Είμαι 40 χρονών και αυτό έγινε στα 24 μου. Ξεστιγματίστηκα λες ε?
Κόλλησε ο εγκέφαλός μου και το θυμάται συνέχεια γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.....
Printable View
Είμαι 40 χρονών και αυτό έγινε στα 24 μου. Ξεστιγματίστηκα λες ε?
Κόλλησε ο εγκέφαλός μου και το θυμάται συνέχεια γιατί δεν μπορώ να καταλάβω.....
αν το έχεις καταλάβει ανακυκλώνεις συνεχώς το κόλλημα σου. Προχώρα!!!
Καλα βρε δελφινι, κι ασχολεισαι ακόμα; Ντάξει, θα μπορούσες να έχεις μεγαλύτερη ωριμότητα στα 24, αλλά είναι μια ηλικία που λιγο-πολύ φημιζεται για την ξεγνοιασιά και τις τρέλες της. Τι σχέση να εχει ένα κοριτσάκι των 24 με μια γυναίκα των 40; Ξεκόλλα απ' αυτο και μη σκοτιζεσαι.
Στην τελική, ολοι δικαιούμαστε να κανουμε τις μ@λακίες μας και όλοι τις κάνουμε, αλλοι πιο βαριές, άλλοι πιο ελαφριές. Και όλοι δικαιουμαστε να μετανιωσουμε και να αλλαξουμε.
Προχώρα μπροστά.
Από αυτούς ξεστιγματίστηκα όμως ή θα το θυμούνται μια ζωή , αν είναι κακοί σίγουρα
Πάντως παιδιά δεν το χωράει ο νους μου που εγώ έκανα κάτι τέτοιο είναι πάρα πολύ σοβαρό για μένα αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω μου πήγε πίσω την ζωή μου όλη.
Το είχα πει σε μία συμφοιτήτριά μου από τα τει και μου έκλεισε το τηλέφωνο και δεν μου ξαναμίλησε.
Ρε δελφίνι αυτό το σκέφτεσαι από τα 24? Η το ξέχασες για ένα διάστημα/χρονια και επανήλθε τα τελευταία χρόνια?
Ξέρεις εγώ αισθάνομαι γιατί έκανα το χειρότερο λάθος από όλους τους άλλους και άρα θεωρώ τον εαυτό μου τον χειρότερο από όλους.
Το χειροτερο λαθος; Σιγα, δεν εσφαξες κανεναν.
Ολο τον κοσμο; Εισαι τοσο διασημη που σε ξερει ολος ο κοσμος; :Ο
Εσύ όλα αυτά τα χρόνια μένεις στο ίδιο σπίτι πας στην ίδια εκκλησία κλπ? και συναντάς ποιους ? τους παλιούς σου γνωστούς? Οι γνωστοί της εκκλησίας που κολλάνε με τον γκόμενο της φίλης σου?