Στις 3 βδομαδες κοιμηθηκες συνολο 4 ωρες?
Printable View
Πινεις νερο που σου ειπαν τα παιδια?
Το πήγες στο άλλο άκρο..Είσαι σε υπερένταση.. Πρέπει να ηρεμήσεις για να μπορουμε να δούμε τα πράγματα πιο καθαρά και ψύχραιμα..Τώρα δεν ξέρεις τι σου γίνεται..ΞΆΠΛΩΣΕ..Εγώ σου είπα μακρυά από το κρεβάτι αλλά εννοώ να μην κάθεσαι ξαπλωμένη μέρα νύχτα..Όχι να μην ξεκουράζεσαι...
Ξαπλωσε και κράτα το κινητό για να μιλάμε μέχρι να σε πάρει ο ύπνος..
Λια μου το σωμα σου ειναι σε υπερενταση και απο τις αυπνιες ημερων που εχεις. Μιλησε μας για να σε αισθανομαστε διπλα μας και εσυ σε εμας. Πες οτι θελεις αρκει να μας μιλας
Λια εισαι ξυπνια? Αν δεν θελεις να μιλησεις αλλο ενταξει. Πες κατι και μετα θα σε αφησω και τα ξαναλεμε αυριο
Καλημερα Λια
Ελα Λια μου μιλησε πες κατι σου ειπα θα σε ειμαστε διπλα σου 3 μερες μεχρι να ερθει η μερα για το ραντεβου σου
Αντε θα ξεκινησω εγω. Τι αντιληψεις ειχα για τους ψυχολογους πριν το προβλημα μου. Ελεγα πως ο κοσμος παει και ανοιγεται ετσι σε αυτους πληρη δυσπιστια για το επαγγελμα τους, σιγα μην με βοηθησουν Την πρωτη φορα στην ζωη μου που ειδα ψυχολογο ηταν σε ενα σεμιναριο μας μιλουσε γενικα εβαλε πες τους μαθητες σε ενα κυκλο και τους ρωτουσε διαφορα εγω ξερεις που ημουνα? οχι στον κυκλο στην γωνια της αιθουσας. Πηρα μια ιδεα τουλαχιστον απο εμφανιση ψυχολογου χαχ. Μετα οταν αναγκαστικα να κανω ψυχοθεραπεια με ψυχιατρο στην αρχη ηταν πολυ δυσκολο ειδικα οταν μπαινεις σε ενα χωρο της ψυχιατρικης για πρωτη φορα και να μιλησεις σε εναν αγνωστο και δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι θα στιγματιστεις κτλ. Πηρα την αγωγη που μου εδωσε δεν σημαινει κανει θαυματα η αγωγη θελει και προσωπικη προσπαθεια. Για να μην φλυαρω το αποτελεσμα που εβγαλα απο ολη αυτη την διαδικασια. Οτι κανεις δεν μπορει να μας βοηθησει στα προβληματα μας πες δεν αντεχουμε να τα πουμε πες δεν αντεχουν οι αλλοι?. Γι αυτο ολοι λεμε μονο ενας ειδικος θα σε βοηθησει. Και να σου πω την αληθεια και στο περιβαλλον μου οταν καποιος εχει προβλημα τωρα τους λεω να πανε σε ψυχολογο
Καλα ενταξει παντα ενα βημα πισω ειμαι απο την συζητηση