Quote:
Originally Posted by
archangel
1ον ποτε δεν είπα αυτό. Αλλα εσυ λες πως μονο η εμφανιση εχει σημασια αρα σου μιλαω για κάποιον που εχει μονο εμφανιση.
2ον Είναι αναλόγος τι ψάχνει μια γυναίκα (όμορφη). Αν ψάχνει κάποιον που να κανει καλό σεξ θα ψαχνει κάποιον που κανει καλό σεξ, (είτε είναι κοντός, είτε ψηλός, είτε όμορφος, είτε ασχημος, είτε εξυπνος, είτε ηλιθιος κλπ), αν πάλι δεν εχει αυτοεκτίμηση αλλα θελει να δείξει στον εαυτό της πρώτα και μετα στις φίλες της οτι αξίζει τότε θα πάει με κάποιον ομορφο* (είτε είναι εξυπνος, είτε είναι ηλιθιος) και αν θελει κάτι σοβαρό θα πάει με κάποιον έξυπνο** (είτε είναι όμορφος, είτε όχι)
Ο,τι και αν ψαχνει,η εμφανιση ειναι μεγαλο συν.Σιγουρα δε μετραει μονο αυτο,αλλα απο τα πιο σημαντικα.
Quote:
Ξέρω γυναίκα που παράτησε τον κουκλο και γυμνασμενο αντρα της για εναν χοντρο και οταν την ρωτησαν γτ είπε "δεν με ευχαριστουσε σε τίποτα, και προτειμω να είμαι και με τον χασάπη της γειτονιάς και να περνάω καλά παρά με αυτόν". Δεν λέω πως αυτη η πουτ@ν@ εκανε καλά αλλα στο λεω για να καταλάβεις ότι αυτη εψαχνε κατι αλλο. Δεν είναι όλα ασπρο μαυρο, υπάρχουν και οι 50 αποχρωσεις του Γκρι :ρ
Μπορει να βρει καποιον που να την ικανοποιει σε ολα,χωρις να πρεπει να ρουφαει την κοιλια του(αυτος) για να δει το πουλι του.Δεν πρεπει να ταν και πολυ εξυπνη αυτη η γνωστη σου.
Quote:
Σε αυτό δεν θα διαφωνισω, ανοιγει πόδια για μια ξεπέτα. Για να πει στις φίλες της εκανα σεξ με τον τάδε που ήταν κούκλος. Περα απο αυτό ομως δεν θα κολλησει εκει όπως ο άντρας. Δυστιχως θα κοιτάξει και άλλα πράγματα που αν δεν τα έχεις δεν θα πάρεις κατι περισσοτερο απο ξεπέτα (εκτος αν είναι απο αυτές που θέλουν να περάσουν "καλα" με κάποιον).
Αμα περα απο την εμφανιση εχεις μια στοιχειωδη εξυπναδα (δε ψαχνουν να πιασουν τον Αινσταιν για γκομενο οι γυναικες),μπορεις να χεις τις περισσοτερες στο τσεπακι σου.Ουτως ή αλλως,απο το διαστημα της γνωριμιας με μια γυναικα μεχρι να πεσετε μαζι στο κρεβατι,το χαρακτηρα μονο επιφανειακα μπορει να τον εχει γνωρισει,αρα η εμφανιση ειναι το πρωταρχικο.
Quote:
Εχω φίλο που απο εμφάνιση δεν βλέπετε αλλα εχει τέτοιο λέγειν, αυτοπεποίθηση και χιουμορ που μπορει να εχει όποια θέλει. Στοιχημα βαζαμε με αλλους φίλους σε μπαρακια και τον στέλναμε να μιλάει σε γυναίκες και όυτε μια φορα δεν απετυχε.
Θα βρισκε χαζουλες.
Quote:
Δεν λέω πως το να είσαι ασχημος είναι πλεονέκτημα, είναι μειονέκτημα αλλα είναι ενα μονο και αν εχεις ενα σωρό αλλα πλεονεκτήματα μια χαρά μπορείς να το καλυψεις. Εξάλλου και οι "ομορφοι" δεν εχουν κι αυτοι μειονεκτήματα; Ή μήπως πιστευεις πως όποιος είναι όμορφος είναι ο τέλειος αντρας, ο αντρας ο σωστός, ο πρόστυχος, ο εξυπνος, ο γοητευτικός....
Ειναι μειονεκτημα,απλως ειναι πιθανον καποιοι να μπορουν να το υπερκαλυπτουν με αλλα χαρισματα τους.
Quote:
Και πιστεψέ με δεν θέλω να σε κάνω να νιώσεις ασχημα. Απλως μην είσαι απόλυτος και μην προσβάλεις τις γυναίκες που δεν σε γουστάρουν. Αν είναι να προσβάλουμε αποια γυναίκα δεν μας θέλει, εγω θα πρέπει να μισω σχεδόν όλες τις γυναίκες :ρ . Να είμαστε και λογικοί ρε φίλε, μην είμαστε και πλεονέκτες....
Δε προσβαλλω τις γυναικες που δε με γουσταρουν,εξηγω γιατι μπλεκουν με χαλιες,οσες το κανουν.