Originally Posted by
marirena
Ωχ! Μου θυμίζει κάποιον που ήξερα κάποτε...
και
Τώρα να πω ότι θα συμφωνήσω...???
Ή να πιάσω τα επιστημονικό-τρομακτικά που δεν αρέσουν εδώ πέρα σε κάποιους.
Θ' αφήσω κατά μέρος της θεωρία για την ώρα γιατί εδώ με πνίγει να πω κάτι άλλο.
Από την αφήγησή σου σχετικά με τη χθεσινή νύχτα στο μπαρ, φαίνεται η απίστευτη απειρία σου σε ζητήματα φλερτ, ερωτικής προσέγγισης και ερωτικής συμπεριφοράς γενικότερα. Τί να πρωτοσχολιάσω? Σαν να μίλαγε παιδί της 1ης γυμνασίου. (Ξέρω πως δεν θα σ' αρέσει ούτε το ύφος μου, ούτε τίποτα). Τα λέω όμως έτσι γιατί θέλω να καταλήξω στο ότι η άκρως συμπλεγματική και βουτηγμένη στο στερεότυπο συμπεριφορά σου (η ξανθιά 'τούμπανο' που θα 'ναι σίγουρα ψημένη από γύρευε πόοοοσες εμπειρίες, και ποιόοοοος ξέρει τί να θέλει από μέεεενα.....τί να θέλει μωρέ από σένα, να κρεμαστείς από τον πολυέλαιο??? Άντε να έπαιξε λιγάκι με το βλέμμα της πάνω σου , ή ούτε καν αυτό.... είναι αυτή και μόνο που διώχνει - τέλος πάντων δεν σ' αφήνει να πλησιάσεις - σε πλησιάσει κοπέλα. Και κατά τη γνώμη μου δικαίως.
Όπως καταλαβαίνεις τα στερεοτυπικά κολλήματα βρίσκω ότι είναι τα πλέον ενοχλητικά. Διότι κατά τ' άλλα οι κοπέλες φταίνε πάντα για όλα, διότι εκείνες έχουν το πρόβλημα με τους άπειρους και τους χλευάζουν κ.λ.π κ.λ.π κ.λ.π. Συγνώμη, αλλά γιατί να σε πλησιάσει γυναίκα όταν εσύ πρώτος πάνω της θα βγάλεις όοοοολα αυτά τα συμπλεγματικά? Γιατί πίστεψέ με θα τα βγάλεις, όσο κι αν νομίζεις πως θα κρυφτείς. Θα 'λεγα πως και μόνο λόγω των στερεοτύπων με βάση τα οποία σκέφτεσαι μία κοπέλα με κατανόηση που δεν την νοιάζει να έχει δίπλα της το 'αρσενικό πρότυπο' (υπάρχουν πολλές τέτοιες πίστεψέ με) δεν μπορείς να την κερδίσεις. Διότι εφόσον σκέφτεσαι έτσι, θα προσεγγίσεις κοπέλα που επίσης σκέφτεται έτσι. Και ναι αυτή θα θέλει τον άνδρα 'ψημένο'.