Πάντως όταν έκανα αυτό το λάθος και μετά κόντεψα να πεθάνω τόσο σοβαρό νόμιζα ότι ήτανε. Νόμιζα ότι τελείωνε η ζωή για μένα. Βέβαια με το καιρό ξεπέρασα κατά πολύ αυτά τα συναισθήματα.
Printable View
Πάντως όταν έκανα αυτό το λάθος και μετά κόντεψα να πεθάνω τόσο σοβαρό νόμιζα ότι ήτανε. Νόμιζα ότι τελείωνε η ζωή για μένα. Βέβαια με το καιρό ξεπέρασα κατά πολύ αυτά τα συναισθήματα.
Βρε Ολγάκι, πώς αφήνεις να σου καταστρέφει τη ζωή ένα τέτοιο (ασήμαντο πλέον και μετά από 20 χρόνια) γεγονός, που στο κάτω-κάτω δεν είχε και καμία άσχημη συνέπεια σε κανέναν. Είχε δηλαδή, αλλά μόνο σε σένα!
[QUOTE=marian_m;511191]Μήπως να της κάνεις μερικά μαθήματα εσύ που το παίζεις στα δάχτυλα το συντακτικό;
Μαριον , δεν ειναι ωραιο αυτο που κανεις , μην κοροιδευεις τον Αλεξ . Θελεις ωρε να ξαναβγαλω ταρματα και τα καρυοφυλλια ?
Παιδιά ακούστε να σας πω με βγάλανε ότι έχω άτυπη ψυχωτική διαταραχή στο ΚΨΥ και με δίνουνε χάπια, σε συνεργασία με τους γονείς μου. Μια φίλη μου την βγάλανε διπολική διαταραχή και δεν έχει τίποτα και δεν παίρνει χάπια ενώ της είπανε να παίρνει. Κάποιος πρέπει να τους καταγγείλει δεν μπορεί να δίνουνε χάπια έτσι χωρίς να έχει τίποτα ο άνθρωπος. Εμένα μου κάνανε κακό αυτά μου κόψανε την περίοδο.
οχι καλε το κανουν για να σωσουν την ανθρωποτητα.Quote:
Κάποιος πρέπει να τους καταγγείλει δεν μπορεί να δίνουνε χάπια έτσι χωρίς να έχει τίποτα ο άνθρωπος.
ολγα έχεις πάρει ποτέ χάπια; αν ναι πρέπει να συνεχισης να τα παίρνεις η να τα ελαττώσεις με προσοχή. εσυ τι συμπτώματα έχεις;
Παίρνω χάπια, αυτό λέμε, δυστυχώς και μου έχει κοπεί η περίοδος.
ολγάκι τι είναι η άτυπη ψυχική διαταραχή? με τον γιατρό που σου δίνει τα φάρμακα συζήτησες για τις παρένεργειες που έχουν στον κύκλο σου? στην μητέρα σου το είπες ότι σου σταμάτησε η περίοδος? επίσης συζήτησες με τους γονείς σου που όπως λες είναι σε συννενόηση με τον γιατρό για τις υποψίες σου? δεν ξέρω για την περιπτώση σου, επειδή προφανώς δεν σε ξερω, αλλά υπάρχου δυστυχώς περιπτώσεις που γίνεται αυτό που λες, και είναι πολύ κρίμα.... το να καίνε έτσι ανθρώπους οι γιατροί για τα χρήματα... Εσύ δεν μπορείς να κάνεις καταγγέλια? Πρέπει να είναι επώνυμη?
Είσαι καιρό σε αυτή την φαρμακευτική αγωγή? Κάνεις ψυχοθεραπεία ή θυμάμαι λάθος? Ο θεραπευτής σου (αν κάνεις τελικά) τι σου λέει γι αυτό?
1 και χρόνο παίρνω χάπια. Πλέον δεν κάνω ψυχοθεραπεία.
γιατί σταμάτησες την ψυχοθεραπέια? ίσως πρέπει να ξαναρχίσεις ολγάκι... είσαι πολυ μπερδεμένη και έχεις ενοχές για τον εαυτό σου που δεν θα έπρεπε... κατά τη γνώμη μου λάθος την παράτησες... καιρό την έχεις σταματήσει την θεραπεία?
μ' αρέσει όμως που απαντάς επιλεκτικά..
μάλλον κάνω κι εγώ πολλές ερωτήσεις και καταντάει κουραστικό... για να σε βοηθήσω όμως ρωτάω
δεν ξέρω τι άλλες παρενέργειες έχει το φάρμακο που παίρνεις..
το καίνε το είπα γιατί οι γιάτροι είναι οι κατεξοχήν άνθρωποι που έχουν ορκιστεί να βοηθάνε τον συνάνθρωπο τους και αντ΄αυτού κερδίζουν εις βάρος του... κανένα φάρμακο δεν κάνει καλό ολκάκι... ούτε καν η ασπιρίνη, αν τα παίρνεις χωρίς να τα χρειάζεσαι, άρα δεν σου προκαλούν καλό θεραπεύοντας σε, κάνουν μόνο κακό... βέβαια δεν ξέρω και κατά πόσο εσύ τα χρειάζεσαι ή όχι..
εσύ σ' αυτόν τον γιατρό που σου γράφει την αγωγή έχεις πάει ή μόνο οι γονείς σου πάνε? τους γονείς σου τους βλέπει και χωρίς εσένα? ψυχίατρος είναι?
ε καλά το φαντάστηκα πως θα την σταματήσες ή γιατί την έβρισκες ανούσια ή γιατί έφτασες σε σημείο που δυσκολευόσουν... πάντως στο λέω κατα τη γνώμη μου ήταν λάθος... δείχνεις να έχεις αρκετά θέματα.. και απ' την στιγμή που έχεις την δυνατότητα να κάνεις ψυχοθεραπέια είναι κρίμα να στο στερείς... δεν βλέπεις εδώ μέσα πόσοι θέλουμε να κάνουμε και δεν έχουμε την δυνατότητα? εκμεταλεύσου το..
έκανες πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία? δεν σου φαίνεται καθόλου... πλέον έχω αρχίσει να πιστεύω πως είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν τους βοηθάει τελικά η ψυχοθεράπεια... απλά δεν είναι για όλους... είναι βασικά και ο λόγος που κάποιος αποφασίζει να κάνει ψυχοθεραπεία...
με τους γονείς σου έχεις συζητήσει για τις ανησυχίες σου για τον γιατρό? και για τις παρενέργειες? αν θες να συζητήσουμε το θέμα καλό θα ήταν να αναλύεις λίγο παραπάνω την σκέψη σου... αν παλι δεν θες με εμένα ιτσ οκ.
επίσης αν η περίοδος σου έχει αρχίσει τώρα τις τζιριτζάντζουλες και παίρνεις ήδη ένα χρόνο το φάρμακο μπορέι και να μην είναι από αυτό
Όχι η περίοδος μου κόβεται λόγω του χαπιού. Έκανα εξετάσεις και φταίει το χάπι.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
Τι να σου πω κοριτσι μου,δε θεωρεις οτι εχεις προβλημα?
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
η περιοδος κοβεται οταν παιρνει καποιος αντιψυχωσικα επειδη ανεβαινει η προλακτινη.
μια εξεταση προλακτινης θα σου δειξει..η οποια γινεται οποιαδηποτε μερα του κυκλου κ γραφεται κ απο τον ψυχιατρο κ απο τον γυναικολογο.
επισης πολλα αντικαταθλιπτικα ανεβαζουν την προλακτινη.
εμενα που παιρνω λαντοζ μου χουν κανει εξεταση προλακτινη just in case κ ευτυχως εχει δειξει τελεια.δεν εχει κοπει η περιοδος..μου την εκανε προληπτικα για να δει αν μου την ανεβαζουν τα αντικαταθλιπτικα..
επισης το συνδρομο πολυκυστικων κοβει την περιοδο..μηπως εχεις πολυκυστικες?
πας στον γυναικολο ? εχεις κανει υπερηχογραφημα τωρα τελευταια?
αν εχεις τετοιο προβλημα με την περιοδο πρεπει να ενημερωσεις τους γιατρους σου για να σου δωσουν να κανεις τις απαραιτητες εξετασεις.
δεν λεμε γενικα κ αοριστα οτι μας κοπηκε η περιοδος απο το χαπι.χρειαζονται αποδειχτικα..
αν το χαπι σου ανεβαζει οντως την προλακτινη (λεγεται υπερπολακτιναιμια)..τοτε συο δινουν ενα αλλο χαπι που κατεβαζει την προλακτινη κ επανερχεται η περιοδος ή συο αλλαζουν ψυχιατρικο φαρμακο.
Ολγάκι μπορεί να μίλησε με προσβλητικό τρόπο ο Αλαφροίσκιωτος, σου έχουν μιλήσει πολλοί έτσι κατά καιρούς βέβαια και δεν αντιδράς, αλλά δεν νομίζω να ήθελε να σε προσβάλει αλλά να σε ταρακουνήσει ώστε να ξυπνήσεις.
Το να παραδεχτείς κάποια προβλήματα σου, που πολύ καλά γνωρίζεις πως έχεις, δεν σε κάνει προβληματική.
Δυστυχώς φοβάμαι πως θες να ακούς απαντήσεις σαν του Μακ, παρόλο που μέσα σου γνωρίζεις πως δεν είναι βοηθητικές..
Έχεις ήδη "χάσει" την μισή σου ζωή... και δεν ξέρω αν κάνεις κάτι ουσιαστικό για να μην χάσεις και την υπόλοιπη...
Αναρωτιέμαι γιατί μας ρωτάς για πράγματα που ήδη έχεις αποφασίσει (και αναφέρομαι στην δουλειά στην Αγγλία).
Είναι κρίμα που δεν μπορείς να βοηθηθείς από την ψυχοθεραπεία, είναι κρίμα που έχεις βοήθεια από τους δικούς σου και οικονομική άνεση που δεν μπορείς να εκμεταλευτείς.
Ολγάκι μπορεί να το βρεις κι αυτό που θα σου πω εγώ προσβλητικό, αλλά δεν το λέω για να σε προσβάλλω, (πρέπει να το έχεις καταλάβει και από προηγούμενα ποστ αυτό, που κρατούσες τέτοια στάση λες και σε κατηγορούσα για κάτι) είσαι από τα πιο ανώριμα άτομα του φόρουμ, και εδώ μέσα μπαίνουν και 15χρονα. Όπως το βλέπω εγώ αυτό είναι το πρόβλημα σου και κυρίως θα λυθεί με ψυχοθεραπεία και όχι με φάρμακα, παρόλο που πιστεύω πως βοηθητικά μάλλον κάτι χρειάζεσαι.
Κριμα βρε Ολγάκι, κρίμα για σένα
ΣΙΓΑ ΡΕ μεγαλε τι προσπαθεις να την εκμηδενισεις?εχασε την μιση της ζωη(ιδιαιτερα προκλητικο για ολους μας πιστευω που χασαμε κομματι της ζωης οντως με την ψυχωση) κ ειναι κριμα κ την προσβελνουν κ δεν αντιδρα κ τετοια δεν θα επρεπε κατα διανοια να ειπωθουν σε αυτο το φορουμ που ολοι λιγο πολυ εχουμε το προβληματακι μας....ΕΣΥ εισαι ο ατρωτος κ ο τελειος δλδ?κ αν εν παση περιπτωση δεν εχεις χασει καθολου απο τη δικη σου ζωη να ρωταμε απο εσενα συμβουλες...για συγκεντρωσου στην δικια σου την ζωη σε παρακαλω
[QUOTE=καθευτης;515847]
Δυστυχώς φοβάμαι πως θες να ακούς απαντήσεις σαν του Μακ, παρόλο που μέσα σου γνωρίζεις πως δεν είναι βοηθητικές..
Ειναι δικαιωμα του Μακ και του καθε Μακ να εχει την αποψη του . Η Ολγα ειναι η μονη που μπορει να βοηθησει τον εαυτο της . Βεβαια ξεχνω οτι η γνωμη μου ερχεται σε αντιπαραθεση με τους ' ειδημονες ' του φορουμ , που ειναι εις θεση να βοηθησουν αποτελεσματικα τον οιονδηποτε .
Εχει ανοιξει 20 θεματα τουλαχιστον για μια γκομενοδουλεια απο τις αρχες των 90ς,αλλα οκ κατα τα αλλα στεκει καλα.
Το μόνο πρόβλημά μου είναι το θέμα της δουλειάς που δεν έχω και κανένα άλλο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω. Τα άλλα όλα είναι κουραφέξαλα! Τι θα πει ότι είμαι το πιο ανώριμο άτομα του φόρουμ και με πιο δικαίωμα εσύ με χαρακτηρίζεις έτσι; Τι θα πει ότι έχω χάσει την μισή μου ζωή; Εσύ προσπαθείς να με εκμηδενίσεις. Πας καλά γενικότερα; Κάποιο θεματάκι πρέπει να έχεις ε; Καλά θα κάνεις να προσέχεις τι γράφεις και πως κρίνεις τους ανθρώπους.