Results 376 to 390 of 2084
-
06-04-2016, 15:28 #376
Ποσο είσαι ρε φίλε 5. Λες δλδ πως μια ομορφη κοπέλα θα ήθελε εναν ηλίθιο να κάνει σχέση μαζί του μονο και μόνο γιατι είναι όμορφος έστω και αν η μονη κουβέντα που μπορουν να ανταλάξουν με αυτόν να είναι ενα καλημερα και ενα καληνυχτα. Και τόσες άλλες γυναίκες που τα έχουν με μετρίους ή ασχημους (οπως ο why του αποκαλεί) δεν υπάρχουν;;;;;;;
Ειναι ηλίθιες;;;; Δεν έχουν αυτοεκτίμηση;;; Τι;;;
Να μαντέψω πως δεν είσαι "ωραιος" και δεν είσαι καλός με τις γυναικες και λες αυτο για να νιωσεις καλυτερα (του στυλ δεν με θελει καμια γτ θέλουν μόνο ομορφους), ή είσαι απο εκεινους που όλη τους την ζωη την περνάνε στα γυμναστηρια και παλι δεν είσαι καλός με τις γυναίκες και το λες αυτό για να νιωσεις πάλι καλυτερα (του στυλ δεν με θέλει καμια γιατι δεν έχουν αυτοεκτίμηση). Δεν θα σου σπάσω εγω λοιπόν την φούσκα. Θα σου κουνησω καταφατικά το κεφάλι και θα απομακρυνθω....
χαχαχαχα κοιτα να δεις, ειχα δίκιο :cool: .... το δευτερο ισχυει!!! :p
Υ.Γ. Νομίζω πως κατάλαβα τι συμβαίνει είσαι γυμνασμενος και ωραίος αλλα δεν... με κοπελα γτ όλες θέλουν ασχημους ή μετριους και λες αυτά με την ελπίδα να το ακουσουν και να σκεφτουν πως "αα αν παμε με αυτους που μας αρέσουν δεν θα έχουμε αυτοεκτίμησει, πρέπει να πηγαίνουμε μόνο με γυμνασμένους":D. Θα σου πω πως είναι το πιο ηλιθιο σχέδιο που ακουσα ποτε μου!!!!Last edited by archangel; 06-04-2016 at 15:46.
Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
- 06-04-2016, 15:37 #377
06-04-2016, 15:43 #378
06-04-2016, 15:45 #379
γουαι μου επιτρεπεις μια πολυ προσωπικη ερωτηση?
κι αν δεν θελεις, δεν απαντας.
μιας και μιλαμε τοσο πολυ για σωματικη ρωμη και ομορφια και ογκο, απο αποψη μεγέθους μορίου πως τα πας?
06-04-2016, 15:51 #380
06-04-2016, 15:53 #381
ξερεις κατι?
παιζει να ειναι και το μοναδικο του προβλημα ΑΝ υπαρχει οντως σωματικο προβλημα και οχι απλα κολλημα με αυτο το θεμα.
εχεις υποψη σου οτι οι περισσοτεροι πολυ φουσκωμενοι των γυμναστηριων εχουν τετοιο θεμα και προσπαθουν να το αντιπαρελθουν με την γυμναστικη?
06-04-2016, 16:00 #382
06-04-2016, 16:02 #383
Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο. Στο στρατο ηταν ένας φουσκωτός που οταν πηγαμε να κανουμε μπανιο αυτό που είδα αλλαξα αποψη σε πολλα. Μεχρι τότε πιστευα πως δεν ειχα μεγαλο μεγεθος (σε σχεση με αυτα που ειχα δει σε.... διαφορα site) αλλα μετα απο αυτο που είδα τωρα μου φαινετε τεράστιο :ρ .
Σιγουρα πάντως οταν σου λειπει κάτι, θα κάνεις ότι μπορεις για να το καλυψεις. Αρα συμφωνω σε αυτό και προσθέτω πως επειδη βιάζονται να γίνουν φουσκωτοι παιρνουν και ενα σορο αναβολικα τα οποια ναι μεν σε φουσκωνουν αλλα σε.... ξεφουσκωνουν αλλου ;Ρ
κανοντας τα πραγματα ακόμα χειρότεραΥπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
06-04-2016, 17:37 #384
06-04-2016, 18:20 #385
Χαχα,δηλαδη θες να μου πεις οτι οποιος ειναι ομορφος εχει μυαλο βλητου ενω οποιος δεν ειναι,ειναι μεγαλο μυαλο?
Το ιδιο ποσοστο ηλιθιων υπαρχει και στους ομορφους και στους υπολοιπους.
Και τόσες άλλες γυναίκες που τα έχουν με μετρίους ή ασχημους (οπως ο why του αποκαλεί) δεν υπάρχουν;;;;;;;
Ειναι ηλίθιες;;;; Δεν έχουν αυτοεκτίμηση;;; Τι;;;
β)Ελλειψη μυαλου
γ)Ελλειψη γουστου
δ)Ειναι και οι ιδιες ασχημουλες και βρισκουν καποιον στα μετρα τους
ε)Ο αλλος εχει λεφτα οποτε παραβλεπουν την εμφανιση του
Να μαντέψω πως δεν είσαι "ωραιος" και δεν είσαι καλός με τις γυναικες και λες αυτο για να νιωσεις καλυτερα (του στυλ δεν με θελει καμια γτ θέλουν μόνο ομορφους), ή είσαι απο εκεινους που όλη τους την ζωη την περνάνε στα γυμναστηρια και παλι δεν είσαι καλός με τις γυναίκες και το λες αυτό για να νιωσεις πάλι καλυτερα (του στυλ δεν με θέλει καμια γιατι δεν έχουν αυτοεκτίμηση). Δεν θα σου σπάσω εγω λοιπόν την φούσκα. Θα σου κουνησω καταφατικά το κεφάλι και θα απομακρυνθω....
Η εμφανιση ανοιγει πορτες...και ποδια.Προφανως απο μονη της δεν αρκει,αλλα ουτε και η ασχημια σου εξασφαλιζει καποιο διανοητικο ή ψυχικο προσον.
Μια χαρα μπορεις να σαι ευγενικος,με αυτοπεποιθηση,χιουμορ κλπ οντας/ουσα ωραιος/ωραια.Η κακη εμφανιση ειναι ενα μειονεκτημα,ασχετα αν καποιοι μπορουν και το καλυπτουν με αλλα χαρισματα.
Υ.Γ. Νομίζω πως κατάλαβα τι συμβαίνει είσαι γυμνασμενος και ωραίος αλλα δεν... με κοπελα γτ όλες θέλουν ασχημους ή μετριους και λες αυτά με την ελπίδα να το ακουσουν και να σκεφτουν πως "αα αν παμε με αυτους που μας αρέσουν δεν θα έχουμε αυτοεκτίμησει, πρέπει να πηγαίνουμε μόνο με γυμνασμένους". Θα σου πω πως είναι το πιο ηλιθιο σχέδιο που ακουσα ποτε μου!!!!
06-04-2016, 19:15 #386
Εννοείται πως η εμφάνιση παίζει ρόλο, όμορφος και έξυπνος έχει πιο πολλές επιτυχίες από άσχημο και έξυπνο, δε νομίζω πως αυτό το αμφισβητεί κανείς. Η διαφωνία βρίσκεται στο ότι ΜΟΝΟ η ομορφιά μετράει και πως αν κάποιος γίνει μπρατσωμένος με 6-pack και τα ρέστα οι όμορφες γυναίκες θα μαλλιοτραβιούνται ποια θα του πρωτοκάτσει. Δεν ισχύει.
Why-always-me : Εκτός από γυμναστήριο κτλ για εξωτερική εμφάνιση -που πολύ καλά κάνεις και προσπαθείς να αρέσεις... και ποιός δε θέλει?- σκέψου λίγο μήπως και η συμπεριφορά σου απωθεί τις εμφανίσιμες. Αν μιλάς στην real life όπως γράφεις εδώ, λιγούρικα και μονότονα, υπάρχει πρόβλημα.
06-04-2016, 19:17 #387
Γουάι ηρέμησε φίλε γιατί αυτά τα παιχνίδια πρόκλησης που κάνεις είναι για ηλίθιες γκόμενες και μόνο το είπα και σε άλλον το λέω και σε σένα έτσι πως μιλάς μόνο ηλίθιους θα μαζέψεις γύρω σου κάθε ποστ που είναι δύο γραμμές και πέντε λέξεις θες να τα λες λεγε τα άλλα μη νομίζεις ότι δεν έχεις πρόβλημα έχεις και παρέχεις και άσε τους βλάκες να σου λένε ότι είσαι καλά όπως στο είπα κι άλλη φορά είναι θέμα μυαλού δυστυχώς για σένα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-04-2016, 19:21 #388
1ον ποτε δεν είπα αυτό. Αλλα εσυ λες πως μονο η εμφανιση εχει σημασια αρα σου μιλαω για κάποιον που εχει μονο εμφανιση.
2ον Είναι αναλόγος τι ψάχνει μια γυναίκα (όμορφη). Αν ψάχνει κάποιον που να κανει καλό σεξ θα ψαχνει κάποιον που κανει καλό σεξ, (είτε είναι κοντός, είτε ψηλός, είτε όμορφος, είτε ασχημος, είτε εξυπνος, είτε ηλιθιος κλπ), αν πάλι δεν εχει αυτοεκτίμηση αλλα θελει να δείξει στον εαυτό της πρώτα και μετα στις φίλες της οτι αξίζει τότε θα πάει με κάποιον ομορφο* (είτε είναι εξυπνος, είτε είναι ηλιθιος) και αν θελει κάτι σοβαρό θα πάει με κάποιον έξυπνο** (είτε είναι όμορφος, είτε όχι)
Δηλαδη οταν μια γυναίκα δεν σε γουστάρει ανηκει αναμεσα σε αυτες τις 5 κατηγορίες. Τι να πω θαυμάζω την αυτοπεποίθηση σου!
Να σου κανω μια ερωτηση; εσενα πχ σου αρέσουν όλες οι ομορφες γυναίκες, αυτές δλδ που αλλοι άντρες εχει πιαστει το χέρι τους :p (αν καταλαβαίνεις τι εννοω) απο τον θαυμασμό τους; Πχ εμενα δεν μου αρέσει καθόλου σαν γυναίκα η Angelina Jolie που θεωρείται η πιο ωραία γυναίκα στον κόσμο (θα ηθελα να ηξερα πιο την ψηφισε) και ειλικρινά εγω δεν βρισκω τίποτα ωραιο πάνω της. Και να ερχόταν γονατιστή και να μου έλεγε να κανουμε σεξ... αηδιαζω και μονο στη σκέψη.
Δεν εχουν ολοι το ιδιο γουστο. Και δεν είναι θαμα καλου ή κακου γουστου. Μπορει εσενα πχ να σου αρέσουν οι γυναίκες που εχουν νευρικη ανωρεξία ενω σε αλλόν οι "χοντρες". Το ιδιο ισχυει και για τις γυναίκες.
Και αυτά δεν στα λέω ετσι, για να χρυσωσω το χάπι. Ξέρω γυναίκα που παράτησε τον κουκλο και γυμνασμενο αντρα της για εναν χοντρο και οταν την ρωτησαν γτ είπε "δεν με ευχαριστουσε σε τίποτα, και προτειμω να είμαι και με τον χασάπη της γειτονιάς και να περνάω καλά παρά με αυτόν". Δεν λέω πως αυτη η πουτ@ν@ εκανε καλά αλλα στο λεω για να καταλάβεις ότι αυτη εψαχνε κατι αλλο. Δεν είναι όλα ασπρο μαυρο, υπάρχουν και οι 50 αποχρωσεις του Γκρι :ρ
Σε αυτό δεν θα διαφωνισω, ανοιγει πόδια για μια ξεπέτα. Για να πει στις φίλες της εκανα σεξ με τον τάδε που ήταν κούκλος. Περα απο αυτό ομως δεν θα κολλησει εκει όπως ο άντρας. Δυστιχως θα κοιτάξει και άλλα πράγματα που αν δεν τα έχεις δεν θα πάρεις κατι περισσοτερο απο ξεπέτα (εκτος αν είναι απο αυτές που θέλουν να περάσουν "καλα" με κάποιον). Εχω φίλο που απο εμφάνιση δεν βλέπετε αλλα εχει τέτοιο λέγειν, αυτοπεποίθηση και χιουμορ που μπορει να εχει όποια θέλει. Στοιχημα βαζαμε με αλλους φίλους σε μπαρακια και τον στέλναμε να μιλάει σε γυναίκες και όυτε μια φορα δεν απετυχε.
Δεν λέω πως το να είσαι ασχημος είναι πλεονέκτημα, είναι μειονέκτημα αλλα είναι ενα μονο και αν εχεις ενα σωρό αλλα πλεονεκτήματα μια χαρά μπορείς να το καλυψεις. Εξάλλου και οι "ομορφοι" δεν εχουν κι αυτοι μειονεκτήματα; Ή μήπως πιστευεις πως όποιος είναι όμορφος είναι ο τέλειος αντρας, ο αντρας ο σωστός, ο πρόστυχος, ο εξυπνος, ο γοητευτικός....
Και πιστεψέ με δεν θέλω να σε κάνω να νιώσεις ασχημα. Απλως μην είσαι απόλυτος και μην προσβάλεις τις γυναίκες που δεν σε γουστάρουν. Αν είναι να προσβάλουμε αποια γυναίκα δεν μας θέλει, εγω θα πρέπει να μισω σχεδόν όλες τις γυναίκες :ρ . Να είμαστε και λογικοί ρε φίλε, μην είμαστε και πλεονέκτες....
*με το ομορφος εννοω κάποιον γυμνασμένο και ωραίο σε εμφάνιση
** με το έξυπνος εννοω κάποιον που εχει λέγειν και σε κανει να κρεμεσε απο το στόμα του όποτε σου μιλάει.Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει
06-04-2016, 19:21 #389
Παιδιά να ξέρετε ο γουάι είναι φοιτητής
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-04-2016, 19:23 #390