Είμαι 23 και δεν έχω κάνει τίποτα σοβαρό με αγορι - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 26 of 33 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast
Results 376 to 390 of 486
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Lemonpie5 View Post
    Κι εκείνες δουλεύουν ... 2-3 μήνες τον χρόνο και τους υπόλοιπους κάθονται στο σπίτι κοροϊδεύοντας τους δικούς τους ότι δεν βρίσκουν δουλειά γιατί δεν υπάρχουν δουλειές
    Σου ξαναλέω,αυτές είναι κακομαθημένες ενώ εσύ όχι!

Senior Member
    Αυτές το πλασάρουν ότι είναι πιο έξυπνες και πιο περπατημενες στην ζωή και περνάνε καλά ενώ εγώ είμαι το κορόιδο

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αυτές το πλασάρουν ότι είναι πιο έξυπνες και πιο περπατημενες στην ζωή και περνάνε καλά ενώ εγώ είμαι το κορόιδο
    Toν κακό τους τον καιρό!

Senior Member
    Τον μαυρο τουσ το γλαρο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    εννοειται οτι ειναι απαραδεκτα οσα μας λες, αλλα καλυτερα να αναρωτιεσαι γιατι τις εχεις φιλες.
    μην τα ριχνουμε ολα στους αλλους...

Senior Member
    Από συνήθεια,επειδη κανουμε παρεα απο το σχολειο. Ο μονος λογος που τις κραταω ειναι για να βγαινω ή για να μου γνωρισουν κανεναν,αλλα τελικα ουτε γι αυτο μου χρησιμευουν

Senior Member
    Ρε λεμονπαι άκουσέ με. Έκανα κι εγώ στο παρελθόν παρέα με πολλά τέτοια άτομα γιατί και να υπήρχαν καλά τα απέρριπτα........αυτό είναι το λάθος που κάνουμε.......είναι πολύ λίγα τα καλά άτομα αλλά τα απορρίπτουμε δυστυχώς μερικοί άθελά μας................γιατί διάβασα κάπου ότι θέλουμε ανθρώπους που να μας επιβεβαιώνουν την απόρριψη του εαυτού μας όπως κάνουμε εμείς στον εαυτό μας.........Δεν φταις εσύ σε κάτι μην ακούς τους άλλους......απλά έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση και θες να κάνεις παρέα με άτομα που στη ρίχνουν επίσης για να ταιριάζετε.....γνώμη μου.......βρες μια δουλειά και γνώρισε από εκεί άτομα, βρες ένα χόμπυ, κοινωνικοποιήσου, και κατάλαβε αυτό που κάνεις λάθος που σου είπα ώστε πχ από τους 10 συναδέλφους να μη γνωρίζεις τους 9 χάλια......αλλά τον έναν καλό.........Μπορεί βέβαια και να μην είναι και αυτό που σου λέω, μπορεί να είναι ότι στους 1000 έναν καλό βρίσκεις όπως μου έλεγε η γιαγιά μου.........Τι να πω......σε καταλαβαίνω, κουράγιο!!!!!!!!
    Υ.Γ. Αν θες να μιλάμε στείλε μου πμ!! Α, και μη λαμβάνεις και πολύ υπόψη αυτά που σου έλεγα σε πμ, δεν ήμουν καλά!! Τώρα είμαι καλύτερα όμως :)

Senior Member
    σου εστειλα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Από συνήθεια,επειδη κανουμε παρεα απο το σχολειο. Ο μονος λογος που τις κραταω ειναι για να βγαινω ή για να μου γνωρισουν κανεναν,αλλα τελικα ουτε γι αυτο μου χρησιμευουν
    Aν βρεις κάποιον που θες,στοχεύεις να ξεκόψεις από αυτές?

Senior Member
    Βασικα θελω πρωτα να με δουν ερωτευμενη και ευτυχισμενη,να κανω το κομματι μου και μετα εννοειται οτι θα τις γραψω

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Βασικα θελω πρωτα να με δουν ερωτευμενη και ευτυχισμενη,να κανω το κομματι μου και μετα εννοειται οτι θα τις γραψω
    Κάτι μου λέει πως θα τις τσούξει αυτό!

Senior Member
    Ολοι μου το λενε οτι με ζηλευουν,οποτε θα φανει πραγματικα τοτε!!

Senior Member
    Σίγουρα σε ζηλεύουν!!!!!!! Καριόλες.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Λεμονόπιτα,είναι κάποια από αυτές που δεν σου φέρεται στο ίδιο μοτίβο?Ή όλες σκ@τ@?

Senior Member
    Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε στο κορίτσι....;;
    Κι εσύ βρε λεμονόπιτα, τι φάση; Η σχέση που έχεις με τις "φίλες σου," σίγουρα δεν ονομάζεται φιλιά, να την ονομάσω πελατιακές σχέσεις.... δεν ξέρω.... Ούτε κατ' ευφημισμόν δεν ξέρω τι λέξη να χρησιμοποιήσω. Σίγουρα δεν φαίνεται να τρέφουν αισθήματα αγάπης απέναντι σου, αλλά κι εσύ δεν πας πίσω....

Επίσης, αν καταναλώνεις τόση ενέργεια για να τους "μπεις στο μάτι" και να σε δουν τρόπον τινά ευτυχισμένη, αντιλαμβάνεσαι ότι εδώ υπάρχει κάποιο κενό. Επιδιώκουμε την ευτυχία για εμας, αναζητούμε τον έρωτα, γιατί παρόλο που είναι το πιο επίπονο όλων των συναισθημάτων, είναι το μοναδικό που μας κάνει να νιώθουμε ολόκληροι, πλήρεις. Ο έρωτας δεν είναι μέσον για να βγάζουμε οποιουδήποτε είδους μνησικακία ή απωθημένα.... Επίσης, όταν αυτό είναι ψεύτικο φαίνεται. Αν προσποιείσαι την ερωτευμένη, δεν θα πείσεις ποτέ για ευτυχισμένη.... ίσως γι αυτό δεν πείθεις και το αγόρι που σου αρέσει. Μπορείς να προσπαθήσεις να προχωρήσεις μαζί του, ασχέτως που δεν πολυκαίγεσαι, αλλά για σένα, όχι για να σκάσουν οι οχτροί σου! (Mercy!)

Kαι τέλος, μία γυναίκα για να είναι ευτυχισμένη δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει κάποιος άντρας στη ζωή της. Αυτή η νοοτροπία, είναι αχαρακτήριστη.... Δεν είναι ανάγκη η ζωή μιας γυναίκας να γυρίζει γύρω από ένα αρσενικό. Φτιάξε τη ζωή σου με όμορφα στοιχεία, κάνε πράγματα που σου αρέσουν, διασκέδασε με τον εαυτό σου, γνώρισε τον και γενικότερα φτιάξε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθουν όμορφα πράγματα στη ζωή σου.... Και θα έρθει ο έρωτας και η συντροφικότητα και η αγάπη. Αλλά χαλαρά, αν γίνει αυτοσκοπός χάνεται η μαγεία!

Page 26 of 33 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast