Πω βρε ψαρακι να σου πω αν θες σου στελνω τη διαιτα του προηγουμενου που ειχα χασει 20 κατι κιλα την εχω σε word. Οι θερμιδες του γευματος μου ηταν 670 κ τις ππηγε στις 560 τωρα
Printable View
Πω βρε ψαρακι να σου πω αν θες σου στελνω τη διαιτα του προηγουμενου που ειχα χασει 20 κατι κιλα την εχω σε word. Οι θερμιδες του γευματος μου ηταν 670 κ τις ππηγε στις 560 τωρα
Έχω ένα κάρο συνταγές και για τα τωρινά μου κιλά (περίπου 550 θερμίδες το γεύμα) οπότε είμαι καλυμμένη Sengaia μου, σε ευχαριστώ πάντως!
Λόγω δουλειάς και λόγω καλοκαιριού (ζέστηηη) η αλήθεια είναι ότι δεν τρώω τα γεύματα μου όπως θα έπρεπε, τρώω κατά βάση σαλάτες....Καλό θα ήταν βέβαια να αρχίσω το κρέας γιατί και εγώ είμαι steak type και οι σαλάτες κάθε μέρα δε βοηθάνε το μεταβολισμό μου.......
καλησπέρα, μετά από αρκετή μελέτη σκέφτομαι σοβαρά να ακολουθήσω την δίαιτα με τα προϊόντα prevent. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας, από την εμπειρία σας αν είναι απαραίτητη η ιατρική παρακολούθηση και αν ναι -εάν ξέρετε- γιατρούς στην Αθήνα) που συνεργάζονται με την εταιρία εάν είναι συμβεβλημένοι με το ασφαλιστικό ταμείο του Δημοσίου ή με κάποιο κρατικό νοσοκομείο. Δυστυχώς τα οικονομικά μου δεν είναι σε θέση να καλύψουν το κόστος για τις τις σκόνες και τον γιατρό. Έχω πάει σε διαιτολόγο στο παρελθόν, έχω δίαιτες, είμαι εύκολη στη διατροφή μου αλλά λαίμαργη με τα γλυκά και δεν μπορώ να πω εύκολα όχι σε ένα καλό τραπέζι με φίλους, ή να στέκομαι έτσι με ένα ποτηράκι κρασάκι και μία μπουκίτσα φαγάκη. Αν και θα πρεπε! Έχω κάνει δύο παιδάκια και υποθυρεοειδισμό που είναι κάτω από ιατρική παρακολούθηση. Πρέπει όμως να χάσω 30 κιλά. Στα πλαίσια του μέσου όρου πόσους μήνες αγωγή με το σκεύασμα χάνονται αυτά τα κιλά? Σας ευχαριστώ και καλή δύναμη στην προσπάθειά σας! Να είστε υγιείς και να περνάτε καλά!
Αν βλεπεις οτι δεν βγαινεις οικονομικα μην το ξεκινησεις , δνε το γραφουν οι γιατροι αυτο, χρειαζεσαι τουλαχιστον 3 το μηνα και οι επισκεψεις στο γιατρο πες 2 φορες το μηνα αστα να πανε, εγω τα βρηκα με 34 ευρω στο ιντερνετ και 40 παιρνει ο γιατρος. Κλαο θα ειναι να πας σε γιατρο να σε παρακολουθει γιατι δνε ξερεις σε ποσες θερμιδες πρεπει να ξεκινησεις και ασε που σου κανουν μετρησεις αυτοι.
Καλημέρα Antigoni!
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω όσον αφορά στους γιατρούς στην Αθήνα ή το ταμείο Δημοσίου....Εγώ πάντως που επίσης είχα Δημόσιο πλήρωνα κανονικά την εξέταση επειδή δεν δικαιολογείται σαν καθαρή ιατρική επίσκεψη...ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων! Μπορεί να είναι και ανάλογα με το γιατρό....
Η δίαιτα εμένα μου φάνηκε αποτελεσματική και βατή, δεν πεινούσα και δεν μου στερούσε τίποτα, αφού έτρωγα από όλα τα φαγητά (όσο έπρεπε βέβαια) και κάποια στιγμή μάλιστα μου επέτρεψε ο γιατρός να τρώω και κανένα light παγωτάκι.
Όσον αφορά τη λαιμαργία, αυτό είναι πιστεύω καθαρά δικό σου θέμα (και του καθενός μας....). Η δίαιτα δε θα σε βοηθήσει εκεί, αυτό θα πρέπει να το περιορίσεις μόνη σου, άσχετα από ποια δίαιτα θα κάνεις.
Τώρα οι ιατρικές εξετάσεις που γίνονται στην αρχή είναι λογικά για να εξασφαλίσει ο γιατρός σου ότι είσαι καλά γενικότερα, αν ήδη παρακολουθείσαι μπορεί να είσαι και καλυμμένη. Βέβαια, ο γιατρός σε παρακολουθεί κάθε 15 μέρες, βλέπει που κυμαίνεται το λίπος σου, το νερό του σώματος σου, ο μεταβολισμός σου και ανάλογα σου αυξομειώνει τις θερμίδες ή τον τύπο των γευμάτων σου. Κάθε 15 μέρες εμένα προσωπικά πάντως μου τις άλλαζε τις θερμίδες και μου εμπλούτιζε τα γεύματα (μη βαριόμαστε κι όλας). Αν έχεις υπόψη σου κάποια περίπτωση παρόμοια με τη δικιά σου ώστε να ακολουθήσεις μόνη σου μπορεί να τα καταφέρεις με τις θερμίδες και τα γεύματα!
Καλή Αρχή! :)
antigonihatz η αδερφή μου είχε ξεκινήσει την prevent πριν ακριβώς 1 χρόνο χωρίς να πάει σε γιατρό... Μίλησε με τα άτομα της εταιρίας και της είπαν πως πρέπει και για πόσο καιρό να παίρνει τις σκόνες. Από Αύγουστο 2010 μέχρι και Νοέμβριο 2010 πήγε από τα 132 Kg στα 97Kg, κοινώς έχασε 35 κιλά, όμως γυμναζόταν και έκανε τη δίαιτα κατά γράμμα. Προς το παρόν τα κιλά δεν τα ξαναπήρε παρά το γεγονώς πως δεν προσεχει καθόλου πλέον.
Επίσης, εγώ έκανα για 1 μήνα μόνο την δίαιτα με την prevent και παρά το γεγονός ότι έχω βλάβη στην υπόφυση, και λόγω αυτού ο θυρεοειδής δεν λειτουργει σωστά και παράγω ACTH, δηλαδή κορτιζόλη, και κάνω μέχρι και 5kg κατακράτηση υγρών την ημέρα, κατάφερα να χάσω 7 κιλά και το σημαντικότερο πόντους. Όλοι το είχαν παρατηρήσει.
Την Δευτέρα ξαναξεκίνησα την prevent και είμαι στο στάδιο της start και πειναω σαν τρελή. Το θετικό είναι πως ενώ ο γιατρός μου έδινε διουρητικά για να μην κάνω κατακράτηση (διότι λόγο της κορτιζόλης όσο νερό και αν έπινα κατουρούσα μόνο μια φορά την ημέρα) τώρα εδώ και 2 μέρες δεν έχω πάρει καθόλου διουρητικά και πηγαίνω συνέχεια τουαλέτα!!!
καλησπερα κοριτσια!!εγω θα ξεκινησω αυριο το πρεβεντ σταρτ και ο θεος βοηθος!ελπιζω να χασω,,γιατι εχω απογοητευτει!!γενννησα ενα κοριτσακι πριν 7,5 μηνες και οπωσ φανταζεστε τα κιλα κατσικωθηκαν για τα καλα!!πηρα 16 κιλα και εχασα 15 και μετα ξαναπηρα 2κιλα,,να μην τα πολυλογω ειμαι 81,4 και 1,66,,θελω να φτασω 70 τουλαχιστον,,,μπορει να με πει καποια τι τρςσ στο σταρτ?θα τη κανω μονη μου χωρις γιατρο,τη δοσολογια βαζεις απο την σκονη?
Καλησπέρα και απο'μένα!
Με λένε Φανή και ξεκίνησα χθες το Prevent Start (και μεθαύριο θα περάσω στο premium) με σκοπό την απώλεια 20 κιλών περίπου (από 15 και κάτω θα είμαι οκ).
Καλή συνέχεια σε όσες συνεχίζουν και καλή αρχή σε όσες ξεκινάνε!
ξεκινάω κι εγω αύριο...
4 μέρες σταρτ και μετα πριμιουμ.... σκεφτομαι 3 μήνες με σκοπο απώλεια 15 κιλά....
κι ο Θεος βοηθός...
καληνυχτα
καλημέρα!
ξεκινησα με το σταρτ σήμερα.
Γευση πολυ καλή κ ομολογω οτι δεν το περιμενα!
Αντε καλή μου αρχή :roll:
σήμερα
π. πριβεντ σταρτ
μ. γλωσσες στο γκριλ με
μια κούπα ρύζι
κολοκυθάκια βραστά
1 μήλο
β. πριβεντ σταρτ
2 λίτρα νερό
Ρία μου καλή αρχή και καλό κουράγιο!Ελπίζω να μην σε κουράσει το πρόγραμμα που απαγορεύει το οτιδήποτε στο ενδιάμεσο.
σε ευχαριστώ πολύ aggeloudaki μου!
Στάδια του Προγράμματος
1ο Στάδιο:
Ρύθμιση νερού σώματος-αποβολή γλυκογόνου
Διάρκεια: 3-4 ημέρες
?Πρωί: 55gr Start σε 300ml νερό
?(Κενό: 4-6 ώρες)
?Μεσημέρι: άπαχο κρέας ή κοτόπουλο ή ψάρι ψητό ή βραστό / σαλάτα με 1 κουταλάκι ελαιόλαδο / μία φέτα ψωμί ολικής άλεσης.
?Βράδυ: 55gr Start σε 300ml νερό
*Τα γεύματα πρέπει να απέχουν μεταξύ τους 4-6 ώρες. Ενδιάμεσα των γευμάτων μπορείτε να καταναλώνετε υγρά χωρίς θερμίδες (νερό, τσάι, καφέ, αναψυκτικά light).
2ο Στάδιο:
Ρύθμιση μείωσης λίπους - Steak Type
(Εάν πρέπει να χάσετε πάνω απο 7 κιλά)
Διάρκεια: 6 εβδομάδες
(Κατόπιν συνεχίζετε με τα γεύματα Spaghetti Type)
?Πρωί: 21,4gr Premium σε 250ml γαλακτοκομικό προϊόν έως 1,5% λιπαρά
?Μεσημέρι: Δίαιτα με βάση τις πρωτεΐνες (υδατάνθρακες 30% / πρωτεΐνες 40% / Λίπη 30%) Π.χ.ʼπαχο κρέας ή κοτόπουλο ή ψάρι ψητό ή βραστό, λαχανικά ωμά ή μαγειρεμένα, λίγο ελαιόλαδο, λίγο ψωμί ολικής άλεσης ή λίγες πατάτες βραστές ή ψητές ή λίγο ρύζι ή μακαρόνια βρασμένα, φρούτο.
?Βράδυ: 21,4gr Premium σε 250ml γαλακτοκομικό προϊόν έως 1,5% λιπαρά
*Τα γεύματα πρέπει να απέχουν μεταξύ τους 4-6 ώρες. Ενδιάμεσα των γευμάτων μπορείτε να καταναλώνετε υγρά χωρίς θερμίδες (νερό, τσάι, καφέ, αναψυκτικά light).
2ο Στάδιο:
Ρύθμιση μείωσης λίπους - Spaghetti Type
(Εάν πρέπει να χάσετε λιγότερα απο 7 κιλά)
Διάρκεια: Το στάδιο αυτό θα το ακολουθήσετε μέχρις ότου φτάσετε περίπου στο βάρος που επιθυμείτε.
?Πρωί: 16,6gr Basic σε 300ml γαλακτοκομικό προϊόν έως 1,5% λιπαρά
?Μεσημέρι: Δίαιτα με βάση τους υδατάνθρακες (Μεσογειακή Διατροφή: υδατάνθρακες: 55%/ πρωτεΐνες 20%/ λίπη 25%) Π.χ. λαδερό-λίγο ελαιόλαδο, τυρί χαμηλό σε λιπαρά, ψωμί ολικής άλεσης, φρούτο.
?Βράδυ: 16,6gr σε 300ml γαλακτοκομικό προϊόν έως 1,5% λιπαρά
3ο Στάδιο:
Ρύθμιση διατροφικών συνηθειών
Διάρκεια: 6-8 εβδομάδες
?Πρωί: (1ο Παράδειγμα: γάλα ή γιαούρτι χαμηλό σε λιπαρά, δημητριακά πρωινού, φρούτο) (2ο Παράδειγμα: χυμός πορτοκάλι, τόστ με κασέρι) (3ο Παράδειγμα: χυμός πορτοκάλι, αυγό βραστό, τυρί χαμηλό σε λιπαρά, ψωμί ολικής άλεσης)
?Μεσημέρι: Δίαιτα με βάση τους Υδατάνθρακες (Μεσογεική Διατροφή: υδατάνθρακες 55% / πρωτεΐνες 20 % / λίπη 25%) Π.χ. λαδερό-λίγο ελαιόλαδο, τυρί χαμηλό σε λιπαρά, ψωμί ολικής άλεσης, φρούτο.
?Βράδυ: 16,6gr Basic σε 300ml γαλακτοκομικό προϊόν έως 1,5% λιπαρά
4ο Στάδιο:
Συντήρηση
Διάρκεια: 6-8 εβδομάδες
?Πρωί: (1ο Παράδειγμα: γάλα ή γιαούρτι χαμηλό σε λιπαρά,δημητριακά πρωϊνού, φρούτο) (2ο Παράδειγμα: χυμός πορτοκάλι, τόστ με κασέρι) (3ο Παράδειγμα: χυμός πορτοκάλι, αυγό βραστό, τυρί χαμηλό σε λιπαρά, ψωμί ολικής άλεσης)
?Μεσημέρι: Δίαιτα με βάση τους Υδατάνθρακες (Μεσογειακή Διατροφή: υδατάνθρακες 55% / πρωτεΐνες 20%/ λίπη 25%) Π.χ.Λαχανικά μαγειρεμένα - λίγο ελαιόλαδο, τυρί χαμηλό σε λιπαρά, ψωμί ολικής άλεσης, φρούτο.
?Βράδυ: Δίαιτα με βάση τους Υδατάνθρακες (Μεσογειακή Διατροφή: υδατάνθρακες 55% / πρωτεΐνες 20% / λίπη 25%) Π.χΣαλάτα-λίγο ελαιόλαδο, λίγο άπαχο κρέας ή κοτόπουλο ή ψάρι ψητό ή βραστό ή τυρί χαμηλό σε λιπαρά, ψωμί ολικής άλεσης, φρούτο.
--------------------------------------------------------------------------------
Διατροφικοί Τύποι & Πρόγραμμα Διατροφής
Ποια διατροφή για ποιόν τύπο;
Τύπος Υδατανθράκων ? Spaghetti
Ενεργός μεταβολισμός
Οι υδατάνθρακες μεταβολίζονται γρήγορα και αφομοιώνονται καλά από τον οργανισμό ? μικρής διάρκειας ινσουλινική απάντηση.
Η καύση του λίπους δεν παρεμποδίζεται από την επίδραση των υδατανθράκων
Πρόταση:
Δίαιτα με τη Γραμμή 1 (PreVent Basic)
?Low Protein!
?High Carb!
?50-55% Ενέργεια από υδατάνθρακες ΓΔ κάτω από 50!
?15-20% Ενέργεια από πρωτεΐνες
?έως 30% Ενέργεια από λίπος
Τύπος Πρωτεΐνης ? Steak
Ληθαργικός, μη ενεργός μεταβολισμός
Οι υδατάνθρακες προκαλούν υψηλή ινσουλινική απάντηση
Η καύση του λίπους παρεμποδίζεται λόγω της δράσης των υδατανθράκων
Πρόταση:
Δίαιτα με τη Γραμμή 2 (PreVent Premium)
?Low Carb!
?High Protein!
?Έως 50% Ενέργεια από πρωτεΐνες
?20-30% Ενέργεια από υδατάνθρακες ΓΔ κάτω από 50!
?Έως 0,8 ?1 g. ανά kg βάρους έως 30%
?Ενέργεια από λίπος
Κορίτσια, μια καλοπροέραιτη συμβουλή, πίνετε πολύ ΝΕΡΟ ξέρω οτι αυτά τα σκευάσματα φρατουν τα νεφρά, εγώ είχα αλλάξει 2 γιατρούς και την έκανα για 3 -4 μήνες, ότι έχασα τα ξαναπήρα σε μικρότερο διάστημα!
ειχες επιπλοκες δηλαδή?
ria μου αυτή είναι η δική μου εμπειρία από το prevent...Quote:
Originally posted by aggeloydaki
εβίτα καλησπέρα και καλώς ήρθες,εύχομαι να κάνεις καλή αρχή και να έχεις καλά αποτελέσματα.
Σχετικά με το prevent,πριν μερικά χρόνια μου το έδωσε μία πολύ γνωστή γιατρός στην πόλη μου,η οποία εκτός από παθολόγος εκτελούσε και χρέη διαιτολόγου,κόσμος και κοσμάκης την επισκεπτόταν και από όσο κατάλαβα σε όλους μας το prevent πάσαρε,εγώ με αυτή την χαζοσκόνη αφενός έχανα πολύυυυυυυυυυυυυυ αργά έως βασανιστικά,όποτε τύχαινε και έκανα κάποια μικρή παρατυπία η ζυγαριά δεν ξεκουνιόταν με τίποτα μέσα σε ένα χρόνο σχεδόν έχασα 12 κιλά (σαχλαμάρες δηλαδή....)από ένα σημείο και μετά είναι απίστευτα κουραστικό να πίνεις 2 φορές την ημέρα γάλα με σκόνη αντί για φαγητό.... εκτός αυτού η συμβουλή της γιατρού κάθε φορά που πήγαινα ήταν να πίνω όλο και περισσότερο νερό και μία ωραία καλοκαιρινή πρωία πάω να φορέσω τα παπουτσάκια μου και ηταν αδύνατον.Είχα φτάσει σε σημείο να πίνω 4 λίτρα νερό την ημέρα και ήρθα και πρήστηκα ωσάν μπαλόνι,τα νεφρά μου τα "έπαιξαν"¨και ήταν αδύνατον να διαχειριστούν τόσο μεγάλο όγκο νερού,σημειωτέον το νερό το έπινα όχι γιατί δίψαγα αλλά γιατί "έπρεπε" ! Φυσικά αυτή ήταν και η τελευταία ημέρα που το ήπια και με όσα ξέρω σήμερα απορώ πως το έπινα,και τι χαζομάρα ήταν.σχετικά με την δική μου απώλεια σου είπα πενιχρή και μετά φυσικά ξαναπήρα αργά και σταθερά όλα τα κιλά πίσω,η ξαδέλφη μου που επίσης πήγαινε στην ίδια γιατρό έχασε 18 κιλά τα οποία αμέσως μόλις σταμάτησε τα πήρε όλα πίσω.Σου εύχομαι εσύ να έχεις καλύτερα αποτελέσματα αλλά συμβουλή μου θα ήταν να ακολουθήσεις κάποια ισσοροπημένη διατροφή και να μην πίνεις αυτά τα σκευάσματα :)
aggeloudaki μου σε ευχαριστώ πολύ για τη σημαντική αυτη πληροφορία... συμφωνω πως είναι χαζομάρα να πινεις σκόνες για να χάσεις βάρος κ φυσικά τόσο πολύ νερο ετσι γιατί ''πρεπει''. Θα σημειωσω λοιπον αυτα που σκοπευω να κάνω σε αντιδιαστολη των οσων σου συνεβησαν οτι,
1. Δεν προκειται να πίνω τόσο νερο (πχ 4 λιτρα την ημέρα) 2 λιτρα κ πολυ είναι
2. Δεν προκειται να συνεχίσω πανω απο μήνα εαν δεν δω απώλεια
3. Γενικά θα το προσπαθησω ακόμη κι αν εχω ραγδαία απώλεια, να συνεχίσω τα δυο ροφήματα μόνο για 6 εβδομάδες και μετά με basic ενα ρόφημα την ημερα εως max συνολικά 3 μήνες....... μεχρι να μπω σε προγραμμα υγιεινης διατροφης στο οποίο εχω πάρει απόφαση οτι θα πρεπει να ακολουθω μια ζωη.
Θεωρω λοιπον οτι η μακροχρονια χρηση του σε συνδιασμό με υπερβολικη κατανάλωση νερού με ατασθαλίες και μετα μια διατροφή πλούσια σε λιπαρα.... ε δεν εχει κ νοημα ουτε φυσικα το επιθυμητο αποτέλεσμα. Αυτός γιατρος πραγμα πολλα φαουλ εκανε... ευτυχως που δεν επαθες κ τιποτε χειρότερο
καλησπέρα!
2η μέρα σταρ κ ανυπομονω να ερθει η 4η γιατι εχω λυσσαξει στη πείνα λέμεεεεεε
βεβαια εχθές έκανα κ μια λαλακια γιατι κοιμηθηκα στην προσπάθεια μου να ξεχάσω τη πεινα μου κ δεν ήπια το βραδυνο ρόφημα... οπότε σήμερα ζαλιζόμουν από τη πεινα.
σημερα λοιπόν το πρόγραμμα εχει ως εξής:
π. ροφημα πριβεντ σταρτ
μ. κοτοπουλο βραστο με μπρόκολο κ μια φέτα ψωμί
β. ροφημα πριβεντ σταρτ
αυτο το σταδιο ειναι σταδιο αποτοξίνωσης βασικα κ οτι χανω τώρα είναι υγρα....
από το Σάββατο αρχιζει η λιπόλυση........
ξερω, ειναι ακραιο αυτο που κάνω αλλά...
προτιμώ να κανω αυτη τη λαλακια 2-3 μήνες και να αλλάξω τροπο διατροφής για μια ζωη, παρα να εχω αλλα προβλήματα υγειας στο μέλλον και να χρειαζεται να παιρνω φάρμακα για μια ζωη....
(τα λέω , να τα ακουσω εγω μπας και βάλω μυαλο.... γιατι δεν μου ειναι κ ευκολο αυτο που κάνω)
φιλιά!
Πολυ φοβαμαι ,χωρις να θελω να απογοητευσω τις κοπελες που παιρνουν το συγκεκριμενο σκευασμα ,οτι και να τα χασουν αυτα τα κιλα ,αντικαθιστωντας τα γευματα με αυτα τα ροφηματα ,οταν θα τελειωσει ολο αυτο ,οτι πολυ πιθανον να παρετε πισω τα κιλα.Ισως επηρεασετε αρνητικα και το μεταβολισμο σας.
Μια σωστη διατροφη χωρις πολλα λιπαρα και πολλους υδατανθρακες νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο.Μην βιαζεστε να τα χασετε ,οσο πιο γρηγορα τα χασετε ,τοσο γρηγορα θα τα ξαναπαρετε.Αν αλλαξετε τροπο διατροφης ,σιγα σιγα θα απαλλαχτειτε απο τα εξτρα κιλα ,αρκει να εχετε επιμονη και να το κανετε τροπο ζωης.
μα αυτο το προγραμμα αυτο το σκοπο εχει... η υιοθετηση σωστης διατροφικης συμπεριφορας....
οι γιατροι που σεβονται τον ορκο που εχουν δωσει δε τα συνιστούν για γρηγορη απωλεια βαρους χωρις να ακολουθησει ο υπερβαρος ολα τα σταδια... οι σκονες κρατανε λιγο... η σωστη διατροφη για πάντα... αν το βαλεις σκοπο....
εγω δε θελω να χασω βάρος για να εχω περιθωριο να τρωω παχυντικες τροφες χωρις τυψεις....
θελω να μην αποκτήσω διαβητη...
να μην κάνω καρδιοπάθειες...
να προλάβω εναν καρκινο ή ενα εγκεφαλικό στο μέλλον...
το οποίο μέλλον μπορεί να είναι κ αυριο το πρωι...
πως μπορεις να υιοθετησεις μια σωστη διατροφικη συμπεριφορα αν τρεφεσαι με υποκαταστατα γευματων?:no:
Το συστημα αυτο εχει σκονες μονο για λιγο διαστημα πρωι βραδυ... με αυτο το τροπο
-επιτυγχανεται η αποφυγη υπερφαγικών
(εγω τουλάχιστον τρεμω να σκεφτω να φαω κάτι... οχι να απλωσω κ χερακι)
-χανεις βαρος κ ανεβαινει το ηθικό σου
και σε 6 εβδομαδες πινεις μόνο το βραδυ σκόνη και σταδιακα κοβεις κ το βραδυνο...
η διατροφη δε που σου εχει για μεσημεριανο κ πρωινο εχει απιστευτα υγιεινες συνταγες... νοστιμες που δε βαριεσαι και δεν εχεις την αισθηση οτι τρως συνεχεια το ιδιο πραγμα...(πχ κοτοπουλο μαρουλι-μπιφτεκι ντοματα που εχουν αλλες διαιτες πρωτεϊνικες)
ολα τα πραγματα εχουν καλο κ ασχημο τροπο να τα κανεις με ανάλογο αποτελεσμα...
εχω ενα κακο γμτ τελικα... οταν κατι με εχει πεισει... με πορωνει... συγνωμη για τον ενθουσιασμο αλλα κι αυτο στοιχειο του χαρακτηρα μου είναι... δεν το ελεγχω πολλες φορες :)
ελπιζω παντως να μου βγει σε καλο αυτη η προσπάθεια
aggeloydaki... σου είχε πει να βάζεις μόνο υποκατάστατο αλατιου ?Quote:
ria μου αυτή είναι η δική μου εμπειρία από το prevent...Quote:
εβίτα καλησπέρα και καλώς ήρθες,εύχομαι να κάνεις καλή αρχή και να έχεις καλά αποτελέσματα.
Σχετικά με το prevent,πριν μερικά χρόνια μου το έδωσε μία πολύ γνωστή γιατρός στην πόλη μου,η οποία εκτός από παθολόγος εκτελούσε και χρέη διαιτολόγου,κόσμος και κοσμάκης την επισκεπτόταν και από όσο κατάλαβα σε όλους μας το prevent πάσαρε,εγώ με αυτή την χαζοσκόνη αφενός έχανα πολύυυυυυυυυυυυυυ αργά έως βασανιστικά,όποτε τύχαινε και έκανα κάποια μικρή παρατυπία η ζυγαριά δεν ξεκουνιόταν με τίποτα μέσα σε ένα χρόνο σχεδόν έχασα 12 κιλά (σαχλαμάρες δηλαδή....)από ένα σημείο και μετά είναι απίστευτα κουραστικό να πίνεις 2 φορές την ημέρα γάλα με σκόνη αντί για φαγητό.... εκτός αυτού η συμβουλή της γιατρού κάθε φορά που πήγαινα ήταν να πίνω όλο και περισσότερο νερό και μία ωραία καλοκαιρινή πρωία πάω να φορέσω τα παπουτσάκια μου και ηταν αδύνατον.Είχα φτάσει σε σημείο να πίνω 4 λίτρα νερό την ημέρα και ήρθα και πρήστηκα ωσάν μπαλόνι,τα νεφρά μου τα "έπαιξαν"¨και ήταν αδύνατον να διαχειριστούν τόσο μεγάλο όγκο νερού,σημειωτέον το νερό το έπινα όχι γιατί δίψαγα αλλά γιατί "έπρεπε" ! Φυσικά αυτή ήταν και η τελευταία ημέρα που το ήπια και με όσα ξέρω σήμερα απορώ πως το έπινα,και τι χαζομάρα ήταν.σχετικά με την δική μου απώλεια σου είπα πενιχρή και μετά φυσικά ξαναπήρα αργά και σταθερά όλα τα κιλά πίσω,η ξαδέλφη μου που επίσης πήγαινε στην ίδια γιατρό έχασε 18 κιλά τα οποία αμέσως μόλις σταμάτησε τα πήρε όλα πίσω.Σου εύχομαι εσύ να έχεις καλύτερα αποτελέσματα αλλά συμβουλή μου θα ήταν να ακολουθήσεις κάποια ισσοροπημένη διατροφή και να μην πίνεις αυτά τα σκευάσματα :)
γιατι εννοειται πως αν βαζεις κανονικο αλάτι ή τρως τροφες συσκευασμενες με πολυ νατριο κ πινεις κ 4 λιτρα νερο.... μαλλον θα εχεις αυτες τις συνεπειες
καλημέρα!
σήμερα είμαι πολυ καλυτερα απο ζαλαδες κ πείνα.
συνεχίζω 3η μέρα
π. ροφημα σταρτ
μ. μοσχάρι με μανέστρα κ σαλατα μαρούλι+ντομάτα
β. ρόφημα σταρτ
*αλάτι χρησιμοποιώ υποκατάστατο
** στα ροφήματα ενδιάμεσα γλυκαντικο χωρις θερμίδες
Ρία μου καλημέρα,όχι δεν μου είχε πει να χρησιμοποιώ υποκατάστατο αλατιού!Και μιλαμε για μία από τις πιο γνωστές ιατρούς της Πάτρας:thumbdown: και οι ασθενείς να κάνουν ουρά έξω από το ιατρείο της για να κάνουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα
καλημέρα aggeloydaki γλυκο!
εμ... εγω ειμαι πορωμενη με το συστημα διατροφης prevent
κ αυτη ηταν με το ευκολο κερδος του συστηματος.
ε κανεις δεν ειναι τελειος! :love:
περασμενα ξεχασμένα! βλεπεις τωρα με τα ιδια σου τα ματια, οτι οταν κανεις μια μεθοδευμενη κ καλα υποστηριζόμενη προσπάθεια το αποτελεσμα ειναι το επιθυμητό (ζηλευω τη μεσουλα σουυυυυυ :wink1: )
καλή συνεχεια στη προσπάθεια σου
και ευχαριστώ πολυ για το μοιρασμα της εμπειριας σου
φιλια
καλημέρα!!!!!!!!!!!!
4η κ τελευταια μέρα αποτοξίνωσης! επιτελους!!!!
μεχρι τώρα απώλεια 3κιλών φυσικα ολα υγρα φανταζομαι
σήμερα
π. ροφημα σταρτ
μ. 4 καλαμάκια κοτόπουλο+ μαρουλι σαλατα+ 1 φέτα ψωμί
β. ροφημα σταρτ
Ria τι κανεις συνεχιζεις? Πειραζει αν καποιος ξεκινησει με το basic και οχι με το start?Γιατρος σου ειπε να το παρεις?Ποσο διαστημα τα παιρνεις?
εχθές
μ. μπιφτέκι+πατατες+σαλατα μαρούλι+1 ζελέ
σήμερα
π. πριβεντ πριμιουμ
μ. κοτόπουλο σουβλάκι+πίτα σικαλεως+ντομάτα+τζατζικι+ μήλο
β.πριβεντ πριμιουμ
η απώλεια 3 κιλα εως τωρα κ ειμαι αρκετα ευχαριστημενη :smilegrin:
αννα καλημερα! μαζι ποσταραμε :)
λοιπον τα παιρνω 6 μερες με τη σημερινη.
κανονικα ξεκινας με σταρτ....
μετα ο γιατρος μετα απο εξετασεις κ αναλυσεις που κανει σου βγαζει εαν θα συνεχισεις με basic ή με premium
εαν θες παρε τηλ στην prevent να σε ενημερωσουν σχετικά.... ακομη μπορουν να σου πουν σε ποιο φαρμακειο κοντα σου θα το βρεις κ ποιος γιατρος μπορει να σε παρακολουθησει
εμενα δε μου τα εδωσε γιατρος τα αγορασα μονη απο το ιντερνετ
Βασικα βρηκα φαρμακεια που τα πουλανε αλλα ενας φαρμακοποιος μου ειπε οτι οπως θα τα χασω ετσι θα τα ξαναβαλω κ διπλα κ ολας ε και το σκεφτομαι πολυ τωρα να ακουμπησω 32 ευρω που δεν μου περισσευουν κ ολας κ μετα ???? Να ξαναπαρω τα κιλα που θα χασω?
E, ωραια ρε συ... εαν θεωρεις οτι ετσι θα γίνει μη τα πάρεις. Απο εσενα εξαρταται αυτο... εαν θες να χασεις κιλα για να εχεις περιθωριο να τρως οπως πριν... αστω! λογικα θα τα πάρεις οντως.
Βρες εναν αλλο τροπο... ο καθενας κανει οτι νομιζει οτι του ταιριαζει
καλή σας μέρα κ καλό Σαββατοκύριακο!!!!!!!!
ενα κιλάκι μειον κ συνεχίζω...
εως τώρα σε 10 μέρες -4 κιλά... :bouncing:
ρια, ποσες θερμιδες εχει το καθε υποκαταστατο γευματος, πρωτεινη και υδατανθρακες;
με γαλα το ανακατευεις η νερο;
μια δόση prevent premium διαλυόμενη με 250μλ γάλα 1.5% λιπαρά εχει
203kcal
πρωτείνη 23g
υδατάνθρακες 13g
το σταρτ ανακατευα με νερό
οποτε φανταζομαι οτι οι υδατανθρακες ειναι λογω του γαλακτος;
κοβει πεινα οντως; πως το βλεπεις;
ενα κουτι ποσο σου κραταει;
τις πρωτες μερες ειναι δραμα... πεινας πολυ...
μετα τη 5-6 μερα συνηθιζεις....
ενα κουτι κραταει 4 μερες το σταρτ (περισσευει λιγο)
το πριμιουμ περιπου 10 μερες
Καλημέρα σας!
Είμαι καινούργια στο forum και το βρήκα αναζητώντας πληροφορίες για το Prevent.
Πριν ένα μήνα επισκέφτηκα ένα γιατρό (μου τον σύστησε ένας φίλος ο οποίος έχασε 35 κιλά μαζί του) για μία ύστατη προσπάθεια απώλειας κιλών.Ο περι ου ο λόγος γιατρός με ρώτησε αν θέλω να πάρω κάποιο βοηθημα απώλειας βάρους και μου έδωσε το prevent. Αν και κάπως δύσπιστη για αυτά τα πράγματα δέχτηκα.
Ακολουθώ λοιπόν εδώ και 1 μήνα διατροφή, παίρνοντας ως συμπλήρωμα (μόνο πρωινό) το Prevent Basic.
Δεν πεινάω καθόλου,χορταίνω πάρα πολυ ( σε σημείο που δε μπορώ να φάω όλο το μεσημεριανό) και έχω χάσει ήδη 10 κιλά (σημερινή μέτρηση 116,5Kg).
Έχω κάνει και καποιες ατασθαλίες όσον αφορά το ποτό αλλά δεν είχα καποιο θέμα έως τώρα.Και το πιο σημαντικό από όλα είναι η μεγάλη απώλεια στα ποσοστά λίπους σύμφωνα με την λιπομέτρηση.