ΓΑΔ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ ΙΔΕΟΛΗΨΙΑ - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 54 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 376 to 390 of 805
    Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ιδεοληψιες εχεις φιλε...χαλαρωσε....
    ψυχωση συνηθως παθαινει καποιος απο χρηση ναρκωτικων..απο παρα πολυ στρεσσ η στεναχωρι;α....
    απλα ηρεμησε...
    Προφανως και δεν επαθα ξαφνικα ο,τι επαθα..εχω περασει εντονη στενοχωρια και στρες...και απλα ανησυχω μηπως εγω απο ιψδ,αποκτω ψυχωση ή την εχω ηδη

Senior Member
    Μην αγχωνεσε για ψυχωση και εγω σαν εσενα ειμαι το ιδιο φοβο εχω αλλα απο ερευνα που εκανα στο ιντερνετ απο γνωμες του γιατρου μου και απο συζητησεις μ ατομα π εχουν ψυχωση διαπιστωσα οτι αμα εχεις ψυχωση εσυ δν το καταλαβαινεις αλλα οι γυρω σου..δλδ δν θα ειχες τον φοβο αυτο θα νομιζες οτι εισαι καλα οι αλλοι θα τν καταλαβαιναν οτι κατι δν παει καλα..δν ειμαι κ σιγουρος ετσι νομιζω..αλλα κ εγω ο ιδιος παρολο που τα ξερω δν λεει να μ φυγει αυτος ο φοβος φοβαμαι οτι ειμαι στν προδρομη φαση και θα παθω ψυχωση..

Banned
    Quote Originally Posted by xristoforos28 View Post
    Μην αγχωνεσε για ψυχωση και εγω σαν εσενα ειμαι το ιδιο φοβο εχω αλλα απο ερευνα που εκανα στο ιντερνετ απο γνωμες του γιατρου μου και απο συζητησεις μ ατομα π εχουν ψυχωση διαπιστωσα οτι αμα εχεις ψυχωση εσυ δν το καταλαβαινεις αλλα οι γυρω σου..δλδ δν θα ειχες τον φοβο αυτο θα νομιζες οτι εισαι καλα οι αλλοι θα τν καταλαβαιναν οτι κατι δν παει καλα..
    Έτσι είναι όπως τα λες!

Senior Member
    Ενχ μπορει να μην εχω ψυχωση τελικα αλλα κ αυτα που νοιωθω κ στν κατασταση που ειμαι παλι χαλια νοιωθω μπορει να μην εχω ψυχωση αλλα νοιωθω οτι κατι δν παει καλα με το μυαλο..σαν να τα επαιξε λιγο..εχω χασει τελειως τν ευατο μου..τλπ αντε να δουμε ποτε θα στρωσουμε τελειως...

Senior Member
    Καλημερα στο ομορφο παρεακι!dimkn εχω περασει κ εγω ιδεοληψιες,αγχος για ψυχωση,κρισεις πανικου κλπ,μην φοβασαι δεν παθαινεις ψυχωση,το αγχος τα προκαλει ολ αυτα!
    Χριστοφορε μπορει κ τα χαπια να σε χειροτερευουν,σκεφτεσαι να πας σε ψυχολογο?
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by dimkn View Post
    Ξεκινησα με κρισεις πανικου απο το 14..επειτα φοβιες για σωματικες ασθενειες..και εχει 1 χρονο τωρα..που μου ξεκινησαν συμπτωματα της ιψδ..μεχρι τωρα ηξερα πως οσο και να αγχωθεις ,δε μπορει να γυρισει σε ψυχωση..ομως διαβασα καποιες περιπτωσεις εδω μεσα,που με φρικαραν..
    καλημερα! τι κανετε?? φιλε εγω υποφερω απο επεισοδια τεραστιων διαστασεων στρες! δεν υπαρχει οταν ειμαι ετσι, ειμαι εντελως φρικαρισμενη, αποδιοργανωμενη πληρως, τρεμει ολο το σωμα συνεχομενα για μηνες ολοκληρους!! θολωνει το κεφαλι μου,χανω συγκεντρωση εντελως, δεν ακουω καλα κ δεν βλεπω καλα..πεφτω στο κρεβατι κ τρεμω 24 ωρες κ 7 ημερες! κ ομως ψυχωση δεν επαθα ποτε!!!
    απλα οταν εισαι ετσι πρεπει να παιρνεις ενα ηρεμιστικο μεχρι να δρασει το αντικαταθλιπτικο για να μην κουραζεται το νευρικο συστημα.. οσο το αφηνεις ετσι τοσο χειροτερευει..αποδυναμωνετ αι το νευρικο συστημα κ μετα μπορει να ακολουθησουν πολλα!!
    πρεπει μεσα στην μερα εστω κ για λιγες ωρες να υπαρξει τεχνητη χαλαρωση.

Senior Member
    Καλημερα anxious?τι κανεις?εγω δεν ειμαι κ τοσο καλα,εκανε κατι ακυρα ο αδερφος μου χτες το βραδυ κ εχω αγχωθει λιγο!παλι φοβιες ρε γμτ!ζαλιζομαι ρε συ,ελπιζω να ηρεμησω!

Senior Member
    καλα ειμαι εγω..οκ..σημερα εχω κ ψυχοθεραπεια.
    αληθεια..το cybalta το ανεβασες? πηρες κ το λυρικα?
    τι κανεις απο φαρμακα τωρα..
    να ξερεις οποιαδηποτε αλλαγη, αυξηση φαρμακου αντικαταθλιπτικου, κανει υποτροπη για λιγο καιρο μεχρι να συνηθισεις..
    θα χεις ταραχουλες δλδ.
    τι ακυρα εκανε ο αδερφος σου? κ εσυ γιατι αγχωθηκες?
    εγω δεν ξεκουραστηκα καθολου το σκ γιατι εκανα γενικη στο σπιτι κ τωρα νιωθω κουρασμενη, κλεινουν τα ματια μου κ ειμαι στο γραφειο..

Senior Member
    Ειναι σε δοση συντηρησης οποτε προσεχουμε λιγο!εχω αγχωθει μην αρχισουμε παλι τα ιδια κ μην το παθω κ εγω!!

Senior Member
    γαμωτο επηρρεαζεσαι εκει περα..εν τω μεταξυ σε περασα για τον χριστοφορο, γαιτι ειδα το μνμ βιαστικα, γι αυτο σε ρωταω για λυρικα κ συμπαλτα..ο.τι να ναι..σορρυ..εσυ τι παιρνεις ειπαμε?

Senior Member
    σιγα μη το παθεις κ συ!! αν ηταν θα το χες παθει ηδη..επισης δεν εχεις την ιδιορρυθμια του αδερφου σου! εχεις μια χαρα χαρακτηρα..τουλαχιστον ακουγεσαι οκ..εχεις αλλη προσωπικοτητα, εισαι οκ μη φοβασαι.
    αν ηταν θα ειχε βγει.
    η αληθεια ειναι οτι αυτα στην πλειοψηφια τους βγαινουν πολυ νωρις συνηθως..σε μικρες ηλικιες κ ειδικοτερα στην εφηβεια.

Senior Member
    Δεν πειραζει!εγω παιρνω etiapin κ escitalopram actavis!νταξ την παλευω,θα μου περασει που θα παει?!

Senior Member
    Ναι εχεις δικιο αλλα ειναι δυσκολο να χεις γαδ κ να ζεις σε ενα περιβαλλον με εναν αρρωστο ανθρωπο!θελει ψυχικη δυναμη!νταξ,το χω απλα καπου κουραζομαι!

Senior Member
    εχεις δικιο, ναι ειναι δυσκολο...
    κ γω θα φρικαρα ειλικρινα...αλλα κ τι να κανεις?
    κανεις υπομονη μεχρι να μπορεσεις να πας να ζησεις καπου μονη σου..

Senior Member
    Αυτο ηθελα να κανω αλλα δεν βγαινω οικονομικα!εστω για λιγο ρε συ,μακρια απο τα προβληματα!!

Page 26 of 54 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast