Originally Posted by
little_eliza
Ρε παιδιά, 30 χρονών κοντεύω, έχω γνωρίσει κάποιον κόσμο στην ζωή μου. Δεν μπορεί να είναι τόσο ιδέα μου ότι ψάχνεται. Κι γιατί μιλούσε/μιλάει κυρίως με εμένα και την άλλη που είμαστε ελεύθερες κι όχι με μια άλλη κοπελίτσα που έχει σχέση πχ. Το ότι μιλάει λίγο πιο χαμηλόφωνα και τσιβδίζει μπορεί να το κάνει γιατί έτσι είναι ο τρόπος του να την πέφτει σε κάποια και καλά ότι το παίζει πιο ήρεμος, πράος κλπ. Συνήθως παρατηρώ πολύ πριν βγάλω συμπέρασμα κι σε αυτή την περίπτωση έχω παρατηρήσει καιρό.
Επίσης ποτέ δεν είπα ότι τον ήθελαν όλες. Ασχημούλης είναι απλά όλοι λένε ότι είναι καλό παιδί και ευγενικός κλπ. Κι τώρα που όντως ασχολούμαι με κάποιον άλλον και μου ξέδωσα τη σεξουαλική κάψα μου γι αυτό παρατηρώ ξανά πως κινείται στο χώρο.
Όσο για το τελευταίο της Ρεμεντυ, αυτό που βλέπω είναι ότι αυτός περνάει από το γραφείο μας γυρνάει πίσω, πάει στην καφετέρια, πάει κι αυτη μετά από 20 δευτερόλεπτα. Το πρωί όταν έρχεται πάει στο γραφείο του και μιλάνε. Επίσης μιλάνε πολύ με μηνύματα. Ακόμη και μαζί να φύγουν θα είναι κρυφά κι η συνάντηση θα είναι στο μετρό. Φέρονται και λίγο σαν να μην τσιλιμπουρδίζουν εκτός γραφείου. Γιατί αν τον βλέπεις τον άλλον μετά τις 6μμ που φεύγεις, ποιος ο λόγος να μιλάτε με μηνύματα και να περνάει να σε ψάχνει για να συναντηθείτε κρυφά στην καφετέρια της δουλειάς?