Πωω καλά φίλες είναι αυτές;; Γελοίες είναι, ψάξε και βρες πραγματικές φίλες ή καλύτερα φίλους αγόρια, αυτό χρειάζεσαι!! Τι θα πει θα σου βρουν αυτές ότι πιο μαλακία έχω ακούσει!!
Printable View
Πωω καλά φίλες είναι αυτές;; Γελοίες είναι, ψάξε και βρες πραγματικές φίλες ή καλύτερα φίλους αγόρια, αυτό χρειάζεσαι!! Τι θα πει θα σου βρουν αυτές ότι πιο μαλακία έχω ακούσει!!
Μου ειναι αδυνατον να διαβασω σχόλια οπότε θα αναρτήσω στο ποστ όπως είναι... λοιπόν! Αρχικά σιγά το πράγμα δεν σε πήραν τα χρόνια! Εγώ έκανα σεξ στα 20... Και είχα και εγώ ανασφάλεια.. Και πήγα και έπεσα στο μεγαλύτερο ρεμάλι ... οπότε κατάλαβα ότι δεν θα πέθαινα τπτ αν περίμενα λίγο περισσότερο... Στο κάτω κάτω όταν το κάνεις θα θες να είναι με κάποιον που το αξίζει και τον αγαπάς.. εφόσον δεν τον έχεις βρει ακομα καλά έκανες και δεν το έκανες:) Όλα έρχονται στην ώρα τους... Μην φοβάσαι για τπτ
Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App
Λεμονπαϊ ακου τη δικια μου ιστορια μπας και βρεις τιποτα κοινο.Στα 24 μου ημουν συνεσταλμενος(πες το και κοτα),μου την πεφτανε 2 κουκλαρες μικροτερες μου που ομως ηταν λιγο ψυχρες οταν βγαιναμε μαζι(η μια ηταν παρθενα) και ειχα ξενερωσει και ειχα κολλησει με μια 30χρονη που δε της την επεφτα γιατι ειχε σχεση(με προβληματα,περιμενα να δω αν θα χωρισει για να ειμαι δικαιος).Κολλησα λοιπον με την 30χρονη γιατι με γουσταρε οπως οι αλλες(τι να κανω ειχα μεγαλο σουξε τοτε αχαχαχα) αλλα η διαφορα ηταν οτι η 30χρονη ερχοταν και με αγκαλιαζε και ειχε τον τροπο της παρ ολο που δεν ηταν πιο ωραια απο τις αλλες αντικειμενικα.Ο τροπος που λεω προσεξε δεν εινα ιο πουτανιαρικος αυτο απωθει τους συνεσταλμενους ανθρωπους.Ειναι η γλυκύτητα και η ζεστασια,ειναι ο αερας που εχεις.Αυτο ισχυει και για τα δυο φυλα,και οι αντρες και οι γυναικες πρεπει να εχουν αυτη την προσεγγιση για να ξεχωρισουν απο την πλεμπα.
Παντως σε καταλαβαινω απολυτα,αν ησουν σε καμια Αθηνα Θεσαλονικη Πατρα θα ησουν θεα αλλα ξερω πολυ καλα οτι σε πιεζει η μικρη κοινωνια εισαι συνεσταλμενη και δε γουσταρεις κριτικες.ΑΛλοι τις αντεχουν εσυ οχι ειναι οκ,ουτε εγω τις αντεχω θελω να ειμαι ο αγνωστος που κανω οτι κανω και δε θελω να ακουω κουτσομπολια και τι κανω και πως το κανω.ΗΤαν κι αυτος ενας λογος που ηθελα την 30χρονη γιατι οι μικρες ηταν κουτσομπολες.
Οποτε ποια εινα ιη προσπαθεια που πρεπει να κανεις.ΟΧΙ για τον τυπο αλλα ΓΙΑ ΣΕΝΑ να κανεις αυτα που που ειχε γραψει η savage νομιζω καπου πολυ πιο πισω....Να παιζεις με αυτον που γουσταρεις με ναζι αλλα οχι κοριστιστικο.Ναζι γυναικειο.Δωστου να καταλαβει οτι εισαι γυναικα.Να μιλας γλυκα τρυφερα και χαμηλοφωνα με βλεμμα αυτοπεποιθησης,οτι ξερεις τι σου γινεται.Αρχισε να κανεις πρακτισ στη δουλεια που δουλευεις στο πως μιλας στα αγορια,χωρις φυσικα αγκαλιες κα ιαγγιγματα,προσπαθησε μονο με την ομιλια να τους κανεις να σε δουν αλλιως.ΞΑναλεω οχι γι αυτους αλλα για σενα,ειπαμε πρακτις.Με τον λεγαμενο εννοειται πρεπει να πεσουν κα ιαγγιγματα,να κολλας τα ποδια σου πανω του κτλΟυε αγχη ουτε τιποτα,αν εχεις αγχος και ψυχρα δε θα γινει τιποτα μ αυτον.Δωσε πονο,ειπαμε ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ αλλιως δε θα εβγαινε μαζι σου...καντον να σε ερωτευτει.
Ευχαριστώ πολύ. Χθες ήμουν πολύ συενοχωρημενη με αυτά που μου είπαν οι φίλες μου. Είπε η μία ότι δεν θα βρω ποτέ αγόρι και θα μου βρουν αυτές γιατί αλλιώς αν περιμένουν να βρω μόνη μου δεν θα βρω ποτέ. Οπότε έχω πεισμωσει και έχω πιεστεί να τον κάνω δικό μου. Και όχι μόνο για αυτο,αλλά επειδή χρειάζομαι λίγη αγάπη και τρυφερότητα. Δεν μπορώ να το χαρώ όλο αυτό από το άγχος μου και αν αφήσω τον εαυτο μου να κάνει σκέψεις ότι θα γίνουμε ζευγάρι προσπαθώ να σκεφτώ κάτι άλλο δεν θα αντέξω να απογοητευτω παλι
μην ασχολεισαι με τις φιλες σου
αλλα επειδη εισαι πολυ αγχωμενη κι εχεις αρχισει να μετρας μηνυματα κι απαντησεις, καθεσαι και του γραφεις σχεδον ψυχαναγκαστικα και γι αυτο μπορει να μην του λες και πολυ ενδιαφεροντα πραγματα, αλλα απλα τσεκαρεις αν απανταει
κι επειδη σε λιγο θα γινετε φιλαρακια αντι για ζευγαρι, θα ελεγα να αφησεις τα πολλα μηνυματα και να προτιμας τις συναντησεις
Συγγνώμη που θα στο πω Lemonpie5 αλλά η φίλες σου πρέπει να σε δουλεύουν, γνώμη μου πάνε για άλλες η για άλλους!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Oeo;;; Εσένα έπρεπε να είχα φίλο, βλέπω έχεις περάσει στο γυναικείο φύλο, εγώ είμαι 32 και δεν έχω κάνει σχέση ποτέ μου ούτε την έχω πέσει σε κοπέλα ούτε μου την έχουν πέσει αυτές, καλά για το δεύτερο δεν έχω απαίτηση, είμαι και από επαρχία και τα πράγματα είναι πιο δύσκολα εδώ!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
O oeo αν και παραδοσιακος, απο οτι καταλαβαινω, λεει πολυ χρησιμα πραγματα για το φλερτ. Και οι συμβουλες του στην λεμονπαι ειναι πρακτικες και οχι στον αερα.
Εσείς πιστεύετε ότι έχουν δίκιο να με δουλεύουν?
Με αυτόν προσπαθώ να κάνω μερικά αστειακια ή να πετάξω καμιά σποντουλα αλλά απαντάει με φατσούλες. Θα δω τι θα γίνει κι από κοντά. Με πιάνει όντως άγχος κάθε φορά που δεν απαντάει ότι δεν του αρέσω
Κανεις δεν εχει δικαιομενα να δουλευει κανεναν, αυτο ξερω εγω!!
Εξαρτάται τον λόγο.
Κι εγώ ας πούμε θα μπορούσα να τις δουλεύω για την έλλειψη αξιοπρέπειας που έχουν... Δεν εργάζονται και τα περιμένουν όλα από τους δικούς τους. Πάνε διακοπές με τον γκομενο με τα λεφτά του μπαμπά . Πώς σας φαίνεται αυτό? Δεν είναι άξιες κοροϊδίας? Αλλά εγώ δεν λέω τίποτα γιατί δεν έχω δικαίωμα άποψης
Θα μου πουν στάνταρ ότι ζηλευω και τα συναφη
Και κρίνουν τον τρόπο ζωής μου. Λένε ότι δεν βγαίνω τακτικά (λόγω του ότι δουλεύω και είμαι κουρασμένη ,αλλά και επειδή δεν έχω όρεξη λόγω στενοχωριας) και ότι δεν ξέρω να ζω και τέτοιες βλακείες.
Κι εκείνες δουλεύουν ... 2-3 μήνες τον χρόνο και τους υπόλοιπους κάθονται στο σπίτι κοροϊδεύοντας τους δικούς τους ότι δεν βρίσκουν δουλειά γιατί δεν υπάρχουν δουλειές
Αυτές το πλασάρουν ότι είναι πιο έξυπνες και πιο περπατημενες στην ζωή και περνάνε καλά ενώ εγώ είμαι το κορόιδο
Τον μαυρο τουσ το γλαρο
Από συνήθεια,επειδη κανουμε παρεα απο το σχολειο. Ο μονος λογος που τις κραταω ειναι για να βγαινω ή για να μου γνωρισουν κανεναν,αλλα τελικα ουτε γι αυτο μου χρησιμευουν
Ρε λεμονπαι άκουσέ με. Έκανα κι εγώ στο παρελθόν παρέα με πολλά τέτοια άτομα γιατί και να υπήρχαν καλά τα απέρριπτα........αυτό είναι το λάθος που κάνουμε.......είναι πολύ λίγα τα καλά άτομα αλλά τα απορρίπτουμε δυστυχώς μερικοί άθελά μας................γιατί διάβασα κάπου ότι θέλουμε ανθρώπους που να μας επιβεβαιώνουν την απόρριψη του εαυτού μας όπως κάνουμε εμείς στον εαυτό μας.........Δεν φταις εσύ σε κάτι μην ακούς τους άλλους......απλά έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση και θες να κάνεις παρέα με άτομα που στη ρίχνουν επίσης για να ταιριάζετε.....γνώμη μου.......βρες μια δουλειά και γνώρισε από εκεί άτομα, βρες ένα χόμπυ, κοινωνικοποιήσου, και κατάλαβε αυτό που κάνεις λάθος που σου είπα ώστε πχ από τους 10 συναδέλφους να μη γνωρίζεις τους 9 χάλια......αλλά τον έναν καλό.........Μπορεί βέβαια και να μην είναι και αυτό που σου λέω, μπορεί να είναι ότι στους 1000 έναν καλό βρίσκεις όπως μου έλεγε η γιαγιά μου.........Τι να πω......σε καταλαβαίνω, κουράγιο!!!!!!!!
Υ.Γ. Αν θες να μιλάμε στείλε μου πμ!! Α, και μη λαμβάνεις και πολύ υπόψη αυτά που σου έλεγα σε πμ, δεν ήμουν καλά!! Τώρα είμαι καλύτερα όμως :)
σου εστειλα
Βασικα θελω πρωτα να με δουν ερωτευμενη και ευτυχισμενη,να κανω το κομματι μου και μετα εννοειται οτι θα τις γραψω
Ολοι μου το λενε οτι με ζηλευουν,οποτε θα φανει πραγματικα τοτε!!
Σίγουρα σε ζηλεύουν!!!!!!! Καριόλες.
Λεμονόπιτα,είναι κάποια από αυτές που δεν σου φέρεται στο ίδιο μοτίβο?Ή όλες σκ@τ@?
Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε στο κορίτσι....;;
Κι εσύ βρε λεμονόπιτα, τι φάση; Η σχέση που έχεις με τις "φίλες σου," σίγουρα δεν ονομάζεται φιλιά, να την ονομάσω πελατιακές σχέσεις.... δεν ξέρω.... Ούτε κατ' ευφημισμόν δεν ξέρω τι λέξη να χρησιμοποιήσω. Σίγουρα δεν φαίνεται να τρέφουν αισθήματα αγάπης απέναντι σου, αλλά κι εσύ δεν πας πίσω....
Επίσης, αν καταναλώνεις τόση ενέργεια για να τους "μπεις στο μάτι" και να σε δουν τρόπον τινά ευτυχισμένη, αντιλαμβάνεσαι ότι εδώ υπάρχει κάποιο κενό. Επιδιώκουμε την ευτυχία για εμας, αναζητούμε τον έρωτα, γιατί παρόλο που είναι το πιο επίπονο όλων των συναισθημάτων, είναι το μοναδικό που μας κάνει να νιώθουμε ολόκληροι, πλήρεις. Ο έρωτας δεν είναι μέσον για να βγάζουμε οποιουδήποτε είδους μνησικακία ή απωθημένα.... Επίσης, όταν αυτό είναι ψεύτικο φαίνεται. Αν προσποιείσαι την ερωτευμένη, δεν θα πείσεις ποτέ για ευτυχισμένη.... ίσως γι αυτό δεν πείθεις και το αγόρι που σου αρέσει. Μπορείς να προσπαθήσεις να προχωρήσεις μαζί του, ασχέτως που δεν πολυκαίγεσαι, αλλά για σένα, όχι για να σκάσουν οι οχτροί σου! (Mercy!)
Kαι τέλος, μία γυναίκα για να είναι ευτυχισμένη δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει κάποιος άντρας στη ζωή της. Αυτή η νοοτροπία, είναι αχαρακτήριστη.... Δεν είναι ανάγκη η ζωή μιας γυναίκας να γυρίζει γύρω από ένα αρσενικό. Φτιάξε τη ζωή σου με όμορφα στοιχεία, κάνε πράγματα που σου αρέσουν, διασκέδασε με τον εαυτό σου, γνώρισε τον και γενικότερα φτιάξε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθουν όμορφα πράγματα στη ζωή σου.... Και θα έρθει ο έρωτας και η συντροφικότητα και η αγάπη. Αλλά χαλαρά, αν γίνει αυτοσκοπός χάνεται η μαγεία!
Με τέτοιες φίλες........καλύτερα ένα αρσενικό!!!!!!! Έστω φίλοι άντρες, της το προτείναμε και αυτό.
Επειδή δεν διαβασα όλα αυτά μόνο τ αρχικά και στο τέλος λίγο Θ σ πω μόνο δεν είσαι η μόνη οκ είσαι 23 δεν έχεις κάνει σοβαρή σχέση υποχρεωτικο είναι θ κάνεις όταν βρεις τον κατάλληλο σοβαρό άνθρωπο που θ είναι γ σχέση αλλες που κάνανε Τ νομίζεις ολες χωρίσανε...η θες ν είσαι και εσύ αυτό τον χρόνο τ έχω με αυτόν μετα με άλλον έχω δει Κ 10 χρόνια σχέση Ν βάζει τέλος στα 27 έχω δει Κ 20 χρονη Ν αλλάζει την μια σχέση μετά την άλλην αλλά ολες αυτες είναι γυναικουλες της πλάκας πού Θ καταλήξουν και στο ράφι από την σαπίλα τους και ασε της φίλες που υποτίθεται έχεις να είσαι αυτόνομη και ανεξάρτητη
Κοριτσάρα μου, δούλεψε λίγο την σχέση με τον εαυτό σου και θα δεις ότι όλα καλά θα πάνε. Οι σχέσεις μας, είτε φιλικές είτε ερωτικές αντικατοπτρίζουν την σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας. Πρέπει να μάθεις να ψαρευεις, δουλειά με τον εαυτό σου , και όχι να τρως έτοιμα ψάρια, συμβουλές από άλλους. Καλές επιλογές να έχεις!
Lemonpie5 Δεν μας τα λες καλα! δεν εχω διαβαζει και τις 28!!σελιδες ! διαβασα αρχη λιγακι κι τελος. Στην αρχη ειχα λυπηθθει με την αδικη την κοινωνια που σου φερετε ετσι! Μετα ομως βλεπω κι διαβαζω πολυ "ΖΗΛΙΑ" γιατι ρε κοριτσακιμου??
Δεν ομορφο να μιλας ετσι για αλλες κοπελες, κι να τις λες φιλες! ξερεις οταν ειναι ολοι γυρο μας παλιανθρωποι! οταν ολοι φταινε και εμεις ειμαστε μονο οι σωστοι τωτες υπαρχει προβλημα και συνηθως συμβαινει το αναποδο.
Θες να κανεις σχεση επειδη εχουν και οι αλλες, σαν τα παιχνιδια στα παιδακια, θελουν ολα τα πενιδια που εχουν κι τα αλλα επειδη ζηλευουν! Το θεμα ειναι να κανεις σχεση με ανδρα επειδη τον θες εσυ! και επειδη το θελει η μοδα! η επειδη εχουν οι αλλες, δλδη αν τυχενε οι γνωστες σου - λεω γνωστες γιατι δεν λεγοντε φιλες αν μηλας ετσι για αυτες- αν ολες ηταν λεσβιες θα επρεπε κι εσυ να βρεςι κοπελα για να μην ξεχωριζεις?? Μου θυμησες εναν τυπο στο προγραμμα οπου μας ειπε οτι επεσε στα ναρκωτικα επειδη επιναν λεει ολοι στην γειτονια του επρεπε να πινει κι αυτος !!!!!!! ημαρτον!!!!
Συγουρα το να ειναι καποια κοπελα παρθενα στα 23 δεν ειναι τοσο ομορφο, και συγουρ ενας εμπειρος ανδρας δεν τρελενετε για παρθενες διοτις δεν εει ορεξη να καμει "μαθηματα σεξ" συνηθως ο ανδρας θελει να καμει σεξ να το απολαμβανει ,με μια κοπελα οπου να ξερει τι πρεπει να κανει , να γινετε ομορφο παιχνιδι! να καταλαβενοντε ! δεν ειναι ομορφο να πρεπει να δινεις οδηγιες την ωρα του σεξ! ειναι καπως σπαστικο οντως! Αλλα μην σε στεναχωρα!! ετσι γινετε με ολλους !! απλα πρεπει να το καμεις να ξεμπερδευεις! καλητερα θα ειναι ομως η πρωτη σου φορα να ειναι ρομαντικη , να ειναι ωραια , να ειναι με καποιον η καποια που θα εισαι ερωτευμενη!! οχι επειδη το εχουν κανει ολες!! αν ειναι ετσι κατεβα ενα σουκου αθηνα πηγαινε σε ενα κλαμπ βρες εναν! βαλε και καμερα ΓΚΟΠΡΟ ! καντω στις τουαλετες κι γυρνα στο χωριο με βιντεο να το δουν οι συγχοριανες να ζηλεψουν!! -ειρωνικα το λεω - δεν παει ετσι, καλητερα να αργησει αλλα να εχει συναισθηματα η πρωτη σου επαφη!! καλητερα πρωτη φορα να κανεις ΕΡΩΤΑ! και οχι ΣΕΞ!
Προσεχετω διοτις μπορει να γινεις και εσυ αυριο σε κατι κομπλεξικες μιλφαρες οπου επειδη πρωτη φορα το εκαναν σε τουαλετες, η σε κανα παρτυ! εχουν τραυματικες εμπειριες και τις πληρωνουμε εμεις στο σημερα!! Ο Θεος να με συγχωρεσει!
Τελος θα ελεγα να πας στον ποιμενα σου! στον ιερεα σου να τα εξωμολογηθεις ολα! και να παρεις την ευχη του! ειναι σημαντικο το θεμα σου! θα επιρεασει την μετεπιτα κοινωνικη σου ζωη και ερωτικη σου ζωη!!
δηλαδη,
κανεις παρεα καποιες κοπελες που δεν εκτιμας και θεωρεις οτι σε ζηλευουν, απο συνηθεια... ωστοσο θαθελες να μπορεις να >τις 'χρησιμοποιησεις, αλλα δεν το κανεις επειδη δεν μπορεις...
και για ποιον λογο δεν εχεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΦΙΛΕΣ?
το οτι δεν υπαρχει φιλια, δεν με καλυπτει σαν απαντηση...
επισης, ο βασικος λογος που θελεις να κανεις σχεση με τον τυπο, ειναι για να την μπεις στις φιλες που δεν εκτιμας.
ουτε μας ειπες ποτε οτι τον ποθεις ,ουτε τπτ, καθαρα για λογους κοινωνικους και ανταγωνιστικους.
νομιζω οτι πρεπει να κοιταξεις μερικα πραγματα που αφορουν τον εαυτο σου.
Λοιπόν να απαντήσω σε μερικά πράγματα. Προκειμένου να αποκτήσω εμπειρίες έχω παρτίδες με αγόρια που δεν γουστάρω καθόλου. Έχει συμβεί να με φιλάει και να με αγγίζει κάποιος κι εγώ να μην νιώθω τπτ. Γενικά αισθάνομαι λίγο περίεργα όταν τα κάνω αυτά,σαν να παίζω έναν ρόλο. Έχω σκεφτεί αρκετές φορές να ολοκληρώσω με κάποιον άκυρο για να μην νιώθω μειονεκτικά αλλά αηδιάζω. Και από την άλλη ντρέπομαι που είμαι παρθένα και φοβάμαι μήπως με απορρίψουν για αυτό.
Τις φίλες προσπαθώ να τις αποφύγω αλλά με πρήζουν να βγαίνουμε και μάλιστα γκρινιάζουν ότι τις έχω γραμμένες . Φανταστείτε δλδ στους άμοιρους τους γκόμενους τους τι σκηνικά κάνουν
Και είναι απαράδεκτες πραγματικά. Εγώ τις αγνοω,μόνο αν είναι να πάμε για κανένα ποτό πάω μαζί μήπως και γνωρίσω κανέναν.
Όσο για τον τυπο δεν είπα ότι δεν μου αρέσει καθόλου. Είναι καλό παιδί,ευχάριστος,τον συμπαθώ πολύ και είναι και γλυκός δεν είναι μπηχτης ούτε ψώνιο σαν τους περισσότερους που μου την πέφτουν. Νιώθω μια ασφαλεια με αυτόν δεν τον θέλω μόνο για να μπω στο μάτι των άλλων,απλά θα είναι μια ικανοποίηση κι αυτό
Ναι βρε κορίτσι μου, κι εμείς ακριβώς αυτό σου λέμε....
Βγαίνεις με αγόρια που δεν σου αρέσουν για να αποκτήσεις εμπειρίες.... Σε φιλάει κάποιος και δεν νιώθεις τίποτα.... Τι είναι αυτό; Βασανίζεις τον εαυτό σου; Τι είναι οι εμπειρίες στον έρωτα χωρίς συναισθήματα; Δεν σου λέω να ψάχνεις μόνο για τον άντρα της ζωής σου, αλλά τουλάχιστον να τους γουστάρεις, όχι να κάνεις καταναγκαστικά έργα χάριν εμπειριών!
Προσπαθείς να αποφύγεις τις φίλες σου, αλλά βγαίνεις μαζί τους για να γωρίσεις κάποιον.... Και πάλι δεν σε καταλαβαίνω.... Δεν σου περνάει από το μυαλό να κάνεις καινούργιες παρέες, που να περνάς καλά αντί να ανταλλάσσετε ψιλοκακίες μεταξύ σας. Αν είχες καλύτερους φίλους ίσως το συναισθηματικό σου κενό να ήταν μικρότερο.
Και τέλος νιώθεις ασφάλεια με τον τύπο και γι αυτό θες να γίνει κάτι, αλλά δεν είναι ότι γουστάρεις κίολας.... Δεν μπορώ να καταλάβω τι ικανοποίηση θα νιώθεις όταν χωρίς να γουστάρεις κάποιον, θα τον κυκλοφορείς για να σας βλέπει ο κόσμος; Διαβάζω αυτά που γράφεις και ψάχνω να βρω κάπου το συναίσθημα.... αντ' αυτού πεφτώ συνεχώς πάνω σε εκφράσεις του τύπου "έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου" κτλ.... Έχεις σκεφτεί ότι όλο αυτό ίσως αποτυπώνεται στην συμπεριφορά σου και ίσως το παιδί να μην έχει ξεκάθαρη άποψη για σένα....
Καινούργιες παρέες είναι δύσκολο να αποκτήσω εδώ πέρα που είμαστε όλοι γνωστοί. Δεν έχω και πολύ χρόνο άλλωστε.
Και περισσότερο θέλω σχέση,παρά παρέα.
Νιώθω ασφάλεια,αλλά και συμπάθεια για αυτό το άτομο,ποτέ δεν βαριέμαι μαζί του και ποτέ δεν μου λέει κακίες και αηδιες. Δεν είπα ότι δεν νιώθω τίποτα. Οι άλλοι ίσως και να μου προκαλούσαν μια αηδία όταν με άγγιζαν,αυτός δεν μου φαίνεται αηδιαστικό να με ακουμπήσει. Κάτι δείχνει αυτό...
Εξάλλου θέλω τόσο πολύ να κάτσει η φάση που δεν θα κάνω πισω
Δεν προσπαθώ να σε αποτρέψω. Απλώς, προσπαθώ να σου δώσω τροφή για σκέψη.... Κι εννοώ να σκεφτείς ουσιαστικά για σένα, χωρίς την τυρόπιτα της σχέσης σφηνωμένη στο κεφαλάκι σου. Δεν χρειάζεται να με πείσεις κι ούτως ή άλλως θα κάνεις ότι γουστάρεις. .....απλώς σύμφωνα με την δική μου οπτική χάνεις το νόημα....
Μου κοστίζει που δεν έχω νιώσει τα συναισθήματα μιας σχέσης , τουλάχιστον ουσιαστικής. Και αφού αυτά δεν έρχονται κατά παραγγελία τουλάχιστον προσπαθώ να αποκτώ εμπειρίες,για να μην νιώθω εξωγήινη. Αν και νομίζω ότι επειδή αυτό το άτομο που λέω είναι αξιόλογο,μπορεί να μου προκαλέσει κάποια στιγμή στο μέλλον συναισθηματα. Τουλάχιστον είναι ο μόνος από τον οποίο εισπράττω σεβασμο