Νεφέλη περιμενω ένα σου να μου πεις πως παει
Printable View
Νεφέλη περιμενω ένα σου να μου πεις πως παει
Ξεκίνησα το ζιπρεξα.
Τρομερή υπνηλία... πολύ δύσκολο το να σηκωθώ να πάω ατη δουλειά
Ποσα mg περνεις σεροκουελ ;
Εστάλη από SM-A600FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Με το αγχος και τον πανικό σου κάνει κατι;;;έχεις παρενεργειες;;
Γεια σε ολους σας! Πολυ νεο μελος εδω. Και εγω με διαταραχω αγχους και κρισεις πανικου περασα 3 χρονια πολυ στρεσογονα και πιεστικα μεχρι τωρα και ξαφνικα αρχισα να παθαινω κρισεις πανικου. Απο τοτε η καθημερινοτητα μου εχει γινει εφιαλτης γιατι μετακομισα και προσφατα στο εξωτερικο και δεν εχω τους δικους μου διπλα μου. Μιλαω με ψυχιατρο ο οποιος μου εγραψε τα cipralex. Μου τα στειλανε απο ελλαδα φανταστειτε και ξεκινησα σημερα πρωτη πρωτη μερα με 5mg. Αρχισα να νιωθω αρκετο αγχος και φοβια μην παθω τιποτα απτα χαπια, νιωθω επισης και εξαψεις και υπνηλια. Ειναι εφικτο να τα νιωθω αυτα απτην πρωτη μερα εσεις που ξερετε? Ο γιατρος μου λεει ας πουμε οτι αποκλειεται να ειναι απτο χαπι κι οτι ειναι αποκλειστικα ο φοβος μου που αρχισα να τα παιρνω.
Και λογικά θα σού το ανεβάσει στα 10mg. Mην το φοβάσαι μια χαρά χάπι είναι και θα έλεγα ελαφρύ. Στην αρχή της θεραπείας όπως όλοι που έχουμε πάρει χρειάζεται μια άλφα προσαρμογή. Άμα με την υπομονή έχεις καλή σχέση τότε θα δουλέψει για τις κρίσεις πανικού η εσιταλοπράμη. Εγγυημένο. Ηρεμιστικό παίρνεις?
Αααααααχ δεν παιρνω ρε γαμωτο δεν μου εγραψε ηρεμιστικο ο γιατρος. Εδω καλα καλα τα χαπια δεν ηθελε να μου γραψει γιατι δεν το θεωρουσε κι απαραιτητο. Εγω επεμενα γιατι εδω και ενα μηνα βασανιζομαι πολυ. Θα περασω φρικη χωρις ηρεμιστικο λες? Και σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου. Για καποιο λογο νιωθω πολυ ανακουφιση που μιλαω σε αυτο το φορουμ. ????
Για τι το περνεις; εμενα με ειχε γραψει 200mg seroguel xr για ανχος και καταθλιψη
Εστάλη από SM-A600FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Ειμαι στην 16η μερα αγωγής με cipralex. Και ακομα δεν έχω δει καμία διαφορά με το αγχος (κακή διάθεση ανησυχία) είναι νωρις πιστεύεται;;
Η θεραπεία μου είναι cipralex 10 mg
Έχω παρει 4 μερες 5mg (δόση εισόδου) και 12 μερες 10 mg