να λέει και από μέσα του ελεος σιγά μην ακούσω τα πιτσιρίκια....χαχα
15-01-2019, 02:58 #142
Βασικα, δεν φταιει κανεις !
Οι ορμονες στον αντρα φταινε. Οι γυναικες δεν εχουν ιδεα τι σφυροκοπημα πεφτει απο μεσα.
Απλα, τους ειναι ωφελιμο και το χρησιμοποιουν (εαν αξιζει η περιπτωση). Χωρις τεστοστερονες
μεσα μας .... δεν θα υπηρχε ανθρωποτητα ! Εαν ειναι να περιμενουμε ΠΟΤΕ θα μας εγκρινει
η καθεμια, η ποτε θα "ωριμασουμε" αρκετα ωστε να της πηδηξουμε τον εγκεφαλο ....
η ανθρωποτητα θα ειχε σβησει σε μια στιγμη. Οι αντρες δεν κανουν σεξ, ουτε επιλεγουν
γυναικα, μετα απο ωριμη σκεψη ... εβδομαδων, μηνων η χρονων ! Αστεια πραγματα !!!
Ουτε η γυναικα φταιει.
Τα οιστρογονα μεσα της, της δινουν μια αισθηση πληροτητας ωστε να μην τρελλαινεται
και πολυ στην θεα ενος ανδρικου κορμιου. Γιατι η κυρια λειτουργια της, ΔΕΝ ειναι να
καυλωνει. Η κυρια λειτουργια της ειναι να φερνει παιδια στον κοσμο (ασχετα αν δεν
θελει η δεν μπορει) και γιαυτο χρειαζεται την "ωριμοτητα" στον ανδρα (που φυσικα
ειναι το πιο συντομο ανεκδοτο, ο ανδρας δειχνει ωριμος, ΔΕΝ ειναι). Ο αντρας παντα
θα ειναι ενα παιδι που λαχταρα να τα παρατησει ολα και να βγει να παιξει μπαλλα.
Και στα 30 και στα 40 και στα 50 και στα 60 και στα 70 και στα 80 και στα 90 ...
Πως θα στηθουν οικογενειες ετσι ? Καποια, δεν πρεπει (με την πληροτητα και ηρεμια
που προσφερουν τα οιστρογονα) να τον φοβεριξει (με γλυκυτατο τροπο) οτι θα φυγει ?
Οτι θα τον αφησει συξυλο ? Οτι ο ερωτας ωφειλει να καταληγει σε μια μακροχρονη
δεσμευση και επενδυση ?
Ολα ειναι ενα τουρλουμπουκι ορμονικων περιχαρακωσεων και γονεικων καταγραφων.
Το οποιο νομιζουμε .... οτι ειναι δικης μας επιλογης, επιθυμιας και συλληψης !
Το γραψα σε αλλο νημα .... ας το γραψω και εδω :
η απεραντη ειρωνια σ'αυτον τον κοσμο, ειναι οτι μαθαινεις τι πραγματικα θελεις
(που δεν ειναι ουτε σεξ, ουτε παιδια), ποιος πραγματικα εισαι (οχι τι σου λεει το
περιβαλλον) οταν οι ορμονες μεσα σου εξαντληθουν αρκετα ωστε να ΔΕΙΣ ποσο
αστεια ειναι ολα αυτα για τα οποια παλεψες (ανδρας η γυναικα).
Και εκεινη ακριβως την στιγμη, δυστυχως να σβηνεις ... επειδη εχεις πατησει τα 90.
Μονο τοτε φθινουν στο απολυτο ναδιρ ... οι Ερινυες μεσα μας. Αλλα ειναι δωρον αδωρο.
Και ειναι και τραγικο (οσο δεν παιρνει). Ασε που υποφερεις ηδη 20 χρονια πριν φτασεις
στα 90 απο αρρωστιες και ανημπορια. Και ομως ... μονο ενας 90αρης εχει αντιληφθει
τι πραγματικα κανει την ζωη ............. ομορφη ! Και σιγουρα δεν εχει να κανει με
γονιδιακες επιταγες και ρολακια και ωριμοτητες και συνετισεις και ευθυγραμμισεις !
Τι σοϊ δημιουργος επλασε αυτον τον κοσμο ? .... και ποσο διεστραμμενο χιουμορ ειχε ?
Αλλα ας μην ξεφευγω του νηματος !Last edited by Del-meme290719b; 15-01-2019 at 03:33.
15-01-2019, 04:23 #143
Ο Εξουθενωμενος ειναι πιο κοντα στην ηλικια σου (απ'οτι ισως πιστευεις) και ας εχει
πατησει τα 52. Ενας αντρας που ΔΕΝ μπαινει κατω απο το αμωνι, την μυλοπετρα να
φτιαξει οικογενεια, μενει για παντα παιδι. Μπορει να ειναι λιγακι πιο επικινδυνο παιδι
(λογω εμπειριας, που δεν μπορουσε να αποφυγει αλλωστε) αλλα ειναι ακομα παιδι.
Μπορει να τρεξεις απο την μια ακρη του παραδεισου στην αλλη, με ενα τετοιο παιδι ...
αλλα .... οταν αυτο το παιδι παρει χαμπαρι οτι θελεις το σπερμα του ... ΕΦΥΓΕ ...
καπνος εγινε ! Και τοτε η πικρα (και ανωριμοτητα) που θα βιωσεις απο αυτο το "παιδι"
.... θα ωχρια μπροστα στην υποτιθεμενη ανωριμοτητα του 20αρη και του 25αρη και ισως
και του 30αρη. Γιατι οι τελευταιοι, μπορει να ΜΗΝ ειναι ακομα ωριμοι (βρειτε καλυτερη λεξη
αντι της ωριμοτητας γιατι αυτο που ψαχνετε εχει να κανει με υποσχεση εξασφαλισης
και οχι ωριμοτητα) αλλα τους καιγετε ενα καρφακι για το αν σας πληγωσουν.
Εσυ ειδικα Μιλιβα ... αυτους που η ψυχη σου τους εχει τραγικη αναγκη ....
οχι η γυναικεια σου φυση, η ψυχη σου ... τους εχεις ακυρωμενους και πεταμενους
στα αζητητα. Δεν θα θελα να φανταστω .... οτι θα τους επανεκτιμησεις στα 40.
Γιατι θα ειναι μια τελειως διαφορετικη ιστορια, τοτε.
Εσυ και ο Κωστας με φοβιζετε. Απο την μια σας θαυμαζω. Ασυνηθιστη ωριμοτητα σε γραπτο λογο.
15 χρονια στο ιντερνετ, τετοια συνεση και πραοτητα σε τετοια ηλικια δεν ξαναδα.
Μηπως δεν ειστε της ηλικιας που γραφετε οτι ειστε ? Μου περναει που και που απο το μυαλο.
Αν ειστε ομως .... ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ .... γιατι διαθετε μια ιδιοτητα που δεν ειναι για τωρα. ΔΕΝ σας
αφηνει να δρεψετε τους καρπους της ηλικιας σας στο 100%. Και αυτο ειναι .... το ΠΑΘΟΣ.
Η ερωτικη παραζαλη. Το λυτρωτικο ΑΧ απο εναν κεραυνο που τον εχετε στειλει σε αλεξικεραυνο.
Το να καλπασετε με τον Ερωτα απο την μια ακρη του κοσμου μεχρι την αλλη, χωρις περισκεψη.
Ρωτηστε εμας, (αν σας κεντριζει καθολου την περιεργεια) τι θα διναμε για να βιωσουμε ΞΑΝΑ
το ουρανιο τοξο συναισθηματων και παραζαλης και ηδονων που απωλεσαμε σ'αυτην την ηλικια
που διαννυουμε ?
Ειρωνια ? ......
ΣΙΓΟΥΡΑ !!!!
Θελετε να φτασετε στην "Βαλχαλα" που (και καλα) βιωνουμε εμεις οι παλιοτεροι ("ωριμοτητα")
ενω αντιστοιχα εμεις θελουμε να γυρισουμε τον χρονο πισω ... στην απειρια και την ανωριμοτητα
και την ατζαμοσυνη και την ΕΝΤΑΣΗ αυτου που τοσο κοπιαστικα ελεγχετε και εξουσιαζετε
και τυρρανατε μεσα σας. Μην μου πειτε (και οι δυο) οτι αφηνετε την ΕΝΤΑΣΗ του ΠΑΘΟΥΣ,
υπο συνθηκες, ελευθερη. Γιατι θα πειτε ψεμματα. Και ειδικα κατι τετοιο μπορω να το αντιληφθω.
Πολυ κριμα .... παντως !
Καθε πραγμα στον καιρο του .... και ο κολιος τον Αυγουστο (οχι τον Δεκεμβριο).
Και εσεις βρισκεστε μεσα στον Αυγουστο .... αραχτοι και cool στις ξαπλωστρες σας.Last edited by Del-meme290719b; 15-01-2019 at 05:24.
15-01-2019, 05:06 #144
15-01-2019, 05:16 #145
Aχ βρε Κωστα ... (μα τελωσπαντων ολοι τα ιδια χαιβανια ειμαστε στα 25 ?)
Ειναι ορισμενα πραγματα που οσο ειλικρινη και αν ειναι ... ΔΕΝ λεγονται
σε μια κοπελα. Ενα απο αυτα ειναι οτι "σκοπος του ανθρωπου δεν ειναι ο γαμος".
Η Μιλιβα, ως εγκεφαλος, θα το εκτιμησει αυτο που εγραψες. Ως μητρα και
οιστρογονα ομως (δηλαδη η αθεατη πλευρα της σεληνης) ...
παει, τελειωσες, εσβησες.
"Αυτοκτονησες" φιλε Κωστα.
Εγω ενδεχεται να τα λεω αυτα ανερυθριαστα (σε αλλα ποστ) αλλα ειμαι 52
και δεν τρεχω να γινω αρεστος και ποθητος. Και ειναι και αναμενομενο και
κατανοητο (για την ηλικια μου). Εσυ βρε Κωστα ? .....
Τεσπα, μακαρι η Μιλιβα να το παρει μανιατικο να αποδειξει στον Εξουθενωμενο
οτι δεν ειναι τοσο προβλεψιμη και κονφορμιστρια. Και να βρεθειτε, τελικα !
Αλλα, ειναι εξαιρετικα νευραλγικο για μια γυναικα το θεμα της μητροτητας.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ, Κωστα. Απέξω δεν δειχνει ενοχλημενη ... απο μεσα, εφαγε τορπιλη.
Απο ΣΕΝΑ ! Ολα αυτα στην περιπτωση που η Μιλιβα σκεφτοταν να βγει μαζι σου
και δεν υπηρχε καποιος αλλος. Τεσπα ....
Παροιμιωδες ολισθημα Κωστα .... που ομως .... εχουν κανει και αλλοι
πριν απο σενα. Δεν χαθηκαν οι ευκαιριες. Ειναι ολες μπροστα σου.
15-01-2019, 13:05 #146Miliva21GuestΕγώ ψέματα για την ηλικία μου δεν λέω χαχα ...ναι έχεις δίκιο ότι μια παραπάνω σκέψη την έχω.. δεν ξέρω αν είναι καλό όπως λες....Μπορεί να έπρεπε στην ηλικία μου να είμαι πιο ζαμαν φου και απάνω τουρλα όπως λες αλλά όπως είπαμε η ιδιοσυγκρασία και η αντίληψη στο καθένα διαφέρει..............
Εγώ από το Κώστα δεν έφαγα καμία τορπίλη συζητάμε ήρεμα με τις διαφωνίες μας κτλ κτλ .....με ρώτησε για τον εαυτό του και του είπα ότι θα φάει άκυρο έξω αν τα λέει αυτά σε κοπελες στη καλύτερη δεν θα του δώσουν σημασία........ή θα τον πάρουν στη πλάκα.....Και όχι μόνο επδ ειμαι γυναίκα και η φύση μου με κάνει να θέλω παιδιά και οικογένεια κάποια στιγμή.....
Αλλά επδ είναι ξενερωτικο σε μια γνωριμία μεταξυ δυο ατόμων που γουσταρονται να έχει καθοριστεί η διαδρομή και να είναι προδιαγεγραμμενο το τέλος......ειτε το τέλος το ορίσει απο την αρχη ένας άνδρας λέγοντας "δεν θα δεσμευτω ποτέ" είτε το πει μια γυναίκα "δεν θέλω σχέση ή δεν μ αρέσουν τα παιδιά" ....γνώμη μου
Να γίνω αντικομφορμιστρια και να βγω με το Κώστα δεν ξέρω.......καταρχάς δεν ξέρω αν πρέπει να κουβεντιάζουμε τέτοιο θέμα χωρις ο Κώστας να έχει αναφέρει κάτι τέτοιο .....και δεύτερον ετσι όπως μας τα λέει ...το μυστήριο του να είναι λιγομιλητος δεν τους τραβάει όλους....Προσωπικά εγώ δεν ελκυομαι εύκολα από κλειστα άτομα που για να σου πουν μια κουβέντα πρέπει να τους το βγάλεις με το τσιγκελι......
Μάλλον επδ εγώ είμαι ήρεμη δυναμη θέλω τον αντίθετο φωνακλα χυμα ενεργητικο τύπο.......
Δεν ξέρω καν αν οφελει βέβαια να συζητάμε τέτοια πράγματα γτ ο καημένος ο Κώστας δεν είπε τπτ...
Άσε που τον περνάω και τρία χρόνια χαχLast edited by Miliva21; 15-01-2019 at 13:22.
15-01-2019, 13:21 #147Miliva21GuestΔύσκολες οι σχέσεις πάντως με πολυ μεγάλη διαφορά ηλικίας του στυλ να είμαι πχ 23 και να είναι 40 .....
Δεν θα έμπαινα ποτέ στο κοπο ούτε καν.....Μεγάλο χάσμα
15-01-2019, 15:09 #148
15-01-2019, 17:39 #149
Μονο που αποκταει αλλη ερμηνεια οταν το νοηματοδοτει η ιδια η 40αρα >
"εφαγα τα χρονια μου με μαλακες". Ο ανδρας ποτε δεν θα πει ...
"εφαγα τα χρονια μου με μαλακισμενες". Ισως γιατι δεν εχει τοσο μεγαλη
ιδεα για τον εαυτο του. Τον εχει μεγαλωσει η κοινωνια ως αλητακο.
Οπου ανοιξει πορτα πρωτα μπαινει και μετα ρωταει. Κακο κακιστο
αλλα ετσι μαθαινει. Η γυναικα ... μεγαλωνει σαν ευθραστο βαζο.
Ολοι να το θαυμαζουν, ελαχιστοι (η και κανενας) να το αγγιζουν
και οταν πεφτει κατω ... ολη η γειτονια να το ακουει και να λεει
"ωωωχχχχ, τι εχει να παθει ο ζημιαρης ...."
15-01-2019, 22:11 #150