Χθες το βραδυ το έβαλα αλλά νύσταζα και δε το είδα ..Είδα λίγο..Καλό φάνηκε!!!
Printable View
Μια χαρα.... ¨)
Λίγο ανήσυχη...
Σκατά, γιατί μια ζωή οι μαλακίες σε μένα συμβαίνουν.. Και το χειρότερο δεν μπορώ να κάνω κάτι να γύριζα το χρόνο πίσω.....
Κρατιομαστε απο μια κλωστηηηη φτιαγμενη απο τιτανιο
Αστο ν'ακουστειιι!!!
Ειναι η κλικα Λαβα στην Ελλαδα
Number 1 skunk
Θα σε φτιαξει θα σε ανατιναξει μαγκααα στανταρ
ΜΠΑΜ ΜΠΑΜΜΜ
εμενα παλι δε μου αρεσε το τελος, θα μπορουσε να τους σκοτωσει οπως σκοτωσε τη θειτσα, και να παρει και τα δυο κοριτσακια να πεσουν.
επισης μπλιαχ σκηνη ηταν μεστο νοσοκομειο που το μικροτερο κοριτσακι ετρωγε σκωρους απ'το πατωμα και του ειχε μαυρισει το στομα.
τεσπα πολυ ντορο εκανε το Mama σ'αυτο το φορουμ, και δε το ειχε σκηνοθετησει καν ο Del Toro.
Άγχος και βάρος! (όχι σε κιλά :D )
Βασικά θέλω να σου απαντήσω με βάση την υπογραφή σου.. "Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά"..
Αν μια ζωή τα κυνηγάς αυτά τα όνειρα και ποτέ δε βγαίνουν όπως τα θες, τότε δεν είναι άδικο να σε κατατρώει αυτή η συνεχής προσπάθεια να τα καταφέρεις και στο τέλος να κάνεις άλλη μια τρύπα στο νερό;
Δεν αντιλέγω.. Ωραία και τα μαθήματα...Αλλά από το να πονάς ας πούμε είτε από το να τρως τα μούτρα σου πάντοτε, θα προτιμούσα όταν δω ότι δε βγαίνει σε καλό να τα αφήνω..(Όχι ότι είμαι καλύτερος..Συνέχεια το ίδιο κάνω δίχως αποτέλεσμα.. :( Απλώς το αναφέρω :P )
Δεν γνωρίζω σε τι αναφέρεσαι.. οπότε ίσως να μην σε καλύπτουν αυτά που γράφω. Σε κάποια πράγματα βάζεις και λίγο την λογική για να ισορροπείς. Αν έχεις μεγάλες προσδοκίες και χωρίς ιδιαίτερη υπομονή τότε όταν θα αποτυγχάνεις ή δεν θα αγγίζουν τις προσδοκίες σου σίγουρα θα απογοητεύεσαι. Το θέμα είναι τι περιμένεις από τα όνειρά σου! Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο...
Ναι αλλα αν πεθαινε ο θειος θα φαινοτανε σαν ατυχημα...Ποτε δεν θα μαθαιναν οτι τον πεταξε το φαντασμα απτις σκαλες..
Οποτε μπροστα στα κοριτσια δεν ηθελε να τους κανεις κακο για να μην αλλαξει σταση το κοριτσακι με τα γυαλλακια...
Στο τελος ομως αφου ειδε οτι το κοριτσακι με τα γυαλλακια δεν ηθελε να παει μαζι της την αφησε...
Οπως και να χει εχω ταινιες με τελειως FAIL καταστασεις :P
Αυτη μια χαρα ητανε :-)
Με νεύρα μπήκα... :/
εγω νιωθω γενικα ενα κενο εδω και πολυ καιρο γιατι μου φαινονται ολα τοσο αδιαφορα και συνηθισμενα! επιπλεον εχω πεσει σε ψιλοκαταθλιψη γιατι εχω ερωτευτει ενα συμφοιτητη μου και δεν μπορω να τον πλησιασω...ειμαι παρα πολυ ντροπαλη! νιωθω αυτο το βαρος αυτον τον καιρο....
Eγώ πάλι είδα το madhouse και έχω μια απορία.
Έχω δει αυτή και άλλες τρεις παρόμοιου ύφους ταινίες (Identity, Session 9, Shutter Island).
Γιατί όλες να έχουνε το ίδιο φινάλε ;
Κουρασμενος...
Κουρασμενος απο ολα.... :-(
Super.... :)
ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΚΑΤΑ
Δυσκολο το downhill...χααχαχ....Ποναωωω :P
Super κι έτοιμος για βουνό...!!!Όποιος θέλει ακολουθεί..!!! :)
Αισθανομαι ενα βαρος στο στερνο και ενα τρεμουλο που αισθανομαι να μη προερχεται απτο σωμα...
Επισης μια θαμπαδα στο μυαλο που δεν μπορω με τπτ να ξεφορτωθω...