Originally Posted by
Θεοφανία
όχι, θεωρώ πως δεν είναι υποκειμενική έννοια το σεξ.
είναι ανάγκη, είναι αυτό που προσδιορίζει το φύλλο μας, τη σχέση μας, εμάς.
Φυσικά και δεν είναι τα πάντα, αλλά σκέψου πως λειτουργείς σε μια σχέση όπου είσαι ικανοποιημένη σεξουαλικά με τον σύντροφο σου και πόσο ολοκληρωμένη νιώθεις μέσα από αυτό και σκέψου πως είσαι τώρα που αναγκάζεσαι να το στερείσαι.
Εγώ θα σου πω τι συμπέρασμα έχω βγάλει απ' όλα όσα έχω διαβάσει στο θέμα σου.
Θεωρώ πως ο άνθρωπος αυτός έχει το πάνω χέρι στη σχέση και λίγο ως πολύ σου έχει ξεκαθαρίσει πως έτσι είναι και άμα σου αρέσει, βάζοντας σε προτεραιότητα άλλους τομείς της ζωής του.
Εσύ, βλέποντας το όλο θέμα εγωιστικά κάνεις το λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες: περιμένεις να σε αγαπήσει μέσα από την υπομονή και την ανοχή σου δείχνοντας του τεχνιέντως πως δύσκολα θα βρει κάποια που θα καταπιεί τόσα πολλά μειονεκτήματα που κουβαλάει.
Το συμπέρασμα το βγάζω με την απλή μαθηματική έννοια των τρίων: ένας άντρας σε αυτή την ηλικία είναι αδύνατο να μη ξέρει πόσο σημαντικό είναι για μια γυναίκα, (και για τον ίδιο φυσικά), η σεξουαλική επαφή. Αν σ αγαπούσε πραγματικά και φοβόταν ότι θα σε χάσει, θα έκανε προσπάθειες. Με τη σιγουριά που τον έχεις ποτίσει δεν κάνει το παραμικρό, καθώς ξέρει πως είναι αδύνατο να σε χάσει αφού εσύ τα αντιμετωπίζεις όλα με τόση κατανόηση και υπομονή.
Αποτέλεσμα?
Το πρόβλημα διαιωνίζεται με εκείνον βολεμένο, (που το κεφάλι μας δεν το κόβουμε αν δεν έχει και κάτι άλλο), και συ περιμένεις την ημέρα που θα γυρίσει και θα πει: "βρε, κοίτα πως μ αγαπάει η μαγδάλω, δεν κάνω κάτι να την ευχαριστήσω?"
Όμως αγαπητή, (και συγνώμη για το ύφος μου, δεν έχω κάτι μαζί σου, τη γνώμη μου λέω), τα χρόνια περνούν, χάνεις τόσες όμορφες στιγμές στην αγκαλιά κάποιου άλλου που θα εκτιμίσει όλα τα όμορφα που έχεις μέσα σου και έξω σου και συ περιμένεις το θαύμα που προσωπικά πιστεύω πως δεν θα συμβεί ποτέ...:)