Θέλω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου! - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 18 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 264
    Meditation
    Guest
    Φυσικά και δεν έχει θέμα να περιμένει εφόσον έχει ήδη σχέση και γκόμενα άρα και σεξ. Οπότε σκασίλα του

Και μετα θα βγαίνει και θα λέει στους φίλους του..την πήδηξα ενώ είχα σχέση και ήταν παρθένα. Μα καλά ποιος είμαι που τις πηδάω δύο δύο.
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Κοιτάξτε, μου είπε την αλήθεια, αλλά δεν μου ζήτησε να μην ξαναστείλω. Του έχω πει εκατό φορές αν θέλει να μην ξαναστείλω να μου το πει και λέει "δεν ενοχλείς" ή και τίποτα, δεν το ξεκόβει.
    Εγώ δεν θέλω σχέση μαζί του, εννοείται αυτό, απλά η όλη κατάσταση μου φαίνεται πολύ βολική για να ξεμπλοκαρω. Μου έκανε ένα κλικ όταν τον είχα πρωτοδει, αλλά μετά ψιλοξενερωσα που έκανε σαν λιμασμενος ( δεν έχω ξαναδεί τόσο λιγουρη). Υπήρχαν και κάτι σημαδια ότι είχε σχέση αλλά τότε δεν τα είχα καταλάβει άμεσα.
    Θα ήθελα να το συνεχίσω από περιέργεια, να δω που θα πάει. Είναι από τους λίγους που δεν με έχουν κάνει να νιώσω άσχημα για την απειρία μου. Μου έλεγε ότι δεν πειράζει, δεν υπάρχει ηλικία για αυτά, και ότι θα το βρούμε και όποιος είναι σωστός περιμένει. Και μου είχε ζήτησει να ξαναβγούμε το καλοκαίρι.

Όλα τα άλλα τα κωλοπαιδα που έχω μιλήσει μου δημιουργούν ενοχές και με κάνουν να αισθανθώ άσχημα για αυτό. Επισης δεν μου έκαναν ούτε καν αυτό το μικρό κλικ που λέμε.

Δεν θέλω να χάσω τέτοια ευκαιρία για να ξεμπλοκαρω. Εγώ που θα ξαναβρώ κάποιον να μην τον νοιάζει που δεν έχω κάνει σεξ; Και που αν δεν είμαι καλή και μετά ντραπω, να μπορώ να φύγω τόσο εύκολα;

Μιλάω με αρκετούς και θα βγω κιόλας αλλά δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν αν το πάμε εκει, πως θα μου φερθουν. Φοβάμαι μην τα ακούσω πάλι.

Ξεκίνησα να κάνω λίγη παρέα με μια κοπέλα και μου είπε ότι δεν πρέπει να έχω πολλές απαιτήσεις στην ηλικία που είμαι και δεν είναι τίποτα να το κάνω . Με συμβουλευσε πως το ποτό βοηθάει (κι εκείνη το είχε κάνει σε παρόμοια φάση, για να ξεμπλοκαρει, με κάποιον που δεν ήθελε πολύ). Με κάνει να νιώθω άσχημα κι αυτή η κοπέλα. Εν τω μεταξύ υπονοεί ότι εγώ δεν ζω την ηλικία μου, ενώ εκείνη έχει βγει με λιγότερους από εμένα και αυτή τη στιγμή δεν μιλάει με κανέναν και περιμένει να γνωρίσει κάποιον για να ξεπεράσει έναν που την κορόιδευε.

Ιδανικά σε σχέση θα ήθελα να ήταν η πρώτη μου φορα, η αν όχι σε σχέση, τουλάχιστον σε κάτι σταθερό σε ραντεβού με κάποιον να μου αρεσει και να με σεβεται. Είναι μεγάλη απαίτηση αυτό;

Όσο για αυτά που ειπώθηκαν για την απιστία και εγώ θεωρώ ότι ελάχιστοι άντρες δεν απατουν. Οι περισσότεροι το κάνουν, και πρόσφατα συνέβη και στο περιβάλλον μου από άτομο που δεν περίμενα με τιποτα. Οπότε μην εκθειάζετε όλες όσες έχουν σχέση, ότι τις θέλουν οι σύντροφοι τους, έχουν όλα όσα ψάχνουν , κλπ γιατί αν τα είχαν δεν θα έπεφτε κέρατο.
    Και από τις πιο ταρανδοποιημενες είναι η κοπέλα του τύπου που έκανα το θέμα,που λέγατε ότι την σεβοταν και ότι την θέλει.
    Αν την ήθελε δεν θα είχε τιντερ, ούτε δεύτερο προφίλ στο φβ.

Senior Member
    Αυτό λέω κι εγώ, ότι ένας που έχει ήδη σχέση και σεξ είναι πιο εύκολο να περιμένει.
    Μετά ας λέει ότι θέλει στους φίλους του, δεν με ενδιαφέρει.
    Μου φτάνει που εγώ όταν θα γνωρίσω κάποιον που θα μου αρέσει θα έχω περισσότερο θάρρος και θα το απολαύσω χωρίς τόσες ανασφάλειες

Senior Member
    Αυτό λέω κι εγώ, ότι ένας που έχει ήδη σχέση και σεξ είναι πιο εύκολο να περιμένει.
    Μου φτάνει που εγώ όταν θα γνωρίσω κάποιον που θα μου αρέσει θα έχω περισσότερο θάρρος και θα το απολαύσω χωρίς τόσες ανασφάλειες
    Θα μετανιώνεις που δεν ήταν μαζί του η πρώτη σου φορά.

Senior Member
    Τι εννοείς;

Meditation
    Guest
    Κάνε ότι νομίζεις ενήλικη γυναίκα είσαι

Senior Member
    Όλα τα άλλα τα κωλοπαιδα που έχω μιλήσει μου δημιουργούν ενοχές και με κάνουν να αισθανθώ άσχημα για αυτό. Επισης δεν μου έκαναν ούτε καν αυτό το μικρό κλικ που λέμε.
    Αυτοί που σου δημιουργούν ενοχές το κάνουν επίτηδες για να τους κάτσεις πιο εύκολα. Είναι χειριστικοί.

Senior Member
    Θα μετανιώνεις που η πρώτη σου φορά δε θα είναι με αυτόν που θα σου αρέσει και θα του αρέσεις αρκετά ώστε να κάνει σχέση μαζί σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Meditation View Post
    Τον ξέρω τον Ενγκελς και γενικοτερα τις θεωρίες περί πολυγαμικοτητας..δεν ειμαι καμία χθεσινή. Και πιθανότατα τον έχω διαβάσει σε πολύ μικρότερη ηλικία από ότι τον έμαθες εσύ.

Εφόσον ισχυρίζεσαι ότι η πολυγαμικοτητα είναι κάτι προφανές και επιβάλλεται να υπάρχει,τότε πήγαινε και εσύ με άλλες γυναίκες αλλα ξεκαθάρισε στη γυναίκα σου ότι μπορεί να πηγαίνει και είναι δικαίωμα της να πηγαίνει με άλλους άντρες εκτός από σενα!!! Ή μήπως αυτή η θεωρία περί ανθρώπων και πολυγαμικοτητας δεν συμπεριλαμβάνει τις γυναίκες; μηπως είναι αποκλειστικό δικαίωμα των αντρών και η γυναίκα δεν θεωρείται άνθρωπος αρα δεν έχει δικαίωμα στη σεξουαλική ικανοποίηση της εκτός του συντρόφου της; Ή παραφράζουμε τα λόγια του Ενγκελς και τα χρησιμοποιούμε όπως μας συμφέρει;;;
    α) και πώς γνωρίζεις σε ποια ηλικία έμαθα τον Ένγκελς και αν διάβασα το συγκεκριμένο βιβλίο τον περασμένο Μάρτη ή τη 10ετία του 80;

β) εάν από αυτό που έγραψα, ότι δηλ. η μονογαμία και η "συζυγική πίστη" στον άνθρωπο έχουν πολιτισμικές και όχι βιολογικές καταβολές, εσύ κατάλαβες ότι εννοώ πως η γυναίκα δεν θεωρείται άνθρωπος και πως η πολυγαμικότητα είναι αποκλειστικό δικαίωμα των αντρών, εγώ τι να πω από δω και πέρα;
    μήπως είμαι και ισλαμιστής ιμάμης και δεν το γνωρίζω;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αν ομως της το απεκρυψες, με σκοπο να την εξαπατησεις και ακομα περισσοτερο με σκοπο να κρατας μονο για σενα το "προνομιο" της πολυγαμιας, αυτο ειναι λαμογιά (πολυ κοινοτυπη κιολας,δεν λεω οτι αποτελεις καμια φοβερη εξαιρεση), και λεγε οσες θεωριες θελεις για να την ωραιοποιησεις...
    αγαπητή Remedy,
    σχετικά με το ποιος εξαπατά ποιον, θα με κάνεις να επαναλάβω τον εαυτό μου ξαναγράφοντας κάτι που έγραψα ήδη σε άλλο thread:
    όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε με τη νυν σύζυγο - και ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ προχωρήσουμε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη - της είπα πάνω στην κουβέντα, επί λέξει "Απλά να ξέρεις ότι δεν ενδιαφέρομαι για γάμο και οικογένεια". Δυστυχώς δεν θυμάμαι με σιγουριά αν το συνέχισα λέγοντας "οπότε αν ενδιαφέρεσαι εσύ για κάτι τέτοιο, καλό θα ήταν να το αναζητήσεις με κάποιον άλλο".
    Πώς αντέδρασε η σύζυγος; το άφησε να περάσει στα ντούκου. Το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ μου απάντησε "α, ξέρεις, εγώ ψάχνω για γάμο και οικογένεια", ώστε να γνωρίζω τις προθέσεις της.
    Θα μου πεις, μπορεί στην πορεία να διαπίστωσε ότι είμαι ο Κύριος Κατάλληλος. Δεν ήρθε όμως να με ρωτήσει "ρε φίλε, μήπως το ξανασκέφτηκες εκείνο με την οικογένεια;"
    Όχι, η όλη εξέλιξη της κατάστασης ήταν του στυλ το ένα φέρνει το άλλο: μια μικρούλα ανώδυνη παραχώρηση στην αρχή, για να ευχαριστήσουμε το ταίρι μας, άντε και μια δεύτερη κ.ο.κ. και, παραχώρηση στην παραχώρηση, γινόμαστε Νοικοκυραίοι και λέμε κι ένα τραγούδι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chaos1 View Post
    Εντωμεταξύ αν της το είχε πει, πιθανώς να είχε αποφύγει και τον ίδιο το γάμο, μιας και η κοπέλα μάλλον δε θα έμπαινε πια στον κόπο να τον «παρασύρει».
    παρακαλώ διάβασε την απάντησή μου στο σχόλιο της σ. Remedy - πιστεύω θα σε καλύψει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by StephenG View Post
    Θα μου πεις, μπορεί στην πορεία να διαπίστωσε ότι είμαι ο Κύριος Κατάλληλος. Δεν ήρθε όμως να με ρωτήσει "ρε φίλε, μήπως το ξανασκέφτηκες εκείνο με την οικογένεια;"
    Όχι, η όλη εξέλιξη της κατάστασης ήταν του στυλ το ένα φέρνει το άλλο: μια μικρούλα ανώδυνη παραχώρηση στην αρχή, για να ευχαριστήσουμε το ταίρι μας, άντε και μια δεύτερη κ.ο.κ. και, παραχώρηση στην παραχώρηση, γινόμαστε Νοικοκυραίοι και λέμε κι ένα τραγούδι.
    Παραχώρηση στην παραχώρηση, τελικά της έκανες πρόταση γάμου; Εάν της έκανες πρόταση γάμου, αυτό αυτόματα δε σημαίνει ότι το ξανασκέφτηκες εκείνο με την οικογένεια; Επίσης, εκτός του ότι της ξεκαθάρισες ότι δε θέλεις οικογένεια, της είπες ότι είσαι ένας πολυγαμικός τύπος; Και τέλος, ναρκωμένο ή μεθυσμένο σε έσυρε στην εκκλησία; Γιατί από τον τρόπο που απαντάς καταλαβαίνω ότι έχεις ένα IQ άνω του μέσου όρου, οπότε δύσκολο να σε εξαπάτησε και να σε παρέσυρε στην εκκλησία ενώ είχες τις αισθήσεις σου.
    Αν η σύζυγός σου είναι τόσο φάουλ, γιατί μένεις ακόμα μαζί της;

Senior Member
    Παραχώρηση στην παραχώρηση, τελικά της έκανες πρόταση γάμου; Εάν της έκανες πρόταση γάμου, αυτό αυτόματα δε σημαίνει ότι το ξανασκέφτηκες εκείνο με την οικογένεια; Επίσης, εκτός του ότι της ξεκαθάρισες ότι δε θέλεις οικογένεια, της είπες ότι είσαι ένας πολυγαμικός τύπος; Και τέλος, ναρκωμένο ή μεθυσμένο σε έσυρε στην εκκλησία; Γιατί από τον τρόπο που απαντάς καταλαβαίνω ότι έχεις ένα IQ άνω του μέσου όρου, οπότε δύσκολο να σε εξαπάτησε και να σε παρέσυρε στην εκκλησία ενώ είχες τις αισθήσεις σου.
    Αν η σύζυγός σου είναι τόσο φάουλ, γιατί μένεις ακόμα μαζί της;
    ΠΟΛΥ εύστοχες ερωτήσεις. Λοιπόν:
    1) δεν της έκανα πρόταση γάμου. Το ένα έφερε το άλλο. Προηγήθηκε συγκατοίκηση. Όμως, στην εποχή μας πλέον συγκατοίκηση και γάμος είναι ένα και το αυτό: το μεν είναι προθάλαμος του δε. Παλιά διέφεραν, όταν η συγκατοίκηση εκτός γάμου δεν ήταν κοινωνικά αποδεκτή ("την έχει αστεφάνωτη!", έλεγαν σοκαρισμένες οι θειάδες μας). Το συνειδητοποίησα κατόπιν εορτής, όπως συνηθίζω.

2) πώς να της πω ότι είμαι πολυγαμικός τύπος, όταν είμαι μόνο στη θεωρία; Οι μόνες περιπτώσεις που κάπως πλησίασα αυτό που λέμε πολυγαμία, ήταν 1-2 φορές στο μεταβατικό διάστημα από μια σχέση στην επόμενη, όπου για διάστημα λίγων εβδομάδων κάναμε ερωτικά παιχνίδια και με την πρώην και με την επόμενη. Γενικά η πολυγαμία δεν μου έκατσε.

3) δεν πήγα στην εκκλησία. Τουλάχιστον αυτό το γλύτωσα. Στο δημαρχείο η τελετή είναι απείρως αξιοπρεπέστερη.

4) η σύζυγος δεν είναι ΤΟΣΟ φάουλ ώστε να πετάξω όπως-όπως δυο ρούχα σε μια βαλίτσα, όπως στις ταινίες και να εξαφανιστώ προς άγνωστη κατεύθυνση. Δεν είναι άσπρο-μαύρο τα πράγματα. Εάν τώρα προκύψει διαζύγιο στο μέλλον, ίδωμεν. Όλα ανοιχτά.

5) οφείλουμε μια μεγάλη συγγνώμη στη σ. Lemonpie5. Tης κάναμε το thread κουλουβάχατα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by StephenG View Post
    αγαπητή Remedy,
    σχετικά με το ποιος εξαπατά ποιον, θα με κάνεις να επαναλάβω τον εαυτό μου ξαναγράφοντας κάτι που έγραψα ήδη σε άλλο thread:
    όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε με τη νυν σύζυγο - και ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ προχωρήσουμε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη - της είπα πάνω στην κουβέντα, επί λέξει "Απλά να ξέρεις ότι δεν ενδιαφέρομαι για γάμο και οικογένεια". Δυστυχώς δεν θυμάμαι με σιγουριά αν το συνέχισα λέγοντας "οπότε αν ενδιαφέρεσαι εσύ για κάτι τέτοιο, καλό θα ήταν να το αναζητήσεις με κάποιον άλλο".
    Πώς αντέδρασε η σύζυγος; το άφησε να περάσει στα ντούκου. Το σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ μου απάντησε "α, ξέρεις, εγώ ψάχνω για γάμο και οικογένεια", ώστε να γνωρίζω τις προθέσεις της.

οντως, εκεινη μπορει να αλλαξε αποψη στην πορεια.
    κι επειδη δεν σε ρωτησε;;;;; επρεπε να σε ρωτησει;;
    μονος σου δεν μπορουσες να της πεις, οτι εαν εκεινη αλλαξε γνωμη, εσυ δεν αλλαξες;;;

αν εσυ δεν αλλαξες, πως ακριβως σε υποχρεωσε να την παντρευτεις;
    εβαλε να σε απαγαγουν και σε βασανιζε μεχρι να δεχτεις να υπογραψεις;

δλδ, σορι κιολας, αλλα οσο επιμενεις σε αυτο το "ξεγελασμα", που στο εκανε μαλιστα οχι μια γυναικα, αλλα ΔΥΟ, κι απ οτι υπολογιζω, μετα τα 30 σου, νομιζω οτι εκτιθεσαι...

Senior Member
    από τον τρόπο που απαντάς καταλαβαίνω ότι έχεις ένα IQ άνω του μέσου όρου, οπότε δύσκολο να σε εξαπάτησε και να σε παρέσυρε στην εκκλησία ενώ είχες τις αισθήσεις σου.
    σχετικά με το IQ: όπως πολύ εύστοχα αναφέρεται στο ημι-βιογραφικό βιβλίο A Man of Parts, που έγραψε ο καθηγητής Ντέιβιντ Λοτζ για τον Χ. Τζ. Γουέλς, we are made of parts.
    Τι σημαίνει αυτό; ότι είμαστε φτιαγμένοι από ξεχωριστά διαμερίσματα - κουτάκια. Ότι είμαστε πολύπλευροι υπό την έννοια ότι επιδεικνύουμε, κατά περίπτωση, διαφορετικές δεξιότητες ή αδυναμίες σε διαφορετικούς τομείς της ζωής μας.
    Παράδειγμα: ήμουν από τους 2-3 πρώτους στην τάξη μου στο δημοτικό σχολείο, πέρασα πρώτος στη χρονιά μου στο πανεπιστήμιο όπου σπούδασα, αποφοίτησα από τους πρώτους από επαγγελματική σχολή όπου σπούδασα μετά. ΟΜΩΣ: στο καθαυτό επάγγελμα δεν τα κατάφερα το ίδιο καλά και κάνω κάτι μετρίως μέτριο, με πολλούς συμβιβασμούς ως προς το πόσο μου αρέσει η δουλειά που κάνω και με εισόδημα που απλά μου διασφαλίζει τη ΣΧΕΤΙΚΑ αξιοπρεπή διαβίωση.

Με τον ίδιο τρόπο, μπορεί να διαθέτω αυξημένη αντίληψη σε κάποιους τομείς αλλά να κοιμάμαι όρθιος σε κάποιους άλλους, όπως στο ζήτημα των ερωτικών σχέσεων. Και όλα έχουν την εξήγησή τους, ε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οντως, εκεινη μπορει να αλλαξε αποψη στην πορεια.
    κι επειδη δεν σε ρωτησε;;;;; επρεπε να σε ρωτησει;;
    μονος σου δεν μπορουσες να της πεις, οτι εαν εκεινη αλλαξε γνωμη, εσυ δεν αλλαξες;;;

αν εσυ δεν αλλαξες, πως ακριβως σε υποχρεωσε να την παντρευτεις;
    εβαλε να σε απαγαγουν και σε βασανιζε μεχρι να δεχτεις να υπογραψεις;

δλδ, σορι κιολας, αλλα οσο επιμενεις σε αυτο το "ξεγελασμα", που στο εκανε μαλιστα οχι μια γυναικα, αλλα ΔΥΟ, κι απ οτι υπολογιζω, μετα τα 30 σου, νομιζω οτι εκτιθεσαι...
    καλημέρα, πιστεύω ότι μπορεί να σε καλύψει έστω εν μέρει η απάντησή μου στην/ον Chaos1, αμέσως πιο πάνω.

Page 10 of 18 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast