Αυτη ειναι η αποψη σου , εγω εχω απο την 7/15 τακτικες φιλικες σχεσεις , τηλεφωνακια , με μια 19χρονη , σε πληροφορω, αν κιημουν αρνητικος στην αρχη , λογω διαφορας ηλικιας , συνεννοουμεθα περιφημα , αλλα ειναι ατσιδα η κοπελα , και πολυ ωριμη .....
και πολλοι αντρες επισης ενα χερακι ξυλο το θελουν γιατι δεν εκτιμουν ! τα απαιτουν ολα ετοιμα και στρωμενα απο τη μαμα-γκομενα, και αν τους κουνησει την ουρα καμια γατα, γινονται λουης...
Και οταν τους φορτωσει τα κερατα η γατα αυτη, μετα φταινε οι απιστες, οι φιλοχρηματες, κλπ...
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Μα άμα μια γυναίκα σου φορτώσει κέρατα αυτομάτως είναι άπιστη και ******* και τσούλα εκτός φυσικά άμα καταπιέζεται πάρα πολύ άγρια στην σχέση της (πχ δέχεται κακοποίηση, σωματική ή ψυχολογική, απο τον συντροφο της)...Απλά πράγματα!
Φιλοχρήματες?? Μα ολες οι γυναικες του κόσμου δεν είναι παραδόπιστες?? Άμα έχεις αμαξι πολυτελειας και βαρύ πορτοφαλι και χρυσό σκουλαρικακι την έχεις λιώσει την άλλην, αυτή είναι η αλήθεια....
χαχα ξερεις εδω και κατι δεκαετιες οι γυναικες εχουν βγει στην αγορα εργασιας, εχουν μισθο, ασφαλιση! Δεν περιμενουν απο τον κουβαλητη του σπιτιου να τους τα φερει ολα ετοιμα κλεισμενες στην κουζινα....
Μη σου πω οτι υπαρχουν κατι αντρες που κοιτανε ποια εχει σιγουρο μισθο να της προτεινουν γαμο για να εξασφαλιστουν.
Καλά, έτσι μου έρχεται να αρχίσω να ανοίγω τώρα τα παλιά μου θέματα για το πως θα επρεπε να ειναι η κοινωνια αλλα δεν γουσταρω να ξαναφαω μπαν....
Quote:
Εγώ φαλλοκράτης?? Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις??
βγηκε ανεκδοτο με τον τοτο το φαλοκρατη για πες το μου?
να σαι καλα...!
Ε, δεν μ' αρέσει εμένα σε δικό μου θέμα, σεβάσου το επιτέλους!
Δελφίνι, εσύ τα έκανες σκατά σιγά μην σε λυπηθώ κιόλας και στην τελική δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω, τσακίσου από εδώ που το κάνεις επίτηδες για να μ΄εκνευρίζεις και μετά μου το παίζεις καλό κορίτσι κι αθώα περιστερά...
Ποια είσαι εσύ που θα μου πεις τι θα κάνω; Άντε παράτα με πια αξημέρωτα, πάψε να με ενοχλείς!
Που επειδή εσύ θέλεις σώνει και καλά αποδοχή θα με πρήζεις συνέχεια! Ε δεν είσαι καλή όσο κι αν προσπαθείς να το παίξεις, άσε με ήσυχη πια! Με ενοχλείς συνέχεια και μετά παραπονιέσαι που τρως παρατηρήσεις! Με ταράζεις, σταμάτα το πια! Και ναι, είμαι αυστηρών αρχών κι εσύ με ενοχλείς με όσα κάνεις που βρίζεις κλπ...ΑΣΕ ΜΕ ΗΣΥΧΗ ΠΙΑ!!! Με κάνεις χειρότερα!
Όταν μου κουβαλιούνται εδώ πέρα σε δικό μου θέμα που το έγραψα για να βρω βοήθεια έχω κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθώ...ν' ανοίξουν δικό τους και να μην με ενοχλούν...
Καλά άσε κι εγώ χάλια νύχτα περνάω σήμερα με το γάτο να γκρινιάζει συνέχεια και να με ξυπνάει...
Ε, τώρα τι να σου πω, είσαι απαράδεκτος! Για μένα είναι σημαντικό αυτό το θέμα, δεν το άνοιξα για να κάνετε εσείς chat! Και το λένε κι οι κανόνες που τους γράφετε και μετά μου λες γιατί κάνω αναφορές...βρε μια χαρά κάνω, όχι θα κάτσω να με συγχύζετε εσείς...δεν σφάξανε!
Και δεν πρόκειται ν' απαντήσω ξανά ούτε σ' εσένα ούτε στο δελφίνι μόνο το ψωμοτύρι μου θα τρώω οπότε μην μου απευθύνεστε τζάμπα εκτός κι αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε...
Kαλε , πως κανεις ετσι ? ιδιοτροπεψες .........
ντροπη σας να κανετε εναν ανθρωπο ( το κυκνάκι) να αναστατωνεται και μην εχει ψυχικη ηρεμια με τις φασαρίες σας, τουλαχιστον σεβαστείτε οτι υπαρχει ενα προβλημα γενικα και μην διογκωνετε το προβλημα!!!! κωλοφόρουμ
Με σύμβολο τον " αδικοχαμένο " Παντελίδη, απαραίτητο αξεσουάρ τον ένα τόνο μπογιά ακόμα και για το περίπτερο, έφεση και μεράκι στο one night up, αποστροφή απο το συναίσθημα και έλξη απο την πιστωτική κάρτα του λεγάμενου....αυτή είναι η μόνη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό!
Βέβαια τόσο πλούσια είναι η ελληνική γλώσσα, όλο και κάποια άλλη λέξη μπορεί να υπάρχει...
Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει στο νήμα είναι, ο ένας θέλει να δέρνει τις γυναίκες και να τις λέει Π......ες, οι κοπέλες προσπαθούν να του δώσουν να καταλάβει ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα και συμφωνώ μαζί τους στα περισσότερα. Ο άλλος βρίζει τους πεθαμένους όποιοι και αν ήταν αυτοί-ος-η και στην τελική έγινε το θέμα αλλαμπούρδαλα.
Με πρόλαβε η διαχείριση :)