Απορίες σχετικά με τους άντρες και τη συμπεριφορά τους μέσα στις ερωτικές σχέσεις... - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 29 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast
Results 376 to 390 of 433
    Senior Member
    Εγώ φαλλοκράτης?? Το άλλο με τον τοτό το ξέρεις??

βγηκε ανεκδοτο με τον τοτο το φαλοκρατη για πες το μου?
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 30-08-2016 at 11:48.

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Aeon; 30-08-2016 at 11:48.
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    να σαι καλα...!

Senior Member
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Όχι αλλά ξέρω ένα άλλο...Ήταν κάποτε ο κόκορας και κυνήγαγε την κότα για να την πηδηξει...Η κότα καθώς έτρεχε σκέφτονταν <<Άμα συνεχίσω να τρέχω θα χάσω το γ...ση, άμα σταματήσω θα με πει *******, αα το βρήκα! Θα σκοντάψω!>>...
    βρε περαστικε ηρεμησε ..δεν είναι ολες οι γυναικες πουτ...όπως κ δεν είναι ολοι οι αντρες μαλακ..

δεν είναι όλα τα δαχτυλα ιδια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μα μας αρεσει να μαλωνουμε με τον Νικ , εμενα τουλαχιστον μαρεσει , δεν ξερω ο Νικ .......
    Ε, δεν μ' αρέσει εμένα σε δικό μου θέμα, σεβάσου το επιτέλους!
    Δελφίνι, εσύ τα έκανες σκατά σιγά μην σε λυπηθώ κιόλας και στην τελική δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω, τσακίσου από εδώ που το κάνεις επίτηδες για να μ΄εκνευρίζεις και μετά μου το παίζεις καλό κορίτσι κι αθώα περιστερά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Δεν σε ξέρω εσένα προσωπικά αλλά πολλές γυναίκες θα άξιζαν ένα ωραίο χεράκι ξύλο λόγω συμπεριφοράς...Άλλες γυναίκες στο ισλαμ φορανε μπούρκες και τις πετάνε οξύ στα μούτρα και εδώ αντί να προσφέρουν κάτι καλό κάνουν σκατά την κοινωνία με την συμπεριφορά τους κοιτάζοντας μόνο χρήμα και καλοπέραση...
    Περαστικέ, εγώ είμαι πολύ ήσυχο άτομο με μεγάλη υπομονή αλλά όλα έχουν και τα όρια τους...
    Επίσης στο ισλάμ είναι νόμιμος κι ο βιασμός, μην μου πεις ότι το υποστηρίζεις κι αυτό...
    Τέλος ούτε εσείς είστε διαμάντια...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ναι έχεις δίκαιο η Κύκνος τις έχει ψωμοτύρι!!!

Που λες Κύκνε εγώ με αυτά που τραβάω θα ανακηρυχθώ σε αγία, πάει πολύ να μην με συμπαθείς κιόλας. Εμένα πρέπει να με αγαπάς για όσο περνάω στα καλά καθούμενα, ακόμα και αν φταίω...
    Ποια είσαι εσύ που θα μου πεις τι θα κάνω; Άντε παράτα με πια αξημέρωτα, πάψε να με ενοχλείς!
    Που επειδή εσύ θέλεις σώνει και καλά αποδοχή θα με πρήζεις συνέχεια! Ε δεν είσαι καλή όσο κι αν προσπαθείς να το παίξεις, άσε με ήσυχη πια! Με ενοχλείς συνέχεια και μετά παραπονιέσαι που τρως παρατηρήσεις! Με ταράζεις, σταμάτα το πια! Και ναι, είμαι αυστηρών αρχών κι εσύ με ενοχλείς με όσα κάνεις που βρίζεις κλπ...ΑΣΕ ΜΕ ΗΣΥΧΗ ΠΙΑ!!! Με κάνεις χειρότερα!

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Περαστικέ, εγώ είμαι πολύ ήσυχο άτομο με μεγάλη υπομονή αλλά όλα έχουν και τα όρια τους...
    Επίσης στο ισλάμ είναι νόμιμος κι ο βιασμός, μην μου πεις ότι το υποστηρίζεις κι αυτό...
    Τέλος ούτε εσείς είστε διαμάντια...
    Το πόσο ήσυχη είσαι και πόσο υπομονή έχεις φαίνεται απο τις μπιχτες σου προς διάφορα μέλη αλλά τέλος πάντων...
    Εντάξει απο εκεί που μέχρι σήμερα ήμουν άνετος για κάνα μισάωρο ένιωσα σκατά γαμω την ζωή μου μέσα

Senior Member
    Το πόσο ήσυχη είσαι και πόσο υπομονή έχεις φαίνεται απο τις μπιχτες σου προς διάφορα μέλη αλλά τέλος πάντων...
    Εντάξει απο εκεί που μέχρι σήμερα ήμουν άνετος για κάνα μισάωρο ένιωσα σκατά γαμω την ζωή μου μέσα
    Όταν μου κουβαλιούνται εδώ πέρα σε δικό μου θέμα που το έγραψα για να βρω βοήθεια έχω κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρηθώ...ν' ανοίξουν δικό τους και να μην με ενοχλούν...
    Καλά άσε κι εγώ χάλια νύχτα περνάω σήμερα με το γάτο να γκρινιάζει συνέχεια και να με ξυπνάει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ε, δεν μ' αρέσει εμένα σε δικό μου θέμα, σεβάσου το επιτέλους!
    ...
    Ελα βρε Κυκνε , δεν ανοιξες και κανα τρομερο θεμα , αμα ανοιγες , ' πως θα βγει η Ελλαδα απο την κριση ' , δεν θα εγραφε κανεις τιποτα οφ τοπικ .............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ελα βρε Κυκνε , δεν ανοιξες και κανα τρομερο θεμα , αμα ανοιγες , ' πως θα βγει η Ελλαδα απο την κριση ' , δεν θα εγραφε κανεις τιποτα οφ τοπικ .............
    Ε, τώρα τι να σου πω, είσαι απαράδεκτος! Για μένα είναι σημαντικό αυτό το θέμα, δεν το άνοιξα για να κάνετε εσείς chat! Και το λένε κι οι κανόνες που τους γράφετε και μετά μου λες γιατί κάνω αναφορές...βρε μια χαρά κάνω, όχι θα κάτσω να με συγχύζετε εσείς...δεν σφάξανε!

Senior Member
    Και δεν πρόκειται ν' απαντήσω ξανά ούτε σ' εσένα ούτε στο δελφίνι μόνο το ψωμοτύρι μου θα τρώω οπότε μην μου απευθύνεστε τζάμπα εκτός κι αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε...

Senior Member
    Kαλε , πως κανεις ετσι ? ιδιοτροπεψες .........

ντροπη σας να κανετε εναν ανθρωπο ( το κυκνάκι) να αναστατωνεται και μην εχει ψυχικη ηρεμια με τις φασαρίες σας, τουλαχιστον σεβαστείτε οτι υπαρχει ενα προβλημα γενικα και μην διογκωνετε το προβλημα!!!! κωλοφόρουμ

Page 26 of 29 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast