Originally Posted by
giorgos panou
"Τι σκεφτεστε?"
Αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι περασε αλλος ενας χρονος χωρις να εχω καταφερει κατις σημαντικο στην ζωη μου! χωρις ν εχω αποκτησει σημαντικα υλικα μα ουτε και ζωντανα !
Απο την αλλη σκεφτομαι οτι περασα μια χρονια γεματη με δικαστηκες περιπετειες κι ευτηχως δεν φυλακησθει ! ,σκεφτομαι οτι περασε αλλη μια χρονια εχωντας καταφερει να απομακρινομαι συνεχως απο την καταραμενη εξη μου στα ναρκωτικα! Σκεφτομαι οτι περασε αλλη μια χρονια οπου με βρησκει σε οχι καλη κατασταση υγειας, αλλα μεσα σε αυτην την χρονια καταφερα να νικησωτη καταθλιψη μου!
Τελος ,σκεφτομαι τι στο δολιο να σας ενδιαφερουν ολα οσα γραφω! ποιος σκοτιζετε απο εδω μεσα για εμενα? για ποιο λογο σας ενημερωνω για τη προσωπικη μου κοινωνικοπολιτικοοικονομι κη κατασταση? τα γραφω απλα για να τα βλεπω, διοτις λογικα κανενας σας δεν ενδιαφερετε για εμενα! για εναν ανθρωπο γεματο στην αμαρτια, εναν συμφορμητησας που ομως σε καθε σας αναγκη για μια γραπτη συμπαρασταση ειμουν εκει, -μαλον εδω- οσο μπορουσα βεβαια! εγραφα λογια που δινουν κουραγιο ακομα κι αν δεν ηταν τοσο αληθεινα, τα εγραφα για να σας δωσω θαρρος! Ευχομαι την επομενη χρονια να εχετε αναγκη απο ολο κι λιγοτερα λογια μου!