Αναγκη για πληροφορίες παρακαλω cipralex - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 212
    Senior Member
    Νεφέλη περιμενω ένα σου να μου πεις πως παει

Nefeli28
    Guest
    Ξεκίνησα το ζιπρεξα.
    Τρομερή υπνηλία... πολύ δύσκολο το να σηκωθώ να πάω ατη δουλειά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Shotheshit80' View Post
    Το αντιψυχωσικό δρα στη 1 ώρα, αλλά και αυτό θέλει τις βδομάδες του για να χτίσει επίπεδα και να δεις μια άλφα διαφορά στην καθημερινότητά σου. Παίρνω seroquel
    Ποσα mg περνεις σεροκουελ ;

Εστάλη από SM-A600FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Με το αγχος και τον πανικό σου κάνει κατι;;;έχεις παρενεργειες;;

Banned
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Ποσα mg περνεις σεροκουελ ;

25 mg seroquel

Banned
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Ξεκίνησα το ζιπρεξα.
    Τρομερή υπνηλία... πολύ δύσκολο το να σηκωθώ να πάω ατη δουλειά
    Eγώ στα είπα.. Πόσα mg?

Junior Member
    Γεια σε ολους σας! Πολυ νεο μελος εδω. Και εγω με διαταραχω αγχους και κρισεις πανικου περασα 3 χρονια πολυ στρεσογονα και πιεστικα μεχρι τωρα και ξαφνικα αρχισα να παθαινω κρισεις πανικου. Απο τοτε η καθημερινοτητα μου εχει γινει εφιαλτης γιατι μετακομισα και προσφατα στο εξωτερικο και δεν εχω τους δικους μου διπλα μου. Μιλαω με ψυχιατρο ο οποιος μου εγραψε τα cipralex. Μου τα στειλανε απο ελλαδα φανταστειτε και ξεκινησα σημερα πρωτη πρωτη μερα με 5mg. Αρχισα να νιωθω αρκετο αγχος και φοβια μην παθω τιποτα απτα χαπια, νιωθω επισης και εξαψεις και υπνηλια. Ειναι εφικτο να τα νιωθω αυτα απτην πρωτη μερα εσεις που ξερετε? Ο γιατρος μου λεει ας πουμε οτι αποκλειεται να ειναι απτο χαπι κι οτι ειναι αποκλειστικα ο φοβος μου που αρχισα να τα παιρνω.

Banned
    Quote Originally Posted by Kirki1990 View Post
    Γεια σε ολους σας! Πολυ νεο μελος εδω. Και εγω με διαταραχω αγχους και κρισεις πανικου περασα 3 χρονια πολυ στρεσογονα και πιεστικα μεχρι τωρα και ξαφνικα αρχισα να παθαινω κρισεις πανικου. Απο τοτε η καθημερινοτητα μου εχει γινει εφιαλτης γιατι μετακομισα και προσφατα στο εξωτερικο και δεν εχω τους δικους μου διπλα μου. Μιλαω με ψυχιατρο ο οποιος μου εγραψε τα cipralex. Μου τα στειλανε απο ελλαδα φανταστειτε και ξεκινησα σημερα πρωτη πρωτη μερα με 5mg. Αρχισα να νιωθω αρκετο αγχος και φοβια μην παθω τιποτα απτα χαπια, νιωθω επισης και εξαψεις και υπνηλια. Ειναι εφικτο να τα νιωθω αυτα απτην πρωτη μερα εσεις που ξερετε? Ο γιατρος μου λεει ας πουμε οτι αποκλειεται να ειναι απτο χαπι κι οτι ειναι αποκλειστικα ο φοβος μου που αρχισα να τα παιρνω.
    Και λογικά θα σού το ανεβάσει στα 10mg. Mην το φοβάσαι μια χαρά χάπι είναι και θα έλεγα ελαφρύ. Στην αρχή της θεραπείας όπως όλοι που έχουμε πάρει χρειάζεται μια άλφα προσαρμογή. Άμα με την υπομονή έχεις καλή σχέση τότε θα δουλέψει για τις κρίσεις πανικού η εσιταλοπράμη. Εγγυημένο. Ηρεμιστικό παίρνεις?

Junior Member
    Αααααααχ δεν παιρνω ρε γαμωτο δεν μου εγραψε ηρεμιστικο ο γιατρος. Εδω καλα καλα τα χαπια δεν ηθελε να μου γραψει γιατι δεν το θεωρουσε κι απαραιτητο. Εγω επεμενα γιατι εδω και ενα μηνα βασανιζομαι πολυ. Θα περασω φρικη χωρις ηρεμιστικο λες? Και σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου. Για καποιο λογο νιωθω πολυ ανακουφιση που μιλαω σε αυτο το φορουμ. ????

Banned
    Quote Originally Posted by Kirki1990 View Post
    Αααααααχ δεν παιρνω ρε γαμωτο δεν μου εγραψε ηρεμιστικο ο γιατρος. Εδω καλα καλα τα χαπια δεν ηθελε να μου γραψει γιατι δεν το θεωρουσε κι απαραιτητο. Εγω επεμενα γιατι εδω και ενα μηνα βασανιζομαι πολυ. Θα περασω φρικη χωρις ηρεμιστικο λες? Και σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου. Για καποιο λογο νιωθω πολυ ανακουφιση που μιλαω σε αυτο το φορουμ. ????
    Μέχρι να δουλέψει η εσιταλοπράμη, παραδοσιακά συνδυάζεται με βενζο σε μικρή δόση, αν όμως όπως λες είσαι σε καλή φάση ντάξει μπορεί να μη χρειάζεται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Shotheshit80' View Post
    25 mg seroquel
    Για τι το περνεις; εμενα με ειχε γραψει 200mg seroguel xr για ανχος και καταθλιψη

Senior Member
    Ειμαι στην 16η μερα αγωγής με cipralex. Και ακομα δεν έχω δει καμία διαφορά με το αγχος (κακή διάθεση ανησυχία) είναι νωρις πιστεύεται;;

Senior Member
    Η θεραπεία μου είναι cipralex 10 mg

Senior Member
    Έχω παρει 4 μερες 5mg (δόση εισόδου) και 12 μερες 10 mg

Banned
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Για τι το περνεις; εμενα με ειχε γραψει 200mg seroguel xr για ανχος και καταθλιψη

To μεσημέρι παίρνω εσιταλοπράμη 10mg, και το βράδυ παίρνω το seroquel 25 mg. Για άγχος το παίρνω. Η αλήθεια είναι ότι κάνει καλή δουλειά έστω και σε αυτή την ελάχιστη δόση.

Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast