ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1018
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1018 of 1380 FirstFirst ... 18518918968100810161017101810191020102810681118 ... LastLast
Results 15,256 to 15,270 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    "Τι σκεφτεστε?"
    Αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι περασε αλλος ενας χρονος χωρις να εχω καταφερει κατις σημαντικο στην ζωη μου! χωρις ν εχω αποκτησει σημαντικα υλικα μα ουτε και ζωντανα !
    Απο την αλλη σκεφτομαι οτι περασα μια χρονια γεματη με δικαστηκες περιπετειες κι ευτηχως δεν φυλακησθει ! ,σκεφτομαι οτι περασε αλλη μια χρονια εχωντας καταφερει να απομακρινομαι συνεχως απο την καταραμενη εξη μου στα ναρκωτικα! Σκεφτομαι οτι περασε αλλη μια χρονια οπου με βρησκει σε οχι καλη κατασταση υγειας, αλλα μεσα σε αυτην την χρονια καταφερα να νικησωτη καταθλιψη μου!
    Τελος ,σκεφτομαι τι στο δολιο να σας ενδιαφερουν ολα οσα γραφω! ποιος σκοτιζετε απο εδω μεσα για εμενα? για ποιο λογο σας ενημερωνω για τη προσωπικη μου κοινωνικοπολιτικοοικονομι κη κατασταση? τα γραφω απλα για να τα βλεπω, διοτις λογικα κανενας σας δεν ενδιαφερετε για εμενα! για εναν ανθρωπο γεματο στην αμαρτια, εναν συμφορμητησας που ομως σε καθε σας αναγκη για μια γραπτη συμπαρασταση ειμουν εκει, -μαλον εδω- οσο μπορουσα βεβαια! εγραφα λογια που δινουν κουραγιο ακομα κι αν δεν ηταν τοσο αληθεινα, τα εγραφα για να σας δωσω θαρρος! Ευχομαι την επομενη χρονια να εχετε αναγκη απο ολο κι λιγοτερα λογια μου!
    Το ότι νίκησες τα ναρκωτικά δεν είναι μεγάλο πράγμα ή την κατάθλιψη; Εγώ έχω μιλήσει με πρώην ναρκομανείς και όλοι είχαν να μου πουν αυτό: Να μην μπλέξω ποτέ μου, ούτε με τσιγάρο κιόλας. Η αλήθεια είναι πως δεν κάπνισα ποτέ, δεν μου αρέσει ο καπνός και ούτε ναρκωτικά έχω πάρει μιας και το περιβάλλον μου ήταν τέτοιο, αρκετά συντηρητικό με την θρησκεία, οπότε και εγώ επηρεάστηκα.

Δεν νομίζω πως γράφουμε όλοι, απλά για να μην μας δίνουν σημασία εδώ. Απλά το φορουμ σου δείχνει μια προοπτική να κάνεις αλλαγές στην ζωή σου, γράφοντας εδώ τα λάθη και τις παραλήψεις σου, βλέπεις πιο καθαρά τα πράγματα. Σημασία δηλαδή δεν έχει το τι να θα πει ένα nickname σε ένα φορουμ, αλλά το τι κάνουμε εμείς στην ζωή μας.

Senior Member
    Κορη μου θα παρετε ολεσ απο ενα σπιτι η μανα σου θα παρει οτι θελει η αυτοκινητο η σπιτι κατι καλυτερο εκτοσ απο λεφτα δε γινεται αφου ειστε για το αναθεμα επισησ αν θεσ κι αλλα λεφτα θα πεισ στουσ αγροτεσ που θεσ να σε πληρωσουν να ερθουν να με βρουν να τουσ εξηγησω τον τροπο δουλειασ με την τελευταια λεξη τησ τεχνολογιασ τα λεφτα η δικα σου η θα παρω ενα αυτοκινητακι και τελοσ αυτα που εχω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Εγω ευχομαι σε ολους να βρουν την αποδραση που τους ταιριαζει. Ο ορθολογισμος ειναι θανατος.
    Βρειτε την φαντασιωση μεσα απο την οποια μπορειτε να δραπετευετε και αναγγεναστε ....

... και αφηστε πισω οσους παντρευθηκαν τον ορθολογισμο. ΔΕΝ υπαρχει ΖΩΗ σ'αυτον !
    Αφηστε το παιδι μεσα σας ... να τρεξει και να αναπνευσει. ΜΗΝ το κακομεταχειριζεστε αλλο.
    Ειναι οτι πιο αγερωχο και ανοθευτο και απεθαντο εχετε μεσα σας .... σας εκλιπαρω !!!

Senior Member
    Ξεχάσαμε να ευχηθουμε χρονια πολλα στις Βασιλικές κ Βασιλιδες κ οποίον αλλο γιορτάζει.

Junior Member
    Quote Originally Posted by iwannaaa View Post
    Ξεχάσαμε να ευχηθουμε χρονια πολλα στις Βασιλικές κ Βασιλιδες κ οποίον αλλο γιορτάζει.
    ιωαννα καλη χρονια.με λενε νικο και θα ηθελα να σε ρωτησω κατι για ενα προβλημα που αντιμετωπιζεις και εσυ και απο οτι καταλαβες και εγω.το εμαιλ μου ειναι [email protected]
    θα το εκτιμουσα αν τα λεγαμε.σε ευχαριστω

Senior Member
    Ρε ιωαννα ποσο καυλερη εγινεσ σαν τισ μυγεσ πεφτουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by mergo71 View Post
    ιωαννα καλη χρονια.με λενε νικο και θα ηθελα να σε ρωτησω κατι για ενα προβλημα που αντιμετωπιζεις και εσυ και απο οτι καταλαβες και εγω.το εμαιλ μου ειναι [email protected]
    θα το εκτιμουσα αν τα λεγαμε.σε ευχαριστω
    Δεν εχω πια αυτο το πρόβλημα. Εμενα προσωπικα ηταν καθαρα άγχος κ υπερενταση.Δεν ξερω κατι αλλο γι αυτο. Αυτα.

Senior Member
    Κορη μου για να καταλαβεισ τι dna εχουμε και πωσ ξεκινησα δουλεια τοτε οι δημοσιοι υπαλληλοι ηταν ανυσυχοι θελαν λεφτα βαλαμε τισ ελιεσ ο παλιοσ τροποσ δουλειασ τισ μαζευε ο πατερασ μου πιο πολυ παιρνουμε τα ελαιοραβδιστικα το 2004 και βρισκω εγω οτι κανουν πιο πολυ δουλεια γτ κι εσυ κι εγω την μιλαμε την τεχνολογια καλα αυτα βρηκαμε τροπο να μαζεψουμε ελιεσ μετα μασ βαλανε να μαζεψουμε 1000 ελιεσ τα τελευταια δεκα χρονια εχουμε 1000 ελιεσ δουλεια μασ βγηκε ο τακοσ αλλα μπορει να αλλαξει ο κοσμοσ γτ οι αγροτεσ θα βγαζουν πολλα λεφτα και δε θα χρειαζονται σπουδεσ απο τισ ελιεσ ειναι το εκατομυριο καλοφαγωτα εγω θα παρω ενα αυτοκινητακι θα πουλησω τον τροπο δουλειασ γτ το αποτελεσμα μετραει φιλακια στισ φιλεσ σου κι σε εσενα και στον γαμπρουλη μου αυτα

Quote Originally Posted by elis View Post
    Καλα θα ειμαι καλο παιδι αριστοσ μαθητησ αρκει το παριζακι μου να ειναι υφαντησ
    Πρήζεις τ αρχίδια όσων μπαίνουν εδώ ενω δεν εχεις ανάγκη το φόρουμ.

Πέστε μου πόσοι από όλους εσάς εδώ στο φόρουμ:

1) πήρατε λιγότερα από 5 ευχετήρια μηνύματα + τηλεφωνα σήμερα.

2) στειλατε εσείς μηνύματα αφού ξέρετε οτι δεν θα σας στείλει σχεδόν κανείς και εντούτοις πολλοί απ οσους στειλατε δεν σας απάντησαν.

3) στο τέλος στείλατε μαζικά κάμποσα μηνύματα στο φεις για να πάρετε πίσω ευχές απο άγνωστους ή απαντουσατε σε ευχετηριες αναρτήσεις αλλων, απλα για να νιώσετε οτι σας ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

Ελάτε τοτε να κάνουμε παρέα.

Ευτυχώς που η μοναξιά βρίσκεται μακρια απο το κόκαλο (όπως λέμε το μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο), ενω άλλοι δεν εχουν την παραμικρη ιδεα τι θα πει αυτη η λεξη.

Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Πέστε μου πόσοι από όλους εσάς εδώ στο φόρουμ:

1) πήρατε λιγότερα από 5 ευχετήρια μηνύματα + τηλεφωνα σήμερα.

2) στειλατε εσείς μηνύματα αφού ξέρετε οτι δεν θα σας στείλει σχεδόν κανείς και εντούτοις πολλοί απ οσους στειλατε δεν σας απάντησαν.

3) στο τέλος στείλατε μαζικά κάμποσα μηνύματα στο φεις για να πάρετε πίσω ευχές απο άγνωστους ή απαντουσατε σε ευχετηριες αναρτήσεις αλλων, απλα για να νιώσετε οτι σας ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

Ελάτε τοτε να κάνουμε παρέα.

Ευτυχώς που η μοναξιά βρίσκεται μακρια απο το κόκαλο (όπως λέμε το μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο), ενω άλλοι δεν εχουν την παραμικρη ιδεα τι θα πει αυτη η λεξη.
    Δεν πήρα ούτε έλαβα ευχές, κάρτες, μήνυμα από κανέναν σήμερα. Δεν ασχολούμαι ιδιαιτέρα, δεν με ενοχλεί καθόλου βέβαια, Γιατί να με θυμηθεί κάποιος αφού ούτε κι εγώ δε τον θυμήθηκα; ότι δίνεις παίρνεις. . .

Senior Member
    Ιωαννη παιδι απο το δρομο ειμαι γτ σου πρηζω τα παπαρακια σου τα μικρα θα επρεπε να χαιρεσαι που υπαρχω και δεν πεθανα ακομα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Δέσποινα Πολ View Post
    Δεν πήρα ούτε έλαβα ευχές, κάρτες, μήνυμα από κανέναν σήμερα. Δεν ασχολούμαι ιδιαιτέρα, δεν με ενοχλεί καθόλου βέβαια, Γιατί να με θυμηθεί κάποιος αφού ούτε κι εγώ δε τον θυμήθηκα; ότι δίνεις παίρνεις. . .
    Εγώ αν δεν έστελνα για ευχές, δεν θα μου έστελναν εμένα. Υπομονή Δέσποινα, πιστεύω πως κάποτε θα αλλάξουν αυτά. Είμαι 21 ετών και νιώθω 70. Δεν με συναρπάζει τίποτα πλέον, έχω πέσει ψυχολογικά και σταμάτησα να φλερτάρω, έχω ανοίξει και ένα θέμα γι'αυτό. Δεν ξέρω τι πάει στραβά με εμένα, από το γυμνάσιο νιώθω μια μοναξιά και ένα κενό, που δεν αναπληρώνεται, ακόμη και αν έχω 100 φίλους.

Είναι αυτό που δεν ξέρεις τι έχεις, αλλά ότι είσαι σίγουρος ότι κάτι έχεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Δέσποινα Πολ View Post
    Εγώ αν δεν έστελνα για ευχές, δεν θα μου έστελναν εμένα. Υπομονή Δέσποινα, πιστεύω πως κάποτε θα αλλάξουν αυτά. Είμαι 21 ετών και νιώθω 70. Δεν με συναρπάζει τίποτα πλέον, έχω πέσει ψυχολογικά και σταμάτησα να φλερτάρω, έχω ανοίξει και ένα θέμα γι'αυτό. Δεν ξέρω τι πάει στραβά με εμένα, από το γυμνάσιο νιώθω μια μοναξιά και ένα κενό, που δεν αναπληρώνεται, ακόμη και αν έχω 100 φίλους.

Είναι αυτό που δεν ξέρεις τι έχεις, αλλά ότι είσαι σίγουρος ότι κάτι έχεις.

Senior Member
    Νιώθω ευγνωμοσύνη, που πέρασα μία υπέροχη πρωτοχρονιά, με τους αγαπημένους μου φίλους!!