Τι παίζει με τον νεο συναδελφο - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast
Results 121 to 135 of 148
    Senior Member
    εικονα και γυναικεια φυση ειναι δυο παπαδεσ που φαγατε ολεσ και στα 50 το πληρωνεται αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    αν ο αλλοσ εκανε αισθητικη επεμβαση θα τον ηθελεσ οχι στο λεω εγω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by little_eliza View Post
    Λοιπόν παιδιά ξεκινάω να τα αναλύω από εκεί που τα αφήσαμε.

Προσωπικά τον τύπο δεν το θεωρώ ούτε έμπειρο ούτε λιγούρη (για κάτι που ειπώθηκε ότι τους μπερδεύω). Απλά δεν ξέρει να φλερτάρει και πολύ στο στυλ που μου αρέσει εμένα. Εδώ του μιλάω και τσιβδίζει όταν απαντάει, δεν θεωρώ έναν τέτοιο ιδιαίτερα έμπειρο προσωπικά. Επίσης μπορεί να έχει και ανασφάλειες και αυτός όπως έχω κι εγώ.

Η ιστοριούλα νομίζω ότι αποτελεί κυρίως ένεση της αυτοπεποίθησής μου και του εγωισμού μου- που θα προέρθει από τον εργασιακό χώρο. Νομίζω το πως ακούω και από άλλους ότι αν και όχι εμφανίσιμος είναι καλό παιδί με κάνει να πιστεύω πως είναι άξιος κατάκτησης αν και κάτω του μετρίου εμφανισιακά. Η απόρριψη δεν νομίζω να με πείραζε δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά. Εδώ δεν τα βάφω μαύρα αν είναι από όμορφο, θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει αν είναι από κάποιον μέτριο? απλά αν είναι να παίζει κάτι με κάποια που είμαστε στο ίδιο γραφείο θα είναι σαν να μην καταλαβαίνω τι γίνεται γύρω μου. Αυτό με κάνει να το ξεψειρίζω.

Για τον τρόπο πεσίματος, δεν υπάρχει περίπτωση να πάω να την πέσω σε κάποιον εγώ στην ψύχρα. Δεν μου αρέσει, δεν με φτιάχνει και δεν είναι του στυλ μου. Δεν είναι θέμα κολλάω δεν κολλάω. Θα το κάνω πάντα πιο μαλακά ώστε να μην χάσει ο άντρας το ρόλο του κατακτητή γιατί έτσι μου αρέσει το φλερτ.

Νομίζω ο george1520 περιγράφει κάποια σημεία που όντως ισχύουν. Πρώτον όχι απλά δεν έχω ένα εμφανές σημάδι ότι ο άλλος θέλει αλλά έχω και όλο και πιο βάσιμες υποψίες ότι το στήνει το παραμύθι με την άλλη. Δεν ξέρω αν θα ήθελα σχέση με το συνάδελφο για διάφορους λόγους. Κυρίως γιατί πιστεύω πως θα ήθελα να είμαι με ένα πιο εμφανίσιμο από αυτόν. Δεν είναι κάποιος που θα σκεφτόμουν δίπλα μου ούτε για ένα φεγγάρι. Το ότι τον σκέφτομαι στο κρεβάτι μου για ένα βράδυ είναι πιο πολύ να τον πάρω εγώ πρώτη από τις άλλες ή γιατί έχει πχ την εκτίμηση των αντρών του γραφείου.

Εν κατακλείδι λοιπόν, εφόσον το ένστικτό μου - με σημαντικές ενδείξεις που είχα και από σήμερα- λέει πως παίζει κάτι με την αντίζηλο, καλώς να γίνει έτσι. Είναι πολύ καλύτερο να αφιερώσω την ενέργειά μου στο να γνωρίσω κάποιον που με ελκύει αρχικά από έξω (εμφάνιση) και μετά (χαρακτήρα) από μέσα για σεξάκι, σχέση, καψούρα ή ό,τι άλλο προκύψει που θα είναι κιόλας εκτός εργασιακού. Άρα καλύπτει όλα τα θετικά..!!
    Διάβαζα κάτι σήμερα για δεύτερες σκέψεις, δεύτερες αναγκες, δεύτερες ευκαιρίες κλπ.. Εεε κ αυτός λύση δεύτερης διαλογής είναι και πιστεύω ακράδαντα πως δεν είμαι για δεύτερα πράματα σ'αυτή τη φάση της ζωής μου... Ας κάνει ό,τι θέλει με την άλλη, με την οποία δεν με συγκρίνω καν ούτε εξωτερικά ούτε εσωτερικά.
    ειχες πει οτι παρατας το θεμα, καθως δεν βλεπεις πρασινο φως, αλλα και γιατι σου φαιενται οτι με καποια αλλη ασχολειται.
    καιτ ελικα δεν το παρατας το θεμα, αλλα ενω ολο και πιο σιγουρο ειναι οτι με καποια αλλη ασχολειται, εσυ επανερχεσαι..
    απο το γεγονος οτι ασχοληθηκες τοσο μαζι του , ενω μας λες τοσες φγορες οτι δεν ειναι καν του γουστου σου και εδω παραπανω μας λες οτι μαλλον ηθελες να προλαβεις τις αλλες του γραφειου (!!!!)
    σε τι, αληθεια, εχετε κανεναν διαγωνισμο ποια θα πηδηχτει πρωτη;

εγω συμπεραινω οτι το θεμα σου μαλλον ειναι η ανταγωνιστικοτητα σου προς τις αλλες γυναικες, παρα η επιθυμια σου προς καποιον...
    δλδ ελεος!!! να σκεφτει καποια να πηδηχτει για να μην την προλαβουν!!! θα σου δωσει κανεις τον χρυσο γιακουμη;

κατα τα αλλα, δεν ξερω πως αξιολογεις εσυ τονε αυτο σου ως καλυτερη αυτης, αλλα εκεινος την προτιμησε. επομενως στα ματια του ειναι καλυτερη, οτι κι αν πιστευεις εσυ...

Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ειχες πει οτι παρατας το θεμα, καθως δεν βλεπεις πρασινο φως, αλλα και γιατι σου φαιενται οτι με καποια αλλη ασχολειται.
    καιτ ελικα δεν το παρατας το θεμα, αλλα ενω ολο και πιο σιγουρο ειναι οτι με καποια αλλη ασχολειται, εσυ επανερχεσαι..
    απο το γεγονος οτι ασχοληθηκες τοσο μαζι του , ενω μας λες τοσες φγορες οτι δεν ειναι καν του γουστου σου και εδω παραπανω μας λες οτι μαλλον ηθελες να προλαβεις τις αλλες του γραφειου (!!!!)
    σε τι, αληθεια, εχετε κανεναν διαγωνισμο ποια θα πηδηχτει πρωτη;

εγω συμπεραινω οτι το θεμα σου μαλλον ειναι η ανταγωνιστικοτητα σου προς τις αλλες γυναικες, παρα η επιθυμια σου προς καποιον...
    δλδ ελεος!!! να σκεφτει καποια να πηδηχτει για να μην την προλαβουν!!! θα σου δωσει κανεις τον χρυσο γιακουμη;

κατα τα αλλα, δεν ξερω πως αξιολογεις εσυ τονε αυτο σου ως καλυτερη αυτης, αλλα εκεινος την προτιμησε. επομενως στα ματια του ειναι καλυτερη, οτι κι αν πιστευεις εσυ...
    Ο χρυσος γιακουμης με πεθανε λιγο... :p Βρε Ελιζα μου εγω πιστευω οτι οντως κανεις προσπαθειες να βελτιωθεις αλλα νομιζεις οτι εχεις φτασει σε ενα επιπεδο βελτιωσης στο οποιο ακομα δεν εχεις φτασει.Αυτο φαινεται σε ολο τον γραπτο σου λογο.Φασκεις και αντιφασκεις.Δεν θες να μαθουν τιποτα οι συναδελφοι αλλα θες να τον σαγηνευσεις γιατι ολοι λενε ποσο καλο παιδι ειναι κτλπ...αφου βραβειο χρυσου γιακουμη που λεει κ η ρεμεντυ δεν θα σου δωσουν,αφου και να σου διναν βραβειο χρυσου γιακουμη δεν θες να το μαθουν οι συναδελφοι εε καπου μπερδευτηκαμε...μηπως οντως δεν θα ηθελες να μαθουν κατι οι συναδελφοι αλλα η ιδεα οτι μπορει να σκεφτονται οι συναδελφοι σου οτι του χεις παρει το μυαλο,σε κολακευει;;;μηπως αυτο θα ηθελες καταβαθος;;Δεν θες να ξερουν τα προσωπικα σου αλλα ηθελες να ξερουν οτι τον κατεκτησες;;(που αυτο δειχνει οτι ναι σε επηρεαζει η γνωμη τους αρα παλι αντιφαση).Ελιζα μου ας ειμαστε ειλικρινεις...αν ανοιγεις ολοκληρο θρεντ για καποιον που δεν σου αρεσει και θες απλα σεξ,για καποιον που σου αρεσει και θες σχεση τι θα κανεις δλδ;;θα γραψεις βιβλιο;;

Εγώ πάλι που σε θυμάμαι που είχες απαντήσει σε δικό μου παλιό θέμα, σε καταλαβαίνω πολύ νομίζω.

Από τότε ανέλυες πρόσωπα-προθέσεις-καταστάσεις, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση η ανάλυση, ίσα ίσα τη βρήκα ενδιαφέρουσα.

Από εκεί κ πέρα, κάποιος που φτιάχνει κάτι πάνω του το οποίο τον χάλαγε , πολύ λογικό το βρίσκω να θέλει να δει αν περνάει η μπογιά του.

Αυτα. :)

Quote Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα View Post
    αν ανοιγεις ολοκληρο θρεντ για καποιον που δεν σου αρεσει και θες απλα σεξ,για καποιον που σου αρεσει και θες σχεση τι θα κανεις δλδ;;θα γραψεις βιβλιο;;
    Ε συνήθως αυτοί που είναι λίγο μεχ, που δεν μας ξετρελαινουν τραβάνε και την ανάλυση γιατί είμαστε αναποφάσιστες.

Αλλωστε αμα δεις τα πρώτα ποστ αυτό λεει, ότι ήθελε καποιον να κάνει παιχνίδι και να απασχολεί το μυαλο της.
    Οπότε να, ασχολήθηκε, τον ανέλυσε. Εν μέρει πήρε αυτο που ήθελε :D

Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Ε συνήθως αυτοί που είναι λίγο μεχ, που δεν μας ξετρελαινουν τραβάνε και την ανάλυση γιατί είμαστε αναποφάσιστες.

Αλλωστε αμα δεις τα πρώτα ποστ αυτό λεει, ότι ήθελε καποιον να κάνει παιχνίδι και να απασχολεί το μυαλο της.
    Οπότε να, ασχολήθηκε, τον ανέλυσε. Εν μέρει πήρε αυτο που ήθελε :D
    Αναποφασιστοι με καποιον που δεν μας αρεσει;;εκτος της δικης μου λογικης...γιατι αφου δεν ηθελε σχεση;;;ντοινγκ...

Αναποφασιστοι με καποιον που δεν μας αρεσει;;εκτος της δικης μου λογικης...γιατι αφου δεν ηθελε σχεση;;;ντοινγκ...
    Μα, είναι κλίμακα αυτό, δεν είναι ναι ή όχι, παίρνει όλες τις τιμές ενδιάμεσα!

Στα πρώτα ποστ λεει τι ακριβως της αρεσε πάνω του, μετα τον μηδένισε γιατί ξενέρωσε, λογικο.

Ε δεν είναι και κανα θεμα σοβαρό, αυτός μαλακίζεται στη δουλειά, η Ελίζα λεει μήπως γίνει κάτι , επαιξε ενα φλερτ και τελικά ξενέρωσε.

Δεν τίθεται θέμα ψυχοσυνθεσης της θεματοθέτριας, ενα χαλαρό θεματάκι είναι. Όταν διαβάζεις κάτι 10ωρα την μέρα , θες λίγο και τη βλακίτσα σου να ασχοληθείς να ξεσκάσεις.

Κατά τα άλλα θυμάμαι πως η Ελίζα είχε κάνει θεραπείες με ψυχολογο στο παρελθον, οπότε δεν βλεπω τον λόγο να ψαξω αν εχει σοβαρά θέματα αυτοπεποιθησης, ή αν κρυβεται κάτι πίσω από ολα αυτα.

Τσιλ, ο τυπος δεν θα τα διαβάσει να πληγωθεί, ένα απλό καυλάντισμα είναι

george1520
    Guest
    Ζεις σε χωριό κι εσύ αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι χαρακτήρες. Εγώ έχω και ένα σύνδρομο της γειτονίας όπως έχω αναφέρει που άλλοτε το καταπολεμώ άλλοτε όχι.
    Για την κοπέλα, παλαιότερα με προσέγγισε και κάναμε παρέα εντός και εκτός δουλειάς. Την είχα συστήσει και σε πολύ καλές μου φίλες εκτός δουλειάς. Πάντα κάτι δεν μου κολλούσε στο χαρακτήρα της κι έτσι όταν οι φίλες μου μου είπαν τη γνώμη τους απομακρύνθηκα. Μάλιστα θυμάμαι ότι είχα πει στις φίλες μου "κάτι δεν μου αρέσει σε αυτή τη συνάδελφό μου" και τότε μου είπαν την άποψή τους "πως κάνεις παρέα μαζί της? έχει κάτι κακό". Γενικά τη θεωρώ αλαζόνα και οπορτουνίστρια στη δουλειά οπότε όσο μπορώ την αποφεύγω. Μου φαίνεται τοξική. Απο κει και πέρα όμως δεν θα μπω στη διαδικασία να συγκρίνω κάτι από τον εαυτό μου μαζί της. Είναι ανούσιο, ακόμη κι αν έχει να κάνει με το ότι τη διάλεξε κάποιος που μου γυάλισε.
    Για την επέμβαση, δεν είναι η αιτία είναι όμως μια καλή αφορμή να αρχίσουμε να εκτιμούμε παραπάνω τον εαυτό μας. Κι εγώ έτσι αποφάσισα και θέλω να την χρησιμοποιήσω. Ήδη βλέπω τον εαυτό μου σε φωτογραφίες και μου αρέσει πολύ, ήδη νιώθω πιο σίγουρη να φλερτάρω με έναν που παλιά θα έλεγα "εεε σιγά μη γυρίσει να με κοιτάξει". Όσο για τη φράση που είπες, δεν είπα ότι ο πανέμορφος θα με κρατήσει αλλά σίγουρα μετράει κι αυτό για εμένα να βλέπω κάτι που μου αρέσει (όπου υπάρχει και υποκειμενικότητα εδώ φυσικά). Αλλά σε αυτόν δεν βλέπω τίποτα που να μου αρέσει στο πρόσωπο για παράδειγμα. Ακόμη και όταν μιλάει τσιβδίζει (σε εμένα τουλάχιστον).. Τον ρωτάω ξανά και ξανά "τι είπες" "τι είπες" γιατί δεν τον καταλαβαίνω.
    Κινήσεις ξεκάθαρες δεν έκανα αλλά τώρα ακόμη και κουβέντα να του πιάσω δεν θα μου μιλήσει ούτε θα πει πολλά πολλά. Άρα με έχει τελειώς χεσμένη και το μυαλό του είναι αλλού.
    Μαζι σου έχει θέμα όταν μιλάει... Αλλα μετά λες ότι σε έχει τελειως χεσμενη..

Στην αρχή του θέματος.. Όταν το άνοιξες έγραφες με θαυμασμό για αυτόν τον άνθρωπο.. Τώρα λες αλλα.. Αλλάζει η εικόνα που έχουμε για τον άλλον ανάλογα με τις κινήσεις που κάνει όσο αφορά εμάς??

Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Μα, είναι κλίμακα αυτό, δεν είναι ναι ή όχι, παίρνει όλες τις τιμές ενδιάμεσα!

Στα πρώτα ποστ λεει τι ακριβως της αρεσε πάνω του, μετα τον μηδένισε γιατί ξενέρωσε, λογικο.

Ε δεν είναι και κανα θεμα σοβαρό, αυτός μαλακίζεται στη δουλειά, η Ελίζα λεει μήπως γίνει κάτι , επαιξε ενα φλερτ και τελικά ξενέρωσε.

Δεν τίθεται θέμα ψυχοσυνθεσης της θεματοθέτριας, ενα χαλαρό θεματάκι είναι. Όταν διαβάζεις κάτι 10ωρα την μέρα , θες λίγο και τη βλακίτσα σου να ασχοληθείς να ξεσκάσεις.

Κατά τα άλλα θυμάμαι πως η Ελίζα είχε κάνει θεραπείες με ψυχολογο στο παρελθον, οπότε δεν βλεπω τον λόγο να ψαξω αν εχει σοβαρά θέματα αυτοπεποιθησης, ή αν κρυβεται κάτι πίσω από ολα αυτα.

Τσιλ, ο τυπος δεν θα τα διαβάσει να πληγωθεί, ένα απλό καυλάντισμα είναι
    Πιο φλερτ βρε σπουργιτι;;Απο την αρχη που διαβασα το ποστ ο τυπος ηταν απλα κοινωνικος κ το ενδιαφερον του το εδειξε σε αλλη κοπελα.Σιγα που δεν την ενδιεφερε και ανοιξε θρεντ να αναλυσει πως θα κανει σεξ με καποιον που δεν της αρεσει...ο τυπος σιγουρα δεν θα πληγωθει γιατι ειναι αλλου ετσι κι αλλιως.

Junior Member
    Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση. Αν κάποιος που δεν έχετε πολλή οικειότητα σας φιλάει σταυρωτά μόλις σας συναντάει τι σημαινει??

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by makri81 View Post
    Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση. Αν κάποιος που δεν έχετε πολλή οικειότητα σας φιλάει σταυρωτά μόλις σας συναντάει τι σημαινει??
    Ίσως να το έχει σαν άνθρωπος.. Να το κάνει γενικά αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by makri81 View Post
    Στο εξωτερικό που ζω το κάνουν συχνά. Δηλαδή έχει τύχει να συναντήσω άντρα που δεν ξέρω σε πάρτυ και να φιλάει σταυρωτά όλες τις κοπέλες ενώ με τα αγόρια έχει χειραψία. Αντίστοιχα, τα κορίτσια τους φιλάνε όλους σταυρωτά. Σε πολλές χώρες (Γαλλιά, Ισπανία, Βέλγιο, Ολλανδία) θεωρείται δεδομένο.

Senior Member
    Πιο φλερτ βρε σπουργιτι;;Απο την αρχη που διαβασα το ποστ ο τυπος ηταν απλα κοινωνικος κ το ενδιαφερον του το εδειξε σε αλλη κοπελα.Σιγα που δεν την ενδιεφερε και ανοιξε θρεντ να αναλυσει πως θα κανει σεξ με καποιον που δεν της αρεσει...ο τυπος σιγουρα δεν θα πληγωθει γιατι ειναι αλλου ετσι κι αλλιως.
    Διάβασα τι γράφεις αλλά όντως όπως λέει το σπουργίτι αν κάποιος μου αρέσει και θέλω να κάνω κάτι σοβαρό ή επιπόλαιο μαζί του δεν έχω να το σκεφτώ. Απλά θα το κάνω. Δεν έχουμε όλοι τον ίδιο τρόπο ανάλυσης και σκέψης. Εδώ που ούτε μ αρέσει και μπορεί να μπερδεύομαι με την κοινωνικότητά του θα το ξανασκεφτώ και θα πω, βρε λες.
    Ωστόσο, τώρα που μου έφυγε η κάψα μαζί του, έχω ακόμη την αίσθηση ότι ο τύπος αν και μιλάει με μία συγκεκριμένη (το κάνει σε πολύ διακριτικό επίπεδο και δεν έχουν πει κάτι φανερά..δεν ξέρω ποιος από τους δύο δεν θέλει) σίγουρα ψάχνεται γενικά. Σήμερα με έπιασε και μου έλεγε να δω το ουράνιο τόξο από το παράθυρο και σχολίαζε πόσο όμορφο είναι. Επίσης γενικά έχει πάρα πολλές γυναίκες φίλες. Έχει τύχει να τον πετύχω σε φεστιβάλ καιρό πριν έρθει στο γραφείο μας και ήταν με 6-7 κοπέλες. Επίσης μια φορά που του έστειλα μνμ να τον ρωτήσω κάτι μου απαντούσε όλο με φατσούλες. Εεεε είναι λίγο διαχυτικούλης κ αυτός.

Διάβασα τι γράφεις αλλά όντως όπως λέει το σπουργίτι αν κάποιος μου αρέσει και θέλω να κάνω κάτι σοβαρό ή επιπόλαιο μαζί του δεν έχω να το σκεφτώ. Απλά θα το κάνω. Δεν έχουμε όλοι τον ίδιο τρόπο ανάλυσης και σκέψης. Εδώ που ούτε μ αρέσει και μπορεί να μπερδεύομαι με την κοινωνικότητά του θα το ξανασκεφτώ και θα πω, βρε λες.
    Ωστόσο, τώρα που μου έφυγε η κάψα μαζί του, έχω ακόμη την αίσθηση ότι ο τύπος αν και μιλάει με μία συγκεκριμένη (το κάνει σε πολύ διακριτικό επίπεδο και δεν έχουν πει κάτι φανερά..δεν ξέρω ποιος από τους δύο δεν θέλει) σίγουρα ψάχνεται γενικά. Σήμερα με έπιασε και μου έλεγε να δω το ουράνιο τόξο από το παράθυρο και σχολίαζε πόσο όμορφο είναι. Επίσης γενικά έχει πάρα πολλές γυναίκες φίλες. Έχει τύχει να τον πετύχω σε φεστιβάλ καιρό πριν έρθει στο γραφείο μας και ήταν με 6-7 κοπέλες. Επίσης μια φορά που του έστειλα μνμ να τον ρωτήσω κάτι μου απαντούσε όλο με φατσούλες. Εεεε είναι λίγο διαχυτικούλης κ αυτός.
    Αχ βρε Ελιζα...ξανασκεψου αυτα που γραφεις...επισης κρατα κ το αλλο που σου εγραψα.Οτι σε πιστευω οτι θες να πετυχεις την αυτοβελτιωση αλλα δεν εχεις φτασει στο σημειο που νομιζεις,για αυτο κ ολες αυτες οι αντιφασεις.Προσωπικα που διαβασα το ποστ σου απο την αρχη, διεκρινα οτι ειναι απλα πολυ εξωστρεφης αλλα εδειξε ενδιαφερον για την αλλη κοπελα.Επισης σε χωρο εργασιας βρισκονται,δεν θα το εκαναν βουκινο.Λογικο να υπαρχει διακριτικοτητα.

Page 9 of 10 FirstFirst ... 78910 LastLast