Results 121 to 135 of 148
Thread: Τι παίζει με τον νεο συναδελφο
-
12-02-2020, 19:45 #121
εικονα και γυναικεια φυση ειναι δυο παπαδεσ που φαγατε ολεσ και στα 50 το πληρωνεται αυτα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 12-02-2020, 19:47 #122
αν ο αλλοσ εκανε αισθητικη επεμβαση θα τον ηθελεσ οχι στο λεω εγω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
12-02-2020, 20:15 #123
ειχες πει οτι παρατας το θεμα, καθως δεν βλεπεις πρασινο φως, αλλα και γιατι σου φαιενται οτι με καποια αλλη ασχολειται.
καιτ ελικα δεν το παρατας το θεμα, αλλα ενω ολο και πιο σιγουρο ειναι οτι με καποια αλλη ασχολειται, εσυ επανερχεσαι..
απο το γεγονος οτι ασχοληθηκες τοσο μαζι του , ενω μας λες τοσες φγορες οτι δεν ειναι καν του γουστου σου και εδω παραπανω μας λες οτι μαλλον ηθελες να προλαβεις τις αλλες του γραφειου (!!!!)
σε τι, αληθεια, εχετε κανεναν διαγωνισμο ποια θα πηδηχτει πρωτη;
εγω συμπεραινω οτι το θεμα σου μαλλον ειναι η ανταγωνιστικοτητα σου προς τις αλλες γυναικες, παρα η επιθυμια σου προς καποιον...
δλδ ελεος!!! να σκεφτει καποια να πηδηχτει για να μην την προλαβουν!!! θα σου δωσει κανεις τον χρυσο γιακουμη;
κατα τα αλλα, δεν ξερω πως αξιολογεις εσυ τονε αυτο σου ως καλυτερη αυτης, αλλα εκεινος την προτιμησε. επομενως στα ματια του ειναι καλυτερη, οτι κι αν πιστευεις εσυ...
12-02-2020, 21:12 #124
Ο χρυσος γιακουμης με πεθανε λιγο... :p Βρε Ελιζα μου εγω πιστευω οτι οντως κανεις προσπαθειες να βελτιωθεις αλλα νομιζεις οτι εχεις φτασει σε ενα επιπεδο βελτιωσης στο οποιο ακομα δεν εχεις φτασει.Αυτο φαινεται σε ολο τον γραπτο σου λογο.Φασκεις και αντιφασκεις.Δεν θες να μαθουν τιποτα οι συναδελφοι αλλα θες να τον σαγηνευσεις γιατι ολοι λενε ποσο καλο παιδι ειναι κτλπ...αφου βραβειο χρυσου γιακουμη που λεει κ η ρεμεντυ δεν θα σου δωσουν,αφου και να σου διναν βραβειο χρυσου γιακουμη δεν θες να το μαθουν οι συναδελφοι εε καπου μπερδευτηκαμε...μηπως οντως δεν θα ηθελες να μαθουν κατι οι συναδελφοι αλλα η ιδεα οτι μπορει να σκεφτονται οι συναδελφοι σου οτι του χεις παρει το μυαλο,σε κολακευει;;;μηπως αυτο θα ηθελες καταβαθος;;Δεν θες να ξερουν τα προσωπικα σου αλλα ηθελες να ξερουν οτι τον κατεκτησες;;(που αυτο δειχνει οτι ναι σε επηρεαζει η γνωμη τους αρα παλι αντιφαση).Ελιζα μου ας ειμαστε ειλικρινεις...αν ανοιγεις ολοκληρο θρεντ για καποιον που δεν σου αρεσει και θες απλα σεξ,για καποιον που σου αρεσει και θες σχεση τι θα κανεις δλδ;;θα γραψεις βιβλιο;;
12-02-2020, 22:58 #125
Εγώ πάλι που σε θυμάμαι που είχες απαντήσει σε δικό μου παλιό θέμα, σε καταλαβαίνω πολύ νομίζω.
Από τότε ανέλυες πρόσωπα-προθέσεις-καταστάσεις, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση η ανάλυση, ίσα ίσα τη βρήκα ενδιαφέρουσα.
Από εκεί κ πέρα, κάποιος που φτιάχνει κάτι πάνω του το οποίο τον χάλαγε , πολύ λογικό το βρίσκω να θέλει να δει αν περνάει η μπογιά του.
Αυτα. :)
12-02-2020, 23:06 #126
Ε συνήθως αυτοί που είναι λίγο μεχ, που δεν μας ξετρελαινουν τραβάνε και την ανάλυση γιατί είμαστε αναποφάσιστες.
Αλλωστε αμα δεις τα πρώτα ποστ αυτό λεει, ότι ήθελε καποιον να κάνει παιχνίδι και να απασχολεί το μυαλο της.
Οπότε να, ασχολήθηκε, τον ανέλυσε. Εν μέρει πήρε αυτο που ήθελε :D
12-02-2020, 23:29 #127
12-02-2020, 23:53 #128
Μα, είναι κλίμακα αυτό, δεν είναι ναι ή όχι, παίρνει όλες τις τιμές ενδιάμεσα!
Στα πρώτα ποστ λεει τι ακριβως της αρεσε πάνω του, μετα τον μηδένισε γιατί ξενέρωσε, λογικο.
Ε δεν είναι και κανα θεμα σοβαρό, αυτός μαλακίζεται στη δουλειά, η Ελίζα λεει μήπως γίνει κάτι , επαιξε ενα φλερτ και τελικά ξενέρωσε.
Δεν τίθεται θέμα ψυχοσυνθεσης της θεματοθέτριας, ενα χαλαρό θεματάκι είναι. Όταν διαβάζεις κάτι 10ωρα την μέρα , θες λίγο και τη βλακίτσα σου να ασχοληθείς να ξεσκάσεις.
Κατά τα άλλα θυμάμαι πως η Ελίζα είχε κάνει θεραπείες με ψυχολογο στο παρελθον, οπότε δεν βλεπω τον λόγο να ψαξω αν εχει σοβαρά θέματα αυτοπεποιθησης, ή αν κρυβεται κάτι πίσω από ολα αυτα.
Τσιλ, ο τυπος δεν θα τα διαβάσει να πληγωθεί, ένα απλό καυλάντισμα είναι
13-02-2020, 00:33 #129george1520GuestΜαζι σου έχει θέμα όταν μιλάει... Αλλα μετά λες ότι σε έχει τελειως χεσμενη..
Στην αρχή του θέματος.. Όταν το άνοιξες έγραφες με θαυμασμό για αυτόν τον άνθρωπο.. Τώρα λες αλλα.. Αλλάζει η εικόνα που έχουμε για τον άλλον ανάλογα με τις κινήσεις που κάνει όσο αφορά εμάς??
13-02-2020, 00:35 #130
Πιο φλερτ βρε σπουργιτι;;Απο την αρχη που διαβασα το ποστ ο τυπος ηταν απλα κοινωνικος κ το ενδιαφερον του το εδειξε σε αλλη κοπελα.Σιγα που δεν την ενδιεφερε και ανοιξε θρεντ να αναλυσει πως θα κανει σεξ με καποιον που δεν της αρεσει...ο τυπος σιγουρα δεν θα πληγωθει γιατι ειναι αλλου ετσι κι αλλιως.
17-02-2020, 21:31 #131
Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση. Αν κάποιος που δεν έχετε πολλή οικειότητα σας φιλάει σταυρωτά μόλις σας συναντάει τι σημαινει??
17-02-2020, 21:32 #132george1520Guest
18-02-2020, 18:02 #133
Στο εξωτερικό που ζω το κάνουν συχνά. Δηλαδή έχει τύχει να συναντήσω άντρα που δεν ξέρω σε πάρτυ και να φιλάει σταυρωτά όλες τις κοπέλες ενώ με τα αγόρια έχει χειραψία. Αντίστοιχα, τα κορίτσια τους φιλάνε όλους σταυρωτά. Σε πολλές χώρες (Γαλλιά, Ισπανία, Βέλγιο, Ολλανδία) θεωρείται δεδομένο.
18-02-2020, 18:39 #134
Διάβασα τι γράφεις αλλά όντως όπως λέει το σπουργίτι αν κάποιος μου αρέσει και θέλω να κάνω κάτι σοβαρό ή επιπόλαιο μαζί του δεν έχω να το σκεφτώ. Απλά θα το κάνω. Δεν έχουμε όλοι τον ίδιο τρόπο ανάλυσης και σκέψης. Εδώ που ούτε μ αρέσει και μπορεί να μπερδεύομαι με την κοινωνικότητά του θα το ξανασκεφτώ και θα πω, βρε λες.
Ωστόσο, τώρα που μου έφυγε η κάψα μαζί του, έχω ακόμη την αίσθηση ότι ο τύπος αν και μιλάει με μία συγκεκριμένη (το κάνει σε πολύ διακριτικό επίπεδο και δεν έχουν πει κάτι φανερά..δεν ξέρω ποιος από τους δύο δεν θέλει) σίγουρα ψάχνεται γενικά. Σήμερα με έπιασε και μου έλεγε να δω το ουράνιο τόξο από το παράθυρο και σχολίαζε πόσο όμορφο είναι. Επίσης γενικά έχει πάρα πολλές γυναίκες φίλες. Έχει τύχει να τον πετύχω σε φεστιβάλ καιρό πριν έρθει στο γραφείο μας και ήταν με 6-7 κοπέλες. Επίσης μια φορά που του έστειλα μνμ να τον ρωτήσω κάτι μου απαντούσε όλο με φατσούλες. Εεεε είναι λίγο διαχυτικούλης κ αυτός.
18-02-2020, 18:58 #135
Αχ βρε Ελιζα...ξανασκεψου αυτα που γραφεις...επισης κρατα κ το αλλο που σου εγραψα.Οτι σε πιστευω οτι θες να πετυχεις την αυτοβελτιωση αλλα δεν εχεις φτασει στο σημειο που νομιζεις,για αυτο κ ολες αυτες οι αντιφασεις.Προσωπικα που διαβασα το ποστ σου απο την αρχη, διεκρινα οτι ειναι απλα πολυ εξωστρεφης αλλα εδειξε ενδιαφερον για την αλλη κοπελα.Επισης σε χωρο εργασιας βρισκονται,δεν θα το εκαναν βουκινο.Λογικο να υπαρχει διακριτικοτητα.