Quote:
Originally posted by griniara
Γεια σας παιδιά,
Λοιπόν έχω κάποια νεώτερα. Σήμερα (8η μέρα πρώτης φάσης) το πρωί, δεν άντεξα και ζυγίστηκα. Με μεγάλη επιφύλαξη λοιπόν σας λέω ότι είδα περίπου 3,5 κιλά κάτω ! Φυσικά την επιφύλαξη την κρατώ διότι έχω κάτι πονάκια και υποψιάζομαι ότι θα αδιαθετήσω οπότε δεν θεωρώ ακριβές το αποτέλεσμα. Τώρα θα ξαναζυγιστώ επίσημα την ερχόμενη Τετάρτη το πρωί (τέλος 10ημέρου πρώτης φάσης) όπου και πλέον θα αλλάξω και το τικεράκι μου.
Πάντως στο site του Ντουκάν που είχα κάνει το τεστ για το ιδανικό βάρος ο Ντουκάν μου είχε προτείνει 7ήμερη πρώτη φάση με χάσιμο βάρους -2,8 πράγμα που σημαίνει ότι βάσει του σημερινού μου ζυγίσματος είμαι και -700 γρ. επιπλέον. Τέλος πάντων συνεχίζουμε και θα δούμε.
Υ.Γ. Και κάτι για να γελάσετε. Το πρωί που ανέβηκα στη ζυγαριά ακόμα κοιμόμουν ούτε καφέ δεν είχα πιει, οπότε ανεβαίνω, βλέπω 110,5 και έχοντας στο μυαλό μου αρχικό βάρος 104 κιλά και όχι 114 παθαίνω εγκεφαλικό :shocked2:
Όπως καταλαβαίνετε νόμιζα ότι είχα παχύνει 6,5 κιλά !!!!!!!!!!!
Μπράβο γκρινιαρα! Συνέχισε την καλή προσπάθεια, κοιτα εγω έχω κολλήσει τωρα αλλα ειχα θεμα με την αδιαθεσια, οποτε πιστευω οτι δεν παει τσαμπα η προσπαθεια μου!:smilegrin: