Originally Posted by
Lemonpie5
Κοιτάξτε, μου είπε την αλήθεια, αλλά δεν μου ζήτησε να μην ξαναστείλω. Του έχω πει εκατό φορές αν θέλει να μην ξαναστείλω να μου το πει και λέει "δεν ενοχλείς" ή και τίποτα, δεν το ξεκόβει.
Εγώ δεν θέλω σχέση μαζί του, εννοείται αυτό, απλά η όλη κατάσταση μου φαίνεται πολύ βολική για να ξεμπλοκαρω. Μου έκανε ένα κλικ όταν τον είχα πρωτοδει, αλλά μετά ψιλοξενερωσα που έκανε σαν λιμασμενος ( δεν έχω ξαναδεί τόσο λιγουρη). Υπήρχαν και κάτι σημαδια ότι είχε σχέση αλλά τότε δεν τα είχα καταλάβει άμεσα.
Θα ήθελα να το συνεχίσω από περιέργεια, να δω που θα πάει. Είναι από τους λίγους που δεν με έχουν κάνει να νιώσω άσχημα για την απειρία μου. Μου έλεγε ότι δεν πειράζει, δεν υπάρχει ηλικία για αυτά, και ότι θα το βρούμε και όποιος είναι σωστός περιμένει. Και μου είχε ζήτησει να ξαναβγούμε το καλοκαίρι.
Όλα τα άλλα τα κωλοπαιδα που έχω μιλήσει μου δημιουργούν ενοχές και με κάνουν να αισθανθώ άσχημα για αυτό. Επισης δεν μου έκαναν ούτε καν αυτό το μικρό κλικ που λέμε.
Δεν θέλω να χάσω τέτοια ευκαιρία για να ξεμπλοκαρω. Εγώ που θα ξαναβρώ κάποιον να μην τον νοιάζει που δεν έχω κάνει σεξ; Και που αν δεν είμαι καλή και μετά ντραπω, να μπορώ να φύγω τόσο εύκολα;
Μιλάω με αρκετούς και θα βγω κιόλας αλλά δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν αν το πάμε εκει, πως θα μου φερθουν. Φοβάμαι μην τα ακούσω πάλι.
Ξεκίνησα να κάνω λίγη παρέα με μια κοπέλα και μου είπε ότι δεν πρέπει να έχω πολλές απαιτήσεις στην ηλικία που είμαι και δεν είναι τίποτα να το κάνω . Με συμβουλευσε πως το ποτό βοηθάει (κι εκείνη το είχε κάνει σε παρόμοια φάση, για να ξεμπλοκαρει, με κάποιον που δεν ήθελε πολύ). Με κάνει να νιώθω άσχημα κι αυτή η κοπέλα. Εν τω μεταξύ υπονοεί ότι εγώ δεν ζω την ηλικία μου, ενώ εκείνη έχει βγει με λιγότερους από εμένα και αυτή τη στιγμή δεν μιλάει με κανέναν και περιμένει να γνωρίσει κάποιον για να ξεπεράσει έναν που την κορόιδευε.
Ιδανικά σε σχέση θα ήθελα να ήταν η πρώτη μου φορα, η αν όχι σε σχέση, τουλάχιστον σε κάτι σταθερό σε ραντεβού με κάποιον να μου αρεσει και να με σεβεται. Είναι μεγάλη απαίτηση αυτό;
Όσο για αυτά που ειπώθηκαν για την απιστία και εγώ θεωρώ ότι ελάχιστοι άντρες δεν απατουν. Οι περισσότεροι το κάνουν, και πρόσφατα συνέβη και στο περιβάλλον μου από άτομο που δεν περίμενα με τιποτα. Οπότε μην εκθειάζετε όλες όσες έχουν σχέση, ότι τις θέλουν οι σύντροφοι τους, έχουν όλα όσα ψάχνουν , κλπ γιατί αν τα είχαν δεν θα έπεφτε κέρατο.
Και από τις πιο ταρανδοποιημενες είναι η κοπέλα του τύπου που έκανα το θέμα,που λέγατε ότι την σεβοταν και ότι την θέλει.
Αν την ήθελε δεν θα είχε τιντερ, ούτε δεύτερο προφίλ στο φβ.