Αααα,τι μας κανει το αγχος?!!προσπαθησε να μημ το σκεφτεσαι,ολα αυτα ειναι στο μυαλο σου ειναι,πρεπει να βρεις εναν τροπο να διωξεις την ιδεα!
Printable View
Αααα,τι μας κανει το αγχος?!!προσπαθησε να μημ το σκεφτεσαι,ολα αυτα ειναι στο μυαλο σου ειναι,πρεπει να βρεις εναν τροπο να διωξεις την ιδεα!
Απλα βρισκομαι σε μια τραγικη κατασταση ,καθως περα απο το ιδιο το προβλημα,εχω και το αγχος των πανελληνιων...ηθελα να ρωτησω αν καποιος απο εσας εχει συμμετασχει σε συστημικη αναπαρασταση
Οτι ειναι να ρθει θα ερθει..μη σκεφτεσαι απο τωρα τα χειροτερα σεναρια..μη διαβαζεις στο ιντερνετ για συμπτωματα.Χαλαρωσε..ασχολ� �σου με κατι που σε ευχαριστει να ξεχνιεσαι
Ησουν σε ομαδα?εσυ τι εκανες?
Εχω παει 3 φορες λογω οικονομικου!απο το πρωτο ραντεβου τα ειπα ολα(για τις φοβιες μιλαω)!την πρωτη φορα μονο με ακουγε πιο(λογικο)ημουν κ σε πανικο ωτ αρχισα την αγωγη!την δευτερη φορα καναμε διαλογο κ πριν φυγω μου ειπε οτι θελω την επομενη φορα να γραψεις τα πιο ομορφα πραγματα απο την παιδικη σου ηλικια!την τριτη φορα μου ειπε κατι αλλο!πολυλογω αυτη τη στιγμη...η ουσια ειναι οτι δεν τον εχω ρωτησει τι ακριβως κανουμε!θα τον ρωτησω την αλλη φορα!
Αρα δε συμμετειχες σε "δρωμενο" ...τοποθετουμασταν στο χωρο και υποτιθεται οτι μας παρακινουσε καποια ("ενεργεια " να το πω;)και ελεγε ο καθενας τι ενιωθε..και λυνοταν ενα κομματι του προνληματος..καποια σκηνικα με τρομαξαν..οπως για παραδειγμα οταν ηρθε η δικη μ αναπαρασταση,ο εκπροσωπος δε μπορουσε να περπατησει και να αναπνευσει..
Εριξα μια ματια στο νετ νομιζω ειναι αλλο η αναπαρασταση κ αλλο η ψυχοθεραπεια!κ που υποτιθετε οτι σε βοηθαει η αναπαρασταση?
Γιατι δεν δοκιμαζεις την ψυχοθεραπεια?βασικα τι προβλημα εχεις?
Ξεκινησα με κρισεις πανικου απο το 14..επειτα φοβιες για σωματικες ασθενειες..και εχει 1 χρονο τωρα..που μου ξεκινησαν συμπτωματα της ιψδ..μεχρι τωρα ηξερα πως οσο και να αγχωθεις ,δε μπορει να γυρισει σε ψυχωση..ομως διαβασα καποιες περιπτωσεις εδω μεσα,που με φρικαραν..
ιδεοληψιες εχεις φιλε...χαλαρωσε....
ψυχωση συνηθως παθαινει καποιος απο χρηση ναρκωτικων..απο παρα πολυ στρεσσ η στεναχωρι;α....
απλα ηρεμησε...
Μην αγχωνεσε για ψυχωση και εγω σαν εσενα ειμαι το ιδιο φοβο εχω αλλα απο ερευνα που εκανα στο ιντερνετ απο γνωμες του γιατρου μου και απο συζητησεις μ ατομα π εχουν ψυχωση διαπιστωσα οτι αμα εχεις ψυχωση εσυ δν το καταλαβαινεις αλλα οι γυρω σου..δλδ δν θα ειχες τον φοβο αυτο θα νομιζες οτι εισαι καλα οι αλλοι θα τν καταλαβαιναν οτι κατι δν παει καλα..δν ειμαι κ σιγουρος ετσι νομιζω..αλλα κ εγω ο ιδιος παρολο που τα ξερω δν λεει να μ φυγει αυτος ο φοβος φοβαμαι οτι ειμαι στν προδρομη φαση και θα παθω ψυχωση..
Ενχ μπορει να μην εχω ψυχωση τελικα αλλα κ αυτα που νοιωθω κ στν κατασταση που ειμαι παλι χαλια νοιωθω μπορει να μην εχω ψυχωση αλλα νοιωθω οτι κατι δν παει καλα με το μυαλο..σαν να τα επαιξε λιγο..εχω χασει τελειως τν ευατο μου..τλπ αντε να δουμε ποτε θα στρωσουμε τελειως...
Καλημερα στο ομορφο παρεακι!dimkn εχω περασει κ εγω ιδεοληψιες,αγχος για ψυχωση,κρισεις πανικου κλπ,μην φοβασαι δεν παθαινεις ψυχωση,το αγχος τα προκαλει ολ αυτα!
Χριστοφορε μπορει κ τα χαπια να σε χειροτερευουν,σκεφτεσαι να πας σε ψυχολογο?
καλημερα! τι κανετε?? φιλε εγω υποφερω απο επεισοδια τεραστιων διαστασεων στρες! δεν υπαρχει οταν ειμαι ετσι, ειμαι εντελως φρικαρισμενη, αποδιοργανωμενη πληρως, τρεμει ολο το σωμα συνεχομενα για μηνες ολοκληρους!! θολωνει το κεφαλι μου,χανω συγκεντρωση εντελως, δεν ακουω καλα κ δεν βλεπω καλα..πεφτω στο κρεβατι κ τρεμω 24 ωρες κ 7 ημερες! κ ομως ψυχωση δεν επαθα ποτε!!!
απλα οταν εισαι ετσι πρεπει να παιρνεις ενα ηρεμιστικο μεχρι να δρασει το αντικαταθλιπτικο για να μην κουραζεται το νευρικο συστημα.. οσο το αφηνεις ετσι τοσο χειροτερευει..αποδυναμωνετ αι το νευρικο συστημα κ μετα μπορει να ακολουθησουν πολλα!!
πρεπει μεσα στην μερα εστω κ για λιγες ωρες να υπαρξει τεχνητη χαλαρωση.
Καλημερα anxious?τι κανεις?εγω δεν ειμαι κ τοσο καλα,εκανε κατι ακυρα ο αδερφος μου χτες το βραδυ κ εχω αγχωθει λιγο!παλι φοβιες ρε γμτ!ζαλιζομαι ρε συ,ελπιζω να ηρεμησω!
καλα ειμαι εγω..οκ..σημερα εχω κ ψυχοθεραπεια.
αληθεια..το cybalta το ανεβασες? πηρες κ το λυρικα?
τι κανεις απο φαρμακα τωρα..
να ξερεις οποιαδηποτε αλλαγη, αυξηση φαρμακου αντικαταθλιπτικου, κανει υποτροπη για λιγο καιρο μεχρι να συνηθισεις..
θα χεις ταραχουλες δλδ.
τι ακυρα εκανε ο αδερφος σου? κ εσυ γιατι αγχωθηκες?
εγω δεν ξεκουραστηκα καθολου το σκ γιατι εκανα γενικη στο σπιτι κ τωρα νιωθω κουρασμενη, κλεινουν τα ματια μου κ ειμαι στο γραφειο..
Ειναι σε δοση συντηρησης οποτε προσεχουμε λιγο!εχω αγχωθει μην αρχισουμε παλι τα ιδια κ μην το παθω κ εγω!!
γαμωτο επηρρεαζεσαι εκει περα..εν τω μεταξυ σε περασα για τον χριστοφορο, γαιτι ειδα το μνμ βιαστικα, γι αυτο σε ρωταω για λυρικα κ συμπαλτα..ο.τι να ναι..σορρυ..εσυ τι παιρνεις ειπαμε?
σιγα μη το παθεις κ συ!! αν ηταν θα το χες παθει ηδη..επισης δεν εχεις την ιδιορρυθμια του αδερφου σου! εχεις μια χαρα χαρακτηρα..τουλαχιστον ακουγεσαι οκ..εχεις αλλη προσωπικοτητα, εισαι οκ μη φοβασαι.
αν ηταν θα ειχε βγει.
η αληθεια ειναι οτι αυτα στην πλειοψηφια τους βγαινουν πολυ νωρις συνηθως..σε μικρες ηλικιες κ ειδικοτερα στην εφηβεια.
Δεν πειραζει!εγω παιρνω etiapin κ escitalopram actavis!νταξ την παλευω,θα μου περασει που θα παει?!
Ναι εχεις δικιο αλλα ειναι δυσκολο να χεις γαδ κ να ζεις σε ενα περιβαλλον με εναν αρρωστο ανθρωπο!θελει ψυχικη δυναμη!νταξ,το χω απλα καπου κουραζομαι!
εχεις δικιο, ναι ειναι δυσκολο...
κ γω θα φρικαρα ειλικρινα...αλλα κ τι να κανεις?
κανεις υπομονη μεχρι να μπορεσεις να πας να ζησεις καπου μονη σου..
Αυτο ηθελα να κανω αλλα δεν βγαινω οικονομικα!εστω για λιγο ρε συ,μακρια απο τα προβληματα!!
με συγκατοικο?το εχεις σκεφτει?τι ηλικια εχεις?
δεν υπαρχει παιδια αυτο που νιωθω, νιωθω τοσο βαρυ το κεφαλι κ τα ματια μου που κλεινω τα ματια για λιγο κ βλεπω ονειρα, κοιμαμαι ορθια..
τι στο διαολο συμβαινει?γιατι ολοι εδω μεσα ειναι μες στην ενεργεια, τρεχουν, δουλευουν, μιλανε κ γω ουτε καλημερα δεν μπορω να πω..σερνω το σωμα μου κ τα ποδια μου...
τι στο καλο μου συμβαινει?γιατι δεν μπορω να ξυπνησω?δεν εχω καθολου ενεργεια..μηπως φταιει το οτι δεν εχω φαει κρεας εδω κ 2 χρονια?
το graves?τι στο διαολο συμβαινει..νιωθω σαν να εχω παρει 3 ζαναξ!! ειλικρινα δεν ξερω..με εχει κουρασει αυτη η αισθηση..
32 ειμαι αλλα δεν θα θελα με συγκατοικο!
Αγχωθηκες για κατι?ειπες οτι δεν ξεκουραστηκες μπορει να ειναι κ απ αυτο!
Χριστοφορε δωσε λιγο χρονο στα φαρμακα!προσπαθεις 2 χρονια νομιζω κ δςν τα χεις καταφερει,θα μπορεσεις μονος σου?αν δεν εισαι ευχαριστημενος απο τον ψυχιατρο πανε κ σε εναν τεταρτο!μην τα παρατας!!
Δεν ειμαι η καταλληλη να σου πω αν θα κοψεις τα φαρμακα!αν τα κοψεις ομως ρωτα τον γιατρο σου οχι απο μονος σου!οτι αποφαση κ να παρεις εμεις ειμαστε εδω!!
Ρε anxioys εγω δεν εχω τρεμουλο και δεν φενεται εξωτερικα οτι εχω ανχος..τον ειπα τν γιατρο μ οτι εχω γαδ πιο πολυ παρα καταθλιψη και με λεει οχι καταθλιψη ειναι το βασικο μετα γαδ...αμα ειχες γαδ λεει θα ετρεμες δεν θα μπορουσες να κατσεις σ ενα μερος κ αλλα..
ακριβως..εγω εχω κ τα δυο ρε..ειναι μεικτη...αλλα τα εχω κ τα δυο εντονα!
δλδ οταν με πιανει δεν μπορω να κατσω σε ενα σημειο..με τηνΓΑΔ δεν ανακουφιζεσαι πουθενα!! οταν λεμε πουθενα! πουθενα! τρεμεις συνεχομενα λες κ εχεις παρκινσον..
κ το κεφαλι τσιτα συνεχομενα..
μετα αναμεσα σε ολο αυτο κανω κ μειζον καταθλιψη..εχω δλδ μεικτη διαταραχη..καταλαβες?
αλλες φορες μου βγαινει σκετη γαδ...αλλα σπανια.
τωρα τελος σεπτεμβρη εκανα σκετη ΓΑΔ..συνεχομενο τρεμουλο 24 ωρες για κανα 2μηνο μεχρι που πηρα θεραπεια..
η ΓΑΔ δεν υπαρχει ρε! σε κανει να νιωθεις οτι θα εκραγεις!!
Τ να πω θα το σκεφτω πολυ..