Παρθενος, 26 χρονος με προβλημα σεξουαλικης ταυτοτητας σε απογνωση - Page 100
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 100 of 161 FirstFirst ... 50909899100101102110150 ... LastLast
Results 1,486 to 1,500 of 2414
    Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Ξέρεις τι φοβάμαι ρε Τζιμ? Ότι η μόνη περίπτωση να κάνεις σεξ, είναι αν σε βιάσουν.
    jimmaster, ρε μαν η τύπισσα δεν την παλεύει. Δες τι έγραψε να πουμε - το ναρκωτικο της πάει σύννεφο.. αστην..

μαρί, για άκου: ο jimmaster γράφει για να παρει κουραγιο και να νιωσει καλυτερα. Εσυ παλιο κομπλεξάρα γράφεις για να μειωσεις τους αλλους. Δες λιγο τις γαμο-ανασφάλειές σου και άσε τα πικρόχολα σχόλια. Προβληματική .

Senior Member
    Επισης να προσθεσω κατι αλλο που παιζει ρολo πιστευω.... (για οποιον εχει ακομα το κουραγιο να με διαβαζει :P )

Aκομα δεν εχω συνειδητοποιησει πληρως οτι ειμαι ενηλικας...περναω ντροπαλες φασεις με μεγαλυτερους απο μενα ανθρωπους οπως οταν ημουν παιδι και μου τσιμπουσαν τα μαγουλα φιλες της μανας μου...κι εγω τις εβλεπα σαν μεγαλες γυναικες τρομακτικες...Ενω βλεπω αλλους συνομηλικους να ναι στον χαβαλε με μεγαλυτερους...εγω ακομα δεν εχω συνειδητοποιησει πληρως οτι ανηκω σαυτους...θα μπορουσα να μαι παντρεμενος με παιδια...θα μπορουσα να χω πολλες ευθυνες....θα ντρεπομουνα καποιον που ειναι ξερω γω 40 χρονων??? Ακομα και τωρα πχ δεν συνειδητοποιω οτι ετσι μπορει να με βλεπει και η κοπελια...σαν "μεγαλο"...σαν "αντρα" και οχι αγορι.... ισως δλδ να εχω πολυ παραπανω το "πανω" χερι απ οσο πιστευω....ισως κι αυτη ακομα να εξερευνει τον κοσμο του συναισθηματος και να με αφησει να κανω οτι θελω θεωρωντας οτι "εγω ξερω" επειδη ειμαι "μεγαλος" Ετσι πχ κι εγω που ειμαι 26 αν μου πεις για καποιον που ειναι 36, ε θα σου πω πως σιγουρα αυτος θα ξερει τα παντα απο σεξ...ή απ τη ζωη και δεν εχει ανασφαλειες γιατι ειναι "μεγαλος"

Αλλα παιδακια δεν ηταν ετσι...κανανε χαβαλε με τους καθηγητες πχ στο σχολειο (πιο πολυ στο λυκειο αυτο) ενω εγω ημουν πολυ τυπικος...δεν μπορουσα να το ριξω στην πλακα σαν ανθρωπος προς ανθρωπο κι οχι σαν μικρος προς μεγαλο, μαθητης προς καθηγητη...λες κι αυτος δεν ειναι απλα ανθρωπος που κανει μια δουλεια...λες και το να ειναι καθηγητης ειναι ολοκληρη η υπαρξη του...παρομοια θεματα ειχα και στον στρατο με τους ανωτερους...

Senior Member
    Quote Originally Posted by marirena View Post
    Ωχ! Μου θυμίζει κάποιον που ήξερα κάποτε...
    και

Τώρα να πω ότι θα συμφωνήσω...???
    Ή να πιάσω τα επιστημονικό-τρομακτικά που δεν αρέσουν εδώ πέρα σε κάποιους.
    Θ' αφήσω κατά μέρος της θεωρία για την ώρα γιατί εδώ με πνίγει να πω κάτι άλλο.

Από την αφήγησή σου σχετικά με τη χθεσινή νύχτα στο μπαρ, φαίνεται η απίστευτη απειρία σου σε ζητήματα φλερτ, ερωτικής προσέγγισης και ερωτικής συμπεριφοράς γενικότερα. Τί να πρωτοσχολιάσω? Σαν να μίλαγε παιδί της 1ης γυμνασίου. (Ξέρω πως δεν θα σ' αρέσει ούτε το ύφος μου, ούτε τίποτα). Τα λέω όμως έτσι γιατί θέλω να καταλήξω στο ότι η άκρως συμπλεγματική και βουτηγμένη στο στερεότυπο συμπεριφορά σου (η ξανθιά 'τούμπανο' που θα 'ναι σίγουρα ψημένη από γύρευε πόοοοσες εμπειρίες, και ποιόοοοος ξέρει τί να θέλει από μέεεενα.....τί να θέλει μωρέ από σένα, να κρεμαστείς από τον πολυέλαιο??? Άντε να έπαιξε λιγάκι με το βλέμμα της πάνω σου , ή ούτε καν αυτό.... είναι αυτή και μόνο που διώχνει - τέλος πάντων δεν σ' αφήνει να πλησιάσεις - σε πλησιάσει κοπέλα. Και κατά τη γνώμη μου δικαίως.
    Όπως καταλαβαίνεις τα στερεοτυπικά κολλήματα βρίσκω ότι είναι τα πλέον ενοχλητικά. Διότι κατά τ' άλλα οι κοπέλες φταίνε πάντα για όλα, διότι εκείνες έχουν το πρόβλημα με τους άπειρους και τους χλευάζουν κ.λ.π κ.λ.π κ.λ.π. Συγνώμη, αλλά γιατί να σε πλησιάσει γυναίκα όταν εσύ πρώτος πάνω της θα βγάλεις όοοοολα αυτά τα συμπλεγματικά? Γιατί πίστεψέ με θα τα βγάλεις, όσο κι αν νομίζεις πως θα κρυφτείς. Θα 'λεγα πως και μόνο λόγω των στερεοτύπων με βάση τα οποία σκέφτεσαι μία κοπέλα με κατανόηση που δεν την νοιάζει να έχει δίπλα της το 'αρσενικό πρότυπο' (υπάρχουν πολλές τέτοιες πίστεψέ με) δεν μπορείς να την κερδίσεις. Διότι εφόσον σκέφτεσαι έτσι, θα προσεγγίσεις κοπέλα που επίσης σκέφτεται έτσι. Και ναι αυτή θα θέλει τον άνδρα 'ψημένο'.
    ΟΧΙ δεν σκεφτομαι ετσι...σκεφτομουν ετσι...αοριστος

Τα εχω σκεφτει ολα αυτα και εννοειται πως ειναι λαθος...κι αν λογω απειριας παρεξηγω καποιες συμπεριφορες (πραγμα το οποιο διορθωνεται) δεν σημαινει οτι ειμαι και στραβος...οχι δεν επαιξε το ματι της πανω...ηρθε και ΚΟΛΛΗΣΕ πανω μου...εχει μια διαφορα...

Μην με προγκας πανω που ξεπερναω το κομπλεξ με την απειρια μου να το ξανααποκτησω...τα εχουμε συζητησει ολα αυτα που μου πες εσυ...αρκετες σελιδες πριν αποφασισεις να λαβεις μερος...

Πραγματικα τον επικριτικο τονο σε εναν ανθρωπο που τα χει συνειδητοποιησει αυτα χωρις βοηθεια ειδικου, τα χει συζητησει κι εδω στο φορουμ δεν τον καταλαβαινω καθολου... Θες να με βοηθησεις ή απλα να νιωσεις καλυτερα που εσυ τα ξερεις?

Senior Member
    Quote Originally Posted by esoteriki_dynami View Post
    jimmaster, ρε μαν η τύπισσα δεν την παλεύει. Δες τι έγραψε να πουμε - το ναρκωτικο της πάει σύννεφο.. αστην..

μαρί, για άκου: ο jimmaster γράφει για να παρει κουραγιο και να νιωσει καλυτερα. Εσυ παλιο κομπλεξάρα γράφεις για να μειωσεις τους αλλους. Δες λιγο τις γαμο-ανασφάλειές σου και άσε τα πικρόχολα σχόλια. Προβληματική .
    Ουτε κι εμενα μου αρεσε αυτο που ειπε και απεχει παρα σαγκας απ την πραγματικοτητα αλλα μην επιτιθεσαι και μην προκαλεις σωρεια σχολιων και οφ τοπικ γιατι θα τα παρω στο κρανιο ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??

Senior Member
    Quote Originally Posted by esoteriki_dynami View Post
    ....

τρολ τρολ τρολ τρολ τρολ τρολ τρολ τρολ τρολ τρολ τρολ τρολ τρολ τρολ

Ακομα και τωρα πχ δεν συνειδητοποιω οτι ετσι μπορει να με βλεπει και η κοπελια...σαν "μεγαλο"...σαν "αντρα" και οχι αγορι.... ισως δλδ να εχω πολυ παραπανω το "πανω" χερι απ οσο πιστευω....
    Το "πάνω χέρι" το έχουμε (αν και τα βρίσκω σαχλαμάρες αυτά) ανάλογα με το πως φερόμαστε κι όχι ηλικιακά. Εκτός πια αν η κοπέλα για την οποία μιλάς βρίσκεται σε προεφηβική ηλικία - ε τότε ναι θα σ' εβλεπε μεγάλο.

Όσο για το τί συζητήσατε ή όχι πριν αποφασίσω να λάβω μέρος το σημερινό μου σχόλιο νομίζω αφορά σε σημερινό σου σχόλιο.

Όταν λες
    ηρθε και ΚΟΛΛΗΣΕ πανω μου
    ????? Τί ακριβώς εννοείς?

Senior Member
    Μπορειτε να καταλαβετε μερικοι πως το μοναδικο μερος που εχω να τα συζηταω αυτα ειναι αυτο φορουμ??? Μπορειτε να μην μου το κανετε κωλοχανειο?? Μπορειτε να καταλαβετε οτι βρισκομαι εδω γιατι ποναω και χρειαζομαι συμπαρασταση και οχι για να περναω τον χρονο μου???

Senior Member
    Το "πάνω χέρι" το έχουμε (αν και τα βρίσκω σαχλαμάρες αυτά) ανάλογα με το πως φερόμαστε κι όχι ηλικιακά. Εκτός πια αν η κοπέλα για την οποία μιλάς βρίσκεται σε προεφηβική ηλικία - ε τότε ναι θα σ' εβλεπε μεγάλο.

Όσο για το τί συζητήσατε ή όχι πριν αποφασίσω να λάβω μέρος το σημερινό μου σχόλιο νομίζω αφορά σε σημερινό σου σχόλιο.

Όταν λες ????? Τί ακριβώς εννοείς?
    Αυτο που γραφω εννοω... Ηρθε πολυ κοντα μου και σταθηκε....

Κοιτα απειρος ειμαι οχι χαζος.... δεν θα κατσω να αναλυσω καθε δευτερολεπτο της χθεσινης βραδιας ουτε να απολογηθω για κατι...εχω κι εγω αξιοπρεπεια ξερεις παρα τα προβληματα οι τις ελλειψεις μου...και πανω απο ολα ειμαι διατεθιμενος να εκτεθω για να ανακαλυψω και τον εαυτο μου και την ζωη με τις χαρες και τις λυπες της...κι αν χθες κολλησα να μιλησω δεν ειναι ολες οι στιγμες ιδιες... και μετα βεβαιως συνειδητοποιησα μονος μου τα λαθη μου...ειναι κι αυτο μεγαλο βημα..στην πραξη θα βγουν σιγα σιγα...πρωτα ερχεται η θεωρια και μετα η εφαρμογη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by jimmaster View Post
    Να σου πω κατι αλλο πιο αστειο? Οσα ζευγαρια ειχα οικεια μου...δλδ φιλοι μου που τα φτιαχνανε με κοπελες κτλ... δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι κανανε σεξ...οτι μπορει να πηδιοντουσαν δευτερολεπτα πριν εγω παρω τηλεφωνο τον φιλο μου να κανονισουμε ενα καφεδακι....φαντασου πως με βλεπει η κοινωνια εμενα ετσι? οσοι δλδ με ξερουν απο παλια λογικα ή με θεωρουνε gay ή μεγαλο μαλακα...παραπονιομουνα για λεφτα...για το ενα το αλλο...και τελικα συνειδητοποιησα τι μου εφταιγε....απλα τωρα εχει γινει πλεον αφορητο... κι οταν λεω τι μου ελειπε δεν εννοω μονο το σεξ αλλα γενικα ρε παιδι μου να χεις μια σχεση...να μοιραζεσαι το σωμα σου, τη μερα σου...να νιωθεις γεματος με δυναμη να νατιμετωπισεις την μερα...εγω κατεβαινοντας στην αθηνα εφαγα σοκ...εβλεπα μεγαλη γκριζα πολη με πρεζακια με ρουτινα με μεταναστες με κοσμο με αγχος να τρεχει απο δω κι απο κει...ελεγα απο μεσα μου καλα πως την παλευουν?? τωρα μετα απο 8 ολοκληρα χρονια αντιληφθηκα οτι η ζωη δεν ειναι αυτο που φαινεται...κι επειδη εχω εγω τις μαυρες μου δεν σημαινει οτι τις εχουν ολοι...

ή το αλλο...οταν εβλεπα ατομο που δεν ειναι σεξυ (πχ μια υπερβαρη κυρια 50 ετων) δεν μπορουσα να συνειδητοποιησω οτι κι αυτη κανει σεξ...και σε αυτην χρειαζεται αλλα και στον αντρα της που θα ειναι αναλογης ηλικιας και αναλογως μη-σεξυ.... τραγικο ε??? εχω περασει ουσιαστικα την μεχρι τωρα ζωη μου σε γυαλα μεσα...αληθινα δεν εχω ζησει ακομη... τραγικο τελειως...δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω ή να γελασω
    ελα ρε λογικο!!!

δηλαδη οποιος κανει σεξ νομιζεις οτι ειναι ενημερος καθε στιγμη ποιοι αλλοι το κανουν????

ε οχι?

δηλαδη οποτε πεινας η οποτε τρως σκεφτεσαι οοοοοοοοοοολη την γκαμα των ανθρωπων που πειναει εκεινη τη στιγμη η που τρωει εκινη τη στιγμη????

δε νομιζω!!!!
    Λεω ο,τι μπορω να εκφρασω οταν μου το επιτρεπει αυτο που ειμαι καθε φορα. Μαλλον μου αρεσει η επικοινωνια...και εδω...:)

Senior Member
    Συμφωνω με αυτα που σου λεει η μαριρενα Τζιμη. Εχω να προσθεσω και καποια ακομη πιο αυτονοητα: πιστευεις οτι αν τα φτιαξετε με την κοπελα και ολα πανε καλα, που μακαρι κιολας, οτι μετα οι γυναικες δε θα στην πεφτουν? Ρωταω γιατι υπαρχει κι ενα προφανες θεμα διαχειρισης των αντιδρασεων σου εδω. Ο "πειρασμος" θα σε συνοδευει λογικα για μεγαλο μερος της ζωης σου ειδικα εφοσον φροντιζεις να παραμενεις ελκυστικος στο αλλο φυλο κλπ. Καθε φορα που θα συμβαινει κατι τετοιο δηλαδη θα το ριχνεις στο αγχος και τα ψευτοδιλημματα και τις φαντασιωσεις ελεγχου? Εγραψες και κατι αλλα πριν σχετικα με τους παλαιοτερους τροπους σκεψεις σου που εχεις υποτιθεται ξεπερασει... Οτι σιγα μην εχουν ολοι τις μαυρες τους οπως εσυ τελικα, και ναι, γιατι και μια "χοντρη" να μην κανει σεξ... Ρε φιλε συγγνωμη, αλλα πως την εχεις δει? Το κεντρο του κοσμου εισαι? Ολα γυρω απο εσενα και τα θεματα σου περιστρεφονται? Σορρυ που στη λεω λιγο τωρα αλλα αν το σκεφτεις λιγακι (πραγματικα πλιζ οχι με εμμονες και υπεραναλυση παλι) θα δεις οτι ξεκινας απο μια εντελως παραλογη τοποθετηση ("σιγα μην κανουν σεξ οι ασχημοι, ολοι οι δραστηριοι πρεπει να μην εχουν τα θεματα μου") για να χαρεις μετα που τελικα δεν ειναι ετσι οπως τα φανταστηκες, τωρα που ξερεις περισσοτερα για τον κοσμο... Συγνωμη αλλα εισαι λιγο στο αντιθετο ρευμα με αυτη τη λογικη. Αντι να χαιρεσαι που δεν ειναι "οντως ετσι" θα επρεπε να αναρωτιεσαι απο που μεσα σου πηγαζουν τοσο στερεοτυπικες και ακαμπτες αντιληψεις.

Καπως ετσι θα μπορεσεις να νιωσεις αληθινες ενοχες για αληθινα σφαλματα σου, οπως το να γραφεις για μπουνιες προς γυναικα, αντι να αναστεναζεις με ανακουφιση που απλως εβγαζες το θυμο σου εκεινη την ωρα και ευτυχως "δεν εισαι ετσι πραγματικα αλλα το αντιθετο"... Τι ευτυχως? Συνειδητοποιεις τι λες και πως σκεφτεσαι τελικα?
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Quote Originally Posted by researcher View Post
    ελα ρε λογικο!!!

δηλαδη οποιος κανει σεξ νομιζεις οτι ειναι ενημερος καθε στιγμη ποιοι αλλοι το κανουν????

ε οχι?

δηλαδη οποτε πεινας η οποτε τρως σκεφτεσαι οοοοοοοοοοολη την γκαμα των ανθρωπων που πειναει εκεινη τη στιγμη η που τρωει εκινη τη στιγμη????

δε νομιζω!!!!
    Ναι δικιο εχεις

Εγω αλλο λεω...Λεω οτι δεν ειχα συνειδητοποιησει οτι οντος συμβαινει...κι οτι δεν ειναι αυτο που βλεπουμε στις ταινιες....

Ή πχ οτι η κοπελα που να παω να τα φτιαξω ειχε 2 ετων σχεση πριν απο μενα και θα ξερει απεξω κι ανακατωτα τι θα πει σεξ...ασχετα αν επειδη ειναι ντροπαλη δεν μου το βγαζει...αλλα θα μου πεις δεν χρειαζεται να το διαφημιζει κιολας... ρε λες να το εχει παρει πρεφα για μενα και απλα να μην τη νοιαζει?? Γιατι αν βλεπει προοπτικη σε μενα τοτε μπορει να λεει ε σιγα σιγα θα ξεκολλησει και μετα θα μαστε ολο ζαχαρη...λες??

πρωτα ερχεται η θεωρια και μετα η εφαρμογη...
    Το φλερτ, ο έρωτας, το σεξ, οι κοινωνικές συναναστροφές, πώς την πέφτουμε σε μία γυναίκα κ.λ.π, η ζωή γενικότερα.... δεν είναι θεωρία αλλά εφαρμογή.

Επίσης, δεν νομίζω πως κατάλαβες πολύ καλά τί θέλω να πω.

θα επρεπε να αναρωτιεσαι απο που μεσα σου πηγαζουν τοσο στερεοτυπικες και ακαμπτες αντιληψεις.

Καπως ετσι θα μπορεσεις να νιωσεις αληθινες ενοχες για αληθινα σφαλματα σου, οπως το να γραφεις για μπουνιες προς γυναικα, αντι να αναστεναζεις με ανακουφιση που απλως εβγαζες το θυμο σου εκεινη την ωρα και ευτυχως "δεν εισαι ετσι πραγματικα αλλα το αντιθετο"... Τι ευτυχως? Συνειδητοποιεις τι λες και πως σκεφτεσαι τελικα
    Ακριβώς.
    Και τελικά, πέρα από μία ψυχοθεραπεία που μπορεί και να χρειάζεται μήπως εδώ επείγει μία γενικότερη διεύρυνση οριζόντων?

Senior Member
    Quote Originally Posted by oboro View Post
    Συμφωνω με αυτα που σου λεει η μαριρενα Τζιμη. Εχω να προσθεσω και καποια ακομη πιο αυτονοητα: πιστευεις οτι αν τα φτιαξετε με την κοπελα και ολα πανε καλα, που μακαρι κιολας, οτι μετα οι γυναικες δε θα στην πεφτουν? Ρωταω γιατι υπαρχει κι ενα προφανες θεμα διαχειρισης των αντιδρασεων σου εδω. Ο "πειρασμος" θα σε συνοδευει λογικα για μεγαλο μερος της ζωης σου ειδικα εφοσον φροντιζεις να παραμενεις ελκυστικος στο αλλο φυλο κλπ. Καθε φορα που θα συμβαινει κατι τετοιο δηλαδη θα το ριχνεις στο αγχος και τα ψευτοδιλημματα και τις φαντασιωσεις ελεγχου? Εγραψες και κατι αλλα πριν σχετικα με τους παλαιοτερους τροπους σκεψεις σου που εχεις υποτιθεται ξεπερασει... Οτι σιγα μην εχουν ολοι τις μαυρες τους οπως εσυ τελικα, και ναι, γιατι και μια "χοντρη" να μην κανει σεξ... Ρε φιλε συγγνωμη, αλλα πως την εχεις δει? Το κεντρο του κοσμου εισαι? Ολα γυρω απο εσενα και τα θεματα σου περιστρεφονται? Σορρυ που στη λεω λιγο τωρα αλλα αν το σκεφτεις λιγακι (πραγματικα πλιζ οχι με εμμονες και υπεραναλυση παλι) θα δεις οτι ξεκινας απο μια εντελως παραλογη τοποθετηση ("σιγα μην κανουν σεξ οι ασχημοι, ολοι οι δραστηριοι πρεπει να μην εχουν τα θεματα μου") για να χαρεις μετα που τελικα δεν ειναι ετσι οπως τα φανταστηκες, τωρα που ξερεις περισσοτερα για τον κοσμο... Συγνωμη αλλα εισαι λιγο στο αντιθετο ρευμα με αυτη τη λογικη. Αντι να χαιρεσαι που δεν ειναι "οντως ετσι" θα επρεπε να αναρωτιεσαι απο που μεσα σου πηγαζουν τοσο στερεοτυπικες και ακαμπτες αντιληψεις.

Καπως ετσι θα μπορεσεις να νιωσεις αληθινες ενοχες για αληθινα σφαλματα σου, οπως το να γραφεις για μπουνιες προς γυναικα, αντι να αναστεναζεις με ανακουφηση που απλως εβγαζες το θυμο σου εκεινη την ωρα και ευτυχως "δεν εισαι ετσι πραγματικα αλλα το αντιθετο"... Τι ευτυχως? Συνειδητοποιεις τι λες και πως σκεφτεσαι τελικα?
    Οντος στα στερεοτυπα μου ημουν παγιδευμενος.. ειχα την ταση να δημιουργω ολοκληρους κοσμους με την σκεψη μου...εννοειται χαιρομαι που συνειδητοποιω πως δεν ειναι ετσι...ειναι πολυ σκληρος και ακαμπτος ο κοσμος που χα δημιουργησει στο κεφαλι μου... πιστευω ειναι λογικο οσο απεχεις απ την πραγματικοτητα να την φανταζεσαι αναλογα με τις τασεις σου παντα...γιατι μπορει αλλος στην φαντασια του να τα βλεπει ολα ροδινα και οταν ερχεται σε επαφη με τον κοσμο να απογοητευται εντονα.. Γιατι ομως να μου την πεις ρε φιλε? Επιτηδες το κανα? ή απο κακια? ετσι εμαθα να λειτουργω... να μου την πεις αν δεν κανω κατι να το αλλαξω...οχι επειδε εχω αυτες τις τασεις...δεν σκοτωσα και κανεναν :)

Επισης πιστευω πως η λυση στο προβλημα μου ειναι να κλεισω το pc (ηδη το εχω εφαρμοσει) να βγω εξω, να γινω νορμαλ 26χρονος, να φαω και χυλοπιτες, να εχω ηττες, να εχω νικες, να εχω και καποια συμβουλευτικη υποστηριξη (ψυχαναλυση) και να δω ιδιοις ομασι πως δουλευει το πραγμα...

Α και κατι αλλο...ειμαι σιγουρος 100% πως αν ειμαι ευσχαριστημενος με την κοπελα μου και επιτελους ξεκινησω την ερωτικη μου ζωη, οι πειρασμοι θα μου φαινονται δευτερευοντες...γιατι αλλο βλεπω, αλλο σκεφτομαι και αλλο ΠΡΑΤΤΩ!

Senior Member
    Ακριβώς.
    Και τελικά, πέρα από μία ψυχοθεραπεία που μπορεί και να χρειάζεται μήπως εδώ επείγει μία γενικότερη διεύρυνση οριζόντων?
    Εμ αφου ολα αυτα μαζι ειναι καλο να συμβαινουν... Παραλληλα και σε μεταξυ τους συνεργεια. Βρισκει κανεις δουλεια, συντροφο, αρχιζει να ψαχνεται μεσα του χωρις περιστροφες η διανοητικες μαλακιουλες, γκρεμιζονται αντιληψεις, ξεκινα ψυχοθεραπεια γιατι κακα τα ψεμματα τα θεματα του τα εχει... Μια συνολικη εκρηξη ολων αυτων ειναι που αλλαζει συχνα εναν ανθρωπο.

Εσυ ομως Τζιμη δεν δειχνεις να το θελεις αυτο. Υπο τους δικους σου ορους και οσο το δυνατον πιο ανωδυνα και αποτελεσματικα να γινουν μονο μερικα απο τα παραπανω... Δεν θελεις να αφεθεις στην αλλαγη, αλλα να την ελεγξεις. Αυτος ο δρομος ειναι σκετη καταστροφη (ναι, ελεγχομενη ομως, τι καλα!) Λυπαμαι αλλα δε μ' ενδιαφερει να το πω με αλλον τροπο γιατι βασικα ετσι ειναι και μακαρι το συγκεκριμενο να ηταν αποψη μου και μονο.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."