Καταλαβαίνω πολύ καλά κορίτσι μου, τα ίδια περνάω με τα 90-100 κιλά. Οταν πάω στα 80 θα ειναι όλα πολύ καλύτερα γιατί εκεί δεν ήμουν συχνα, στα 70 θα πετάω! Εχει δίκιο Ο τάσος σε όλα όσα σου γράφει, συμφωνώ κι επαυξάνω.
Printable View
Καταλαβαίνω πολύ καλά κορίτσι μου, τα ίδια περνάω με τα 90-100 κιλά. Οταν πάω στα 80 θα ειναι όλα πολύ καλύτερα γιατί εκεί δεν ήμουν συχνα, στα 70 θα πετάω! Εχει δίκιο Ο τάσος σε όλα όσα σου γράφει, συμφωνώ κι επαυξάνω.
Τάσο σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που έκανες τον κόπο να μου απαντήσεις τόσο αναλυτικά και ολοκληρωμένα. Θα συμφωνήσω στα περισσότερα από όσα μου έγραψες, θα έλεγα μάλιστα σε όλα εκτός από κάτι:Quote:
Originally posted by Tassos67
Η μικρη απωλεια ειναι..."μαϊμου"! Την επομενη εβδομαδα της μικρης απωλειας χανω πανω απο το συνηθες δηλ κοντα στα 2 κιλα! Αρα απλα δεν ειχε δουλεψει καλα το...εντερακι.Quote:
Originally posted by need2loose
Τάσο Τάσο που είσαι; Σε θέλω για να μου δώσεις κουράγιο! Μου είχες πει ότι άλλες φορές χάνεις παραπάνω και άλλες λιγότερο. Τις εβδομάδες που χάνεις λιγότερο είναι επειδή κάτι δεν έκανες σωστά ή έτσι λειτουργεί ο οργανισμός; Θέλω να πω έχω ελπίδες ότι θα έρθουν και άλλες εβδομάδες που θα χάσω από ένα κιλό ή από εδώ και πέρα πρέπει να πάρω απόφαση ότι θα χάνω 700γρ -700γρ και άμα!
Ειμαι απολυτα σιγουρος για αυτο γιατι εχω πληρως ενημερωμενο διαγραμμα στο excel εδω και πολλους μηνες. Η δουλεια σου αφορα προγραμματισμο Η/Υ αρα κατεχεις τα στοιχειωδη. Οποτε καταλαβαινεις τι εννοω οτι εχοντας τα δεδομενα στο excel βλεποντας το γραφημα και παραγοντας τη μεση γραμμη ξερω οτι παρολη τη ..."φουσκωθαλασσια" που δειχνει το γραφημα, η πορεια ειναι σχεδον γραμμικη προς τα κατω. Οποτε και "μικρη" απωλεια να εχω δεν ψαρωνω γιατι μετα απο τοσους μηνες ξερω τι ερχεται. Η μεση γραμμη εξουδετερωνει το..."θορυβο" απο τις κατακρατησεις που ειδικα σε εμενα λογω μεγαλου μεγεθους και πολυ φορτισμενης ψυχολογιας ειναι εντονα μεταβαλλομενες.
Εγω ερχομαι απο παρα πολλα κιλα και οι μεταβολες ειναι πολυ εντονες. Σε εσενα που παιζεις στα λιγα κιλα οι μεταβολες θα ειναι αναλογικα μικροτερες. Ειναι απολυτα λογικο και θα σε στεναχωρησω αλλα ειναι μπροστα σου και δεν το βλεπεις. Εισαι προφανως υπερβολικα αγχωμενη κι αυτο ειναι μεγαλο μειονεκτημα στην προσπαθεια σου. Εγω με πολυ περισσοτερα προβληματα απο εσενα οσον αφορα το βαρος μου και πολυ μεγαλη πιεση να φτασω μολις 3 κιλα πανω απο το στοχο σου και δεν εχω ιχνος απο το αγχος σου. Κανω αυτο που μπορω. Το ελεγχω οπως μπορω να το ελεγξω. Φροντιζω να μην θεωρω τιποτα δεδομενο και να ενημερωνομαι συνεχως. Αλλα δεν χανω και τον υπνο μου. Αν δω κατι να χαλαει θα το ψαξω.
Δεν γνωριζω αν κατι εκανα καλα ή οχι ουτε πως λειτουργει ο οργανισμος μου και νομιζω οτι κανεις δεν μπορει να το πει αυτο, ουτε καν διαιτολογος. Απλα βλεπω τα αποτελεσματα και πραττω κατα το δυνατον αναλογως. Οταν πλησιασω στα κιλα σου θα ειμαι υπερευχαριστημενος με μισο κιλο την εβδομαδα.
Μου κανει εντυπωση. Εισαι 33 ετων, γυναικα με παιδι, σωμα κλεψυδρα, 1.67, 70 κιλα και θες εναγωνιως να πας στα...56!; Προσωπικα θεωρω πως εισαι μια χαρα γυναικαρα! Θα επρεπε κατα τη γνωμη μου να ακολουθεις μια ισορροπημενη κι ελεγχομενη (να ξερεις τι και ποσο εφαγες) με εβδομαδιαιο θερμιδικο ισοζυγιο κοντα στο BMR σου χωρις να εχεις προσαυξησει αυτο το νουμερο με βαση την οποια δραστηριοτητα σου (αυτα τα εχεις παιχνιδακι) και η απωλεια θα ερθει σταδιακα και παντελως ξενοιαστα. Και το ΕΝΝΟΩ!!!
Γιατι να εισαι τοσο αγχωμενη με εβδομαδιαιες απωλειες που αρμοζουν σε εναν παχυσαρκο οπως εγω;
Και θα σε στεναχωρησω και παλι αλλα δεν γινεται να μην στα πω. Κατεχεις πολυ καλυτερα και πολυ ενωριτερα απο εμενα ασυγκριτα περισσοτερες διατροφικες γνωσεις κι εμπειριες. Μπορεις και υπολογιζεις ανετα BMR και τις προσαυξησεις του αναλογα με το ειδος της ζωης. Ξερεις να υπολογιζεις θερμιδες. Αρα κατεχεις απολυτα το μαθηματικο μερος. Αρα ξερεις ποσο πρεπει να χανεις με βαση τα μαθηματικα. Τα πραματα ειναι απλα.
Ο ΒΜΡ σου ειναι 1473 θερμιδες. Με απλες καθημερινες δραστηριοτητες (*1.2) ανεβαινει στις 1767. Για να χανεις 1 κιλο εβδομαδιαιως πρεπει να εχεις ημερησιο ελλειμα 1070 θερμιδες. Στις 20/2 καταναλωσες 1240 θερμιδες. Χωρις ασκηση εχεις ελλειμα 527 θερμιδες αρα την εβδομαδα θα χανεις μισο κιλο.
Τα παραπανω μπορεις να τα κανεις και μονη σου και τα εχεις κανει και ξερεις. Καταλαβαινω την αδημονια σου να αδυνατισεις. Εσυ πρεπει να καταλαβεις οτι πρωτα πρεπει να ελεγξεις αυτη την αδημονια σου και να προσγειωθεις στη λογικη που υπαγορευουν οι παραπανω υπολογισμοι.
Αντιθετως με το αγχος και τη στεναχωρια που εχεις εγω θα σου ελεγα να ανοιξεις σαμπανια! Εχεις την αναμενομενη αλλα και παραπανω απωλεια. Αρα εισαι ΥΓΙΗΣ κι ο μεταβολισμος σου δεν εχει χαμηλωσει!!!
Δεν ειναι δυνατον εσυ που εισαι φυσιολογικη να ζητας ψυχολογικη στηριξη απο εμενα που ειμαι αστα να πανε!!!
Η γνωμη μου ειναι οτι περισσοτερο πρεπει να δουλεψεις το ψυχολογικο θεμα παρα το διατροφικο (για την ακριβεια στο διατροφικο δεν χρειαζεσαι καμμια απολυτως δουλεια. Εισαι τελεια).
Το οτι αρχισες γυμναστηριο ειναι δικοπο μαχαιρι. Αν το κανεις με σκοπο να ειναι σταθερο, αλλα χωρις αγχος μερος της ζωης σου, θεωρω οτι πραττεις αψογα.
Αν το κανεις για να επιταχυνεις το ρυθμο απωλειας σου (αν γυμναζεσαι σωστα, τακτικα και χωρις αγχος θα τα καταφερεις) με σκοπο την συντομη επιτευξη του πολυποθητου 56 δεν εχεις σωστο κινητρο. Γιατι μετα θα χαρεις, θα επαναπαυτεις και τελικα θα το παρατησεις και ξερεις τη συνεχεια...
Κι ελπιζω μετα απο αυτα που σου εγραψα να μην με φοβηθεις περισσοτερο απο οσο εχεις δηλωσει οτι με φοβηθηκε το ματι σου :) κι ακομη χειροτερα να μην με μισησεις. Ηταν εντελως χυμα αλλα νομιζω οτι τα λεω σωστα.
Οπως βλεπεις δεν "χαθηκα" ;) κι ελπιζω να μην ευχηθεις να χαθω :P
Μπορεί το βάρος μου να είναι σχετικά καλό αλλά το λίπος μου με κατατάσει στο 1ο επίπεδο παχυσαρκίας!Quote:
Δεν ειναι δυνατον εσυ που εισαι φυσιολογικη να ζητας ψυχολογικη στηριξη απο εμενα που ειμαι αστα να πανε!!!
Το γυμναστήριο το επέλεξα όχι για να επιταχύνω την απώλεια αλλά για να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να αντιστρέψω το λάθος που έκανα επί χρόνια! Να αρχίσω για αλλαγή να αντικαθιστώ το λίπος με μυική μάζα. Αυτό που προέχει για εμένα είναι να κατέβω σε ένα υγιές επίπεδο λίπους. Φυσικά εννοείται ότι με ενδιαφέρει και η εικόνα. Θέλω να μη φαίνομαι μαλακή και χυμένη. Θέλω το σώμα μου να φαίνεται υγιές και να ανταποκρίνεται στην ηλικία μου.
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου όσον αφορά το άγχος που μου επισημαίνεις ότι έχω!
Το άγχος είναι ο βασικός λόγος αποτυχίας μου και στις προηγούμενες προσπάθειες μου. Θεωρώ ότι το τώρα το ελέγχω λίγο (φαντάσου πως ήμουν πριν :spin:)
Βιάζομαι γιατί νιώθω σαν να ξύπνησα από λήθαργο. Έχασα τόσα χρόνια κάνοντας αποτυχημένες προσπάθειες και θάβοντας το σώμα μου κάτω από στρώματα λίπους!
Ξεκίνησα από τα 29 να προσπαθώ να χάσω αυτά τα γ@μοκιλά, για κάποιον θα ήταν παιχνίδι, δεν είναι δα και τόσα πολλά! Το ηλίθιο μυαλό μου τα κατέστρεψε όλα. Εγκλοβιζόμουν στην τελειομανία μου! Στην ακραία σκέψη! Αφού δεν μπορώ να είμαι 55 δεν με νοιάζει ας είμαι χοντρή, τι νόημα έχει; Πάντα ήμουν στα άκρα, γενικώς έτσι λειτουργώ! Ένα κακό χαρακτηριστικό μου που εντόπισα και προσπαθώ να αλλάξω! Ή όλα ή τίποτα ή άσπρο ή μαύρο. Το γκρίζο είναι λες και δεν υπάρχει για εμένα!
Φαίνεται από έρευνες που γίνονται ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα, η θερμίδα δεν είναι πάντα μια θερμίδα.Quote:
Για να χανεις 1 κιλο εβδομαδιαιως πρεπει να εχεις ημερησιο ελλειμα 1070 θερμιδες. Στις 20/2 καταναλωσες 1240 θερμιδες. Χωρις ασκηση εχεις ελλειμα 527 θερμιδες αρα την εβδομαδα θα χανεις μισο κιλο.
Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το τι τρως. Ο οργανισμός ξοδεύει περισσότερη ενέργεια για να μεταβολίσει την πρωτεΐνη από ότι για να μεταβολίσει το λίπος και τους υδατάνθρακες.
Έτσι αν πάρεις πχ 100 θερμίδες από πρωτεΐνη μπορεί να χρειαστείς 40 για να τις μεταβολίσεις άρα μένουν οι 60, αντίστοιχα τρώγοντας υδατάνθρακες μπορεί για τις 100 θερμίδες να χρειαστείς 20 για να τις μεταβολίσεις που σου δίνουν καθαρό φορτίο 80 έναντι των 60 ( τα νούμερα δεν τα θυμάμαι ακριβώς). Όλο και περισσότερες έρευνες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι εκτός του πόσο τρώμε έχει σημασία και το τι τρώμε. Άρα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Είναι τελείως διαφορετικό να παίρνω 1200 θερμίδες τρώγοντας πίτσα, σοκολάτες και πίνοντας κόκα κόλα και τελείως άλλο να τρώω 1200 θερμίδες προερχόμενες από πρωτεΐνη και σύνθετους υδατάνθρακες.
* Έχω σχετικό e-book για όποιον ενδιαφέρεται στα Αγγλικά
Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά, να ξέρεις ότι εκτιμώ πάρα πολύ τις απαντήσεις σου και στηρίζομαι πολύ στην εμπειρία σου!Quote:
Κι ελπιζω μετ
α απο αυτα που σου εγραψα να μην με φοβηθεις περισσοτερο απο οσο εχεις δηλωσει οτι με φοβηθηκε το ματι σου :) κι ακομη χειροτερα να μην με μισησεις. Ηταν εντελως χυμα αλλα νομιζω οτι τα λεω σωστα.
Μάγδα χθες μου απάντησες τί γυμναστική άρχισες? Σε βρίσκω συνειδητοποιημένη πολύ, στο έχω ξαναπεί, πρέπει να αρχίσεις ασκήσης για μυική ενδυνάμωση, νομίζω είναι μονόδρομος για σένα εδώ που είσαι. Να αφήσεις τη ζυγαριά στην άκρη για 1 μήνα, να τρώς σωστά όπως γνωρίζεις, και να ασκείσαι. Δεν έχω καταλάβει αν έκανες βάρη ή όχι πρίν, κάτι είπες για μηχανήματα, για πες πιο αναλυτικά.
Η ανασύσταση του σώματος σου θα ξεκινήσει με τα βάρη αμέσως. Αλλά δε θα πρέπει να είσαι τόσο κολλημένη με τη ζυγαριά. Αρχικά θα χτίζεις μυς που είναι βαρύτεροι από το λίπος (τα έχουμε ξαναπέι αυτά αλλά νομίζω τα ξέρεις κι από μόνη σου έτσι?) και ενώθα είσαι σε δίαιτα ίσως να μη βλέπεις απώλεια στη ζυγαριά. Οι μυς με τη σειρά τους αυξάνουν τις καύσεις και καίνε το λίπος. Μακροπρόθεσμα θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα (πχ σε ένα εξάμηνο).
Για συζήτησε τα και με το γυμναστή σου που έχει "εικόνα" σου. Σε φιλώ.
Ναι βρε σου απάντησα σε 2 διαφορετικά τοπικ. :starhit:Quote:
Originally posted by sweetOctober
Μάγδα χθες μου απάντησες τί γυμναστική άρχισες? Σε βρίσκω συνειδητοποιημένη πολύ, στο έχω ξαναπεί, πρέπει να αρχίσεις ασκήσης για μυική ενδυνάμωση, νομίζω είναι μονόδρομος για σένα εδώ που είσαι. Να αφήσεις τη ζυγαριά στην άκρη για 1 μήνα, να τρώς σωστά όπως γνωρίζεις, και να ασκείσαι. Δεν έχω καταλάβει αν έκανες βάρη ή όχι πρίν, κάτι είπες για μηχανήματα, για πες πιο αναλυτικά.
Η ανασύσταση του σώματος σου θα ξεκινήσει με τα βάρη αμέσως. Αλλά δε θα πρέπει να είσαι τόσο κολλημένη με τη ζυγαριά. Αρχικά θα χτίζεις μυς που είναι βαρύτεροι από το λίπος (τα έχουμε ξαναπέι αυτά αλλά νομίζω τα ξέρεις κι από μόνη σου έτσι?) και ενώθα είσαι σε δίαιτα ίσως να μη βλέπεις απώλεια στη ζυγαριά. Οι μυς με τη σειρά τους αυξάνουν τις καύσεις και καίνε το λίπος. Μακροπρόθεσμα θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα (πχ σε ένα εξάμηνο).
Για συζήτησε τα και με το γυμναστή σου που έχει "εικόνα" σου. Σε φιλώ.
Έχουμε και λέμε: Όπως λες πράγματι γνωρίζω ακριβώς πως λειτουργεί το όλο θέμα με τον μυικό ιστό, τις καύσεις και το βάρος. Για αυτό πήρα τα μέτρα μου, για να μη πάθω κανένα εγκεφαλικό αν κολλήσει η ζυγαριά μου λόγω αλλαγής σύστασης του σώματος μου, μετρήθηκα και με μεζούρα! Τι νόμιζες το διακινδυνεύω εγώ το εγκεφαλικό; έχω και μικρό παιδί να μεγαλώσω! :smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Το πρόγραμμα μου στηρίζεται προς το παρών σε 30λεπτο διάδρομο για ζέσταμα, ένα πέρασμα από όλα τα όργανα για γύμναση των περισσότερων μυικών ομάδων, κοιλιακούς, ραχιαίους και στο τέλος άλλο ένα δεκαπεντάλεπτο στο διάδρομο. Ελεύθερα βάρη δεν κάνω. Σταδιακά σκέφτομαι να κάνω εναλλαγές ανάμεσα στο τρέξιμο και στο περπάτημα ανεβοκατεβάζοντας παλμούς για να επιτύχω μεγαλύτερες καύσεις. Αλλά δεν βιάζομαι , θα το κάνω όταν νιώθω έτοιμη ότι μπορώ να τρέξω.
Νομιζω οτι η διατροφη πρεπει να εχει ως σκοπο την αλλαγη των κακων μας συνηθειών... ειναι τρομερο λάθος να ζυγιζομαστε καθε μερα... περαν της ψυχολογικης επιβαρυνσης (τωρα γιατι πηρα 50 γρ γιατι εχασα αυτο , γιατι δεν πεφτει κ.α.) ο οργανισμος ειναι αδυνατο να δείξει απώλεια σε τοσο μικρο χρονικο διάστημα... το ζυγισμα δεν πρεπει να ειναι ο μπαμπούλας αλλα ο φίλος μας τον οποιον μπορουμε να χρησιμοποιούμε καθε 10 -15 μερες... αν εχουμε καποια απωλεια τοτε αυτο που κανουμε σημαινει οτι ειναι καλο.. αν οχι τοτε πρεπει να σκεφτω κατι αλλο , να αλλαξω ποσοτητες κτλ... μην αφηνετε την ζυγαρια να σας γινει εφιαλτης...
Ο,τι λειτουργεί στον καθένα anastasia, ούτε εφιάλτης πρέπει να μας γίνεται ούτε και να τη θάβουμε και να αδιαφορούμε για τα κιλά που μπαίνουν, εξαιρετικά εύκολα.
Καλημέρες, 101.1-101.2
γεια σας τι κανετε?
70,1
Δεν παίζω! Εγώ είμαι 70,2 σήμερα :tumble:Quote:
Originally posted by helena73
γεια σας τι κανετε?
70,1
εισαι ομως πιο ψηλη κοριτσακι!!!!!
άντε να αλλάξουμε δεκάδες ρε κορίτσια, αμήν! Εσείς είστε μια αναπνοή, εγω απέχω ακόμη 2-3 αερόβια :bigsmile:
ΓΑΜ@ τα νευρα μου,,παλι 70,4 #@%&*%$#@#$#
Έλα να βρίσουμε μαζί Έλενα !!! Σήμερα και εγώ 70,4!!!!Quote:
ΓΑΜ@ τα νευρα μου,,παλι 70,4 #@%&*%$#@#$#
Αλλά από πείρα αν δω μια φορά πιο χαμηλό νούμερο, ξέρω ότι είναι πολύ κοντά , αύριο μπορεί να είμαστε πιο κάτω και από εχθές. Ίσως έχουμε κατακράτηση...
Άντε βρε Δημητρούλα αλλά, πότε επιτέλους; Λες και γίνεται επίτηδες, τώρα που πλησιάσαμε άρχισε να κάνει πείσματα η ζυγαριά!Quote:
άντε να αλλάξουμε δεκάδες ρε κορίτσια, αμήν! Εσείς είστε μια αναπνοή, εγω απέχω ακόμη 2-3 αερόβια :bigsmile:
χμ,,,,δευτερα θελω να ειμαι 69,,,%@#$%^%$#@
Quote:
χμ,,,,δευτερα θελω να ειμαι 69,,,%@#$%^%$#@
Αυτή τη Δευτέρα; Δύσκολο εως απίθανο το βλέπω. Εκτός αν εννοείς την επόμενη οπότε εκεί υπάρχουν πιο πολλές πιθανότητες!
κ γω το βλεπω χλωμο...
τιλετε για αυτην εδω?????http://www.greekmasa.gr/index.php?op...5779#msg105779
http://www.greekmasa.gr/index.php?op...c=9300.0και αυτην...Quote:
Αυτό το link οδηγεί σε κεντρική σελίδα του forum. Για ποια λες;Quote:
http://www.greekmasa.gr/index.php?op...c=9300.0και αυτην...Quote:
Πρέπει να είσαι μέσα στη σελίδα που είναι γραμμένη η δίαιτα και μετά να κάνεις copy τη διεύθυνση.
η μια ειναι αυτη
http://www.greekmasa.gr/index.php?op...0433#msg130433
1) Η 1η φάση μοιάζει αρκετά με την 1η φάση του Ατκινς αλλά περιορίζει πολύ τα λίπη και απαγορεύει τα τυριά. Επιτρέπει τα φρούτα ως τις 14:00 βάση του ανεπιβεβαίωτου ισχυρισμού ότι παίζει ρόλο το τι ώρα θα φας υδατάνθρακες αν και όλο και περισσότερες έρευνες καταλήγουν ότι δεν παίζει ρόλο το τι ώρα τρώμε αυτά που τρώμε.Quote:
η μια ειναι αυτη
http://www.greekmasa.gr/index.php?op...0433#msg130433
Με δεδομένο ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου να τρώω φρούτα θα έλεγα ότι τη βρίσκω περιοριστική σε σχέση με την 1η φάση της Άτκινς.
2) Είναι δίαιτα χαμηλών λιπαρών και από όλες τις έρευνες που έχουν γίνει , αυτές οι δίαιτες έχουν την χειρότερη απόδοση.
3)Στη δεύτερη φάση τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, το μόνο επιπλέον που θα ήθελα είναι τα τυριά. Τα λιπαρά είναι πολύ χαμηλά. Εξακολουθεί να έχει τον κανόνα ως τις 14:00 κατανάλωση υδατανθράκων τον οποίο εξακολουθώ να μην πιστεύω.
Γενικά είναι καλή διατροφή και η λογική του ανεβοκατεβάσματος των θερμιδών πρέπει να είναι αποτελεσματική. Αν νιώθεις ότι σου ταιριάζει, πέρα από τη 1η φάση που μου φαίνεται πολύ δύσκολη και τη μειωμένη πρόσληψη ελαιόλαδου δεν νομίζω ότι είναι δύσκολη.
Εγώ θα έβαζα περισσότερο λάδι και τυρί, δεν θα έτρωγα πατάτες και καλαμπόκι. Δεν θα τηρούσα τον κανόνα υδατάνθρακες ως τις 14:00. Δεν θα έτρωγα αποκλειστικά άπαχο κρέας. Οπότε τώρα που το σκέφτομαι μάλλον δεν θα την έκανα.
Νομίζω ότι πέρα από την 1η φάση η απώλεια κιλών θα είναι όπως με τις περισσότερες δίαιτες.
Εσύ, τι λες; Σκέφτεσαι να τη δοκιμάσεις;
Τυπικό παράδειγμα δίαιτας. Τίποτα το ιδιαίτερο μάλλον. Απαγορεύει τα τυριά χωρίς λόγο κατά την άποψη μου!Quote:
Καλημέρα, οι ζυγαριές μας συννενοημένες είναι?
Τα ίδια με χθες είμαι, ούτε καν 100 δεν έδειξε, εκεί κολλημένη, 101.1-101.2 (ανέβηκα 2-3 φορές πάνω αλλά δεν φιλοτιμήθηκε να δείξει πιο κάτω :P )
Σήμερα έκανα το πρωί νηστική αερόβια, λογικά μέσα στην ημέρα αυτη το βάροςμου θα πέσει. Ομως δε θα ξαναζυγιστώ, μια φορά αρκει. Εκτός κι αν βρεθώ τελείως γυμνή πάνω στη ζυγαριά :starhit:.
Νιώθω ότι αύριο θα είμαι 100+ και θα έχω φύγει από τα 101. Η κοιλιά μου έχει εξαφανιστεί (όσο μπορεί σε ένα σώμα 100 κιλών και νιώθω λες κι χω χάσει 10 κιλά!)
Από την άλλη λόγω στενάχωρων εξελίξεων και κόσμου να μπαινοβγαίνει σπίτι μου + άγχος ίσως να κάνω κατακρατήσεις τρελές.
Επίσης άρχισα και βάρη, όχι κάτι φοβερό, αλλά σίγουρα υπάρχει μυική ανάπτυξη γιατί νιώθω όλο το σώμα να έχει δουλέψει καλά.
Τελοσπαντων, η αερόβια λογικά θα ρίχνει τη ζυγαριά υπό όλες τις συνθήκες, βέβαια προβληματίζομαι γιατί στην αρχή που έκανα αερόβια επί 1 βδομάδα είχε κολλήσει το βάρος μου τελείως. Βλέποντας και κάνοντας. Ο επιμένων νικά. Σκέφτομαι (που δε νομίζω να τα καταφέρω) να μη ζυγίζομαι για λίγες μέρες, να πηγαίνω γυμναστήριο κάθε μέρα, να κρατήσω τη διατροφή, να αποσυνδέσω την τροφή από τα προβλήματα και όλα καλά θα πάνε.
δεν ξερω πιοα να κανω,,,φαν με τα τυρια δεν ειμαι καθολου οποτε δεν με νοιαζει που τα απαγορευουν κ οι 2,,,,μαλλον ηπρωτη μ αρεσει.....αν εξαιρεσω το θεμα με την ωρα,
Η μεσογειακή διατροφή και η δίαιτα Άτκινς υπερτερούν της δίαιτας χαμηλών λιπαρών, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα!
http://www.vita.gr/html/ent/045/ent.7045.asp
αν τοκανω ετσιοπωςτο λες?δηλφρουτα καιμετα απο τις 2 και κοκκινοκρεασ?
Δεν ξέρω παιδί μου, καλή μου φαίνεται εκτός από το ότι περιορίζει το ελαιόλαδο πολύ!Quote:
αν τοκανω ετσιοπωςτο λες?δηλφρουτα καιμετα απο τις 2 και κοκκινοκρεασ?
http://diatrofi.medlook.gr/articles.php?id=125&type=1
http://www.logodiatrofis.gr/-orac/20...07-19-08-33-35
http://www.diaita-blog.gr/diatrofh/e...ito-ygeia.html
Εγώ νομίζω ότι καλύτερη δίαιτα είναι αυτή που μπορούμε να φτιάξουμε εμείς συνδυάζοντας όλες τις γνώσεις μας.
Τι γνωρίζω- έχω διαβάσει σε έρευνες:
1) Ζάχαρη, λευκό αλεύρι = κακό από τα μέγιστα!
2) Ιδανικότερες τροφές για να μένεις χορτάτη περισσότερη ώρα είναι η πρωτεΐνη και οι σύνθετοι υδατάνθρακες ( ολικής άλεσης δημητριακά, φρούτα, λαχανικά, ρύζι αναποφλοίωτο, όσπρια)
3) Προσπαθούμε να μην προκαλούμε μεγάλες διακυμάνσεις στη γλυκόζη που απελευθερώνεται στο αίμα μας μετά από ένα γεύμα, με αυτό τον τρόπο δεν νιώθουμε συχνή πείνα και η διάθεση μας δεν έχει μεγάλα σκαμπανεβάσματα.
4) Οι πρωτεϊνες χρειάζονται περισσότερες θερμίδες για να μεταβολιστούν έναντι των υδατανθράκων και του λίπους. Άρα 100 θερμίδες προερχόμενες από πρωτεινη είναι προτιμότερες από 100 θερμίδες που προέρχονται από υδατάνθρακες ή λίπος γιατί θα μας αποδώσουν λιγότερες καθαρές θερμίδες
5) Το να είσαι χορτάτος σε μια δίαιτα ελαχιστοποιεί την πιθανότητα παρεκτροπής
6) Αν μειώσεις πολύ τις θερμίδες που καταναλώνεις πιθανότατα αργά ή γρήγορα να μειώσεις τον μεταβολισμό σου με αποτέλεσμα η δίαιτα , αλλά και η συντήρηση να είναι πλέον πολύ πιο δύσκολη.
7) Οι ξηροί καρποί είναι εξαιρετική τροφή
8) Όσο λιγότερο έχει επεξεργαστεί μια τροφή τόσο καλύτερη είναι.
από 41 έχω πέσει στο 38! Από νοσογόνο παχυσαρκία είμαι παχύσαρκη τύπου 2!
Ασχετο ρε κορίτσια αλλά ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου! Δε θυμάμαι που συζητουσαμε για ΒΜΙ, το γράφω εδω!
Ελενα γιατί θα αλλάξεις δίαιτα?:puzzled:
Μπράβο ρε εσύ! Αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα! Υγεία !Quote:
από 41 έχω πέσει στο 38! Από νοσογόνο παχυσαρκία είμαι παχύσαρκη τύπου 2!
Ασχετο ρε κορίτσια αλλά ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου! Δε θυμάμαι που συζητουσαμε για ΒΜΙ, το γράφω εδω!
Ελενα γιατί θα αλλάξεις δίαιτα?:puzzled:
Σου εύχομαι να πας σε φυσιολογικούς δείκτες το συντομότερο δυνατό! Έχω μια απορία! Το ποσοστό λίπους σου δεν σε κατατάσει σε πιο χαμηλό επίπεδο παχυσαρκίας; Νομίζω ότι 39% λέει ότι είναι επίπεδο 1 παχυσαρκίας, αυτό δεν είναι καλύτερο;
Δεν ξέρω τί ποσοστό λίπους έχω τώρα, στα ίδια κιλά κάπου εκεί πρέπει να είχα. Πρέπει να πάω να το μετρήσω αλλά για να είμαι ειλικρινείς βαριέμαι και λυπάμαι και τα χρήματα. Θα πέσει θέλει δε θέλει με γυμναστική και διατροφή και θα το μετρήσω πεσμένο :bouncy:
καιοι2 που κοιταω σχεδον με την διατροφη μου ειναι...απο 16 του μηνα δεν εχω φαει αλευρι...
απλα τρωω φετες γαλοπουλα και λεω να τις κοψω τελειως,,,
ΚΑΛΗΜΕΡΑ τικανετε φιλαρακια?70 σημερα!
μπραβο σου!!! Ελενα να σε ρωτησω κατι αν επιτρεπεται??Quote:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ τικανετε φιλαρακια?70 σημερα!
εγω οταν ημουν 58 κιλα ειχα κανει λιπομετρηση ετσι για πλακα γιατι πηγαινα με μια φιλη . λοιπον ειχα σοκαριστει γιατι μου ειχε πει οτι ειχα 33% . τωρα επειδη πανω κατω βρισκομαστε στα ιδια κιλα και υψος ξερεις ποσο εχεις?? η ειναι αλλα που παιζουν ρολο ?? π.χ η κατανομη?? εγω δυστυχως εχω το κλασσικο "αχλαδι"
eimai1.63 kai εχω σωμματοτυπο <μηλου>τι διατροφη κανεις?
κανω τριαδες-δυαδες!ειναι το μοναδικο σχημα διατροφης που ταιριαζει στη ζωη μου και στην ιδιοσυγκρασια μου!!!Quote:
eimai1.63 kai εχω σωμματοτυπο <μηλου>τι διατροφη κανεις?
Quote:
καιοι2 που κοιταω σχεδον με την διατροφη μου ειναι...απο 16 του μηνα δεν εχω φαει αλευρι...
απλα τρωω φετες γαλοπουλα και λεω να τις κοψω τελειως,,,
Καλημερααααα
Συγνωμη αν αυτο που ρωταω εχει απαντηθει πιο πανω αλλα λογω πολύ περιορισμενου χρονου δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα.
Γιατι θα κοψεις τις φετες γαλοπουλας.Περιεχουν υδατανθρακες μεσα;
είναι ωραίες οι τριάδες αλλά αν θες να χάσεις βάρος θα πρέπει αργότερα να μετράς θερμίδες ή να σου βγάλει ένας διαιτολόγος ένα διαιτολόγιο στο περίπου. Αλλιώς έχουν πολύ φαί και δεν αδυνατίζεις...τουλάχιστο εμένα αυτό μου συνέβει όταν τις έκανα χωρίς να μετρώ θερμίδες, και είμαι και.....................πολλά κιλά!
Από την άλλη μετρώντας θερμίδες πρέπει να τρώς πολύ λίγο από όλα όσα λέει αλλιώς δε βγαίνουν.
Καταλαβαίνω ότι δεν τις ενδιαφέρουν οι θερμίδες και τα κιλά σε πρώτη φάση, αλλά για κάποιον που θέλει να δεί την επιβράβευση στη ζυγαριά δεν κάνει.
Φυσικά τα λέω αυτά γιατί με χαλάει το πρωινό φρούτο πάρα πολύ και τις έχω στη μπούκα χαχαχαχαχαχ χωρίς πλάκα ρε συ, δεν παλευεται το πρωινό φρούτο με τιποτα σου λεω!
Καλημέρα πως είστε όλες? 102.7