Χρειάζομαι μια ανώνυμη συμβουλη - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 202
    Senior Member
    Quote Originally Posted by LIA98 View Post
    Ναι τα καταλαβαίνω ολα οσα μου λες..χαρη σε εσας εκλεισα ενα ραντεβου ..να δω πως θα πάει..αλλα για να ειμαι και γω ειλικρινής απόλυτααα...δεν πιστεύω οτι θα με βοηθήσει...εμένα..νιωθω οτι πρέπει να μεινω λιγο μονη μου να το περασω.. αλλα εσεις εδω λετε τα αντιθετα αλλα εγω ετσι νιωθω και δεν.ξερω τι να κανωωω..η οικογενεια μου δεν μπορει να με στηριξει ειναι σε αλλη χωρα ουτε που μιλάω μαζι τους...το μυαλο μου την μια μου λεει κανε αυτο την αλλη το αλλο..τα εχω χαμενα..
    Κοριτσι μου ο,τι σε κανει να νιωθεις καλα... Εγω δεν ημουνα σιγουρη οταν διαβαζα το θεμα αν πρεπει να μιλησεις στην φιλη σου γιατι δεν ηξερα πως θα αντιδρουσε. Ποτε δεν ξερεις τι να περιμενεις. Πολλες φορες σοκαριζομαστε και απογοητευομαστε απο τις αντιδρασεις των ανθρωπων, ομως απο την στιγμη που εγινε πρεπει να μαθει την αληθεια και να μην σε κατηγορει αδικα. Επισης εγινε κατι τραγικο και σιγουρα θες χρονο να συνελθεις και να το περασεις. Ο καθε ανθρωπος το περναει διαφορετικα. Μπορει να εισαι μοναχικος τυπος ή γενικα να θες χρονο με τον εαυτο σου... αυτο το ξερεις μονο εσυ. ΟΜΩΣ ο λογος που οι περισσοτεροι απο εδω σου προτειναμε ειδικους (ειτε ψυχολογο, ειτε ψυχιατρο, ειτε και τους 2) ειναι γιατι απο μονο του σαν γεγονος ειναι σοβαρο και βλεπουμε ποσο σε επηρεαζει. Ειναι καλο να προλαβαινουμε καποιες καταστασεις γιατι ηδη (με το δικιο σου) εχεις φρικαρει.

Τα φυτικα σκευασματα αργουνε περισσοτερο απο τα χημικα. Κανε λιγη υπομονη ή παρε τηλεφωνο κανα φαρμακειο να σου πουν μηπως χρειαστει να πιεις κι' αλλο. Πινε και πολλυ νερο να ενυδατωνεσαι και φυσικα μιλα μας για να τα βγαζεις απο μεσα σου...

Να ξερεις πως εισαι παρα πολυ δυνατη. Δεν τα καταφερνουν ολοι οι ανθρωποι ειδικα μετα απο ενα τετοιο γεγονος να ανοιξουν το στομα τους και να μιλησουν, να δουνε καθαρα μεσα τους και να περιγραψουν το πως νιωθουν. Αυτο δειχνει πως εισαι μαχητρια και οτι θελεις να βοηθησεις τον εαυτο σου. Πιστευω πως θα τα καταφερεις και θα ξαναγελασεις. Κανε λιγη υπομονη και κουραγιο για να βοηθησεις καταλληλα τον εαυτο σου.

Banned
    Quote Originally Posted by Αλεξία10 View Post
    Όχι κορίτσι μου δεν έχω πάρει...Η πρώτη και τελευταία φορά που πήρα ηρεμιστικά ήταν εκείνη τη νύχτα..Ήταν 2 χάπια, δεν έχω ιδέα πως λέγονται..Μου τα είχε δώσει ο κολλητός μου..Κοιμήθηκα 1 24ωρο..
    Γιατί δεν ρώτησες για το σπρέι που σου είπα?
    Αχ ναι το ξεχασα τελειως..οταν βγω εξω παλι θα ρωτησω...τωρα δεν ξερω αν εδω μπορουμε να αναφερουμε ονομασιες για μια γνωμη σωστα?

Senior Member
    Αχ ναι το ξεχασα τελειως..οταν βγω εξω παλι θα ρωτησω...τωρα δεν ξερω αν εδω μπορουμε να αναφερουμε ονομασιες για μια γνωμη σωστα?
    Κανονικά δεν το επιτρέπουν οι κανόνες του φόρουμ..Θα δω μόλις συμπληρώσεις τα ποστς και θα στο στείλω σε μήνυμα
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Banned
    Quote Originally Posted by blackbird View Post
    Κοριτσι μου ο,τι σε κανει να νιωθεις καλα... Εγω δεν ημουνα σιγουρη οταν διαβαζα το θεμα αν πρεπει να μιλησεις στην φιλη σου γιατι δεν ηξερα πως θα αντιδρουσε. Ποτε δεν ξερεις τι να περιμενεις. Πολλες φορες σοκαριζομαστε και απογοητευομαστε απο τις αντιδρασεις των ανθρωπων, ομως απο την στιγμη που εγινε πρεπει να μαθει την αληθεια και να μην σε κατηγορει αδικα. Επισης εγινε κατι τραγικο και σιγουρα θες χρονο να συνελθεις και να το περασεις. Ο καθε ανθρωπος το περναει διαφορετικα. Μπορει να εισαι μοναχικος τυπος ή γενικα να θες χρονο με τον εαυτο σου... αυτο το ξερεις μονο εσυ. ΟΜΩΣ ο λογος που οι περισσοτεροι απο εδω σου προτειναμε ειδικους (ειτε ψυχολογο, ειτε ψυχιατρο, ειτε και τους 2) ειναι γιατι απο μονο του σαν γεγονος ειναι σοβαρο και βλεπουμε ποσο σε επηρεαζει. Ειναι καλο να προλαβαινουμε καποιες καταστασεις γιατι ηδη (με το δικιο σου) εχεις φρικαρει.

Τα φυτικα σκευασματα αργουνε περισσοτερο απο τα χημικα. Κανε λιγη υπομονη ή παρε τηλεφωνο κανα φαρμακειο να σου πουν μηπως χρειαστει να πιεις κι' αλλο. Πινε και πολλυ νερο να ενυδατωνεσαι και φυσικα μιλα μας για να τα βγαζεις απο μεσα σου...

Να ξερεις πως εισαι παρα πολυ δυνατη. Δεν τα καταφερνουν ολοι οι ανθρωποι ειδικα μετα απο ενα τετοιο γεγονος να ανοιξουν το στομα τους και να μιλησουν, να δουνε καθαρα μεσα τους και να περιγραψουν το πως νιωθουν. Αυτο δειχνει πως εισαι μαχητρια και οτι θελεις να βοηθησεις τον εαυτο σου. Πιστευω πως θα τα καταφερεις και θα ξαναγελασεις. Κανε λιγη υπομονη και κουραγιο για να βοηθησεις καταλληλα τον εαυτο σου.
    Ευχαριστώ για την στήριξη πραγματικά..μονο μαζι σας μιλαω..

Banned
    Λια τι κανεις? σε επιασε το χαλαρωτικο?

Junior Member
    Καλησπέρα,

Πώς είσαι σήμερα?

Senior Member
    Θέλω να πιστεύω ότι κοιμάται...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Banned
    Quote Originally Posted by Luna99 View Post
    Λια τι κανεις? σε επιασε το χαλαρωτικο?
    Οχι..δεν με έπιασε Δυστυχώς..δοκιμασα και τσαι ..δεν μπορω να σταματησω ν α κανω εμετό..(συγγνώμη) εκατσα ωρες στην μπανιερα μου αυτο με βοηθησε..αλλα δεν μπορώ ακομα δηλαδη ουτε να γράφω ..να στρωσω την σκεψη μου.δεν μπορω

Banned
    Μαλλον κοιμηθηκε θα την επιασαν τα χαλαρωτικα
    Επεσα εξω

Banned
    Μηπως ηπιες πολλους καφεδες σημερα?
    Τις τελευταιες μερες ποσες ωρες κοιμοσουν τα βραδια?

Senior Member
    Οχι..δεν με έπιασε Δυστυχώς..δοκιμασα και τσαι ..δεν μπορω να σταματησω ν α κανω εμετό..(συγγνώμη) εκατσα ωρες στην μπανιερα μου αυτο με βοηθησε..αλλα δεν μπορώ ακομα δηλαδη ουτε να γράφω ..να στρωσω την σκεψη μου.δεν μπορω
    Λογικο ειναι. Εχεις εξαντληθει και σωματικα και ψυχικα. Δεν κοιμασαι, λογικα δεν τρως και κανεις συνεχεια εμετο. Ειναι ανησυχητικο ολο αυτο. Θα αφυδατωθεις εντελως και θα λυποθυμησεις. Μαλλον γι' αυτο η ψυχολογος σου ειπε να μην μεινεις μονη. Πιες μπολικο νερο με το ζορι και αυριο ζητα απο το φαρμακειο ηλεκτρολυτες. Μην αφησεις τον εαυτο σου να καταρρευσει.

Senior Member
    Είναι λογικό να είσαι έτσι εξαντλημένη..Πιες πολύ νερό για να μην πάθεις αφυδάτωση..Και ξάπλωσε να ηρεμήσεις..Κάποια στιγμή θα κοιμηθείς..

Δεν έγιναν ακόμα τα 50 ποστς σου :(

Banned
    πρεπει να τρωει κι ολας

Banned
    Δηλαδη ολη την μερα κανεις εμετο?
    Θελεις να παρεις τωρα ενα τηλεφωνο εκει που σου ειπε η κοπελα? πενταψηφιο τι ηταν?

Banned
    Quote Originally Posted by Luna99 View Post
    Μηπως ηπιες πολλους καφεδες σημερα?
    Τις τελευταιες μερες ποσες ωρες κοιμοσουν τα βραδια?
    Δεν πινω καφεδες..Γενικά..συνειδητοπ οίησα οτι δεν εχω πιει κατι ολη μερα..εκτος απο ενα τσαι..μονο καπνιζω..
    Εχω τρεις εβδομσδες στο συνολο 3_4 ωρες..

Page 9 of 14 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast